Új privát üzeneted érkezett!

Dóri!

Boldog névnapot nektek!!!!Kép

Kérek még erőt tőletek,Anyukám műtétjét elrontották,holnap műtik újra,és nagyon izgulok!!!Utána kezdődik egy szép kis műhibaper is!
Majd írok!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!
Sikerült bővíteni a HP albumot néhány jól sikerült képpel. Ha kiváncsiak vagytok nézzétek meg a GIGI:gyerekek címszó alatt.

Kép
flocika
 
 


Szia Floci!

Megnéztem a képeket,hát igazán büszke lehetsz a gyermekeidre(és magadra is,csinos vagy ám!Kép ).A kisfiadról az én fiam jut eszembe,a lányod pedig olyan hódító lesz,hogy az nem igaz!Gondolom már az is!Igazi szépség,a szó legszorosabb értelmében!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 

 
 

Sziasztok!

Kérlek, segítsetek nekem! A MÁV korházban szertnék szülni, de sajnos nem ismerek ott senkit.

Nem lenne baj, hogy nem fiatal orvos. Talán egy idősebb több tapasztalattal rendelkezik. Figyelmes, alapos dokit, dokinőt (azt mondják, a nők nagyobb empátia készséggel rendelkeznek) keresek.

No, és ne legyen pénzéhes! Hálás lennénk, ha a mail címemre a szülés és a vizsgálatok "szokásos" díjairól is írnátok nekem. enko@citromail.hu

Kisfalvi doktorról sok pozitív dolgot olvastam. Elérhetőségeiről, esetleg magánrendeléséről tudtok infókat?

Előre is köszönöm a segítséget, a jövőben gyakran látogatok majd el hozzátok. Még csak 6 hetes vagyok.

Üdv mindenkinek!
enko
 
 


Sziasztok!

Kérlek, segítsetek nekem! A MÁV korházban szeretnék szülni, de nem ismerek ott senkit.

Nem lenne baj ha idősebb a doki. Talán ők már több tapasztalattal rendelkeznek. Legyen figyelmes, alapos, és ne legyen pénzéhes.

Hálás lennénk, ha mostanság "szokásos" díjakról is tájékoztatnátok, esetleg mailben a nem publikus adatokat. enko@citromail.hu

Kisfalvi doktorról sok pozitív dolgot olvastam. Ismeritek az elérhetőségeit? Esetleg van magánrendelése is?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv mindenkinek
enko
 
 


Elnézést a bénázás miatt!
enko
 
 


Sziasztok,

Dudukly, gratulálok a kislányodhoz!KépSzép nagy baba az már biztos!Képet rakhatnál fel, ha lesz időd!

Dóri, Blankának naon, naon boldog névnapot!Láttam ám a naptárban , és eszembe is jutottatok, csak nem tudtam jönni. De most ezt pótolom. Kép

Kriszti, gyerekek rendben? Remélem;))
De ez nem igaz, hogy mik történnek veletek?KépHihetetlen, hogy neked sincs 1' nyugalmad sem. Azért ez elég durva ami anyukáddal is történt! Nagyon drukkolunk neki! Neked pedig nyugi,biztos minden rendben lesz! De kérlek tájékoztass majd a fejleményekről!Kép

Mi is ma voltunk végre a 15-hós oltáson!Kép Igaz majd 1 hónap késéssel, de végre túl vagyunk rajta! Én ezt úgy útálom, főleg ezt a 15 hóst!KépNaon sírt is csórikám, de szerencse túlélte, és most már több mint 2,5-ja alszik! Gondolom kimerült a drágámKép
Amúgy örülünk a szép időnekKép Állandóan a kertben meg az utcán vagyunk amíg lehet!

Bigi, neked is megy ám a drukkKépKép Jól teszed, hogy kihasználod az uccsó napokat és pihizel! Egy darabig úgyse fogszKépKép
Néha azért jelentkezz be!KépHogy tudjuk, ha mentek szülni!

Üdv az újaknak, és az új babásoknakKép
Manó
manóci
 
 


Dóri
Blankára gondoltam én is ,de megelőztél Kép Nagyon boldog névnapot a leányzónak Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Na itt vagyok, sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket! Egy elgé nagy családi vitánk volt anyósomékkal, csak az a baj, hogy még nincs lefutva. A férjem rendesen összeveszett velük, én meg nem tudom, hogy mit csinálja, minden esetre Blankát sem köszöntötték fel. Szóval 3 napja leég morcis a hangulat. Pedig én szeretném a békét, már csak a gyerek miatt is. Na mindegy, nem untatlak titeket.

Enko! A korábbi beszélgetésekben sok infót találsz a dokiról! Üdv a csapatban!

Floci!
A gyerkőcök csodaszépek. Gartulálok hozzá, majd időnként ránézek, szólj, hogy mikort töltesz új képeket. Én is teszek Blankáról majd frisseket.

Kriszti! Örülök, hogy bébi rendben, de mi történt anyukáddal? Mit rontottak el? Szegény! Szurkolok neki, hogy végre jól sikerüljön a műtét.

Jó idő van! Állandóan sétálunk, Blanka imádja a hulló falaveleket. Képzeljátek! Tegnap megfordult a hasáról a hátára! Olyan édes, azóta pörög!
Mit csináltok a hosszú hétvégén?
Élvezzétek ki a szép időt, kellemes hétvégét mindenkinek, holnap este próbálok írni!
Puszi Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Dóri!
Együttérzek veled,nálunk Apuval van mosolyszünet,de még az unokákkal sem tartja a kapcsolatot.Nem értem én ezt,velem lehet vitában,de a gyerekeket miért nem lehet ebből kihagyni?????A hugom is mindig pórul jár az anyósáékkal.Szegénynek már elmúlt a babája egy éves,de az anyós drága egyetlenegyszer tette tisztába...

Manóka!!
Köszi a bíztató szavakat neked is!Kép
Anyut 15 éve megműtötték,addig szépen dolgozott.Nem vették észre a műtét közben,hogy belevágnak a hólyagjába.Ez a legtöbbször szépen összeforr,de Anyunak nem így lett.Majdnem meghalt az ágyon,az éjszakás nővér vette észre,hogy a pisi mindenhova folyik,csak ahova kell,oda nem.Kialakult egy sipoly a hólyagján,és gond lett.Eltávolították a méhét(alig múlt 30 éves akkor),és összefoltozták a hólyagját.De mondták,nem tudják,meddig fog tartani.Anyu utána trombózist kapott,mellőlünk vitte el a mentő.Most újra műteni kellett,de mivel siralmas volt a hólyagja,nem tudták,mire számíthatnak,és mivel méhe sem volt már,nem tudták,mihez kötözzék a megsüllyedt hólyagját.Máskor ez egy rutin hüvelyplasztika lett volna,csak itt nem vállalták el a dokik a műtétet.Kideült,hogy sérv is lett a hólygján,és a gerincében az érdaganat mellett lett egy cisztája is,ami miatt a spinális érzéstelenítés alig sikerült.Most közölték vele,hogy nem dolgozhat többet.50éves.Arra senki nem gondol,mit tettek az életével,hol tart most szegény,és meddig tart a hólygja.Anyu csak kíváncsiságból felhívta az akkori dokit,hogy közölje vele,újra kórházba került..A doki csak hebegett,minden jót kívánt,bíztatta,de inkább zavarában,mert gondolom befosott.Szegénynek azóta magánrendelője is lett(ma már melyiknek nincs...).Mondtam Anyunak,a tévében is volt,a perek 70%-át ma már megnyerik a betegek,nem úgy van már,mint régen,hogy esélyünk sem lenne.Én kicsinálnám azt a dokit,az tuti.
Hát ennyi röviden.Most megműtötték,elég jól viseli,de most jönnek majd azok a napok-hetek-hónapok,hogy meglássa,milyenek a hétköznapok.Hol tud elhelyezkedni ennyi idősen ülő munkával,iskola nélkül.Ha leszázalékolják,vajon miből él meg.Azért ő még csak 50 éves,és hogy így kicsesszenek egy emberrel,aztán mosom kezeimet magára hagyják,hát ez felháborító.
Puszi!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok.
Kriszti!
Köszönöm az elismerő szavakat, azt hiszem tényleg lesz bajom a lányommal.A minap utánna fordult két nyolcadikos srác. Õk nem látták,hogy én figyelem őket, és ment a szöveg amit sajnos nem értettem, de el tudom képzelni.
Amit anyukádról írtál az nagyon gáz. Jobbulást kívánok neki.

Dóri!
Köszi neked is a szép szavakat, várjuk Blankáról is a friss képeket.

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt és dokit ajánlott. De közben lehorgonyoztam Banczik dokinál. Abszolút korrektnek tűnik, nem túl érzelgős, de alapos és mindent elmond, szinte kérdezni sem tudtam, mert már nem volt mit. Esetleg ismeri valaki?

Ui.: Olyan szép babáitok vannak, jó lenne, ha többen is raknátok fel képeket, élmény nézni a csodaszép pofijukat! Szóval gratula mindenkinek,a kinek már van. Jó hétvégét!
móba
 
 


Sziasztok!
Flocika ám élőben is nagyon csinos Kép)))
Tudodm, egy tök vagyok, mert már elmondtátok, hogy kell megnézni a HP akármit. Akkor nem volt időm megnézni, most meg visszakeresném a leírást, de azt se tudom, hogy kell.....Segítség!!!!!!!!!!
Kriszti, ez nem semmi. Én biztos indítanék egy pert (de én már csak ilyen harcos Skorpió vagyok - párom //a Szüzike// ki is akad rám sokszor). De szerintem ha tudod, hogy igazad van, menj utána és ne hagyd magad! Mármint anyukádat.
Amikor megismerkedtünk férjemmel, pár hétre rá valami támadást hárítottam el, már nem emlékszem, mi volt az, a lényeg az, h engem támadtak. Párom csak nézett, nézett.....és azt mondta, h reméli, h nem csak magamat védem meg ilyen vehemensen, de a családom mellett is tigrisként állok ki....Úgy látszik, a családommal kapcsolatban is tigris vagyok, mert végülis elvett feleségül Kép))
Flocika, volt neked belső varratod Kelemennél? Vagy vkinek? Mert 4 hete szültem és még mindig érzek ott benn szurkálást. vagyis csak egy hete érzem, addig a gátam piszkált. Szerintetek ez normális?! Lehet, h a kilökődő varratok miatta van: Kelemen vmi ilyesmit motyogott, h a külső felszívódó varratokat is azért veszik ki, mert ugyan benn maradhatna, de akkor a gyógyuláskor és kilökődéskor szurkálna.
Remélem, nem fogok meghalni!
Teszek fel egy képet Annáról: tegnap voltunk Dobogókőn kirándulni, ez az utazás közben készült Kép
Szép vasárnapot,
PetraKép
tpetra_
 
 


Szia Petra!

Nagyon édi a kisbabód,hogy mosolyog,látszik,hogy jól érzi magát!!Dobogokőt én is imádom!Mi Vác felé megyünk kedden,a hugomékhoz,de szeretnék valami szép helyre is átugrani onnan.Visegrádra szeretünk még járni,Domi Apukájával bobozik,azt imádják,bár most befagyna a fenekük...Kép
Fölmész ennek az oldalnak a tetejére,jobb felső sarokban ott a rózsaszín HP reklám.Rákattintasz,majd kiválasztod,hogy készíteni vagy másokét megnézni szeretnéd-e.Majd az ABC-ből kiválasztod amit szeretnél megnézni.
Varrattal kapcsolatban nem tudok mit írni.Nekem felszívódó volt mindkét alkalommal,nem vettek ki semmit.Volt,hogy a 6 héten belül én is találtam a wc papíromon egy kis cérnadarabot,de a fájdalmak elmúltak.Nem tudom mikor szívódik fel teljesen,van meddig normális,ha szúrást érzel.Nyugodtan hívd fel a dokidat,vagy az osztályon a nővérek is segítenek,én sokszor hívtam utána őket.

Lányok!Akinek van magáról fotója,szívesen várjuk ám ide!!!Egy fogyókúrás oldalon egy idő után tettünk fel magunkról képeket,és olyan jó volt,hogy archoz tudtuk kötni egymást!Juccot láttuk,Flocikát is,nekem meg már Manó barátnőmről is van egy kis albumomKépHa valaki nem szsretné publikussá tenni,várom a profilomban!!!!
Puszi

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Na sziasztok!

Csak gyorsabn jövök, rakok fel új képet. Engem ne nézzetek, a lányom a lényeg!KépKép
A helyzet változatla, családdal még mindig harcban állunk, sőt..egyre rosszab....Mindegy,nem akarok most belefolyni. Csak a gyerek miatt nem vesztem velük még jobban össze, de most egy darabig részemről mosolyszünet lesz. Még nem tudom, hogy fog alakulni. Ráadásul az autónk is haldoklik, közölték, hogy ne aggódjunk, nem lesz vészes, 100-150 ezreből meg lahet javítani. Köszi. Már mindjárt jobban érzem magam. Pont ez hiányzik.

Petra! Annácsak nagyon aranyos. Már mennyivel msá, már nem újszülött, hanem babás. Nagyon édes.

Jó hétvégét és szép időt nektek!
Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Petra, Dóri!

Nagyon szépek a babák! Annácskának milyen elédedett pofija van, Blanka pedig már olyan nagylány, érdeklődő a tekintete.

Jó éjt Nektek!
móba
 
 


Sziasztok!

Petra, Anna baba tényleg nagyon édes, olyan kis puszilgatnivaló arcocskája van Kép

Dóri, Blanka is gyönyörű, dehát ő már kész nagylány! Kép

Szépek ezek a csajszik, na de hol vannak a fiús anyák???? KépKép Nem szeretném ám majd kissebbségben érezni magam!!! Kép

Kriszti, olvastam mi történt anyukáddal, szörnyű, hogy ennyi megpróbáltatásnak van kitéve ilyen fiatalon. Kép Remélem hamarosan meggyógyul mostmár, a pert pedig vegyétek fontolóra! Dorinával és Domival minden OK? És a fogaid?

Sok puszi mindenkinek!
Bea
bigi
 
 


Sziasztok,

Krisztikém, ez borzasztó amit írtálKépIgazándiból itt hibákat halmoztak hibákra folyamatosan anyukádnál, és sosem ő miatta a alakultak ki a bajok, hanem a dokik miatt!!!!Te ismered a körülményeket, de ha ez valóban nyerő pozició amiben vagytok akkor hajrá! Én lehet, hogy egy kicsit nagyobb vizhangot is csinálnék a dolognak, menjetek el a TV- ügyvédjébe!!!!Azért a sajtó, tudod az nagyon nagy úr! Mellesleg a Juszt is elég rámenős, és nem igazán hagyja a dolgokat kimagyarázni.De ez már csak azért is borzasztó, mert milyen fiatal még anyukád, és így tönkretenni az életét.
Tudod annó én is gondolkodtam, hogy rá rántsam-e a vizest... arra a nőgyógyira aki a méhen kivülimet nem vette észre, de aztán valahogy nem lett belőle semmi! Talán azért nem mert mikor túllettem a műtéten örültem, hogy életben maradtam, utána meg elég ham,ar már meg is fogant Esztikém, és lesz.....am, hogy azzal a szeméttel mi van!De lehet, hogy érdemes lett volna, legalább, hogy másokon ne tudjon ekkorát tévedni!Gondoljátok át!
Gyerekek,jól vnnak?Kép

Dóri, Blankuci naon ari kiscsaj, és hogy nő már ő is??!!!HihetetlenKép
Jó, hogy láttalak.Bár én nemtom mért, de mindíg hosszú barnás hajúnak képzeltelek el...KépDe így is, jó;))
A családi vita miatt nem irigyellek, én úgy útálok haragban lenni, de tudom nem te tehetsz róla.Azért most, hogy így jön a Karácsony is, ki kéne békülni, nem?Már tényleg csak a gyerek miatt!Kép
Én egyszer a nővéremmel voltam elég sokáig haragba,(mindketten a makacsságunk miatt tartott igazán soká)de persze aztán azért megbeszéltük, és most ok. Meg egyszer a legjobb barátnőmmel. Fú, az naggyon rossz volt,főleg hogy akkor náluk már volt egy picike,(a későbbi kerifiamKép)meg én is terhes voltam!Annyira rosszul éreztem magam, és sokszor azzal teltek estéim meg napjaim, hogy hogyan lehetne rendbehozni. De aztán szerencse ez is sikerültKépKép

Floci, tényleg arik a gyerkőcök, és te is szimpi vagyKép

Petra, nekem is úgy volt mint Krisztinek. Felszívódó varratokat kaptam, és nem fájt a sebem egyáltalán, már a szülés után se, meg itthon se.Szóval ebben én sem tudok naon segíteniKépHívd esetleg fel a dokit kérdezz rá?!Kép

Bea, jó, hogy írtál már régebben jártál erreKépKép

Akkor teszek fel én is egy képet amin én is látszom valamennyire, meg egy újat Esztiről ahogy nyomul a motorral! Most ez a slágerKépKép
Jó, éjszakát, és puszi mindenkinek,Manó
Ja, és jó 5let ez a fotó egymásról, úgyhogy küldeni, mindenkinek ámKépKépKép

Kép

Kép
manóci
 
 


Sziasztok!

Andita, bocs, de Ádám és a tanulás mellett nem nagyon jut időm netezni. De nagyon köszönöm a segítséget! Kép megtaláltam mindent (mondjuk előtte kóvályogtam egy darabig). Kép

Vermes dokihoz járok egyébként.

Most csak arra volt időm, hogy a képeket átfussam: nagyon szépek a babák. Az összes! Kép

shine
shine
 
 


Sziasztok!

Már elég régen jártam itt.
Olvasgatok itt a fotózásokról. Érdekelne engem is, hogy hol lehet korrekt ügynökséget találni. Az én kisfiam még csak a Sztory magazinban volt. Egyébként 26 hónapos.
Ha valaki tudna konkrét címet, nevet, adatokat mondani legyen szives írja meg.
Rakok fel Dávidról képet.

Edit
Kép
Kép
Kép
edo
 
 


Sziasztok Lányok.
Hogy vagytok? Én már nagyon örülök, hogy vége ennek a halottak napi rumlinak.Olyan nyomasztó volt az egész.Ti hogy viseltétek?És a gyerekek? Mi kb 5 temetőben jártunk két nap alatt. Még szerencse, hogy jó idő volt. A gyerekek is a végén már nagyon nyűgösek voltak, de nem akartam megsérteni az anyosom és a párom. Most pár napig nem megyek sehova. Andrist is megviselte, hogy állandóan mentünk, az óra átállítása sem tett jót.
Nanóci!
Megnéztem az albumod, gyönyörűek vagytok. Te is Szimpi vagy Kép Tényleg? Lesz valami a találkozóból? Ennyi gyönyörű gyerek és anya. Kép
Petra!
Sajnos volt belső varratom (a gátmetszést megúsztam), de biztos nem annyi mint neked Kép Én még a hat hét után éreztem valami szúrás félét amikor apa közeledni próbált. Szegényt jól el is küldtem. . . .
Azóta minden oké, csak légy te is türelmes, és apa. Kép
Andris ebédelni akar mennem kell.

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!
Floci, és elmúlt a szúrás? Épp előbb hívtam Kiskelét és azt mondta, biztos rosszul áll egy varrat, az baszkurál, majd megnézi. Nálad mindent rendben talált a 6hetesen és utána is szúrt?
Na, közeledés....Mondtam páromnak, h lehet, lombikbébit kérek következőre, annyira rettegek az első együttléttől.....
Nálunk most nem volt halottaknapi menet, mert mindenkink otthon van (160 kmre innen)és mi még nem akartunk hazamenni.
Viszont itt van anyósom, tegnap este óta "segít", de már most elegem van belőle. Azt hitte, h majd 12 óra nulla nullakor leülök vele ebédelni. Hát hol él ez a nő???? És kajabál a telefonba, miközben Anna alszik. Én megőrülök Kép
tpetra_
 
 


Sziasztok!
Tidrenczel dokinak a magánrendelőjében van UH gép?
Köszi:
Cs
cloud
 
 


Sziasztok!
Tidrenczel dokinak a magánrendelőjében van UH gép?
Köszi:
Cs
cloud
 
 


Sziasztok,

Nálunk most nem temetőzéssel teltek a munkaszüneti napok, hanem kicsi munkávalKépés azért ebben a jó időben persze sétálgatással, kertezéssel, játszóterezésselKép
Megbeszéltük apával, hogy mi nem megyünk most temetőben ebben az "őrületben". Tavaly előtt ilyenkor voltunk, és iszonyatosan megszívtuk!Kép
egyszerűen kibírhatatlan az a sor , és parkolót felejtsd el, hogy találsz!Szóval mi majd a jöv. hétvégén megyünk. Addig gondolom lecseng a tömeg.
Végülis mi évközben is szoktunk járni, így annyira nem volt lényeges, hogy pont aznap látogassunk el!
Most hulla vagyok, ma takarítottam, aztán kimentünk egy kicsit, most meg pakoltam a kerti virágokat a hidegek elől!Leanderem leveleit is megcsípte már a hidegKépgyorsan el is raktam nehogy nekem tönkremenjen!

Floci, aranyos vagy amit írtál, és Eszti nevében is köszi a dícséretetKépKépmeg a magamébanKépKép
Talira én is a minap gondoltam, hogy most akkor mi legyen???Én benne vagyok, csak döntsük el hol, kinél,mikor?

Petra,anyósKépKép hát ez nem a legfelemelőbb élmény lehet! Főleg egy kisbaba mellett!Nem tudod finoman helyretenni?
Gondolom a jószándék vezérli, de ííígy???!!!
Déli ebédKépKépKépelnevettem magam amikor olvastam, mert az jutott eszembe, hogy az elején nekem olyan is volt, hogy kimaradt az ebéd eleve! Nemhogy déli??!

Edit, Dávidnak nem csak a neve, de a szeme is nagyon szépKépSajna én nem tudok ilyen ügynökségeket! Nekem is sokan mondoggatták, hogy Eszti olyan szép mért nem viszem, de nem lenne energiám már arra is, meg ezeknek utána járni?!
Meg leginkább azért mert akkor kell ugrani, ha hívnak.
Nektek viszont sok sikert hozzá, és remélem valaki tud majd segíteni címmelKép

Cloud, én Tidinél "csak" szültem,nem voltam a magánjában sose!Kép

Üdv, manó
manóci
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsban, holnap többet írok. Szóval Blanka nem jelent meg a nov-i újságban. Úgyhogy egyelőre ennyit a cégről. Ha nem lesz benne a másikban sem, akkor holnap nagyot reklamálok, az tuti.
Egyébként minden okés nálunk, holnap lesz időm írni, ma a gyed-et intéztem.
Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Petra!
Nem vettem észre semmit,csak amikor apa jött. Az ugye már 6 hét után volt. Kép Andris most már 12 hetes és úgy tünik megszünt. Anyós is megszűnik 6 hét után Kép Kép Kép
Manó!
Jó lenne a tali, de nagycsoportos bulit én sajna nem tudok bevállalni X.emeleten a panelban. Még érdeklődök helyszin ügyben.

Kép
flocika
 
 


Manóci!

Én is csak azért vinném fotózásra Dávidot mert jó lenne emlékbe. Nézegethetné majd ő is nagykorában.
edo
 
 


Hali!
Találtam egy helyet, www.tombolda.hu. Nem tudom, hogy esteleg jó lenne-e találkahelynek. A gyerkőcök szerintem jól éreznék magukat. Még nem kérdeztem meg, de ha érdekel titeket, leinfózom, hogy mennyibe kerülne és ott összeüthetnénk egy találkozót. Mit szóltok?

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Manó, Edo! Milyen szépek a gyerkőcök!
Egyébként hosszú barna hajam volt, most vágattam le szülé előtt. Mindjárt keresek egy régebbi képet.
Ja! És tegnap találkoztam a sógornőmmel ,hát csak azrét köszönt, hogy ne legyen teljesen bunkó. Halálra van sértődve, pedig neki semmi köze a vitához. Szóval békülés nem lesz, de ha legközelebb ilyne lesz, még jól meg is mondom a magamét.
Pusz
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok,

Dóri, tök jó, hogy nem tévedtem akkor nagyot haj ügyilegKépKép
Köszike a babákra a dícsérő szavakatKép
Megnéztem az oldalát a játszóháznak, nekem tetszene, ha nem túl drága! Tök jó helynek tűnikKép
Blanka képKépKép Kerestem is ,és azt hittem én vagyok a vaktyúk, és nem találom! Már gondoltam rákérdezek, hogy hányadik oldalon van, de akkor megnyugodtam!Viszont elmehetnek a .... milyen szemetek azért! Remélem a Decemberibe benne lesz!

Edo, iagazad van ez tényleg egy különleges emlék lenne nagy korábanKép Mi csak egy helyi hírinfó újságban voltunk benne, de én is beragasztottam a képet a babanaplóbaKép

Krisztikém, mi van veletek???Eltűntél,ugye nem anyukkáddal van baj???Jelentkezz!

Csilla, és te?Már tök rég akartalak keresni, hogy hogy vagytok? Mi van Gáborkával, meg miket tud már!KépHa még olvasgatsz minket, és lesz egy kis időd írjKép

Pussz, manó
manóci
 
 


Majd elfelejtettem!Kicsit most dicsekszem, de olyan jól esett,képzeljétek ma Eszti megszólalt, hogy kaka be!Kép Megszagoltam a gatyáját, és tényleg be volt tojvaKépKépKözben meg húzkodta a bugyit, és vigyorgottKépOlyan édes volt, majd meg zabáltam, és persze el voltam,(vagyok) telveKépKép
Mostmár tényleg mentemKép
manóci
 
 


Sziasztok!

Terhességem elején segítettetek a dokiválasztásban, akivel azóta is elégedett vagyok (Szabó György). Szoktalak olvasgatni, de nem láttam olyan szüléstörténetet, amit ő vezetett volna le. Lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet, mert egy ideig kénytelen voltam a terhességi cukorbetegséggel kapcsolatos topikot is olvasgatni. Ha valaki szült nála, megköszönném ha megosztaná velem, hogy milyen volt. Tudnátok segíteni hálapénz témában is, dokinak, szülésznőnek mennyit szoktak adni manapság. Nincs olyan ismerősöm, aki a közelmultban szült volna, így ötletem sincs, hogy mégis mennyi, pedig legkésöbb nov. 9-én szülök. Ha kényes téma, címem: makkos.tundi@freemail.hu
Köszi!
Tündi

Kép
Kép
poppany
 
 


Sziasztok!

Még így utoljára bejelentkezem Junior születése előtt hozzátok.Kép Apa lelkére kötöm, hogy azonnal írjon nektek, ha megvan a baba!KépKép
Nagyon vigyázzatok magatokra és a babákra, remélem, hamarosan olvashatjátok a híreket rólunk!

Puszi mindenkinek!
Bea
bigi
 
 


Bea, KépKépKép nagyon megy a drukk neketek! Remélem minden simán megy majd, és ügyesek legyetek.
Feltétlen várjuk majd a tájékoztatót! Puszi, manó
manóci
 
 


Sziasztok!

Bea! Millió drukk!!!! Lehet, hogy a barátosnémmal szülsz együtt, ő max. 10-én szül, igaz nem a mávban. Gondolok rád!!

Manó! Akkor megkérdezem a játszóházat holna, de legkésőbb hétfőn és írom az infókat. Eszti nagyon ügyes!
Most mennem kell
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Alig bírtam követni a sok írnivalót...

Dóri!
Én is azt hittem,hogy hoyyzú barna hajad van,nem tudom miértKépA kislányod pedig egyre csajosabbKépKép
Az autónk nekünk is kész,leszakadt a kipufogónk(4éves autó),és Apuval én is még mindig mosolyszünetben vagyok.Nem a legszerencsésebb időszakunk ez nekünk úgy látom.Mi is így jártunk a képekkel,ezért is haragszom az ilyen ügynökségekre.Elmentünk a fotózásra,rendre benne voltunk az újságokban,eddig rendben is volt.De akadt olyan,hogy nagyon vártuk,és nem találtuk sehol.Ígérték,a következőben benne lesz...Hónapokig vettük a lapokat,de egyikben sem volt.Legalább ahhoz lett volna pofájuk,hogy szólnak,elmondják melyik másik lapban lesz benne,vagy ilyesmi.Ez a minimum,ha már belőlünk élnek,és így kihasználnak minket,nem???

Bea!
Köszi az érdeklődést,a gyerkőcök már jól vannak szerencsére,és Anyut is hazavittük tegnap a kórházból.A peren még gondolkodunk.A fogamról meg hetek óta csak mintákat veszünk,de állítólag jövő hét utánra kész lesz.Már május óta épp itt az ideje.Mindenki azt hiszi tulok vagyok,hogy nem válaszolgatok,csak csendben bólogatok...Neked pedig hatalmas drukkkkkkkk!!!!!!KépKépKép

Szia ManócimKép
Juszt nem is rossz ötlet...Köszi!!
Eszti milyen vagány csaj!Te,nekem Dorina csak itthon motorozik a konyhában,az utcán eldobja,és szalad inkább.Domi úgy hajtotta a gépet,mint a huzat,ezt a bigét meg nem érdekli!!KépBezzeg a panelban döngeti..Ez a vizes kép hol készült?Felétek?Csillával beszltem telefonon kb.2hete,jól vannak,Gáborkája le sem szakad a cicirőlKépSzegény mondta,egyszerűen nem tud tőle elszökni,hogy írjon egy kicsit,az ölében meg nagyon nehezen megy a babázás meg az írogatás együtt.Mert tudod,neki nincs otthon net,a könyvtárba kell elmenniük,és így már macerás.De én is írtam neki priviben,remélem nemsokára benéz ide is!!!Esztinek pedig minden elismerésem a kakijelzés miatt!!!Neked bekaki,nekünk besisiltem,és szintén pelusfogás.Meg hányingert utánoz,ha bekakilt,és mutatja.Mert mikor tisztába tesszük,mi is játékból pfujozunk,és ő is átvette tőlünk.Olyan aranyosak ilyenkor...És nekünk mekkora csoda,hogy ilyenekre is képesek már,mi???Anyukák mimindentől tudnak elolvadniKépKépKépA bilit újra próbálgatjuk.Ráül,nyomja,aztán föláll,szalad játszani.Ezt ismételjük párszor,aztán a szőnyegre pisil.Nem baj,majd megy a bilibe is...A kádban már szól előre,úgy nyomja.

Edo!
Dávidnak ezek a szemek...Nem csodálom,hogy újságban volt!!

Ebbe a játszóházba jártunk mi is.Nagyon szerettük,ott laktunk egy utcára Óbudán.Most elköltöztünk,de azért Dorinával is ellátogattunk oda.A pofám leszakadt,hogy 1 órát maradtunk a 2 gyerekkel,és 2000-et elkértek tőlünk.Volt egy 3gyermekes anyuka,kérdezte van-e kedvezmény a 3 gyermekre,főleg,hogy a legkisebb épp csak kúszni tudott a bébijátszóban.Közölte a nő,nincs,de majd szól,ha lesz,és 3000-et kér.Az alig pár hónapos babáért,mert anyukája betette a színes labdák közé...Ez durván pofátlanság.A bébijátszó nagyon pici,ha gyerekekkel megy be a szülő(mert a picikkel úgyis úgy megyünk be),alig férünk be páran.A Szöcskevár is nagyon jó,ott legalább bontva van az idő,és hatalmas.Mi ott fetrengtünk a gyerekekkel kényelmesen.Rajat van a neten,nézzétek meg!

Csináltam két albumot én is itt találjátok a HP-ben:
Kakuszi család
Kakuszi Dorina és Dominik

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Hali!

Hát nem gondoltam, hogy ez ilyen drága, bocsi. Nekem mindegy, a szöcskevár is jó. Megnéztem a fotókat, nagyon szép kis család vagytok! Gratulálok hozzá! Már alig várom, hogy megismerjem a csapatot!

Szóval képzeljétek, tetőznek a bajok: a családi vita és a kocsi után ma reggelre az egyik építkezésrőkl, ahol a párom dolgozik, ellopták "rejtélyes körülméynek között eltűnt" az összes gépün ca. 220 e FT értékben. Szóval ki vagyok akadta, sík ideg vagyok, és lassan eret is vágok magamon.

Na jó, nem mérgelődöm tovább, jobb hétvégét mindnekinek! Majd írok még.
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Na hali!
Az előbb írtam egy csomót és elszállt! :-(
Röviden: Doktorkitti: szépa családod, gratulálok!
Nem tudtam, hogy ez a hely ilyen drága, bocsi. Nekem jó a másik is.

Ja, és tetőznek a bajok: a kocsi és a családi vita után, ma reggelre eltűntek a párom gépei az egyik építkezéséről, ca. 220 E Ft értékben. Lassan eret vágok magamon.
Majd írok még, jó hétvégét nektek!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Szia Dóri!

Tényleg csőstül jön a baj ilyenkor,mikor nem kellene.Mi is már annak örülünk,ha a férjem fizuja nem 2 hetet késik,hanem csak egyet.
Olyan szemét volt Anyunak az OTP!!!Most a műtét miatt,meg előtte is betegácsiban kellett lennie.Közben az OTP úgy gondolta,mivel nem akkora pénz érkezik a számlájára,minden előzetes felszólítás nélkül lecsökkenti az A-hitelkeretét.Nem érdekelte őket,hogy mi az oka a fizucsökkenésnek,és hogy átmeneti csak,egy levelet sem voltak hajlandóak küldeni,semmit.Most Anyu kijött a kórházból,ment volna automatához,hogy kivegyen pénzt,amivel egyből a gyógyszereit váltotta volna ki.Egy fillért nem engedett a gép kivenni!!!!És decemberben sem engedi majd,ugyanis annyira lecsökkentették a keretét,hogy még mindig mínuszban van azon felül is,és ha érkezik rá pénz,csak azt egyenlíti ki.Nem tudják,hol csesszenek ki az emberrel.Azért írtam csak le,hogy figyelgessétek a bankszámlakivonatot!Mert hívtam őket,hogy én is honnan tudhatom ezt meg előre,mert mióta GYED-en vagyok,természetesen kevesebb utalódik át nekem is.De nem írnák oda,hogy ez GYED,hogy a bank is tudja,babával vagy otthon,és csak átmeneti állapot,hanem munkabérként van feltüntetve.Közölték,nem munkatársak csinálják,hanem automata kezeli,és bármikor lecsökkenthetik.De ha már így jön nekem 1 éve,akkor nem hiszi,hogy most megvariálnák(köszi,ez nem garancia...).Csak figyelni tudom a hó végén a bankszámlakivonatot,azon feltűnik,ha módosították.De nem kiemelve,csak ha a végén megnézed,és nem az a szám szerepel,ami eddig.Tehát fel sem tűnik,mert azt külön senki sem nézegeti.És akkor van 3-4 napod,hogy lenyeld,neked annyival kevesebb lesz a számlán,vagy örülj,ha egyáltalán kivehetsz egy fillért is...Ilyenkor bezzeg nem tudnak felszólító leveleket küldözgetni.Akkora egy ro...dt ez az ország ebből a szempontbó,hogy azt már leírni sem lehet...

Ja,a játszót nem azért írtam,hogy ne menjünk,csak infókéntKépTőlem mehetünk oda.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok,

Kriszti, köszi az infót Csilláról, és ha előbb beszélnél vele puszilom, és sok, sok erőt kívánok nekiKépKépés persze Gáborkát isKép
Azért édes lehet Dorcsi ahogy nyomni készül a kádbanKépgondolom résen vagytok akkorKép
Hát igen, én is elgondolkoztam már ezen, hogy ez annyira csodálatos dolog, hogy ezek a kis manók az első éveikben annyit fejlődnek, hogy iszonyúKépTavaly ilyenkor még csak 4 hós volt, és most meg már annyi, de annyi mindent csinál, és külön elgondolással, akarattal, élik az életüketKép
AnyukádKépKépannak örülök, hogy túl van a nehezén, és jobbulást neki! Viszont ez tényleg elég szenya dolog volt amit megcsinált vele a bank. De én úgy tudom, hogy kell lenni egy Foly. szla szerződésnek,nem? Mert meg kéne néznetek, hogy az vajon tartalmaz-e ilyet, hogy ÕK önkényesen a másik fél tájékoztatása nélkül módosíthatják???
De az se kutya amit nálad csináltak a GYED-el!Mondjuk én kértem SMS-értesítést arról is amikor vásárolok, és arról is amikor érkezik a szlámra összeg! Ez se véd ki, ha lecsökkentenék, de legalább így előbb tudom meg, az értesítőt meg mindíg hó végefelé küldikKépMondjuk nekem is azon a címszón küldik, hogy Munkabér, és egy. juttatás!
Az albumotok tök jó, szépek vagytok mindnyájanKépKépA kiscsajszi meg levesz mindenkit a lábáról a nézéseivelKépKép

Dóri, KépKépKépnem is tudom mit szóljak erre a kárra ami titeket ért! Ez elég kellemetlen, és gondolom a családi viszályok mellé ez még hiányzott,mi??!!KépDe azért próbálj meg nem idegeskedni, fel a fejjel! Gondolom feljelentés ment, ugye? Csak mert néha megéri. Az egyik barátnőméknek is a nyáron lovasítottak meg valami munkagépet,/szintén építési vállalkozásuk van/és feljelentést tettek! Hát a tettes még nem lett meg, de a munkagépet megtalálták valamikor mostanság! Azért anyagiakban ez se annyira rossz!
Szóval drukkolunk, és bízzunkKép

Játszóház: az tényleg nem occsó, de végülis egy taliért már megteszünk mindentKépnem igaz??És amúgy az a másik amit a Kriszti írt az hol van helyileg?
Igazából az a kár, hogy nincs már nyár.Mert akkor mehetnénk a Hjógyárira, ott van valami szuperjó játszótér! Még mi sem voltunk, és most ebben a hidegben nem is leszünk, de ha jó idő lesz biztos kinézünk!Kép
Puszi mindenkinek, manó
manóci
 
 


Sziasztok!
Új vagyok itt nálatok. Még csak hat hetes terhes vagyok, de már nagyon izgatott. Az utóbbi pár napban olvasgattam az arhívumokat és gondterhelt lettem. Lehet, hogy a választott orvosom, nem a "legajánlottabb" a régi hozzászólásokat böngészve. A neve dr. Szőcs Gyula. Abba már beletörődtem, hogy nem a legolcsóbb, de ha valakinek van konkrét tapasztalati véleménye, azt nagyon szívesen elolvasnám.
Köszönöm
Beab
beab
 
 


Sziasztok!
A játszóházak.lap.hu oldalon rengeteg találkozó hely van Én nem tudtam választani,rátok bízom. :§
Kriszti! Jó a szöcskevár is. Árban milyen?
Most csak beugrottam, majd jövök késöbb
Pusza mindenkinek!

Kép
flocika
 
 


Hát a Szöcskevár sem egy olcsóság,csak legalább nagyobb.A volt High Life dizsi helyén van,ha az mond valakinek valamit,Óbudán,az Eurocenter és Kaszásdűlő között.De most láttam,amit Floci ajánlott,ott,hogy a Süba helyén is nyílt egy hatalmas Játékpark a gyerekeknek.Ha kész lesz a fogam,én csak akkor csatlakozom,addig vámpírkodomKépKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Nekem jó a szöcskevár és a sübás is, közel van mind a kettő. Mikor talizunk? Nekem a jövő hét lenne jó, mert végre nálam lesz a kocsi.
Hogy vagytok egyébként?
Mi megvagyunk, szép idő volt/van, sétáunk ezerrel.
Most megyek főzni, majd írok még.
Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Nekem talán a szöcskevár van közelebb mert sajna BMV vel közlekedem (BuszMetróVillamos) Kép
Szerda délelött?Akkor még szünet van a lányomnak jöhetne velem.Ingyen bébiszitty Kép

Kép
flocika
 
 


Sziasztok,

A jöv. hét szerda jó Képnekem is, de a helyszín mindegy, mert mindkettő messze vanKép
Kriszti te is tudsz jönni? Remélem addig meg lesznek a fogaid??Jó lenne,ha ott lennél!Kép

Mi is jól vagyunk, és szerncsére nem lett semmi következménye az oltásnakKépKép Fú, annyira örülök, mert ettől naon féltem. De már a 12.-ik napon vagyunk oltás után, így szerintem megúsztukKépKépA köv oltás pedig csak másfél év múlvaKépKépHurrrá,hurrrráKép
Séta is megy nálunk is, meg utána a hiszti hegyek amikor el kell hagyni a játszóteretKépgyerek úgy üvölt, mindenki néz mintha nyúznámKépKép
manóci
 
 


Krisztikém, megint elfelejtettem neked válaszolniKép
A tavas kép nem itt nálunk készült, hanem még nyáron az állatkertben a kacsás tónálKép
manóci
 
 


Éééééééjtem!
Azt mondta a doki,ha szerdán mennem kell,akkor jövő hétfőn tudok somolyogniKépHa nem kell menni szerdán,akkor csak jövő szerdára lesz fogam.Ettől függ.Most szerda délelőtt kiderül.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Esetleg valakinek a gyerkőce nem indult a Fisher Price fotópályázaton?

Üdv, Edit
edo
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?