Hellósztok!
Vagyok, vagyok, csak hát függő vagyok gép ügyben az uramtól egyelőre....
Holnap én is egyedül leszek, Kata, nem találkozunk?
Uram vadászni megy, hajnal 2-kor kel (persze így én is, mert hát úgyis felébredek, meg főzök neki teát termoszba). Már sütöttem sütit, amit visz, vagánykodni akar, hogy az asszonykája milyen ügyi! (amúgy tényleg az
)
Pici gyerekem alig moccant ma, be is fosatott, de túúúúdom, hogy ne aggódjak, csak azért mégis olyan rossz, amikor mindig olyan aktív. Most még amikor kaját küldtem le akkor sem volt boksz, pedig az mindig lázba hozza. Na mindegy, biztos ma meg neki volt sz@r hangulata...
Serfi, a kiscsajod elképesztő, nem találok szavakat, de nagyon cukkancs!
Boguska, átérzem, hogy szar, hogy nincs senki a közeledben, akivel lehetne barátkozni....
No sebaj, hétfőn meglátogatlak!
Úgy belejöttem a vásárlásba, hogy vettem kezeslábas overált a picúrkának, bézs színű, és maci van az elején. Tuti szerintem.
Van a kapucniján két pici macifül is, hihihi
Kiszel Tünde rulez, Bogus ne hagyd ki. Ja, és Kata, hogy ki engedi a tévére.....??????? Szóval hát a hasonló kaliberű Anettka, ugyebár.....no comment!!!!!!
Úgy néz ki, lefixáltunk a babakocsi kérdést is, és lehet, hogy meg is vesszük, mert a Megatoysban az idei kifutó designokat akciózzák, és most 10e-rel olcsóbb.
Na jóvan, megyek mán, felvágom a sütiket!
Pussz
Eszti