Eveloagi várm a levelet!
Pkagi és mások, akik spinál, eda és hasonlo anesztest igénylő dolgokban gondolkoztok!
Ha anyagilag megtehetitek ,akkor javaslom h Sorbán dokival vagy Tamara dokinővel(nekem Õ volt) beszéljétek le, h mit is terveztek, ha igénybe veszitek a szolgálataikat kell érte fizetni, ha pedig nem, akkor maga a tudat bizonságot ad szerintem....ha le van fixálva velük a dolog sztem biztos jut adott esetben a 6 órás tűből is.......
Nekem is a haránt fekvés miatt lebegett a csaszi lehetőség, ezért is dumáltam Tamarával, végül EDA-t kaptam...
Anyukák!
A köldökünk mindjárt leesik, viszont megdöbbenve tapasztalom, hogy alatta ilyen sárgás-pirosas váladék van, amit a hintőpor felsziv ugyan, de idöről idöre termelödik helyébe....valaki emlékszik, hogy meddig fog ez a dolog igy levedzeni???
Amig igy vagyunk ugye szintén nem szabad viz érje??? Nincs még ott összeforrva vagy mi lehet az a nedv??
Heni
Ja és még valami!
Christi! (lehet nem jol irtam, de képtelen vagyok a nickeket megjegyezni
)
Van valami bevált szokás h a korházba mikor kell vinni koponya meg hasi uh-ra a gyermeket? Mennyire nagy a tumultus, mikor érdemes időpontot kérni?
Ha más is tudja Õ is megirhatja, csak Kriszti ma volt