Sziazstok
))
Jiny
Hoyne mutatnék képekt
)) Most az van, hogy a több ezer kép közül elkezdtem neked/nektek képeket keresni
) De mindegyikbe belezserettem, és még nem tisztult le a kép melyiket is tegyem fel
Jó lökött vagyok mi?
)) (Egyébként azon gondolkozom, hogy hová is tehetném fel őket, hogy ne a topikot válasszam szét a képekkel...)
Egyébként anyukádat teljesen megértem
Sokaknak: Mi nem kaptunk semmit sem, postán sem!!!
Egyedül a zárójelentést és az eü. kiskönyvét adták a kezünkbe a kórházban, a gyámhivataltól meg nem kértük el, így utólag láttuk, hogy ott vot az iratok közé csatolva... Megmondom őszintén, nekünk csak Norisz járt az eszünkbe, hogy őt minél elöbb hozzuk haza!!!!
Minden más nem volt érdekes
Akkor figyíeljetek oda majd erre, bár a képzett taj számmal 1 hónapig el lehet lenni, utána szerintem kipostázta volna a gyámhivatal valószínűleg... Na , most már mindegy
))
Kelimoni!
Jajjj... ezek a napok, nagyon nagyon idegtépőek, de hidd el, ezek a napok azok, mikor utoljára alszotok egyben
)) Nagyon használjátok ki!! Amit kell szerezzetek még be, mert utána nagyon hosszú ideig nem lezs idő semmire sem
) Pl. amit nagyon fogsz hiányolni, az egyben alvást, nem megszakítva
) Mondjuk kb. 2 hónapig én is bírtam, úgy hogy 2-3 órát aludtam össz-vissz, de utána nagyon kimerültem
Az első időkben fel sem tünik, hogy állandóan talpon vagy
Mi pörgünk ezerrel, hisz éveket vártunk erre a csodára
Hatalmas erő volt bennem is, aztán 2 hónap után a szervezetem kiáltott....
Mondjuk ha a pároddal beosztjátok, hogy te mikor aludj, akkor minden szupi
Mondjuk nekem is mondta a férjem, hogy mikor aludjak nappal, de én nem bírtam ki, ha nem látom a kisfiam, attól féltem, ha felkelek nem lesz ott
))
Sokszor álmodtam olyat, hogy elveszik , elvész stb.. a legmegrémisztőbb és legviccesebb az volt, amikor azt álmodtam, hogy elvitte a macska
Renóca
Párod gyönyörű verset írt, és nagyon megható, ahogy várakoztok
Nemsokára nektek is ott szuszog majd a babytek a szobájában
Lehet hogy nár valahol ott készülődik egy néni pocijában
Amneris??? Matiba?
Sok a fellépés vagy mi lehet? Esetleg Lenke elveszi a kedvét Amnerisnek tőlünk??
)))
Ildikó
Múltkor elfeletettem gratulálni a versenyhez
)) Valahogy lemaradt a hszemből
))
Pedig megcsodáltalak titeket
Majd írd le légyszi, hogy mit kaptatok ajándékba
)) Elmentetek a Baba napra?
Nikinozsó!
Remélem jól sikerült a tegnapi nap
Bár nemhiszem, hogy rosszul sikeredhet egy ilyen nap... Gondolom akkor megint nagyon nagyon fáradt vagy
Peidg az unokák biztosan várnak
Rayo
Kicsit bővebben kifejtenéd a jól vagyunk-ot?
)) Pici baby mit tud már? Alszik sokat még, vagy ne is kérdezzem?
) Nem hasfájós? Te hogy bírod a gyűrődést? Alszol eleget, már ahhoz képest hogy ne dőlj ki...? Egyáltalán meséééélj...
Puszi mindenkinek mennem kell....
Ja, a Norisz név germán eredetű, a Normann névből származik, északi férfi jelentése van, vagyis ennek a becéző formája... Mindig is különleges nevet szerettünk volna gyermekeinknek
Kinyitottam az utónévkönyvet és legfelül volt...
) Sokáig vetekedett a Valdemár névvel, de az úton eldöntöttük, hogy Norisz lesz
Kislányunknak a Deláni nevet szánom
Férjemnek még rá kell jönnie hogy gyönyörű név, aztán ha minden igaz, még nem szerepel a Magyar Utónévkönyvben, így majd engedélyeztetni kell...
A Szolanzs a másik név, ami férjemnek is nagyon nagyon tetszik... Csak szerintem ezzel is az a baj, mint a Valdemárral, hogy az emberek becézgetve szólítanak.
Most azzal birkózunk még, hogy a nagyik ne "Noriszkázzák" Noriszt
)
Különben nagyon sok bántó megjegyzést kaptunk erre a névre. Nem mindenkinek tetszenek a különleges nevek. Mondjuk 10 emberből 1-2nek tetszett, a többi megkérdezte, hogy akkor ő lány???
)) Elfogadjuk, hogy valakinek a régi nevek jönnek be, mint a József, a Péter és hasonló variációk, vagy azt is ha ugyanazt a nevet kapja fiú/lány, mint a szüleinek a neve... Csak akkor más is lehetne toleránsabb szerintem. Ráadásul NEVET azért adunk, hogy az illető embert, picurkákat
megkülönböztessük. Tudjuk hogy xy ki... De mondjuk szerintem pl. István nem nagyon tud különbözni... Vgay mint régen voltak a Máriák, Katalinok stb...
Ez csak egy kis eszmefuttatás volt bocsánat
)
Estére megyünk videózni
) (FILM)
Majd bezsámolok
Addig is sok-sok puszi
Jó étvágyat a vasárnapi ebédhez, szép napot nektek
)