Sziasztok!
Huhh, nem mondom, hogy nem fáradtam el
Ma még tornára se mentem, úgy fáj a derekam
De kárpótol a gyönyörű nappali
Regi is megjegyezte, hogy olyan mintha új helyre költöztünk volna
Szóval a nappalit festettük, parkettáztunk, meg Regi szobáját is parkiztuk. Még egy nap átjön apum, mert a pelenkázót szét kell szedni (ő csinálta), és annak a helyén lesz majd a kiságy, úgyhogy össze lesznek eresztve végre
Regi ugye egész héten anyóséknál volt, Mátét szombat reggel vitte le Robi, totál elvolt, nyilván azért is, mert Regivel játszottak egész nap. Azért Robira kicsit megsértődött, hogy otthagyta, nem volt hajlandó puszit adni, de semmi gond nem volt vele, egyszer se hiányolt minket
Babakocsit nem is küldtem, úgyhogy vásárolni is, mindenhova gyalog mentek, nagyon bírja már a túrákat
Mi meg szombat este elmentünk apucival görög étterembe, úgyhogy ki is mozdultunk legalább
Bár vasin is jó lesz, akkor színházba megyünk végre...már idejét se tudom, mikor voltam utoljára.
Képeket majd teszek fel vmelyik nap
Nyuszi,
Sztem te túl toleráns vagy a többi lakóhoz
Engem anno marhára nem érdekelt, ki mit szól hozzá, engem se szoktak megkérdezni zajos témában. Na meg sztem, ha mélyen alszik vki éccaka, nem igen kel fel még az erős gyereksírásra sem, egy-két emlettel arrébb.
Na persze, lehet hogy csak én vagyok ilyen önző, végülis vasárnap este vígan fúrtunk még
Azért a közvetlen szomszédnak szóltam
De visszatérve, Regi éjszakai sírásánál meg sem fordult a fejemben, hogy bárkit is zavarhat....pedig ordított rendesen...Sztem ne törődj vele, nagyon úgy veszem észre, hogy más megoldásod nem lesz hosszú távon
Még ez a lámpás dolog hátha bejön, amit Szirom írt...
Szirom,
Szegény Miksa
Borzasztó lehet úgy látni őt, hogy csak fogy
De most már innentől kezdve csak jobban lehet!
Hanzi,
Belegondoltam, milyen sok képet fogsz feltenni majd, Marcus 18. szülijén
Rengeteget változott, döbbenet!! Igazi kishapsi már, bár amikor taliztunk múltkor, mondtam is
Marycus,
Le a kalappal előtted, hogy bírod és hogy vállaltad a kis korkülönbséget...én már sztem gumiszobában lennék....Az én idegrendszerem a mostani korkülönbséget még tolerálja
Szóval elhiszem, hogy nem könnyű
Sajnos a 2-3 év közötti időszak katasztrófa, depresszió, borzalom
Legalábbis Reginél ilyen érzésekre emlékszem...bár tény, hogy akkor voltam ugye terhes, szóval érzékenyebben érintett. De már előre félek Máté hogy vészeli át...illetve én hogyan
Megyek is pihizni,
Kriszta