Sziasztok!
Kelimoni: Nagyon sokat gondoltam Rátok a hétvégén és néztem a telefonomat, hogy nem jön-e sms... Örülök, hogy holnap együtt mentek a kórházba!
Drukkolok én is nagyon-nagyon-nagyon!
Szuperboszi: Boldizsár tündéri lehetett, ahogy simogatott! Olyan meghatóak ezek a pillanatok! Bálint is nemrég kezdte átölelni a nyakamat, amikor felveszem
Rayo: Regina gyönyörűűűű!
Ancsúr: Gratulálok a felvételidhez! Sikeres volt, ugye?
Mony: Üdvözöllek én is!
Gyezsu: Olyan édes ez a kép!!!
Hildus: Hannának én is minden jót kívánok és gyógyuljon meg hamar!
Kizsó: Tündériek ezek az alvós képek! ;)
A TAJ szám nálunk automatikusan megváltozott, nem is kérdezte senki, hogy akarunk-e másikat, vagy maradjon a régi. Mondjuk nekem jó lett volna a régi
Szerencsésen hazaértünk, nagyon jól éreztük magunkat. Aktívan töltöttük a napjainkat. Péntek délben indultunk, mentünk Egerbe, anyósomékhoz, majd onnan este utaztunk tovább Budapestre. Szombat délután A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány összejövetelére mentünk, olyan jó volt! Fontosnak tartom, hogy Vivien megismerjen hozzá hasonló gyerekeket. El is határoztuk, hogy ha csak tehetjük, részt veszünk a tavaszi táborozásukban. Szombat este és vasárnap délelőtt a gyerekek nélkül mentünk vásárolgatni, készülődünk a karácsonyra. Viviennek vettünk az IKEA-ban egy festőállványt, amin tábla van, egyik oldalára krétával lehet rajzolni, másik oldala mágnestábla. Azt hiszem, örülni fog neki.
Vasárnap délután pedig szülinapoztunk! Nemsokára teszek fel képeket is, csak még ki akarom válogatni és lekicsinyítem őket. Jól sikerült a buli, nagyon vidámak voltak a gyerkőceink, örültek a szebbnél-szebb ajándékoknak és persze sikerük volt a tortáknak is. Egy gond volt csak, hogy a nagyszüleim nagyon elfáradtak
Már 78 évesek, a nagyi februárban már 79 lesz... Jövőre valami más módot kell találnom a szülinapra, nem fogom már őket ezzel terhelni.