Sziasztok!
Kópé, majd összeszedem magam, és igyekszem egyszem leírni a dolgokat a szülésről, bár inkább elfelejteni szeretném.
Ne gondolj akkora szörnyűségekre azért.
Túlélte mindenki egészségben, ez a lényeg.
A fiad meg a lányom egyidősek? Janka 2003. febr. 8.
Sziszike, egész őszintén én nem szeretném az adataimat meg egy csomó képet feltenni a netre, külön topikba, ha nem gond... Olykor egyet-egyet, ide esetleg. A táblázatban, ha nyilvános lesz, szintén nem adnék meg személyes adatokat, csak gyerekek száma, kora... De ha mélben küldjük át egymásnak, akkor persze szerepelhet telefonszám és cím is
Ha ide tesszük a táblázatot, akkor arra van egy módszer, amit a Formázás menüben olvashatsz, hát úgy képzeltem. De még nem tettem ide fel táblázatot a babanetre eddig, csak másoktól láttam.
Te is erre gondoltál?
Vasárnap nekünk nem igazán jó, mert délelőtt templomba megyünk, aztán meg főzök... Inkább hétközben lenne alkalmas a tali, a dolgozókra tekintettel lehetne délután?
A Tisza-tó maximálisan gyerekbarát hely, a strand is sokkal megfelelőbb volt pancsolásra, mint a Balaton Akarattyánál, utóbbinál egyik gyerekem sem merészkedett be a vízbe.
Mi Újlőrincfalván voltunk, ez Poroszló és Sarud közötti kis falu. Jövőre is szeretnénk visszamenni.
Azért ez olyan jó lehet, hogy a nagymama az óvónéni, legalább az ovi miatt nem kell aggódnod egyáltalán. És ha nem anyukád hozza haza őt, akkor autóval mégy érte? A tömegközlekedés megoldható?
Nyetus, örülök, h látlak, legalább így, virtuálisan
Esztiről tudsz?
Puszi, Klára