Az előbb próbálkoztam, mivel email cím váltás miatt a szerkentyű nem akart beengedni közétek, azaz nem fogadta el az aktiválási kódot.
Szia mindenkinek és szia Vicki, ezek szerint jól adtam meg az útirányt!
Azért tüntem el egy időre, mert próbálok visszaolvasni az özönvíztől, mert szeretnék mindenkit megismerni, amennyire csak lehet.
Most írok egy kicsit magunkról, úgy láttam, ez is egy szokás itt.
Tehát:
5 éve élek az én egyetlenemmel, és már 4 hónapja vagyunk házasok. A férjem pesti és pedig kazincbarcikai vagyok. Kezdetben Kazincbarcikán laktunk, aztán anyagi okoból költöztünk Pestre. Hát én írtóra nehezen szoktam meg, még mindig vannak problémáim és időnként erős honvágyam.
Biztos meglepő, de mi még az elején abbahagytuk a meddőségi eljárást, borzalmasan megterhelő volt mindkettőnk számára. A csendeske, nyugodt férjem kiborult a személytelen és embert nem kímélő eljárástól, én pedig ebben a helyzetben nem tudtam magam 100 %-an átadni a célnak.
Mivel egyébként is terveztünk örökbefogadást, hát inkább belevágtunk abba.
A férjem daruzik én pedig egy hajléktalan átmeneti szállón, nőkkel foglalkozom szociális munkásként. Az utóbbi időben bevállaltam egy - két várandós, hajléktalan kismamát, úgyhogy vannak "keresztgyerekeim". Így tudom milyen a mamás - szociális munkás vajúdás, a szülést nem vállaltam.
Ügyünk nem mozdult előre, baba a pocakban. Ma volna a nagy nap, tehát az életet adó mára van kiírva szülni. Úgyhogy a telefont mindenhová viszem magammal.
Mantrázok eleget a babókának, hogy bújjon elő
Kályha ( bocsi, elfelejtettem, hogy kié, és most valamiért nem tudok viszaolvasni :-/ - Én is szeretnék olyaaaaaaaaaaat! Jó meleg cserépkályha. Szeretett nagyimnak volt hasonló. Imádtam - meg a nagyit is.
Kizsó - gratulálok a lakáshoz. Nagyon nagy öröm, ha azt érezheti az ember, hogy a lakásából otthont varázsol. Sok erőt és kitartást ehhez.
Kedves Nikinozsó! Hát leesett! kicsit megkésve, de még időben.
Szóval én is nagyon kíváncsi vagyok a filmre, ezek akkora eredmények, hogy az hihetetlen. Bármiről és bárkiről nem forgatnak filmet
És elnézést azért, hogy nem tegeződöm. Egyszerűen nem megy. Nálam ez a mély tisztelet jele. és ez Önnek kijár.