Sziasztok!
Alig bírtam követni a sok írnivalót...
Dóri!
Én is azt hittem,hogy hoyyzú barna hajad van,nem tudom miért
A kislányod pedig egyre csajosabb
Az autónk nekünk is kész,leszakadt a kipufogónk(4éves autó),és Apuval én is még mindig mosolyszünetben vagyok.Nem a legszerencsésebb időszakunk ez nekünk úgy látom.Mi is így jártunk a képekkel,ezért is haragszom az ilyen ügynökségekre.Elmentünk a fotózásra,rendre benne voltunk az újságokban,eddig rendben is volt.De akadt olyan,hogy nagyon vártuk,és nem találtuk sehol.Ígérték,a következőben benne lesz...Hónapokig vettük a lapokat,de egyikben sem volt.Legalább ahhoz lett volna pofájuk,hogy szólnak,elmondják melyik másik lapban lesz benne,vagy ilyesmi.Ez a minimum,ha már belőlünk élnek,és így kihasználnak minket,nem???
Bea!
Köszi az érdeklődést,a gyerkőcök már jól vannak szerencsére,és Anyut is hazavittük tegnap a kórházból.A peren még gondolkodunk.A fogamról meg hetek óta csak mintákat veszünk,de állítólag jövő hét utánra kész lesz.Már május óta épp itt az ideje.Mindenki azt hiszi tulok vagyok,hogy nem válaszolgatok,csak csendben bólogatok...Neked pedig hatalmas drukkkkkkkk!!!!!!
Szia Manócim
Juszt nem is rossz ötlet...Köszi!!
Eszti milyen vagány csaj!Te,nekem Dorina csak itthon motorozik a konyhában,az utcán eldobja,és szalad inkább.Domi úgy hajtotta a gépet,mint a huzat,ezt a bigét meg nem érdekli!!
Bezzeg a panelban döngeti..Ez a vizes kép hol készült?Felétek?Csillával beszltem telefonon kb.2hete,jól vannak,Gáborkája le sem szakad a ciciről
Szegény mondta,egyszerűen nem tud tőle elszökni,hogy írjon egy kicsit,az ölében meg nagyon nehezen megy a babázás meg az írogatás együtt.Mert tudod,neki nincs otthon net,a könyvtárba kell elmenniük,és így már macerás.De én is írtam neki priviben,remélem nemsokára benéz ide is!!!Esztinek pedig minden elismerésem a kakijelzés miatt!!!Neked bekaki,nekünk besisiltem,és szintén pelusfogás.Meg hányingert utánoz,ha bekakilt,és mutatja.Mert mikor tisztába tesszük,mi is játékból pfujozunk,és ő is átvette tőlünk.Olyan aranyosak ilyenkor...És nekünk mekkora csoda,hogy ilyenekre is képesek már,mi???Anyukák mimindentől tudnak elolvadni
A bilit újra próbálgatjuk.Ráül,nyomja,aztán föláll,szalad játszani.Ezt ismételjük párszor,aztán a szőnyegre pisil.Nem baj,majd megy a bilibe is...A kádban már szól előre,úgy nyomja.
Edo!
Dávidnak ezek a szemek...Nem csodálom,hogy újságban volt!!
Ebbe a játszóházba jártunk mi is.Nagyon szerettük,ott laktunk egy utcára Óbudán.Most elköltöztünk,de azért Dorinával is ellátogattunk oda.A pofám leszakadt,hogy 1 órát maradtunk a 2 gyerekkel,és 2000-et elkértek tőlünk.Volt egy 3gyermekes anyuka,kérdezte van-e kedvezmény a 3 gyermekre,főleg,hogy a legkisebb épp csak kúszni tudott a bébijátszóban.Közölte a nő,nincs,de majd szól,ha lesz,és 3000-et kér.Az alig pár hónapos babáért,mert anyukája betette a színes labdák közé...Ez durván pofátlanság.A bébijátszó nagyon pici,ha gyerekekkel megy be a szülő(mert a picikkel úgyis úgy megyünk be),alig férünk be páran.A Szöcskevár is nagyon jó,ott legalább bontva van az idő,és hatalmas.Mi ott fetrengtünk a gyerekekkel kényelmesen.Rajat van a neten,nézzétek meg!
Csináltam két albumot én is itt találjátok a HP-ben:
Kakuszi család
Kakuszi Dorina és Dominik