Sziasztok
)))))))))))))))))))))))
Jól kisírtam magam, az események láttán
Itt vagyok, olvasok a háttérben, csak nincs időm írni
Most mégis egy mondat erejéig
Gratulálok Gergőhöz
Hatalmas Boldogságot kívánok, bár nekem is fura volt ezt hallanom másoktól, hisz annyira boldogok vagyunk
))
Inkább kívánok még Nagyon jó egészséget Gergő egész életére, hisz a boldogságotok nyilvánvaló
)) Halmozzon el titeket sok-sok kisunokával, ha majd annak is eljön az ideje
))
Az ok amiért nem jelentkezek:
Norisz napok óta nyűgös (nem sír, csak nem úgy viselkedik, ahogy szokott). Nme eszi meg egyszerre az adagját, nyammog, sír közben... Aztán 2 napja érzem is, hogy taknyos szegénykém... Olvastam, hgy úgy kell orrot szívni, hogy az egyik lyukat be kell fogni... Tényleg nagyon sok váladék jön így, gyorsabb is az egész folyamat, de szegénykém nagyon sír... Ma éjszaka is többször felkeltettem orrát szívni, mert folyamatosna termelődik neki
Egyfolytában nézem a homlokát, nem-e lázas...
Nagyon félek, még csak 2 hónapos és 1,5 hetes
Remélem nem lesz semmi baj!!!!
Ha tud valaki tanácsot adni, nagyon megköszönöm!
Inkább itatni próbálom, de az sem nagyon megy, főztem neki hársfa teát, hátha... De nem hinném, hogy pár kortynak jótékony hatása lenne... Összvissz 10 ml iszik meg 1 nap teából
Hát ez az érzés sem jobb, mint mikor baba nélkül vártuk a csörgést... Nagyon aggódok, várom, hogy jól legyen ismét, szegénykém...
Kelimoni mégegyszer gratulálok
)
Mindenkit puszilok
Gyönyörűek a gyerkőcök
)
Jó kis szülinapi zsúr volt
Remélem hamarosna jobb hírekkel jövök
Addig is olvasó üzemmódban vagyok... (A székem hintázik, így Norisszal sokszor a gép előtt ülök
)
Pusszancs!
Jajj Nikinozsó! Nagyon örültem , mikor olvastam a vállalkozóról
) Szegény anyukáknak nem mindegy, miylen körülmények között élik meg, e nagyon nehéz döntésüket...
Remélem a fiúk élete rendeződik és megtalálják azokat a szülőket, akik egész életükre a családot jelenthetik számukra!!!!
Köszönjük a sok-sok SOKMINDENT
)))