Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na végre, kezd feléledni a topic!

Rebaron! Örülök, hogy jelentkeztél te isKép! Áronnak jobbulást!!!

Edina! Majd mondd el légyszi, hogy mit mondott a doki!

Kata! Sok sikert, remélem sikerül!

Puszi

KépKép
mandula35

Kata!

Sok sikert az interjúhjoz Kép Mindenki más okból keres munkát, szerintem ne mondd el, hogy Te miért, csak ha rákérdeznek, de akkor is érdemes lenne hozzátenned, hogy nem akarsz több gyereket (még ha nem is igaz Kép). Legyél nyitott és amennyire kell őszinte. Nem jó ha túl cserfes vagy egy interjún, de kuka se legyél. Majd a helyzet hozza, hogy hogy viselkedj, csak ne görcsölj. Bár tudod mit, még az se baj, ha görcsölsz, mert valószínű aznap te leszel a századik, aki remegő lábakkal megy be Kép úgyhogy újat nem mutatsz nekik Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Ma egy tesztet csináltattak velünk. Ügyfélszolgálatosokat keresnek. Ma vagy holnap derül ki hogy egyáltalán a teszt alapján behivnak-e interjura, és csak utána derül ki mi van.
Kicsit más téma. Október 8-án szültem meg a kisbabámat, és pont 30 napra megjött a menstruáciom. Ez jó, nem? Igaz nekem mindkét szülésem után elég hamar megjött.
Tegnap este kapcsolgattam a Tv-t és az Irisz tv-n ismétlik a "szülöszobát". Elöször gyorsan elkapcsoltam, de utána visszakapcsoltam. Jó is volt nézni meg rossz is. Mostanában nem sirtam, leszámitva, hogy néha elered a könnyem, de tegnap nagyon rámjött a sirás, hogy én nem ölelhettem magamhoz a babámat.
Ne haragudjatok, hogy megint felhozom ezt a témát, de muszáj volt valakinek elmondanom. Azt veszem észre, hogy körülöttem mindenki próbálja kerülni, hogy erről beszéljen velem.
kata34

Sziasztok!

Kata! Szerintem nyugogtan írd le amit gondolszKép!
Én voltam kineziológusnál (azt hiszem így hívják), ilyen lélekbúvár-természetgyógyász szerűség. Azt mondta, hogy célja volt annak, hogy elvesztettem a babámat. És ne szomorkodjak miatta, mert neki ez volt a küldetése, és ezt boldogan vállalta, mert ezzel segíthetett nekem, hogy jobb emberré váljak. És tényleg sok mindent átértékeltem, más lett az életem. Én hiszem, hogy majd még boldogabb leszek a másik babával, de valószínűleg még nem voltunk rá felkészülve.

Az interjú ügyben teljesen igaza van Nyanyának, ne görcsölj!

Nyanya! Babaügyben semmi?

Paga! Hogy vagy?

Szép estét mindenkinek!

KépKép
mandula35

Mandula!

még semmi Kép

Én is inkább a kibeszélős fajta vagyok, mint Kata. Szerintem minél többet beszél róla az ember, annál könnyebb a lelke. A szónoklatokban nem hiszek. Azért jó ha nálad hatott Kép

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Szia Kata,Mandula és kedves többiek!

Megmutattam ma a dokinak a szövettant,azt mondja semmilyen rendellenesség nem látszik a babán és a méhlepényen sem.Ez valamelyest megnyugtat,hogy nem bennünk van a hiba,de azért jó lenne,
ha fény derült volna az okra.Én is úgy gondolom,hogy oka volt annak,hogy a baba nem akart megszületni,talán mi sem voltunk eléggé felkészülve az érkezésére.Úgy érzem jobb emberré válunk ezáltal,más dolgok lesznek fontosak az életben és jobban megbecsüljük egymást.Most már megpróbálom Õt elengedni,nevet is adtam neki magamban,és nagyon jó,hogy tudom,kislány volt a pocimban 20 hétig.A Janka nevet adtam neki,mindig is ez a név tetszett.Most már így fogok Rá emlékezni.
Nekem is nagyon kellemetlen,hogy a környezetemben majdnem mindenki kerüli a témát,pedig nekem jó beszélni róla,nem akarok úgy tenni mintha nem történt volna meg.ELseje óta dolgozom,és jó,hogy így van,mert elfoglalom magam,emberek között vagyok,kimozdulok itthonról.
Nekem még nem jött meg,én is okt.8.-án szültem meg a picit,de előtte is rendszertelen volt.
Bocs ha sokat írok,de jó elmondani nektek,nem tudom senkivel rendesen megbeszélni az érzéseimet.Időnként rámtör a sírás,főleg amikor olvastam a patológiai leletet,és elképzeltem az én kicsi lányomat a leírás alapján.Számomra nem volt semmi durva a leírásban,magzatként beszélnek róla,valamiféle kegyeletet érzek ki a leletből.Olyan jó elolvasni újra,meg újra a leírást,ez az egyik emlékem Róla egy 13 hetes korában készült uh fotóval együtt.Mindig hálát fogok adni a sorsnak,hogy 20 hétig boldogságot hozott az életembe az én pici lányom.Soha azelőtt nem voltam ennyire boldog és nem éreztem magam ilyen jól,mint akkor.Imádtam áldott állapotban lenni.Remélem lesz még benne részem.
Köszönöm mindenkinek,aki meghallgatott,sokat segít ez nekem.Mindenkinek minden jót,felejtést,megnyugvást,és sok-sok babát kívánok(magamnak is)!Gyakran benézek ide,jó veletek beszélgetni,jó híreket hallani.

Szép napokat mindenkinek!
Edina

Kép
szekeres

Edina,

Bocsánat, hogy ismeretlenül megszólítalak, de megkönnyeztem amit írtál. Hidd el sajnos nem vagy egyedül, nagyon sokan áltélték már a kisbabájuk elvesztését. Sorstársaink az "elvesztettem a kisbabám" topicban vannak, ha gondolod keresd meg őket. A gyásznak és az elengedésnek különböző fázisai vannak és a gyógyír ha lehet ilyet írni tényleg csak egy újabb terhesség. Ezt én sem hittem el anno,de tényleg igaz.
Az én történetemet is ott találod az említett topicban.

üdvözöllek és lélekben Veled vagyok:

Kika (régi nevemen Breki)
kika

Köszi Kika!

Beleolvastam már abba a topicba is,szoktam oda is írni.Visszakereslek téged is.

Üdv!Edina

Kép
szekeres

Sziasztok!

Edina! Az jó hír, hogy nem találtak semmit a babánál! És az is, hogy kezded feldolgozni ami történtKép. Képzeld, ha a mi kis manónk lány lett volna, ő is a Janka nevet kapjaKép! Én is próbálom elengedni, mert talán akkor boldogabban várhatom majd a testvérét!
Remélem mostmár minden a terveid szerint alakul, és nemsokára arról beszélgethetünk, hogy milyen boldogok vagyunk!

Kata! Van valami hír az állásról?

Zsenge, Rebaron, hogy vannak a gyerkők?

Mit szóltok ehez a gyönyörű őszhöz? Én imádok ilyenkor sétálni, most is voltunk a kislányommal és a kutyánkal. Olyan szépek a fák, és szinte meleg van!

Puszi

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Képzeljétek felvettek!!!!!! Ez a Pannon Gsm-nek az ügyfélszolgálata. Viszont most bele kell huznom, mert elég szigorúak. Tréningek, tesztek. Hétfőn kezdek. Egyenlőre betanulás. Hétvégén és ünnepnapokon is kell viszont dolgozni. Remélem menni fog, és megéri anyagilag is.
Legalább egy kicsit visszatért az önbizalmam.

Edina!
Ha nem találtak semmit, ami persze jó hir, akkor mit mondanak mégis mitől? Egyébként nekem is kislányka lett volna.

Üdv mindenkinek
kata34

Kata!
Gratulálok, ez nagyon jó Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Kata!

Ügyes vagy, gratulálok!!!KépKépKépKép

KépKép
mandula35

KÖSZÖNÖM!!!
Próbáltam berakni a fiaim képét a prifilomba, de nem sikerült.Kép
kata34

Kata!
Lehet, hogy túl nagy a mérete. Ha átküldöd emailen szívesen lekicsinyítem neked.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Csináltam a kocsira egy 3szöget és azóta a férjem állandóan azzal jön, hogy miért nem hírdetem és csinálok ilyeneket, mert szerinte jó üzlet. De valyon mennyiért lehetne eladni? Nem mondanátok árakat, hogy mennyiért vennétek ilyen egyedi készítésű matricát, amin nem a liberobaba mutatja a popóját, hanem a saját gyerkőc vigyorog a mögöttetek guruló autósra? Még én sem tudom, hogy mennyi az előállítási költség, mert ki kell találni, hogy hogy a legkevesebb, ugyanis az enyémnél elég sok, mert duplán laminált. Félre ne értsétek, nem árulni jöttem, csak tapogatózom, hogy eladható lenne e Kép
Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanya,

Bocs nem akarok beleszólni, de először le kéne védetni, mert az ötlet nagyon jóóó, illetve meg kellene nézni nincs-e már levédetve mert akkor egészen más a helyzet.
üdv.: Kika
kika

Kika!
Köszi az ötletet, már gondoltam rá, de nem tudom mit lehet ezen levédeni. Mármint konkrétan az ötletet? Mert egyedi készítésű és akkor minden egyes gyereknél le kéne védetni. Én még nem láttam ilyet 1 kocsin sem (kivéve ezt a sajátomon)
Van valaki akinek van fogalma, hogy megy ez a levédés? Ötletet is lelehet védeni? Végül is ilyen háromszöget minden pelenka meg bébiételgyártó ajándékba osztogat. De egyedit még nem láttam.
Bögrére meg pólóra már sok helyen csinálják. Vajon az le van védve? Én pl már nem is csinálhatnék pólóra vagy bögrére? Na nem is akarok, csak elméletileg.

Hol tudnék ezeknek a jogi dolgoknak utánajárni? Jogtáram van, de ha nekem kéne onnan kibogarászni beleőszülnék. Ha valaki tudja az erre vonatkozó jogszabály számát, az nagy segítség lenne.

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanya!

Nagyon jó az ötlet, én sem láttam még ilyet! Sajnos a jogi részéről nekem sincs fogalmam!
De ha lesz babám akkor én rögtön rendelek tőledKépKép!

Puszi

KépKép
mandula35

Siasztok!
Nyanyuska remek 5let:DDDDD Részemröl máris rendelnék Töled egy ilyet:D
Szerintem az árat ugyis a Készitö szabja meg...mimeg vagy elfogadjuk vagy elfogadjuk:D
Szerintem ez már levan védve vagyis a háromszög nem? vagy rosszul tudom? aszem a pempörsnek is ijen van kék háromszögbe de lehet nem jol emlékszem.Szerintem nyugodtanm hirdeds meg itt a kismmák közt,bizti sok megrendelésed leszKép
Nyanyus ezzel az erövel elmehetnél feltalálonak is:D
Amugy az ár szerintem sok midnentöl függ(méret,minöség) de nkem tuti megérne egy ötszázast.És Neked mennyiért érné meg elöállitani?Kép
Sok kicsi sokra megy:D

Kép
zsenge

Zsenge!
Még csak elméletben gondolkodom, egyenlőre nem gyártok Kép, ha csinálnám, akkor ki kéne találni egy másik technikát, mert így semmi haszon nincs rajta. Az alapanyag magában kb 500Ft. (na jó nekem ingyen volt, mert volt itthon minden, de ha venni kellett volna annyi lenneKép) Kb 1-1,5 órát elszarakodnék 1 kép körbevágásával. Nekem úgy érné meg, ha minimum 1500Ft lenne darabja. A méret nem annyira meghatározó, mert 1 a4-re 2 db fér el és az már elég nagy. Nagyobba úgy se fér el kocsin, a kisebb meg nem olcsóbb, max több hulladék marad. Minőség? Nem tudom. Látszik hogy nem gép vágta körbe a 3szöget Kép Ha nem kéne vízállónak lennie, nem is lenne vele gond, de így drága. Lehet, hogy nagy mennyiségben olcsó vízálló matricát legyártatni, de egyesével nem tudom lehet e. Az a helyzet, hogy én is pont ezt mondtam a férjemnek, hogy max.500Ft-ot adnék érte, de szerinte akkor is van rá igény. Szerinte már egy sima matrica is van 500Ft és ez egyedi. Én tuti nem adnék érte annyit, amennyiért megérné árulnom. Ti kidobnátok rá ennyi pénzt? Kép

Háromszög maga nem lehet levédve. Amit én csinálnék az egyedi, tehát levédve nincs, max az ötlet. Csak a betűtípust esetleg a szöveget védhetik le. A fiamat nem Kép Õ az enyém és én védem Kép

ui.: Zsenge, azért küldj egy képet, kipróbálom, más gyerekből mennyi idő alatt hozok össze valamit Kép Egyenlőre nem üzletelek, mert még nem készültem fel rá Kép Majd visszaküldöm mailben a 3szöget, ha sikerül, ha nem akkor is csak akkor ne reklámozd.Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Mandula koszi az érdeklődést már egész jól vagyunk, csak éjszaka köhögunk mind ketten Áronnal ,de ebbe bele segít az is hogy száraz a lakás./kályha ttején agyag edényekben van víz héra fütés van/ de a galérián alszunk,oda talán nem jut párából.

Nagyon szépen megfogalmazta az a "lélekbuvár" a babával kapcsolatos dolgokat.És biztos igaz is lehet .1 ismerősunk autőját ellopták és ő azt mondta - isten meg akarta őt védeni 1 szörnyü balesettől és ezért így tudta csak eltéríteni a szándékátől hogy abba az autóba beüljön.- Ez 1 pap volt.
És így nem fáj annyira a dolog nem szomorkodsz anyira.

Nyanya nekem is tetszik én is kérek ha gyártod de ha nem akkor is .. Kép-O veszek megrendelek tóled füalatt ok?

Sziasztok Era
rebaron

Paga!

Ügyesek vagytok! SZuper! További jó egészséget és boldog pocakosodást Nektek!
Mi köszönjük jól vagyunk, befejeztük a 4. kezelést, most jön a következő nagy kontroll (ct, izotóp, nse véreredmény) reméljük mosolygó lelet lesz, ahogy azt az adjunktus bácsi is várja!!!

Edina
Megható, ahogy emlékezel Jankára, nem találok szavakat... így csak gondolok rátok..............

... kicsit racionálisabban, lisztérzékenységet néztek nálad? Mert a sogórnőmnél és kisbabájánál (akit Õ is elveszített a 6. hónapban) is minden negatív volt, és aztán a sogórnőmnél végül lisztérzékenységet diagnosztizátak, amit ugyan nem mondtak közvetlen oknak, de talán az lehetett a baj.

Nyanya
Szuper a háromszög, én is vennék!!!!!
Egyébiránt, ha majd nagyban csinálodKép akkor nem ollózgatnod kéne, hanem egy jó "stancaszerszámra" lesz szükséged, ez kb. volt 30.eFt úgy cc. 10 évvel ezelőtt, készíttetni egyet. POS anyagok gyártásánál használják.

Üdv, Andi
kisbora

Andi!
Köszi a tippet, ez tényleg jó lenne. Bár ha 1500Ft-ért adnám ami egyenlőre alig hoz hasznot, illetve minimális órabért, akkor legalább 50 db-ot kéne megcsinálnom, hogy fussa stanca gépre Kép
Még gondolkodni kell a technikán. Minden ötletet szívesen várok. Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Hogy vagytok ebben a ronda időben?

Paga, mi újság?

Szerintetek ha az orvos a "műtét" után 6 hónapot mondott várakozási időt, akkor nem is lehet hamarabb?
Jövőhónapban akarok menni hozzá ellenőrzésre és abban reménykedek, hogy azt mondja mehet a dolog!

Itt vannak ezek a hosszú téli esték, gondoltam pont alkalmas lenne a "babagyártásra"KépKép

Mit gondoltok lehet, hogy szabad utat kapunk?

Kata, Edina, nektek mit mondtak hány hónapot kell várni?

Kata, nincs még szövettani eredmény? Írd meg légyszi ha tudsz valamit!

Mindenkinek szép napot!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Még nincs szövettan, és mivel már dolgozom nem tudom mikor fogok tudni elmenni érte.
Ha jól emlékszem nekem 5 hónapot mondot az orvos, de gondolom ez az elöző terhességtől is függ. Mekkora volt, hogy lett vége, meg ilyenek, gondolom én.
A munka egyenlőre nagyon tetszik, remélem sikerül maradni.

Sziasztok
Kati
kata34

Sziasztok!

Mandula!Nekem a genetikán 3 hónapot mondtak,abból 1 már letelt.Pont 31 napra a műtét után megjött,ennek nagyon örültem.Ezen a héten vagy jövő héten elkezdjük a vizsgálatokat,mire az eredmények megjönnek és esetleg ha kezelésre lesz szükség,el is megy az idő.Most angolra és intimtornára járok,a munka mellett ezek is lekötik a figyelmemet.
A várakozási időről még annyit,,hogy én 5 hónaposan vesztettem el a babámat,a 3 hónap várakozás a minimum szerintem,olvastam már 6 hónapról és egy évről is.Olyat is hallottam,lehet,hogy pont itt,hogy valaki nagy terhesség elvesztése után rögtön teherbe esett és egészségesen szülte meg a babáját.A példák mutatják,hogy nincs rá recept.Ha testileg regenerálódtál és lélekben is erősnek érzed magad,belevághatsz,de szerintem előtte az alapvető kivizsgálásnak meg kell történnie,hogy ha valami friss fertőzést,gombát,bacit,vírust,egyebet találnak,a megfelelő kezelést megkaphasd.Részemről én a 3 hónapot mindenképp kivárom,a férjem nem akar addig várni és az anyukám is arra biztat,hogy ne várjak,de én a vizsgálatok eredményét mindenképp szeretném tudni,felelőtlenül nem megyek neki a következő terhességnek.Jövő hónapban elkezdek Elevitet és Folsavat szedni,addig is sportolok,egészségesen táplálkozom,sokat sétálok a jó levegőn és megpróbálom lenyugtatni magam,lelkileg kiegyensúlyozottnak lenni,mert a baba csak nyugodt szülőkhöz fog beköltözni.És még ami nagyon fontos,nem szabad görcsösen nagyon akarni,csak lazán,oda sem figyelve,mert akkor sem fog összejönni.
Most szerintem semmi újat nem mondtam neked,de talán egy kis türelemre intenek téged is ezek a dolgok.Én is szerettem volna már az első héten hogy megint babát várjak,de megjött az eszem és rájöttem,hogy még 1-2 hónapnak el kell telnie,hogy megemésszem a kislányom elvesztését,jó párszor meg kell siratnom Õt és el kell engednem ahhoz,hogy fogadhassam a testvérkéjét.Ehhez is kell minimum 3 hónap.Elfelejteni Õt persze soha nem fogom,de ez az idő kell,hogy lelkileg ne legyek annyira összetörve.
Remélem segítettem egy kicsit a várakozást könnyebbé és elfogadhatóbbá tenni.

Puszi.Edina

Kép
szekeres

Sziasztok!

Edina! Köszönöm a választ, nagyon aranyos vagy, hogy ilyen kimerítően válaszoltál!
Természetesen én is úgy gondolom, hogy felelőtlenség lenne az orvos megkérdezése nélkül belevágni. Ezért akarok a jövőhónapban elmenni hozzá és megcsinálni a szükséges vizsgálatokat. Nekem dec. 15.-én telik le a 3 hónap, ezért gondoltam, hogy akkor megkérdezném.

Kata! Örülök, hogy tetszik a munka, sok sikert hozzá!Kép

Puszi

KépKép
mandula35

Szia Mandula!

Bocs,hogy sokat írtam.Ez valószínű azért is van mert nincs,akinek elmondhatnám igazán az érzéseimet.Alapvetően nem vagyok beszédes,de itt kibeszélem magam,ha kell,ha nem.Ez valószínűleg nem csak neked,hanem magamnak is szólt.
Mégegyszer ne haragudj,ha untattalak vagy hülyeségeket beszéltem.

Jó éjt.Edina!

Kép
szekeres

Sziasztok!

Mandula!
Köszönöm! Ma is jó napom volt, bár elfáradtam.

Edina!

Én biztos vagyok benne, hogy nagyon hamar összejön nektek a kisbaba, és minden rendben lesz! Képde az tényleg nem jó ha görcsösen akarod.

Paga!!!

Mi van veled??????????
kata34

Sziasztok!

Mandula!
Köszönöm, ma is jól éreztem magam. Mindenki nagyon kedves, és segitőkész.

Edina!

Én nagyon-nagyon drukkolok Nektek. Valahogy kicsit olyan mintha Te egy kicsit én lennék. Remélem érted mire gondolok. Szinte ugyanaz történt velünk, ugyanabban az időben. Ugyanazokat az érzéseket irtad le amiket én is éreztem. Sajnos én már nem merek vállalni még egy babát, és nem a történtek miatt. Biztos emlékszel irtam, ezt a kis drágát sem terveztem, persze elvettetni soha-soha nem tudnám. Ugyhogy Veled vagyok.

Paga!

Hol vagy????????Mi van Veled????
kata34

Véletlenül kétszer ment el az üzim. Na mindegy
kata34

Sziasztok!

Edina! Dehogy haradszom, sőt nagyon aranyos vagy, hogy írsz! Tudod, az én környezetemben sem nagyon akar senki már erről beszélni, és én sem eröltetem. Elfelejteni úgysem fogom, de mindenki azt hiszi, hogy túl vagyok rajta.
Csak olyan nehéz ez a várakozás, pedig tudom, hogy szükség van rá! Azért majd meglátod nemsokára sokkal vidámabb dolgokról fogunk beszélgetni!

Kata! KépRemélem mostmár Neked is úgy alakul az életed ahogy szeretnéd! Biztos, hogy ez a munka is segít valamennyire, hogy feldolgozd ami történt!

Többiek, hol vagytok?

Puszi

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Melcsiék kislánya Emese Melinda ma 9:40 3800gr-mal,58 cm-rel megszületett Kép Kép Kép
Annyit tudok hogy császár volt,de mindaketten jól vannak.

Vera

KépKép
viranka

Vera!
Garulálok Melcsiéknek Kép
Várjuk vissza a topikba most már Emesét is Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Vera!

Én is gratulálok Melcsenik és Emesének is!Kép

KépKép
mandula35

Helló Lányok!

Régen jártam erre, de talán még emlékeztek rám.

Tegnap kaptam egy sms-t: "Kedves felnőttek! Mindenkinek üzenem, ma 9.40-kor a szüleim legnagyobb örömére egészségesen megérkeztem. 3800 gr 58 cm vagyok. Mindenkit puszilok Albert Emese Melinda."

Õszintén szólva elsőre azt hittem, ez egy eltévedt sms, de amikor rájöttem, Melcsi pindurkája érkezett közénk, elpityeredtem. Gyorsan bekukkantottam hozzátok, hátha olvashatom a Ti örömötöket is, de mivel ide akkor még nem jutott el a hír, csendben maradtam. De mostKépKépKép: Ezúton is gratulálok nektek, legyetek nagyon boldogok együtt!

Ami minket illet... Semmi jó hírrel nem szolgálhatokKép.
Akkor írtam utoljára, amikor Apu kórházban volt, szeptemberben. Hazakerült, úgy néz ki, rendbe jöttKép!
Amikor már kezdtünk fellélegezni, meghalt ex-anyósom. Nem volt váratlan, de Dorkát és Lucát nagyon megviselte.
Aztán kiderült, hogy Lucát - két éve húzódó arcüreg-gyulladása miatt - meg kell műteni. Betolták őt mosolygósan a műtőbe, aztán kijött a doktornő, közölte, hogy minden rendben, túl van a műtéten. De csak egy jó fél óra múlva nyílt ki újra az ajtó. Zengett a folyosó, úgy ordított az én lányom. Kitolták a folyosóra, kiabált, hogy nem bírja tovább, megfullad, ide-oda dobálta magát... Négyen próbáltuk lefogni, úgy toltuk be az őrzőbe. Nem ragozom tovább, másfél órán át őrjöngött-ordított kisebb-nagyobb - a nyugtatóknak köszönhető - megszakításokkal, míg végre magához tért. Azt mondják, előfordul, hogy így ébred valaki az altatás után, de én rettegtem, hogy elvesztem őt. Még most is görcsbe rándul a gyomrom, ha visszagondolok rá, és csak néhány napja tudtam magamat igazából kibőgni. És a legrosszabb az volt, hogy utána napokig még csak nem is mosolygottKép

Szóval, ezért nem írtam eddig, nem akartam tovább nyomasztani az olykor amúgy sem fényes hangulaton. Alkalmanként olvasgattam, tudok minden szomorúságról, és be kell valljam, volt egy periódus, amikor attól tartottam, elmegy a topik a "36 felett teherbe esni/szülni tilos" irányba, de örömmel látom, hogy a régebbiek és az újak is olyan erővel állnak talpra, ami ennek éppen az ellenkezőjét bizonyítja.
Lányok, engem is nagyon megviselt - sőt, elbizonytalanított -, ami veletek (Mandula, Sheila, Edina, Kata) történt, de le a kalappal előttetek! Most már - lásd MelcsiéketKép - csak jó jöhet!

Sziasztok, remélem, nem zavartam!

Még egy kérdés Virankához!
Merre laktok Gödön? Én is gödi lyány volnék, húz is a szívem vissza... Anyukám ott óvónéni.
Vendég

Szia Rabkiri!

Jaj, de jó hallani rólad!!Kép
Örülök, hogy Apukád rendbe jött!! Sokat gondoltam Rád, mi lehet veletek.

Jobbulást Lucának és Apukádnak is!

Ahogy írtad, kezdek rendbejönni és már alig várom, hogy szabad-utat kapjunkKép! (persze elfelejteni nem lehet a dolgot, de az élet megy tovább....)

Ha van időd gyere többször! Remélem mostmár nektek is csak jó jöhet!!!

Puszi

KépKép
mandula35

Kriszta!
Jó, hogy megkerültél végre Kép
Most már ne tűnj el megint
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Szia Rabkri!

Felsőgödön lakunk,2 utcával a Lenkey utcai ovi mellettKép
Vera

KépKép
viranka

Helló Lányok!

Teljesen fel vagyok dobva!

Váltottunk néhány sms-t, majd beszéltem is Melcsivel! Felhatalmazott, hogy hírt adjak róluk!

Tehát: Császározták, mert Pöröntyke lábbal előre akart kibújni és a köldökzsinórt - ahogy Melcsi írta - nyakéknek használta. Hurkás a combjaKépKépKép Ami a szopit illeti: "sárga tej jön, Pöri, mint etióp éhező szívja." Apuci ott volt a műtétnél, de már a fia is kézbe vette a leányzót. Jól vannak mindketten, és a hangján érezni, hogy nagyon boldog.

Viranka!
Anyu épp itt ül mellettem, és azon agyal, melyik lehet az az utca... Õ a Lenkey-ovi vezető-helyettese, és a Karolinában laknak. Ha majd kell egy kis protekció...Kép

Mandula és Nyanya!

Köszi az újbóli fogadtatást, igyekszem maradni, jó veletek!

Holnap jövök!

R.Kriszta
Vendég

SziasztokKép
Rabkri de jo ujra itt vagyKép
Melcsinek nagyon sok puszit és rengeteg eröt egézséget kivánok..Kép
még majd jövök puszka

Kép
zsenge

a
apa

Kép
jövőhéten többet

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Nyanya! Jövőhéten? Miről?Kép

Hogy vagytok? Nálunk ma esett a hó! De már olvadozik is, pedig a Kisfiam úgy örült neki.

Paga! Mi van veled? Hogy vagy? Ha erre jársz, írj egy pár sort!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Mandula!
Terhes vagyok Kép 2 teszt is pozitív, de az UH-on még nem látszik semmi. Majd jövőhéten megint megyek.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Kriszta!

Ez nagyon jó hír!KépKép Jaj, tényleg nagyon örülök!!!

Majd meglátjátok, mostmár csak ilyen jó hírek lesznekKépKép

Puszi

KépKép
mandula35

Kép
afonya

Áfonya!
Köszi Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Nem leszek nagyon hosszú. Azt biztosan sejtettétek, hogy valami baj lehet, mert rég óta nem jelentkeztem. És tényleg! Megszültem, és meghalt a babám. Nagyon pici esélye volt az életben maradásra, hiszen a vetélés és a koraszülés határán született. És a kórházban mindent meg is tettek érte. Gyermekorvos, csecsemős nővér várta őt a szülőszobában. Ennek ellenére nem sikerült neki köztünk maradnia. Meghalt a mi kis angyalbabánk.
Nagyon-nagy a mi bánatunk, ezért nem ígérem, hogy mostanában jövök, de ha kicsit összeszedem magam, akkor nézek felétek is, mert érdekel, hogy mi van veletek, de ez most még nagyon fájdalmas.
Vigyázzatok nagyon magatokra!

Paga

Gabi
paga

Paga Kép
Hihetettlen ami ebben a topikban történik Kép Nem is tudom mit mondhatnék. Vigyázz magadra és ha jobban vagy gyere.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?