Sziasztok!
rsi
Nem Rozianyja, hanem Éduaanyja
Szerintem, aki főiskolára jár, az nem is lehet normális, úgyhogy mindketten hasonló dilisek vagytok a csajjal... Én fejezném már be a sulit, soha többet tanulás!!! Szerintem semmi értelme, csak annyi, hogy elmondhassam van egy diplomám. Ha nincs egy munkakörben gyakorlatod, vagy nem nyom valaki hááturú, nem mész semmire. Meg gyerkőcökkel, úgysem csinál senki karriert, hacsak nem szorítja háttérbe a gyerekeit...
Szerinted Anyapoc új topikot nyitott? Amikor csak ők voltak itt, egész nap levelezett
Büdösek lehetünk
Na, ez csak vicc volt. Remélem, nincs semmi gond velük.
Bogumil
Lehet, hogy Te nem tudsz teherbe esni szoptatás alatt, úgyhogy most hajrá! Nézdd ezt az oldalát a leválasztódásnak. Én mindig azon szoktam gondolkodni, hogy nekem ugyanolyan fontos a szoptatás, mint Mórnak. Ezek szerint nem csak én vagyok így
Olyan furcsa lesz már nem szoptatni. Bár még pár év előttem van, ha minden jól megy
Mi Sárváron lakunk, errefelé vettük a bakancsot is, nem tudom felétek hol lehet kapni
Gabiii
A fiú név Örs, a lány név Édua. Mór után elég nehéz volt nevet választani, de aztán sikerült ismét megbotránkoztatni az embereket. Úgy választok nevet, hogy nézem az emberek arcát. Ha teljesen elképednek a név hallatán, az a tuti. Mórnál láttad volna az arcokat
Most már mindenki dícséri, hogy milyen szép név a Temesi Mór. Csak szeretnek emberek véleményt alkotni, és a nem hétköznapi nevektől beparáznak. Mórral az volt a legjobb sztori, hogy egy nő kérdezte, mi a neve a kisfiúnak? Mondom: Mór. Nézett olyan hülyén. Pár nap múlva találkoztunk, azt mondja Mórnak: Hááát, szia kis Mukk! Azt hittem szétröhögöm a fejemet
Na, felébredt Móricka.
Pussz Mindenkinek:
Móranya