Sziasztok!
No túl vagyunk végre a mai nap orvosi részén
Dokinénink nagyon elégedett Doncival, szerinte is tök jó, hogy megy lefele az a bizonyos érték. Jövõ héten kedden megyünk még egy vérvételre, ha akkor megint lejjebb lesz az érték, akkor minden rendben és mehetünk haza vakációzni. Szóval újra lehet szurkolni!
Megjött a röntgen-eredmény is: semmilyen elváltozás nem látható, tehát az angolkór nem okozott semmit a csontokban. Gyógyszermennyiséget csökkentettük, már ez is haladás
Ja amúgy Donci fejlõdésével is totál meg volt elégedve a doki, végre Donci nem volt már olyan görcsös a vizsgálóasztalon: dumált nagyokat meg észrevette az ágy felett lógó gyerekjátékot, és inkább nagyokat vigyorgott nekik, és követte õket, miközben forogtak, mintsem a dokinéni kezében lévõ unalmas piros mûanyag virágot nézte volna. Persze a dokinéni nem hagyta és rákényszeritette Doncira a virágját.
12-kor megvolt a DiPerTe oltásunk is. Nagyon tetszett, hogy ölben foghattuk (apuci fogta most) Manókát az oltás alatt, így nem viselte meg annyira. Egybõl adtam neki egy kis Panadol-löttyöt, eddig békésen aludt. 4-kor evett egy kicsit, és elkezdõdött a mûsor
Sírt nagyon, alig lehetett megvigasztalni, látszik, hogy fáj a lába és nem érti, mi ez?? Próbáltam borogatni, na de minek, ha nem piros, nem kemény. Szóval feladtam és inkább álomba ringattam, most megint alszik
Állítólag 6 órán belül jönnek elõ a bajok, ha elõjönnek(láz...), hátha megússzuk. (Most tartunk 5óra10percnél
)
BGabi!
De jó jókat hallani felõletek! Ügyes csemete ez a Noémi baba
Milyen gyümit adsz neki? Mi jövõ héten kezdjük a körtézést!
Lányok!
Én még nem hallottam tejes, fõzelékes cumiról!!! Mármint nem tudom, ti mit neveztek annak. Azt, hogy éppen milyen cumitetõt használtok a cumisüveghez?????? Mert ha igen, akkor mi Nukos cumikat használunk. Mi az hogy játszó meg etetõ cumi??????????????????????? Nekem a cumi az, mikor a gyerek szájában lóg a cumi és szopja, tehát játszik. Ebbõl hogy lehet etetõt csinálni?????? Bocs, ha bugyuta kérdés
Tikk! Mi van veletek????Úgy eltûntél
Lányok! Hallott valaki közületek mostanság Laráról???Minden topicból eltûnt
Megvan a repülõgép-foglalásunk: május 2-án megyünk és júni 25-éig maradunk. Szóval lehet szervezni a TALIT
(Remélem nem jön nálunk semmi közbe és hazajutunk
)
Ja még annyi, hogy Donci 54cm és 4580 gramm.
Õrületesen gyorsan nõnek ezek a babócák!!!!!!!!
Pussz: Nyuszimanóék