Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa, jársz még jógára?

Csajok, olvasgattam az archívumunkat, tök jó!! Most épp május végénél jártam. De lassan megyek aludni.

Kép

Kép
tikata
 
 


Igen, már megint kidobott az ágy. Na jó, azért tudni kell, hogy 9-kor már húztam ám rendesen azt a bizonyost...Kép
Bizony, tegnap mozi után felugrottunk, és megnéztük a kis családot. Háááát, tök jó volt! A két kis zsákkupac éppen aludt, illetve Zsombi csak imitálta, úgyhogy aztán őt személyesen is megismerhettük kint a szobában. Egy picit a gepárdhangját is hallottuk, de csak éppen hogy. És egyáltalán nem picik már, de komolyan. Kép
Gepárdmama és papa pedig sugárzik, Dia arca ragyog, és olyan természetességgel, nyugodtsággal kezelik a gyerkőcöket, hogy csak na. Le a kalappal!
Az biztos, hogy jó dolguk van a babáknak! Kép

Na puszi nektek!
Vendég
 


Kata, nagyon vicces,de nem!Kép

Most meg túlaludtam magam, ez a gyerek 8-tól fél 8-ig nyomja, fél öt körül szopizik. Szóval kicsit megvisel ez a sok alvás.Kép (Bocs, Pussyka!)

Kata, majd elnézünk Bjenő felé is, közel van szentivánhoz. Tegnap anyósom beszólt, hogy minek akarunk mi telket, házat, mikor olyan jó ez a lakás egyelőre. Hát, nem is holnap akarunk nekikezdeni, de mégis mi köze hozzá???

Kép

Kép
babszy
 
 

 
 

Sziasztok,hű de korán ébred mindenki!

Babszy, aludjál már, elvégre több,mint egy éve nem aludtál rendesen, nem igaz?!Kép Bali meg szuper, h így alszik, beszórjátok álomporral, vagy mi? Anyós-anyós, hát csak nézz rá nagy szemekkel, és ne válaszolj!Kép

Kata, nosztalgiázol? Én meg nézegettem Hannuska kicsi (mert már nagy Kép) képeit, és nem is emlékszem, h milyen volt! Ezt nem hittem volna, h így lesz, de egy csomó mindenre már most nem emlékszem, mi lesz később?Vagy csak szimplán hülyülök?

Eszti, írigykedünk, h láttad élőben a Gepárd familyt, még jó, már nincs is 3 hét és mi is találkozunk Velük! CD mehet Neked is?MP3 lejátszás megoldott?

Ancsa,Edó?

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Igen Serfi nosztalgiáztamKép Én is néztem piciHAnna képeketKép És hihetetlen, hogy pár nap múlva Hanci FÉL éves lesz!! Annyira szalad az idő, még csak most született. A kis gepárdkölykök is már egy hónaposak, Eszti mindjárt szül, mi meg öregszünkKép
Én is írigy vagyok Esztire, h látta őket, legközelebb Pesten járunk,(pedig tegnap ott voltunk) mi is felugrunk, kicsit babázni, olyan rég láttam már ilyen pindurkákatKép (kb 5 hónapjaKép) és olyan kíváncsi vagyok már.

Babszy az említett telek a piliscsabai telek mellett vanKép Félreérthető, háát akinek ennyi telke van, basszus. Csajok, eladó a pesti lakásunk is, elég sűrgősen, ha esetleg valaki ismerne valakit akinek szüksége van egyre, és venni akar, jajj nagyon jó lenne.Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Hahó!

Asszem én vagyok a legritkábban bejelentkező delikvens, vagy talán Edó!...Bocsika.
Tök jó, hogy mindenki ennyit ír, és főleg az, hogy nyoma marad, és Kata biztos egyszer én is beleolvasok a hónapokkal ezelőttibe, mert sok érdekesség, recept, miegymás van már, amire nem emlékszem, hogy is volt.

Nyomom a melót még mindig, de szerencsére szombaton nem dolgoztam, szabin voltam, Szolnokon voltunk.

Kata, jógára most nem járok mert de asszem jövő héttől újrakezdem, mert bezár a fitness terem, ahová járok. Sajnos, pedig már nagyon belejöttem.

Dia, tényleg tök jó olvasni a soraidat, azt hiszem, ez csak így lazán megy, amúgy bele lehet őrülni.A kollégám (tudod, 3iker)is így csinálta, nagyon bírom, hgy lazáznak. Ugyanakkor nagyon jó nevelést kapnak a gyerekek.

Orsi, Hanci olyan kis hajasbaba lesz, mint te, meglátod, dehát nem lehet ilyen szép göndör hajjal születni, érted.

Eszti, csak óvatosan azzal a pakolással. Még pocak nélkül is fárasztó az.

Bogi, a parlagfüvet nem mutattad még Balinak? Édes, ahogy szedi a pitypangot. És ez természetes, hogy egyre értelmesebb. Majd jönnek a szavak, és tudsz beszélgetni is vele.

Futok gyerekek, puszi!
A.
anniecoe
 
 


Sziasztok, így ülök,miközben nyelvet öltök anyámra!Kép

Kép
seriff
 
 


Habár ő az egyik legifjabb szereplője kis fórumunknak, azért nagyon sok boldog Zsombor napot kívánunk! Kép

Serfi, nagyon huncut ez a kép. Kép És ezen nekem annyira Serfis, hogy csak na.

Csajok, képzeljétek, valószínű, hogy mire jöttök, készen lesz a lakás is, úgy örülök. Tegnap megrendeltük a fenyőbútorokat is (húúúú, majdnem dobtunk egy hátast a fabútorok árait illetően...), és elvileg készen lesznek 27-ére. Úgy örülnék! Kép

Aztán majd kérnék kajaötleteket, hogy mik legyenek. Én első körben ezekre gondoltam (svédasztalos megoldás): egybensült karaj felszeletelve, hidegen, saláták többféle verzióban (francia, görög, krumpli), sajtok mindenféle, speckó márványsajtos rokfort (csak úgy kenni kenyérre), egy kis belecskai kolbász és szalámi a hard húsok kedvelőinek Kép, gyümölcsök, és brownies, meg anyukám féle püspökkenyér.

Nem tudom, hogy a sok-sok méretű gyermek ezek közül mit szeret és mit nem, de ha bármit cseréljünk a menün, vagy egészítsünk, szóljatok bátran!!! Mivel még gyerekekre nagyon nem vagyunk berendezkedve, ami még van kajakészítéshez: merülős turmix, mikro. Szóval, ha valakinek kell (Edó Peti vagy Hanci gondolom), azt nem kell hozni.

Mivel szerencsére sokan leszünk, ezért muszáj volt a svédasztalos mellett döntenem, így mindenki eszik majd akkor és azt, amit akar. Kép

Ja, és tegnap nem bírtam ellenállni, vettem a picikénknek 3 bodyt, 2 db. 56-osat, és 1 db. 60-asat. Oroszlán, zsiráf és maci látható rajtuk, édesek. Kép

Puszi

Eszti
Vendég
 


Boldog Zsombi napot!

Eszti, akartam kérdezni, h mit vigyünk, de inkább írom, h mit viszek, mit ne csinálj! ha jó az a sali,amit Katáékhoz vittünk, akkor csinálom és viszem. HA jó muffin, akkor azt is! Nehogy nekem Te dolgozz egy csomót,mi meg csak za...lunk! OK?
Ügyi vagy, h vettél rucikat, és sztem 56-sból elég is ennyi!

Majd még jövök, csak most vasalok közben!
puszi

Kép
seriff
 
 


Balukának is bejött a Hancis kép, somolyog itt a bajsza alatt.Kép Egyébként tényleg tiszta anyja, ő is pont így nyújtogatja a nyelvét.KépKép

Esztikém, menü király. Asszem a belecskai kolbász nem fog sokáig tartani...KépÉs mi mit vigyünk? Süti? Tiramuszi? Üdítőt mindenképpen!

Bali szerintem itthon fog ebédelni, mert alvás után megyünk, de uzsira teljesen jó lesz a husi, úgyis nagy ragadozó.

Zsomika, BOLDOG 1. Névnapot!!

Edó, merre vagytok?????

Kép

Kép
babszy
 
 


Jó reggelt!!

Boldog Zsombi napot!!Kép

Serfi, a Peti tisztán mondja, hogy Hanna, amikor nézi a fenti képet. A csajszika már most nyújtogatja a nyelvét az anyjának, nem semmi!!Kép

Eszti, akkor én viszek három éhes szájat, ok?Kép Menü nagyon jól hangzikKép És nem csodálom, h már nem bírsz ellenállni ezeknek a falat ruciknak, csodálom, h eddig bírtadKép Szerintem most már nyugodt lelkiismerettel kezdheted beszerezni a dolgokat, mert hidd el (legalábbis én), az utolsó hónapokban már kevésbé élveztem a boltban sétálgatást, vásárolgatást, nem úgy, mint előtte egy-két hónappal.

Kép

Kép
tikata
 
 


Tényleg,akartam kérdezni, h mikor kezdődik a party,h mikorra menjünk?

Babszy, de pöndöríteni nem tudom KépKépKép!

Közben HAnci elaludt,gyorsan megcsináltam a levest és a rizst, de 25 perc elég is volt az alvásbólKép. Megyek és vasalok tovább.

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!!

Itt vagyok! Csütörtökön volt a vizsgám, előtte a szabadidőmben olvasgattam az anyagot. Hát engem totál lefárasztott ez a 4 órás vizsga, baromi sokat kellett körmölni. (lehetett használni a jegyzetet és ebben a hónapban lesz eredmény)

Minden gyerek nagyon édes!!!
Panna meg Zsombi nekem nagyon pöttömnek tűnnek, de tény hogy ügyesen híznak Kép és már egy hónaposak!! Zsombinak boldog névnapot! Kép Hanna pedig eszméletlen ügyes!!! Öltögeti a nyelvét? Kis huncutKép

Eszti! Nagyon guszti a menüKép Kis minifiú is ügyesen növögetKép Milyen bútorokat rendeltetek?

Peti egész nap megy! Tényleg!! 1 percre nem tud leülni.

Kép
edó75
 
 


Csajok, főleg vidékiek, szerintem ne fáradozzatok, hogy az autóban hoztok olyat, ami murphy szerint is tuti ki fog folyni.
Serfi, ha hozol muffint, az klassz, hagyd a salit!
Bogus, tőled köszi a salit, amit beszéltünk, akkor én csak majonézeset dobok össze.
Kata, várjuk a három éhes szájat!!! Kép
És persze a többieket is! Kép

Jaj, már úgy várom, jó lesz megint együtt!!! Kép Kép

Hát ez jó kérdés, hogy mikor kezdődik a parti. Arra gondoltam, hogy 11-12 körül lenne kapunyitás, aztán mindenki jön, amikor tud. Nem tudom, mikor vannak a gyerekalvások, mikor a legjobb utazni stb. Flexibilis, mi meg úgyis ott leszünk, tulajdonképpen bármikor lehet jönni. Kép

Edó, jó hallani végre felőletek! Kérnénk képet is majd! Kép

Na pussz
Vendég
 


Ja, és Serfi, mindig elfelejtem: mp3 király!!! És köszesz! Kép
Vendég
 


Okesz, de nekünk van ám tuti tupper-edéyünk, és az nem folyik ki(bibi)Kép! Na jó,majd meglátjuk!

puszesz!

Kép
seriff
 
 


Jó reggelt!

Edó, jó hogy vagy és minden rendben. Ugye jöttök Esztiékhez? Mekkora változás lesz, a kis mászó Petiből, egy kis jövős menős Peti lettKép ÉS milyen vizsgád volt?

Serfi, Hanci mekkora ruhákat hord mostanság, így majdnem félévesen?Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Megyünk! Már nagyon várom!!Kép A tervezői engedélyhez kellett jogosultsági vizsgát letennem, 200 oldal tömény jog.... a Nau is volt Kép

Csinált valamit már az építészetek? Mi holnap megyünk a kivitelezőhöz, fémvázas házunk lesz.

puszi

Kép
edó75
 
 


Sziasztok!

Kata,Hanci mindenféle rucit hord,rengeteg van,62-68-t hord ált.Kép,Azért még van 56-s body is,ami jó rá,mondjuk sztem az sose volt 56-s.Kép
Már várom a d.u-t,h gyertek!

Edó,akkor Ti már nagyon előrehaladtatok a házzal!Kép Mikor kezditek?

Kép
seriff
 
 


Jó reggelt!
Orsi, itt az idő, hogy megtanuld pöndöríteni a nyelvedet!
Korán kezdi a kis huncut!

Már úgy várom, hogy melyik gyerek hogyan fogja magát produkálni Esztiéknél! Mindig kell egy kis megszokás, aztán meg beindulnak, nem?

Eszti, akkor legalább az innivalót engedd, hogy vigyük, meg azért valami desszertet.
Fú, annyi kaja lesz, hogy nem győzünk majd enni!Kép

Lehet, hogy rá sem ismerek majd a lakásra? Hátast azt lehet dobni az áraktól, és biztos nem csak a fenyőbútortól.Kép

Gyerekek, mi az elkövetkező hetekben 2 esküvőre is megyünk. Illetve lehet, hogy csak 1-re, mert a másik pont 27-re esik. Majk kiderül, hogy hogyan oldjuk meg, de mindenképpen megyünk a buliba, mert ezt már előre lefixáltuk.

Pusszantás Mindenkinek!
anniecoe
 
 


Ancsa,ki szervez esküvőt vasárnapra?

Sztem is tele fogjuk zabálni magunkat!

Eszti, férjuram azt mondta,ha mindegy,akkor mi már reggel ottleszünk kolbászozniKépKépKép! Viccelt ám, majd meglátjuk hogy megyünk,ja tényleg,kéne egy pontos cím is! Tudom,h mutattad,na de én nem tudok ám tájékozódni!KépKép

Kép
seriff
 
 


Kata,mostmár bámikor jöhettek,muffin a sütőbenKép...

Kép
seriff
 
 


Serfkó, hogy kell ezt a muffint sütni? van benne valami krém is?

Kép

Kép
babszy
 
 


Ebben most nincs, ez "sacher".
10 vajat/margarint gőz fölött(én a mikróban) összeolvasztasz 10 dkg étcsokival

15dkg cukrot habosra keversz 2 tojással robotgéppel

ehhez hozzáadod a margarinos csokit+2 ek sárgabaracklekvárt(most ez nálunk őszi lett),és
15 dkg lisztet( amiben van 1 tk sütőpor).Ezeket már fakanállal ügyezed! 175 fokon 25perc. A muffinhorpadásokba tehetsz papírt, ha nincs, kend ki vékonyan margarinnal, és mikor kész, akkor egy olyan tálcára tedd tepsistől,amin van egy vizes ruha(vileda), és akkor könyen kijönnek a formából(én hurkapálcával pöckölöm ki). Ha meg akkora mákod van, h szilikon a formád,nem kell se margarinozás se papír!
Gyerekem d.e is aludt 2órát,és most is alszik 1 órája,pedig nemsokára mennünk kell asszisztálni! Ti jól vagytok?

Kép
seriff
 
 


Köszi Serif!Már csak muffin tepsit kéne beszereznem.KépLátod, eljött ez az idő is, hogy Hannus többet szunyál. A házunkban is van egy ilyen kiscsaj, az anyukáját megnyugtattam, hogy 1-2 hónap és már nem csak 20 perceket fog aludni.

Mi jól vagyunk, köszi. Az imént elugrottunk Érdre a c&a-ba. Nem is tudtam, hogy ilyen közel van, így legalább nem kell bemenni a városba.

Voltak Katusék? Mit csináltatok?

Kép

Kép
babszy
 
 


Heló csajok,

csak egy rövid bekukk, fos a hangulatom, reggel lecsapolták a vérem, legszívesebben benyomnék egy csomó palacsintát, szóval asszem, ma a szokásosnál korábban fekszem. Ronda, ködös, gány nap volt. Kép

Amúgy minden ok. Kép

Pusz
Vendég
 


Hi, voltak, mit csináltunk?Koordináltuk a gyerekeinket, Petinek nem engedtünk kakaóscsigát enni,csak almát és kiflit-muffin nem kellettKépKép!Megnézegettük Hannuska rucijaitKép, kiválasztottuk,mit vegyen fel 27-én Kép! Kata megmutatta hogy kell szétszedni a csőrös poharat,kivettük a gumit, h jöjjön is belőle vmi.Peti megmutatta hogy visít a szomszédgyerekKép.Cukik voltak. Hannázott és GyőzőzöttKép.
Ja, Katáéknál bénázik az internet, azért nem írt ma.
Azt hittem, h x hónapja már megbeszéltük, h veszel muffintepsitKép...
Igazad volt az alvással kapcsolatban,mondjuk nem bántam volna,ha d.e. csak 1órát alszik,reggel meg 1-el tovább,h ne negyed 7kor ébredjünk.Kép

Kép
seriff
 
 


hello csajok!

Úgy látszik Petya jó hatásssal volt tegnap Hannuskára,mert este ezt művelte:Kép

Kép
seriff
 
 


Na, ez már durvincsek!!!KépKépKép

Kép

Kép
babszy
 
 


TE JÓ ÉG!!!!!!!!! HÁT EZ NEM SEMMI!!!

Kép
edó75
 
 


Persze,még össze-összecsuklott a lába, de azért csak döbbenten figyeltük mindkettenKép.
Most megint alszik, de reggel már 3/4 7-kor kukorékolt. Hátha a hétvégét megérzi,és akkor később kelKép.

Babszy,Bali mennyit alszik nappal?

Edó, és Petinek hogy megy mostanság az alvás?

Dia-Gepárdmama, jól vagytok?

Eszti,Minimanót megnéztétek 3(4)D-n? Apukád is élvezte,gondolom! Mi újság a Punch-csal?

Kata,át ne menjetek a szomszédba!Kép Nézzél szét a Tesco-ban és számolj be részletesen játékügyileg!

Ancsa, szegénykém,igaziból csak Te robotolsz közülünk! De vigasztaljon,h mindjárt péntek van!Kép

Kép
seriff
 
 


Jó reggelt!!

Hihetetlen ez a kiscsaj! És látnátok ahogy mászik, és közben riszálja a kis popójátKép Lepipálja az összes kispasit itt, és egy évesen már szaladni fog, és nagy eséllyel dumálni is. (gondoljunk csak az anyjáraKép) És annyi jó rucija van, h annak a felét simán én is elfogadnám, és csak azért a felét, mert közel 30hoz, ennyi rózsaszínt csaknem kéne már hordanomKép

Én meg tegnap az Eszti kisfiával álmodtam!Kép Olyan nyolc hónapos körüli volt, szöszke hajjal, édes kis pofival, gyönyörű volt. Esztire nagyon hasonlított, és mászottKépKép

Edó, ez statikus tervezői? Az nem lepett meg, h Nau is volt, ő ott van mindenholKépBeszéltél vele? Hogy van? Mi úgy néz ki építészt cserélünk, nem volt túl meggyőző az előzőKép
De ti már jól álltok. Mekkora házat gondoltok, illetve terveztetek?

Bogikám, csinálgatod a szakdogádat?Kép Hogy állsz?

Én meg mostanság, felébredek 4körül, egy óráig nem tudok vissza aludni, reggel meg olyan vagyok, mint a mosott sz.r. Nem tudom mi van velem?

Kép

Kép
tikata
 
 


Katus, most kérdezzem én ugyanazt, amit te a minap?KépKép

Szakdoga halad, de nagyon lassan, és még csak a felénél járok, de az anyagaim nagy részét már felhasználtam.KépKép

Serfkó, Bali mostanában 8-tól 8-ig alszikKép, így napközben pontosan 60 perc szabadidőt biztosít nekem.KépMa volt az első olyan éjszakánk, hogy a hajnali szopit nem kérte, hanem aludt majdnem 7-if felkelés nélkül!!!!Beírom a naptárba!Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Boguska, azért ez nem semmi. Ezt nagy piros betűkkel kellett volna írnod, h Bali ilyen jól alszikKép És csak optimistán: már a felénél járok!!Kép

Eszti, kíváncsi lennék, mi a tesód véleménye a bárányhimlő oltásról. Õ javasolja? A kedved meg már jobb remélemKép Tőlem terhesen vettek előszőr vért, úgy h, utána nem ájultam el.

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata,én is akartam tegnap kérdezni,amit Babszy...Kép
Hannuska végigüvöltötte a sétát, klassz voltKépKépKép

Kép
seriff
 
 


Lehet, hogy nem volt kedve babakocsiban "sétálni", menne már anélkül.KépKép Még mindig nem láttam babakocsis, könyöklős képet!!

Kata, igazad van, én alapvetően pesszimista alkat vagyok, mindig a rosszat hangsúlyozom mindenben.Kép
De: ÍRTAM MA IS EGY OLDALT!!!Kép

Pussykám, dobjál már meg minket képekkel te is!!!

Kép

Kép
babszy
 
 


Én meg moziba megyek négyre a szomszédasszonyommalKép

Ez az Bogi, csak optimistán!!Kép

Dia, tényleg nagyon eltűntél. Pedig olyan kíváncsiak vagyunk, mi újság veletek, hogy telnek a mindennapok.

Serfi, mivan!!!???Kép Séta megKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Gondoltam rá, h leteszem az aszfaltra,nade mégiscsak fehér ruciban volt,meg cipő nélkül KépKépKép. Utána meg 2órát aludt itthon...

Kata,ne érthetetlenkedj, olvass vissza 2-3 napot,amikor Te kérdezted Bogitól, h mitől érzi rosszul magát,mi bújkál benneKépKépKép.Érted már?

Kép
seriff
 
 


Jó reggelt!

Nagy död van, ahogy Balukám ma mondta.KépSzottyos egy idő ez, nem szeretem. De legalább ma boltba se kell menni, és rakottkrumpli is van még.Kép

Ma kezdődik az Ally McBeal!!

Tegnap este voltunk egy flancosabb étteremben sógornőm szervezte poszt-esküvői ünneplésen,a Szentendrei szigeten (tőlünk 60km), de én ilyen sz..rt még nem ettem. De legalább Bali 3 órát ült a dugóban, és 10-re már itthon is voltunk.

Kata, Peti mostanában milyen játékokat szeret? Én már összeírtam egy karácsonyi listát, hát jó hosszú lett.Kép
És Hanci? Rágcsálós korszaka közepén van,igaz?

Kép

Kép
babszy
 
 


Babszy, igen rág mindent, ami a keze ügyébe kerül! Hol lesz az AllyMB? Szegény Bali, és így 10-kor aludt csak el? És utána azért remélem húzta a lóbőrt reggelig!

Kata, remélem nem haragszol!Kép Milyen volt a film?

Hanci végre 8-ig aludt, csak rájött, h hétvége van, Apja meg ment Bp-re egy kiállításra.Megint nem hívtam fel Zitát, ejnye-ejnye. Félelmetes, m9indjárt a járókában is feláll!

Többiek?

Kép
seriff
 
 


sziasztok!

Serfi, miért haragudnék!!Kép A film a viasat3-on lesz, este 8-tól. Péntekenként. A szex és Ny-nak meg végeKép
Nekem meg ma van fos kedvem. Pedig péntek van. De Józsi holnap egésznap nem lesz, még szerencse, h jönnek du-án anyumék. Szerintem én az előző életemben nagyon magányosan élhettem, mert most rettegek az egyedül léttől. Pontosabban a kevés is elég.

Bogi, nekem is van már ajándék lista a fejem ben, ez is jó hosszú, csak az a baj, mind Petinek. Kár, h nem vehetem meg én mindenki helyett az ajándékokat Petinek, más meg megveszi magának helyettemKép De azért ha valaki megkérdezi, mit, azt közölni fogom, ne legyen kereke, mert autónk már annyi van, mint égen a csillagKép A dupló az ami nállunk most nagyon favoritKép Meg az építőkocka. Megyám a házépítés egésznapKép Lehet a budajenőit is a Peti fogja építeni???Kép

Esztikém, merre jársz?
Dia és te? Nem indok ám az a kétapróság, h ne jelentkezz, amikor így hiányolunk!!Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Csajok, mit szóltok a kiszel tündéhez??!! Szegény, azért én sajnálom valahol. Néha láttam műsorát a bptv-én. Hááát az mindent ütöttKép Nem tudom ki enged ilyen embert képernyőre!!Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Este 8,na az se az én időpontom.Kép
Mi is egyedül vagyunk,meg holnap d.e is, az én anyukámék meg vasárnap jönnek.Mit csinál holnap Józsi?Dolgozik a Malomban? Sztem nyugodtan adhatsz tollat is Pety kezébe,meg is tervezi a házatKép!Ma meg el kezdett Győző győzködni,h szabdidőmben rajzolgassam a tetőteret.Én? Rajzolni? Mi?

Kép
seriff
 
 


Rajzolás? Háát az baromi nehéz, én most jöttem rá, mikor rajzolgatom a lakásunkat. Én is azt hittem, nem nagy dolog ez, de azért mégis, nem véletlen az a pár év míg tanítják.
Józsinak haza kell mennie a szüleihez. És GYőző ma aludni sem jön haza?

Peti lassan 3órája alszikKép Pakolászás közben a lakásban néha megtalálom egykét elrejtett játékát. Cica a konyharuhák között, cipősszekrényben néhány autó, stb. Olyan cuki.KépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Balikám is lassan 3 órája nyomja.Kép

Nekem mingyá' itthon van az uram.Kép

Mi van ezzel a Kiszel Tündével? Nem nagyon tudom, hogy kicsoda.Kép Serif, AmcB-t fel is lehet venni, én is azt fogom. De előtte megnézem a Lost-ot. Ti nézitek? Tetszik?

Kata, Petivel se lehet bemenni a játékboltokba? Bali mindent akar,és lepakol,a múltkor iszonytató hisztibe kezdett egy vele nagyjából megegyező méretű kukásautó láttán.
A puzzlekat szereti? Megvan nektek a Gryllus Maszkabálja?
Egyébként én is utálok egyedül lenni. És képzeljétek, a gyerekek eltűntek a játszótérről. Se de., se délben, se du. nincs kint rajtunk kívül senki. Ebben bele fogok dilizni.Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Én a Lostból egy részt láttam. Állítólag jó, nekem annyira nem tetszett, néhány karakter kifejezetten idegesített. Meg az a terhes nő. xhónaposan, hatalmas hassal, ott azon a szigeten, hát én bizti bediliznék. Te nézed?
A puzzlek még nem kötik le. A Maszkabál zene cd? Hülye kérdés? Szóval nincs meg. Jó?
Játszótérre mi nem járunkKép Voltunk a multkor és 10perc múlva megszállta 3 óvodás csapatKép Az egyébként se túl nagy játszóteret. De Budajenőn 5perce a telektől van egy nagyon tuti játszótér!!Kép
Játékboltba már rég nem járok Petivel, hacsak nincs szado-mazo kedvemKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Én néhányat láttam a Lost-ból, felvettem és úgy, de az utóbbi 2-3-t már nem.

Babszy, Te nem tudod,ki a Kiszel Tünde?Hát egy bolond, kapafogú asszony,aki sajátmagát és kis Donatelláját sztárolja.
Erre meg nincs is játszótérKép.Állítólag az Sos faluéra lehet menni, de annyira nem kedvesek ott a gyerekek...

Kép
seriff
 
 


Serfi, mi meg megyünk a Tescoba!Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Hellósztok!

Vagyok, vagyok, csak hát függő vagyok gép ügyben az uramtól egyelőre....
Holnap én is egyedül leszek, Kata, nem találkozunk? Kép Uram vadászni megy, hajnal 2-kor kel (persze így én is, mert hát úgyis felébredek, meg főzök neki teát termoszba). Már sütöttem sütit, amit visz, vagánykodni akar, hogy az asszonykája milyen ügyi! (amúgy tényleg az Kép Kép )
Pici gyerekem alig moccant ma, be is fosatott, de túúúúdom, hogy ne aggódjak, csak azért mégis olyan rossz, amikor mindig olyan aktív. Most még amikor kaját küldtem le akkor sem volt boksz, pedig az mindig lázba hozza. Na mindegy, biztos ma meg neki volt sz@r hangulata...

Serfi, a kiscsajod elképesztő, nem találok szavakat, de nagyon cukkancs! Kép

Boguska, átérzem, hogy szar, hogy nincs senki a közeledben, akivel lehetne barátkozni....Kép No sebaj, hétfőn meglátogatlak! Kép

Úgy belejöttem a vásárlásba, hogy vettem kezeslábas overált a picúrkának, bézs színű, és maci van az elején. Tuti szerintem. Kép Van a kapucniján két pici macifül is, hihihi Kép

Kiszel Tünde rulez, Bogus ne hagyd ki. Ja, és Kata, hogy ki engedi a tévére.....??????? Szóval hát a hasonló kaliberű Anettka, ugyebár.....no comment!!!!!!

Úgy néz ki, lefixáltunk a babakocsi kérdést is, és lehet, hogy meg is vesszük, mert a Megatoysban az idei kifutó designokat akciózzák, és most 10e-rel olcsóbb.

Na jóvan, megyek mán, felvágom a sütiket!

Pussz

Eszti
Vendég
 


Serif, vettem máffin tepsit!Kép

Holnap megnézzük ezeket a kis Zuggó bébiketKépKép!!

Esztikém, beindult már a kölök? Lehet, hogy éjszakára tartogatja a rúgásokat.Kép

Kata, én meg a Tescoba megyek ha mazo kedvemben vagyok. KépHihetetlenül gyűlölöm.

Kép

Kép
babszy
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: