sziasztok!
Timi, Iza elmondta a bilizéssel kapcsolatban azt, amit én is írhatnék. Kincső tudja, hogy mire jó a bili, néha már volt is benne valami, de egyenlőre még kell a pelus. Várunk. A bili elől van, ha játszana vele, akkor rászólunk, hogy az nem játék, abba pisilni, kakilni kell.
Valamelyik nap a köv történt:
"Kincs levette a pelust, a gatyát nem tudta a szandi miatt, csak letolta a bokájáig. Így szaladgált a lakásban. Kiment a wcbe, hozott wc papírt, ráült a bilire, és törölgette magát, mint a felnőttek dolog után. Ült a bilin és közben mosolygott. Gondolt egyet, felállt, visszatotyogott letolt gatyával a wcbe és bedobta a papírt. A wc tényleg tele volt papírral." Haladunk a szobatisztaság felé??? Remélem.
Adatok: küldjétek nekem, készítek egy táblát, de ide nem akarom feltenni. Mondjuk: név, mobil telefon, otthoni tel, cím, gyerekek neve, szül ideje, e-mail cím. Hirtelen ennyi jut eszembe.
Ildi, igen el kellett volna nekem is vinni, mindig csak halasztottam a dolgot. Remélem nem lesz késő, de azt hiszem, hamarosan én is elviszem. Amúgy azóta látta néhányszor a gyerekdoki, nem mondta, hogy gond lenne vele.
Elválasztás: "egyszerű" volt, ha jött, hogy cicizne, nem adtam neki. Napközben játékkal el lehetett vonni a figyelmét, az éjszaka volt nehezebb. Állandóan mászott hozzám, kérte, de visszatettem az ágyára (nem rácsoságyban aludt, hanem mellettem a saját szivacsán). Szegény sokat sírt emiatt, én meg szenvedtem. adtam neki vizet, amit eleinte elfogadott, aztán rájött, hogy nincs értelme éjszaka felébredni. Azóta nyugi van, csak néha sír fel.
Hátihordozó: én már nem tudom cipelni, így marad a gyaloglás vagy hosszútávon a babakocsi. Ha az apja is velünk van, akkor hátihordozó, de az is egyre ritkábban. Inkább az apja nyaka a nyerő, onnan jobb a kilátás.
Kincsőnek sem folyik már az orra, jót tett az a rengeteg gyümölcs, amit adtam neki. Egyenlőre a gyógyszertári C vitamin bontatlan.
Holnap megyünk Pozsonyba a barátnőmhöz. De jó, újabb 2 nap, hogy nem kell itthon lennünk.
Jó hétvégét!
Edina