Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hanzi! De jó, hogy írtál! És hogy minden rendben van! Már tényleg aggódtunk,csak zavarni meg nem akartam, de ma délelőtt már nem bírtam tovább, és telefont ragadtamKép
Szörnyű lehetett, emlékszem, amikor Miksa hagyatt leesett a lépcsőről, én mit álltam ki. Pedig végül semmi nem lett, de annyit figyeltem, hogy majd belegolyóztam. Úgyhogy nektek ezerszer keményebb lehetett! örökmozgó Marcusnak természetesen jobbulást kívánunk, és Miksa üzeni, hogy ne ugráljon a franciaágyon, mer veszélyes!Kép Egyszer ő is beesett a résbe, és a fejét a parkettába verte, de azt is megúsztuk. Mielőtt még bárki azt hinné, hogy a mi kölkünk csak esik és kel, elmondom, hogy igazán nagy esés talán ez a kettő volt.

Ildiéket pusziljuk, ha beszélsz velük! És kérünk szépen képetKép

Nyuszi! Szerintem mi több pelust használunk. Összeszámolom: reggel (inkább délelőttnek nevezném, ha 9-kor ébred) öltözésnél kap egy újat, aztán ebéd után, tehát délutáni alváshoz, majd ébredés után, végül éjszakára. Ez helyből 4, de ha valamellikbe bekaksizik, akkor fölmegy a szám 5-re is. Inkább 5, esetleg 6 a vége, mert mostanában simán megvárja, hogy kapjon tiszta pelust és abba nyomja. Szerintem én nem cserélem túl sűrűn, és a húgyúti fertőzés óta triplán óvatos is vagyok. Bár ez nem ilyesmi miatt volt, de mégis...

Tényleg, Hanzi, még azt akartam írni, hogy talán hihetetlen, de a DM-es pelus simán kibírta úgy este 9-től reggel 9-ig, hogy Miksa lefekvéskor 3 dl vizet biztos bedob, és éjjel is iszik. Meg kibírta a hosszabb bevásárlókörutakat is. Talán nem is volt vele balesetünk, komolyan. Ezért vagyok baromira pipa, hogy miért kell elrontani valamit, ami működik?

Kriszta! Huggiest vettem végül, most abban alszik. Remélem, jó lesz, és akkor éjjel ezt hordjuk, nappal meg elhasználom azért a DM-est, majd legfeljebb sűrűbben cserélem. Ennek tényleg nem vastag a ragasztópántja, a kisebbeknek valón régen kétszer ilyen széles volt.

Duma: nálunk az dívik, hogy "Szitta edeül", mármint hogy Miksa egyedül csinálja, meg hogy "Szittáé", merthogy ragoz is a szentem, és szerinte minden az övéKép A katicát tácicinek mondja, a szomszéd Ibi nénit Ibibinek, a köszit töszinek, meg kell zabálni. De ma nyűgös egy kicsit, igaz, hogy elhúzódott a bevásárlásunk. Hopp, még mondom, hogy 1690 Ft-ért vettem az Auchanban 4 bodyt a kölöknek (mármint összeen ennyi volt a 4), egész szép fiúsak, 36 hónaposra valók perszeKép Ugye előtte csak a 24 volt, rövid távra pedig nem tervezünk, nem baj, ha kicsit nagy, nekem az a lényeg, hogy a dereka ne fázzon meg. Meg egy baromira jó benti mamuszt, mert a padlófűtést még nem kapcsoltuk be (végülis nem kell még), de zokniban azért hideg a kő.
Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Csak elújságolom, hogy az óraátállítást kihasználva 9-ről 8-ra tettük a fürdést, nyertünk egy órát, és már most ALSZIK Miksa!Kép El se hiszemKép

Jól ellevelezgetek itt magamban, azér valaki írhatna ám...Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,

Én ugyanennek köszönhetően tegnap fél 5-kor, ma fél 4-kor keltem Kép Igaz, hogy ma fél 6-kor Marcus a földön feküdve visszaaludt egy bő órácskára....

Ja, és nálunk is kibírja a Pampers este 7-től reggel 7-ig.

H.

Kép
hanzika

Hanzi!

Hááááát, nem irigyellek... Én is tartottam tőle kicsit, hogy korán fog kelni, de végül így is fél 8-ig aludt. Mostanra meg jól elfáradt, és elég ronda hiszti előzte meg a délutáni alvást, pedig ez sima ügy szokott lenni. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kaksija még mindig nincs rendben, és nem is eszik úgy, ahogy szokott. Meg hát nem is kaphat mindent. Diétáztatni kell, és ezt részben megteszi ő maga, de mondjuk főzeléket nem lehetne előtte enni, mer arra ráugrana, fosi ide vagy oda. Láza már rég nincs, de úgy látszik, ez a rész elhúzódik kicsit.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Megjöttünk hosszú hétvégéről, nagyiéktól.

Hanzika,
Szegény Marcus - meg szegény Ti, jól megjártátok! Ahogy elnézem, minden "rendes" gyerek leesik legalább egyszer az ágyról, én ovis koromba konkrétan betörtem a fejem a szülői ágyon való ugrálás folyományaként Kép. Érdekes módon arra nem emlékszem, hogy fájt volna, arra inkább, hogy megijedtem a vértől meg hogy mennyire utáltam a kötést a fejemen Kép. De az jó, hogy Marcus jobban van, újra örökmozgó Kép.

Ma beírattam Csengét a szomszéd utcában lévő bölcsibe, a beíratást végző néni szerint még azért van idő más bölcsit is kinézni, ha mégis Újpest kp. melett döntenénk Kép. Közben megbeszéltem magammal a dolgot: ugye Csenge októberben lesz 2 éves, szeptembertől beszokatom a bölcsibe és decemberig elhozom ebéd után (addig kiveszem a felgyűlt szabikat, tehát elvileg novembertől mennék vissza dolgozni), januártól meg 6 órában jó lenne tényleg dolgozni. Mondjuk a 6 órás és a 8 órás nettó bérem közötti különbség egy minimálbérnyi, de mivel januártól akkor is jár a GYES a gyerek 3 éves koráig, ha anya visszament dolgozni, ez azért enyhít valamit az anyagiakon.

Szirom,
Miksának jobbulást pocakilag! Édes lehet a beszélő törpe Kép.

Mennem kell, csak egy órát aludt a törpém Kép.
Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Köszi az aggódást, megvagyunk, csak tényleg nem nagyon értem rá, azért olvastam ám, valahogy az írás kimardat. Múlt héten Emma nagyon beteg volt, két napot otthon voltam, 39,4 volt a láza, még sose volt ennyire lázas, szerintem a 3 éves oltás gyengítette le és kitört rajta minden benne lappangó vírus és baci, szerencsére 1 nap alatt túl is volt rajta. Így már bölcsibe vissz ase vittem viszont, ma elkezdte az ovit. Két órát volt csak bent, anyukám mnet érte, de állítólag semmi gond nem volt, játszott, megmondta a nevét, jól érzete magát, azért örült anyukámnak mikor érte mentKép Reggel sem sírt amikor be kellett menni. Szóval komoly ovis lányom van.

A bank ügy elintéződött, minden rendben. Mondjuk anyukám még mindíg a mi házunkban lakik, férjem szerint még legalább 1 hónap mir eát tud az övébe költözni, ez kissé kellemetlen.
Minden szabadidőnkben építkezünkKép Na jó, most 2 napig voltunk anyósoméknál, Emma haza sem akart jönni, azt mondta ott jobb mert ott van sok állat. Olyan trágyaszagú volt a cipője hogy hiába mostam ki úgy is bűzölgött, mondtam neki legközelebb akkor megy ólba ha gumicsízmát vesz. Megy be a birkák közé, vezényli a tyúkokat, amelyik tojik megdícséri hogy ügye és már hozza is ki a tojást. 19 kg, állítólag iskolaérett ilyen szempontbólKépKépKép

Látom téma a pelenka: Nekünk a pampers 6-os jön be nagyon, az bír a legtöbbet szívni, a libero és a babylove vagy még éjjel átázik, vagy reggel ha nem szedem le róla azonnal. Csak az a bibi hogy foglamam sincs hol lehet a pampers 6-ost kapni, mert ajiba kaptunk pár darabot, de én boltban csak 5-ig látom. van itt pár szakértő, hátha tudjátokKépKépKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Romlott a helyzet nálunk, először én lettem baromira rosszul, sugárhányás, hasmenés, láz, végtagfájdalmak, meg amit akartok, aztán tegnap Miksa is követett, úgyhogy dögrováson vagyunk. Én ma már nem vagyok lázas, föl is bírok kelni, merthogy tegnap még nem nagyon tudtam, a kölkecnek viszont még van hőemelkedése. Tegnap az embernek el kellett mennie a Bethesdába Deadalonette kúpért, mert minden kijött Miksából, még a víz is. A kúp mellett aztán óvatos adagolással benne maradt a folyadék, meg később néhány szem ropi is. Ma is ropi volt, meg evett egy kis rizst is. Aztán hogy a betegséggel összefüggően-e vagy egyébként is elkezdődött volna, belecsaptunk a hisztikorszakba asszem. Ordít, földhöz veri magát, csapkod a két karjával, mint a cséphadaró, semmi se jó. Ez mondjuk leginkább akkor volt, amikor már nagyon fáradt volt, de elég rémisztő. Csak nézünk, mint a mozibanKép

Manó! Navégre! Féltem, hogy eltűnsz teljesen. Ovis csajhoz gratula! És jó nektek, hogy túlvagytok a betegségen.

Nyuszi! Köszi, ránk fér!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom,
Jobbulást nektek! Kép Akkor ti kőkeményen elkaptátok Kép

Nálunk torokfájás, köhögés, takony van mindenkinél, illetve Máté most már kifelé az antibigyónak köszönhetően. Sajnos kénytelen voltam neki adni, nagyon köhögött Kép
Regi anyóséknál, mert őszi szünet van, szombaton megy Máté is, ő is ott alszik, és végre rendberántjuk a kecót festésileg meg parkettázásilag Kép És össze"eresztjük" a két kölköt, szóval Máté átköltözik Regi szobájába Kép

Manó,
Gratula az ovis nődhöz! Kép Pelus mikor kell még Emmának?

Hanzi,
Örülök, hogy végülis hamar túlesett rajta Marcus, azt hiszem, ekkor érzi úgy a szülő, hogy tök mindegy milyen áron, csak inkább legyen rossz, inkább üvölteni kelljen vele, csak ne lássa így az ember Kép

Lehet, hogy morbid gondolat, de sokszor főleg emiatt is gondolom úgy, hogy nekem már nem kell harmadik gyerkőc. Hát még, ha vkinek igazán beteg a gyereke Kép Szörnyű látni őket szenvedni, gyengének, á nem is folytatom Kép

Ildiékkel mi újsi?

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Kriszta! Még kőkeményebben, ma délután az ember is csatlakozottKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Marcusnak nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk! Kép

sziromék

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mi is jöttünk köszönteni Kép Illetve csak én Kép Szóval sok boldog születésnapot rosszcsont Marcusnak! Kép Kép

Kriszta

Szirom,
Hogy vagytok?

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Boldog szülinapot Marcusnak!!!!!!!!

És Sziroméknak meg jobbulást, családilag.... makacs vírust fogtatok ki Kép.

Manó, Emma ovisságához gratula, nagyon komoly nagylány már a csajszi Kép. Az építkezést nem irígylem, az én idegrendszeremnek még egy sima lakásfelújítás is túl sokkk, így Krisztáéknak is megy a drukk.

Most jöttünk meg a Dévényes gyógytoráról, törpe kiütve szunyál az ágyában. Nem nagyon megy nekünk ez a mozgás-projekt Kép, bár vannak biztató jelek: pl. próbálja emelgetni a fenekét, de a csípő-comb izomzata még mindig túl laza... vagy elgurul a lábamig, és a nadrágszáramon húzza fel magát. Vagy a hét végén Apu ölében egyfolytában kirúgta magát állásba és nagggyon büszke volt magára Kép. Azért a múlt heti babatalin elkeseredtem kissé: a Csengénél 3-4 hónappal kisebbek másztak-álltak, ő meg feküdt a hátán és osztotta az észt... na jó, néha pörgött egy kört, meg ült is, de a többiekhez képest "röghözkötött" volt Kép. Most úgy néz ki, hogy január közepéig-végéig van gyógytornászunk (aztán kitelepül Franciaországba a pasijához), ha addig nem sikerül elindulni, kereshetek mást, ami nem lesz egy fáklyásmenet...

Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, javulunk. Én már jól vagyok, Miksa is jobban, de még fostizik. Ma belediktáltunk egy Smecta port, hát nagy menet volt. Meglátjuk, remélem, lesz eredménye. Szegénykém sokat fogyott, tegnap 11,7 kg volt (előtte 12,3-4), ma estére ezt föltornáztuk 12,1-re. De eléggé unja a diétás kaját, mindennap virslit kérneKép A krumplit meg a rizst még megeszi, a banánból is nyammog, de a répát tegnap például egyáltalán nem kérte. Kekszet meg ropit kap még, meg pirítóst. Mit adhatnék még neki szerintetek?

Nyuszi! Szerintem ha Csenge akarja csinálni a dolgokat, márpedig ha fölhúzza magát, meg kirúgja magát állásba, akkor akarja, és akkor menni is fog. Ezektől mind erősödik. Ildi Tomijának is egy kis gyógytorna kellett, mert ős is később csinálta a dolgokat, de mostanra úgy tudom, teljesen fölzárkózott és megerősödött. Ildi most valszeg nem nagyon ér rá mesélni, de Hanzi többet tud nálam például szerintem.

Hanzika! Én nagyon várom ám a szülinapos képeket!Kép

Manó! Bocsika, hogy tegnap nem érdeklődtem a házról meg a részletekről, de el voltam keveredve ezzel a betegséggel. Hogy érzitek magatokat az új helyen? Klassz? Végülis mennyiért is vettétek? És hol is van pontosan? Lenne a családban, akinek ilyen kétgenerációs megoldás kéne. Tegyél fel fotókat lécci!Kép

Kriszta! Jobbulást nektek! És köszi, most már talán megmaradunkKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hanzi, ne izélj, gyere már!Kép Ugye minden rendben van veletek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na igen, Marycus is hol van????

Kriszta
krisztocs

Jaj, de bunkó vagyok, szóval örülök Szirom, hogy jobban vagytok! Kép Én se nagyon tudtam mást adni Máténak, mikor diétázott...nem tudom, hogy az almát írtad-e, azt még kapott.

Nyuszi,
Sztem se aggódj, hidd el, hogy ha akarja, menni fog, márpedig látszik, hogy nagyon szeretné! Egy barátnőm kislánya (aki most Regivel egyidős), is 14 hósan kezdett forogni (!!!!), viszont kb 2 hét alatt bepótolt mindent! Tehát összességében nézve, semmivel se volt elmaradva társaitól. Természetesen, most sincs semmi baja, gyönyörű, egészséges kislány Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Jól vagyunk, csak a héten egyedül vagyok, aztán strapás.... mindig kidőlök este a gyerekkel együtt (aki mostanság 8-9 között alszik el).

Szirom,
Jobbulást, én sem tudok többet hozzátenni a diétához (bár ha vírusos a fertőzés, akkor elég, ha könnyed, de tápláló ételeket adsz és tejtermékkel is csínján bánjál).

Nyuszi,
Lassú beindulás, gyors fejlődés Kép Ez volt Tominál is, most már semmi gond vele. A barátnőm kislánya 2 éves kora előtt pár hónappal indult el, azóta már a fiamat is lekörözi Kép

Egyébként köszönjük a köszöntéseket Kép Könyves szülinap volt, mert a triciklin kivül azt kapott csak a gyerkőc Kép Nagy könyvbúvár!

Krisz,
Majd hívlak, mert említettelek a főnöknek egy üresedés kapcsán itt a CBD-n és mondta, hogy beszéljek veled....

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Köszi a biztatást, lányok, csak lesz valahogy...

Szirom, találtam valamit a BME MBA listán, ami esetleg segíthet a pelenkagondodban, de személy szerint nem próbáltam, ezért garanciát nem vállalok érte ;)

"Pelenkafutár - telefonál nekik az ember és ingyen házhoz hozzák a pelenkát
- 06-20-583-8760

Nem a Mo-on boltokban kapható pelusokat árulják, hanem külföldről hozott
árut, amit ők "ömlesztve" hoznak és kérésre készítenek belőle akárhány
darabos csomagot. Első körben mi kértünk egy ún. "próbacsomagot", ebben
volt vagy 8 féle pelenka, mindegyik fajtából 5-6 darab, nadrágpelenkából is
van benne. A pelusok ára 33-37 Ft/db között mozog. Szépek, színesek, és az
általunk használt minőséget nyújtják. Gondoltuk, hogy egy próbát megér -
nekünk bejött. No meg nem kell hazacipelni, és még olcsó is, stb."

Legyen szép napotok, felébredt az aprókám...
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Hanzi! Azért kép csak van...Kép

Diéta: sajnos ez már ráfertőződésnek tűnik, mert az elmúlt héten is volt az a lázas-fostos izé, és már tök jól volt (csak a kaksi nem jött rendbe teljesen), amikor jött ez a másik hányós-fostos-lázas-végtagfájdalmas daráló. Szóval próbálom azért diétáztatni, amíg tudom.

Kriszta! Jó ötlet az alma, csak Miksa még az életében nem ette meg. Csak tudnám, miért... Képzeld, a nagyapja meg hordja neki ide az almát az almáskertjéből, és nem akarja fölfogni, hogy a gyerek NEM eszi. SOSE. Se reszelve, se szeletben, se hámozva, se egészben, se kompótnak, se almáspitének, sehogy. Pedig milyen egészséges az alma - mondja az apám. Hát most mit csináljak vele?Kép Ilyen különben a paprika és a paradicsom is. Még SOSEM kóstolta meg őket.

Nyuszi! Köszike! Érdekes ez a pelenkafutárKép. De gondolom ide a szigetre nem jönnek ki egy kis csomag pelussal. Mert sokat meg nem mernék venni. Most különben, hogy szegény Miksa fogyott, még a lila DM-es is jó rá, a fosti kaksi mindenből kifolyik, pisi meg nincs sok, úgy kell imádkozni, hogy igyon eleget. Ha jobban lesz, újraértékelem a helyzetetKép A Kriszta által ajánlott Huggies különben nem rossz. Bár fosti folyt belőle már a cipőig is... De ez nem mérvadó szerintem.

Marycus, tényleg, merre vagytok?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kép

Kép

Kép

Kép
hanzika

Erről van szó HanziKép Köszi, aranybogár Marci, ahogy stíröli a tortátKép

Nálunk egy jó hír: normalizálódó kaksi, volt egy tökéletes meg egy egész jó. Vagy a Smecta hatása, vagy egyébként is gyógyul, de mindegy, úgy örülök neki!Kép

Jóccakát!

szirom

Ui: a hisztizése viszont nem gyógyul...Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek!

Boldog szülinapot Marcusnak! Nagyon tetszett neki a torta úgy látom.

Köszi, hogy hiányoltok, jó érzés.

Szirom:
Jobbulást nektek!
Pelus ügyben nem akarlak elszomorítani, de a Libero-n is változtattak valamit, mert Niki is állandóan pisis lesz. Ráadásul hajnalban, és akkor már ha átöltöztetem és pelusozom fix, hogy nem alszik vissza... Irtó mérges vagyok miatta.

Nyuszi:
Szerintem se aggódj! Fog futni még eleget Csenge, még meg is unod.

Manó:
Gratula Emmához!
Sok kitartást az építkezéshez, tudom mivel jár, nem irigyellek Titeket! Csak arra gondolj, ha kész lesz milyen klassz lesz!

Kriszta:
Majd írd meg hogy sikerült a hétvége a gyerkőcöknek a nagyinál! És kérünk képeket a felújított lakásról!

Rólunk:
Kicsit húzós most a két kölökkel. Feszt járjuk az utcákat, játszótereket, mert akkor mindkettő normális. Itthon valami dilibogyót esznek, mert nem lehet egyikkel se bírni. Niki hisztis, Viki méginkább... Ráadásul Viki belépett az azért sem fogadok szót korszakba, úgyhogy feszt áll a sarokban és üvölti, hogy "Jó leszel! Jó leszel!". Persze be nem tartja. Dobálózik, elszedi Nikitől a játékokat, vagy ép ellenkezőleg dobálja velük Nikit. A legjobb, hogy húzza-vonja szerencsétlent, néha úgy nyújtjuk szegényt mint a rétest kétfelé, alig tudom visszaszedni tőle. Komolyan, mint a rongybabát... Már kétszer birkózófogást vett rajta úgy, hogy a végén jól földhözcsapta. Egyszerse tudtam elég gyors lenni... Nikinek már most két kék púp díszeleg a homlokán... és még nincs 6 hónapos... Hogy mi lesz ebből? Én most mindenesetre azt mondom, hogy jó, hogy Niki és Viki között csak 17 hónap a különbség, mert ha most születne Niki az nagyon gáz lenne. Most azért már szépen tartja magát, úgyhogy kisebb az esély a komoly sérülésre. Meg Viki most szinte kibírhatatlanul rosszalkodik. Ehhez jön Niki állandó nyüglődése és persze a sírás, semmi nem jó neki itthon.
Az egyetlen jó, hogy délután tudnak együtt egyszerre aludni, akkor pihizek meg megcsinálom amit kell és van némi tanulnivaló is. Egy vizsgán már túl vagyok.

Azért, hogy jót is írjak, Viki nagyon tud már beszélni. Egész történetei vannak és szép tisztán beszél. Csak az r és a l hangokkal áll hadilábon, utóbbival, csak ha a szó elején van. A ragozás is időnként már a helyén van.

Niki pedig kezd üldögélni és tegnap már a popsiját is felemelte a lábaira támaszkodva. Forog mindenfelé. És kicsike kis kúszás is sikerül időnként, de a hasán pörgés megy nagyon neki. Ja, és annak ellenére, hogy nővérkéje miket megcsinál vele, ha meglátja már mosolyog, ha gyömöszöli még kacag is. Ki érti ezt? A játszótéren imád hintázni és a csúszdán is mosolyog.

Mindenkinek minden jót!
Marycus
marycus

Sziasztok!

Hanzika,
Nagyon jó ez a fotóösszeállítás Marcusról! A fejesugrás a tortára már egyévesen is ment volna, ehhez képest a kétéves képen egy megfontolt nagyfiú látható Kép. Milyen sokat fejlődnek egyik évről a másikra, hihetetlen. Hiába, nekem már csak a ráncaim és a kilóim gyarapodása várható...

Szirom,
Jobban vagytok már? Hát igen, a gyomorfogó sajnos ritkán hat a hisztire, pedig milyen jó lenne Kép !

Kriszta,
Sikerült befejezni a lakásfelújítást? Gyerekek hogy bírták nagyinál?

Marycus,
Együtt érzek Veled néha-sok-a-két-gyerek ügyben, nekem a múlt héten ez az egy is sok volt Kép.

Borzasztó tud lenni ez a csaj akkor is, amikor épp bűbáj. Már jó ideje kínlódunk azzal, hogy éjjel nem alszik, hanem hisztizik: enni-inni nem akar, ha bekenem az ínyét, hátha a foga, nem használ és tovább bőg, kiveszem az ágyból - az sem jó, tekereg mint egy angolna, leteszem - visít mintha ölném; mellé fekszem, ha lecsukom a szemem, bömböl, ha lekapcsolom a lámpát, bömböl, ha bent van nála a kezem kilöki az ágyából, ha nincs bent, nyúl utána, ha elfogadja a kezem, akkor a körmét nyomkodja a kézfejembe, a bütyköknél, ami nem fáj, de annyira idegesítő, hogy tíz perc múlva minden, el nem követett bűnömet is bevallanám, csak hagyja már abba. Szóval hét végén kicsit kiakadtam, teljesen tanácstalan vagyok, mit kellene csinálnom vele. Ja, sírni nem hagyhatom, mert rajtun kívül 15 ember él a házban, akiknek joga van az éjjeli alváshoz...

Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Köszi Nyuszi a kérdésed, nemigen vagyunk jobban. Illetve mi igen, de a kölök nem, ma beszéltem is a dokival és Probiotik kapszulát kell szednie, mert a doktor szerint a kicsiknél nehezen állnak helyre a dolgok. Szóval állítólag nem különös, hogy még fostizik (pedig már volt jobb is), csak állítsuk most már helyre. Le van gyöngülve, le van fogyva, nincs étvágya, baromira nyűgös, elesett szegény. Különben a doki szerint simán hisztizhet azért, mert nem érzi jól magát, émelyeghet még és tekerheti a pocakját a betegség. Szóval ha rendezzük a dolgokat, kevésbé lesz hisztis. Nagyon szeretném már.

Éjjelek: mit mondjak, most nálunk is ugyanez van...Kép Valamelyik éjjel fél 1-től fél 3-ig nyomta. Õ mondjuk lefeküdni nem akar. Még annyit megpróbálhatsz, hogy ne tök sötétben altasd, Miksánál egy időben arra jöttünk rá, hogy utálja a sötétet. Azóta ég egy gyenge lámpa nála egész éjjel. Nagyjából akkora a fény, hogy kb. egy méterről látom, hogy alszik-e. De én farkasvak vagyok enyhénKép

Marycus! Tök jó, hogy jöttél! Nem lehet semmi a két kölökkel, az biztos. De nőnek, mint a gomba, Niki is mindjárt szaladKép Nagyon ügyesKép

Pelenkáért én is baromira mérges vagyok, meg vannak bolondulva ezek a pelenkagyártók. Nem hsizem el, hogy nem találok rendes pelenkát a 21. században.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Huhh, nem mondom, hogy nem fáradtam el Kép Ma még tornára se mentem, úgy fáj a derekam Kép De kárpótol a gyönyörű nappali Kép Regi is megjegyezte, hogy olyan mintha új helyre költöztünk volna Kép
Szóval a nappalit festettük, parkettáztunk, meg Regi szobáját is parkiztuk. Még egy nap átjön apum, mert a pelenkázót szét kell szedni (ő csinálta), és annak a helyén lesz majd a kiságy, úgyhogy össze lesznek eresztve végre Kép

Regi ugye egész héten anyóséknál volt, Mátét szombat reggel vitte le Robi, totál elvolt, nyilván azért is, mert Regivel játszottak egész nap. Azért Robira kicsit megsértődött, hogy otthagyta, nem volt hajlandó puszit adni, de semmi gond nem volt vele, egyszer se hiányolt minket Kép Babakocsit nem is küldtem, úgyhogy vásárolni is, mindenhova gyalog mentek, nagyon bírja már a túrákat Kép
Mi meg szombat este elmentünk apucival görög étterembe, úgyhogy ki is mozdultunk legalább Kép Bár vasin is jó lesz, akkor színházba megyünk végre...már idejét se tudom, mikor voltam utoljára.

Képeket majd teszek fel vmelyik nap Kép

Nyuszi,
Sztem te túl toleráns vagy a többi lakóhoz Kép Engem anno marhára nem érdekelt, ki mit szól hozzá, engem se szoktak megkérdezni zajos témában. Na meg sztem, ha mélyen alszik vki éccaka, nem igen kel fel még az erős gyereksírásra sem, egy-két emlettel arrébb.
Na persze, lehet hogy csak én vagyok ilyen önző, végülis vasárnap este vígan fúrtunk még Kép Azért a közvetlen szomszédnak szóltam Kép
De visszatérve, Regi éjszakai sírásánál meg sem fordult a fejemben, hogy bárkit is zavarhat....pedig ordított rendesen...Sztem ne törődj vele, nagyon úgy veszem észre, hogy más megoldásod nem lesz hosszú távon Kép Még ez a lámpás dolog hátha bejön, amit Szirom írt...

Szirom,
Szegény Miksa Kép Borzasztó lehet úgy látni őt, hogy csak fogy Kép De most már innentől kezdve csak jobban lehet!

Hanzi,
Belegondoltam, milyen sok képet fogsz feltenni majd, Marcus 18. szülijén Kép Kép Rengeteget változott, döbbenet!! Igazi kishapsi már, bár amikor taliztunk múltkor, mondtam is Kép

Marycus,
Le a kalappal előtted, hogy bírod és hogy vállaltad a kis korkülönbséget...én már sztem gumiszobában lennék....Az én idegrendszerem a mostani korkülönbséget még tolerálja Kép Szóval elhiszem, hogy nem könnyű Kép Sajnos a 2-3 év közötti időszak katasztrófa, depresszió, borzalom Kép Legalábbis Reginél ilyen érzésekre emlékszem...bár tény, hogy akkor voltam ugye terhes, szóval érzékenyebben érintett. De már előre félek Máté hogy vészeli át...illetve én hogyan Kép

Megyek is pihizni,
Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Szirom!

Jobbulást Miksának.
Mikor Emma 3 hónaposan beteg volt neki is még 2 hónapig hasmenése voltKép Akkor azt mondták hogy a bifiduszos tápszer is jó, 2 dobozzal ilyen betegség után, nálunk ez nem volt gond mivel nagy tápszer evő bajnok. Neki még hónapikig hőemelkedése is volt, 37-37,1, állandóan ezen idegeskedtem, de azt mondták sokszor előfordul vírusos betegség után.

Nuyszi!

KiratásKép Emma 1 éves korától volt fenn minden éjjel 2 hónapon át, a foga volt, pedig én sem hittem, de tényleg az okozta. A bekenők nem sokat érnek, próbáld a te ínyedre kenni és akkor érzed mennyire nulla.
Az ordításban csatlakozom Krisztához, már én is túl vagyok azon a ponton hogy érdekelejen hogy kit zavar és kit nem. Emma akkor is üvöltött ha felvettük, ha olyanja volt, szóval teljesen mindegyKép

Rólunk: Tegnap megvolt az első ottalvós nap, semmi gond nem volt Emmával, úgy látszik mégiscak ért valamit hogybölcsis volt. Azt mondták simán ment aludni és aludt is jó sokat.

A ksiház alakul, hétvégén a férjem átrakata az ajtókat anyukámnak, már csak némi vakolás vanm hátra és jöhet a festés. Talán pár hét és átköltözhetKép

Hanzi!

nagyfiúnak boldog szülinapot utólag is!

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok Lányok!

Szirom, hát ez nem jó hír, hogy Miksa még mindig lábadozik... Jobbulást neki, neked meg kitartást!

Manó, Kriszta, gratula a felújításokhoz, nagyon ügyik vagytok!

Ordítás ügyeben: úgy néz ki, a hasa volt a ludas. 2 napja nem gyümit kap vacsira hanem főzeléket, és azóta nyugodtabban alszik, de legalább nem ordít órákon át... Kriszta, lehet hogy tényleg túl toleráns vagyok a szomszédokkal??? Minden esetre - egy kivételével - még nem volt negatív visszajelzés, csak attól félek, hogy úgy ordít a gyerek hogy valaki kihívja a rendőröket mondván ez már bántalmazás.... Meg én is ébredtem már arra fel, hogy a szomszédban a csajjal üvölt a részeg pasija, és nem voltam ám túl lelkes, Apunak (mert ő is felébredt, meg a többi lakó is mint utólag kiderült) kellett lebeszélnie arról, hogy átmenjek Kép Kép. Komolyan, amíg 10 emeletes panelban laktunk, nem hallottuk annyira a szomszédokat mint itt.

Lányok, kérdésem lenne Hozzátok, bár ebben azt hiszem, elsősorban Hanzika és Kriszta tud segíteni, amennyiben Regi volt bölcsis. Mert hogy még mindig ezzel szenvedek ám Kép és ez még így is lesz egy darabig. Szóval a Ti törpétek melyik újpesti bölcsibe jár/t, és mi a véleményetek, benyomásotok róla? Ha nem akartok a nagyközönség előtt írni (ki tudja ki olvassa, igaz?), akkor használjátok a profilban lévő mailt, jó? Nagyon megköszönném...

Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Itt egy kép az új friziről (mert olyan nagy már a hajunk, hogy megáll benne a csat)

Kép

Kép

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Manó,
Akkor haladtok rendesen, az a lényeg! Kép Majd kérünk ám képeket!! Meg Emmáról tehetnél, jó rég láttuk itt. Kép
Egyébként meg nem hinném, hogy bárki kihívná emiatt a rendőröket, illetve ha igen, akkor is mi van???? Hívd be őket egy kv-ra és kérd meg, hogy akkor talán próbálják meg elhallgattatni, és esetleg jöjjenek minden éjjel, hátha bejön Kép De most komolyan, mit tudnának tenni veletek???

REgi nem járt bölcsibe, úgyhogy nem tudok nyilatkozni a témában sajnos.

Kriszta

Nyuszi,
Tündéri ez a kiscsaj! Kép Azok a nagy szemek, totál ártatlanul tud nézni Kép

Kriszta
krisztocs

Nyuszi,

Ha a szomszéd beszól, rendőr jön, hallgattassa el ő a gyerkőcöt Kép

Bölcsi: Rózsaliget Bölcsi (Király u.-ban van, Match-csel szemben). Szakmailag is dicsérik, doki nénink is és én is meg vagyok elégedve velük (lassan egy éve).

H.

Kép
hanzika

Most nézem....hogy tördelte a szöveget?????? Teljesen össze-vissza Kép

Kriszta
krisztocs

Ja és én is csatlakozom Kriszthez Kép Ez a csajszi gyönyörűséges :9

Kép
hanzika

Köszi, Lányok!

Hanzika, és ti területileg is a Rózsaliget Bölcsibe tartoztok vagy oda kértétek magatokat? És - mivel csak jót hallottam eddig róla és munkából hazafele útba is esik, kb. 15-20 perccel hamarabb tudám elhozni Csengét - szerinted mennyi az esélye annak hogy felveszik, ha nem oda tartozunk?

Köszi Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek!

Nyuszi:
Csenge nagy barna szemeivel... Nekem még mindig nagyon tetszik őkelme!
Sírás helyzet ismerős, bár úgy néz ki Nikinél is bejön lassan a sírni hagyás és a viszonylag szigorú napirend. Úgy megy esténként aludni, mint a kisangyal és bár ébred éjjel, de kis szopi vagy tápi és alszik vissza azonnal. Csak reggel 5 és 6 között nem lehet már visszaaltatni, főleg ha kaki miatt ébred. A pelusozás már sok neki.

Emlékszem egy idő után a csak gyümölcs Vikót is megviselte. Õ mondjuk inkább többet bukott, mint sírt, de nála is a főzi segített.

Szomszéd ügyben nemigen tudok mit javasolni, mert én is szeretem megkímélni őket, illetve magamat attól, hogy beszóljanak, mert akkor olyan lelkifurdim lesz no és kiakadok, hogy beszóltak, hogy hetekig nem tudok felülemelkedni rajta. De különben ettől függetlenül már én is mondtam olyat, mint az előttem szólók, hogy bárki jöhet aki képes megnyugtatni.

Manó:
Örülök, hogy megy a felújítás. Képeket tényleg tehetnél fel már Emmáról.

Kriszta:
Képet kérünk! Színház, étterem tök jó! Bár mi sem panaszkodhatunk, mert a hosszú hétvégén kaptunk egy nap szabadságot és a nagyszülők vigyáztak a gyerkecekre. Szilvásváradon voltunk és még egy mozi is belefért.

Amúgy időnként olyan flottul boldogulok a két ördögfiókával, hogy én is meglepődöm, hátmég akik látják. Ma is a dokinál (Niki megkapta az első agyhártyagyuszi elleni oltását). Először a patikába mentünk az oltásért. Viki megállt a szék mellett és el sem mozdult onnan, Niki meg hordiban az ajtó mellett vígan gagyorászott. Utánna a rendelőben Viki míg bejutottunk szépen játszott, csúszdázott, libikókázott és a gyerekekkel is szépen játszott, ha szóltam neki figyelt és megcsinált mindent. Amikor szóltam neki, hogy bemegyünk a doktornénihez, egy szóra ugrott és árkon-bokron keresztül gyorsan utánnam jött. Bent is szépen elvolt, s míg Nikit felöltöztettem ugyanolyan szépen játszott, mint előtte. Aztán ép mikor készen voltunk, odajött feladtam rá a cipőt, kapátot, sapkát és szépen jött velem a kocsiig. Szóval álom hármast alkottunk. Olyan jól éreztem magam a bőrömben. Bár mindig így volna.

Szirom:
Hát jobbulást Miksának! Azt hittem már úgy jövök, hogy azt olvashatom, hogy Miksának kutya baja. De csak javul már. Kúráld szorgalmasan. Hiszti meg van, volt és lesz is. Ezzel együtt kell élnünk, amíg ki nem növik. Micsoda megállapítás, én sem vagyok ám ilyen nyugi, mint ahogy most előadtam... De hát ezt te is tudod.

Még Nikiről és Vikiről:
Niki az oltás után megtáltosodott. 20 percig is eljátszott magában, és a kezeivel húzza magát előre, szóval el tud érni olyan játékokat amik messzebb vannak tőle és azt hiszem ez nagyon bejön neki.
Niki fél éves lett és nagyon örült a tortájának, mert hogy a nagynéni meglepte őt is tortával.

Vikivel meg voltunk pöttöm tornán és hihetetlenül ügyi volt. Amíg csak tornázgatás volt nagyon csimpizett, mint egy kismajom, nem értette minek jöttünk, mikor mehettünk volna játszira is ehelyett a hülység helyett, de előkerült a labda és onnantól kezdve mintha kicserélték volna. Megértette a feladatokat és meg is csinálta. Mondjuk ami nem volt neki szimpi kipróbálás után azt úgy csinálta ahogy neki kényelmesebb volt. Pl.: padon négykézláb járás nem jött be neki, úgyhogy inkább végigment rajta. Először nem tudta, hogy az alagútból kiérve bukfencezni kell, de látta, hogy a többiek bukfenceznek és mikor legközelebb kijött, már le is tette a fejét, felemelte a popsiját és várta, hogy a néni átfordítsa. Mondta is a néni, hogy te nagyon ügyes leszel. A végén meg előkerült a csúszda is, nahát onnan Móki csak úgy élt, mint hal a vízben. Aztán segített a néninek kitolni a csúszdát. Közölte, hogy "Segítek!" és már tolta is szorgalmasan.
És beszédben is hihetetlenül fejlődik, már 5-6 szavas mondatai is vannak és két napja nagyon szokszor eltalálja a ragozást is. Szóval hisztis, meg időnként szófogadatlan (főleg itthon), de szuper érzés, amikor ilyen ügyes. Bocs, hogy ennyit fényeztem őkelmét.

Mindenkinek minden jót!
Marycus
marycus

Sziasztok!

Most csak az ígért képek gyorsan Kép

Nappali a felújítás előtt:

Kép

A beázás (itt tapcsiztunk is):

Kép

Kép

És utána Kép (a sorrend uaz a falakkal)

Kép

Kép

Kép

Regi szobájáról csak utána kép van, mert ott nagy változás nincs, "csak" parkettáztunk Kép

Kép

Kriszta
krisztocs

Dobok akkor már a kölykökről is Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Kriszta, szuper lett a lakás, nagyon ügyesek vagytok!
Az "ördögfióka" Máté nem semmi Kép Regi meg már készül a babafürdetésre Kép ? Nagyon szép mindkét gyerkőc (és Máté mennyit nőtt!!)

Marycus, nagyon jó hogy így elvagytok hármasban Kép. Viki nagyon ügyi, Niki nem kevésbé! Az én törpém még csak most próbálgatja, hogy nem csak tolatni, hanem előre is lehet haladni a kúszással...

Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Úgy látom, itt már mindenkinek megvan a babája, én még csak most kezdem a "projektet" Kép

Remélem, azért lesz helyem köztetek Kép

szamy
szamy

Hahó, csajok! Van valaki a vonal végén?

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Szamy,
Üdv itt Kép Persze, hogy lesz helyed itt, csak ne futamodj majd meg, mint mások tették Kép Már várod a babát vagy csak a témán vagytok rajt?

Newsee,
Vagyok, csak ugyebár én inkább olvasó üzemmódban leledzem KépElviekben is a Rózsaligetbe tartoznánk, bár itt nincs olyasmi, mint az ovinál vagy a sulinál. Amikor beirattam Marcust, megkérdezték, hogy hová szeretném, tehát te választhatsz.
Gyümölcsöt meg nem célszerű vacsira adni, inkább tízóraira vagy korauzsonnára, mert a savas hatása miatt gond lehet az alvással.
Képről még: párom lecsapott Csengére Kép Mondta, hogy jó lesz Marcusnak menyasszonynak Kép

Krisz,
Minden elismerésem a tiétek! Kép Nagyon jó lett a lakás!!! És az a CD tartó polc - apu csinálta? Hasonló kéne nekünk is... ja és ha majd mi felújítunk, jöttök hozzánk is segíteni, hogy ilyen szupi legyen? Kép
És mint mindig - szuperek a képek Mátéhaverről és Reginagylányról Kép

Marycus,
Gratulálok a 3-as cooperációhoz Kép Megy ez nektek nagyon! És csodállak - engem megrémítene, ha Marcus mellett lenne most még egy kicsi is....főleg úgy, hogy még sulizol is mellette!
Torna - Marcus is szeret tornázn, otthon szoktam vele egy-két dolgot bohóckodni Kép

Manó,
Kisház hajrá! És örülök, hogy Emma jól vette az ovis áttérést Kép

Szirommal beszéltem, már jobban vannak, Miksának sincs már hasmenése annyira. Most épp gond van a géppel, azért nem jön.

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Én is itt, csak még mindig heverem a felújítás okozta fáradtságot Kép

Marycus,
Csatlakozom Hanzihoz, minden elismerésem, hogy így helytállsz! Most már azért csak egyre könnyebb lesz, ahogy nőnek a lányok! Kép
Na, a tanulásról nem is szólva, én ahogy terhes lettem Regivel, be is fejeztem a fősulit. Ismerve magamat, tudtam, hogy úgyse csinálnál gőzerővel, mert a pici érdekelt, semmi más Kép
Szilvásváradon egy napot voltatok, vagy vhol megszálltatok? Imádom azt a helyet....

Szamy,
Gyere máskor is, sőt, ha lehet, rendszeresen, mesélj magadról! Kép

Hanzi,
Köszi a dícséretet! Kép A cd-tartót apuc csinálta, igen, én terveztem Kép Persze, azért szabadkezet kapott Kép Nagyon ügyes tényleg, csak semmire nincs ideje Kép Idén már nem vállal semmit, még nekünk se Kép Pedig marhára kéne nappali bútor a fekete "sz.r" helyére...
Persze, ha ráérek, megyek én szívesen segíteni! Ha hiszed, ha nem, Robi inkább az elektromos dolgokat csinálta (kapcsolók cseréje, mélyhűtőszekrény beüzelemelés stb.), festeni csak ecsettel mert, a hengerrel nem, és a parkettát is apuval nyomattuk Kép Õ inkább műszaki beállítottságú Kép A többitől félt, hogy elrontja, nem mintha lehetne ezen.....

Örülök, hogy sziromék javulgatnak, üdv nekik! Kép

Regiék is mentek ma színházba, totál be volt zsongva, imádja. Főleg, hogy "szépruhát" vehet fel Kép Apja mondta, hogy a kocsiban végig azon aggódott, hogy el ne késsenek az oviból Kép

Csajok,
Ki mit vesz a gyerkőcöknek karira?

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást, igyekszem nem megfutamodni Kép

Ha minden jól megy, leszek gyakran. Kép

Most még nem tudom, hogy milyen státiumban vagyok, mert lassan 3 hete késik, de múlt szombaton a teszt negatív volt. Holnap tesztelek megint, remelem, kiderül Kép

Orvosom még nincs, úgyhogy a segítsegeteket szeretném kérni abban, hogy hova érdemes menni.

szamy
szamy

Sziasztok Lányok!

Szamy, tegnap pont egyszerre írtunk Kép, gyere közénk sokszor! Drukkolok a pozitív tesztnek, majd írd meg, mi újság! Hogy hova érdemes orvoshoz menni az attól függ, hol szeretnél szülni Kép. Ha Újpesten, akkor a csajok majd segítenek, esetleg ha visszaolvasol 2003-ra (akkor voltatok pocakosok, nem?), sok minden kiderül az itteni dokikról. Én a Péterfy-ben szültem.

Kriszta,
Nekünk pont olyan IKEÁs kép van a hálóban mint nektek a tv fölött Kép.
Én akkor államvizsgáztam, amikor kb. 6 hetes terhes voltam. Gondolhatjátok, mennyit készültem, napi tevékenységem a kéthetes tanulmányi szabi alatt kb. annyi volt, hogy átvonultam a hálóból a nappaliba aludni Kép. Gondoltam is, ha rákérdeznek, miért nem tanultam (mert már ismertek mint a rossz pénzt és tudták hogy ennyire hülye nem vagyok), megmondom, hogy nem e földi dolgokkal voltam elfoglalva... Szerencsére az egyik kedvenc tanáromhoz kerültem, és bár rossz, magolós tételt húztam, megvitattuk, ki miért nem szereti az ilyen tételeket. A felelet vége az volt, hogy "na mondjon valamit arról, amit húzott, de bármit mond, ötös" Kép Kép.

Hanzika,
Én ugye már beírattam ezt a csajt a Labdarugóba, de gondolom, ha újra elmegyek és beíratom a Rózsaligetbe is, abból nem lesz baj...
Próbálom hanyagolni a gyümit vacsira, de a kiscsaj annyira szereti és csak kb. 3 hete okoz nála gondot. Tegnap extra nagy zabálást rendezett: megevett egy fél adag főzeléket, arra lenyomott egy egész adag gyümölcsöt, majd egy fél adag biozabkásával leöblintette, csak lestünk... Az a baj, hogy amikor a főzeléket már nem kéri, arra ugye mint a fenti példa is bizonyítja, tud nyomni főzelékből meg fogára valóból rendesen. Ki érti ezt?
Egyébként szerintem is csini fiúcska a Marcus ám Kép úgyhogy még lehet a frigyből valami Kép.

Szirom, jobbulást Miksának még mindig, meg a számítógépnek is Kép.

Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Újpesten szeretnék szülni, de ennél közelebbit még nem tudok Kép Olvasgatok akkor 2003-asokat.

Olyan irigykedve olvaslak benneteket Kép

szamy
szamy

Sziasztok!

Nyuszi,
Már régi vágyam volt az a kép!!! Kép Imádom! Kép

Szamy
Hú, megy a drukk ezerrel!!! GYere holnap, hogy mi újság! Kép
Személy szerint (és sztem Marycus, ill. Szirom is mellém áll) Dr. Hammersber Elemért tudom ajánlani, mindenben tökéletes, alapos, türelmes, mosolyog, érti a poénokat, kedves...szóval csak pozitívat tudok róla mondani Kép

OFF:
Hanzi, hívott ma A. Csabi, aztán dumáltuk a xmas bulit, most a kismamák nem mehetnek?

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Család nagyobb fele alszik, én most végeztem takarítással...

Szamy,
Nos? Kép Én nem Újpesten szültem, úgyhogy ebben nem tudok segíteni. De ha a SOTE I-en keresel valakit, abban igen.

Nyuszi,
Megpróbálhatod átiratni, bár úgy tudom, hogy bölcsiből egyet lehet megjelölni és ha ott nincs hely, akkor ajánlanak másikat.
Enni én fiam is tud KépKépKép

Krisz,
Xmas buli: fogalmam sincs. Ágit kérdeztem, azt mondta, hogy tavaly Zsolt miatt mehettünk volna. Most még pl. azon is megy a harc a CMO-s főnökkel, hogy Andiék jöhessenek.... De majd megkérdezem a főnököt erről... egyébként Siófokon lesz, azt mondta Csabi?
Írjál lsz erről a CD-tartóról priviben (emil), mert nekünk is kéne egy és apudra gondoltam. DVD, videó is elfér benne? Hány darab CD megy bele összesen? Nagyon tetszik KépKépKép
És milyen volt Reginek a színház? Tényleg, őt hány évesen vittétek el először? Mikor lehet a színházasdit elkezdeni (bár Marcusnak még tuti, hogy korai, mert a Halász Jutka koncert sem fogta meg, a 2. szám után kijöttünk - bár fáradt volt nagyon, lehet, hogy az volt a gond)?

Kariajándék: Fischer Price kisvonat Cora-ból 11e Ft-ért. Megfogott engem, fiam meg vonatmániás Kép

Ildiékkel tegnap beszéltem, jól vannak, egyik cicijéből nehezebben megy a szopi. Csajszi is jól van, bár még mindig sárgácska Kép Tomival meg az utcán talákoztam, sétált a nagyijával Kép

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Szamy,
Most látom, hogy a Hammersberg szóból lemaradt fent a g betű Kép Szóval így a helyes a vezetékneve Kép Na és mesélj, csináltál tesztet??

Hanzi,
Puszi Ildiéknek, ha talizol velük v. beszéltek!
xmas...igen, mondta Csabi, hogy Siófokon lesz, azt is, hogy mikor. Eddig lehetett menni a tavalyi előtt is, csak pont akkor voltak Robiéknál is a céges bulik, oda meg lehetett vinni utánfutót, szóval nyilván azokra mentünk. De most jó lenne....na mindegy, ha tudsz vmit, szólj légyszi Kép

Írok majd privit, csak előbb beszélek apuval, bár azt ahogy írtam, tutira tudom, hogy idén már semmit Kép
Regi imádja, most bábszínházban voltak ugyan, de volt már "rendes" előadáson is, meg megy is dec 4-én megint Kép
Az elsőn, ami szereplőkkel volt, tavasszal vett részt, bábszínházban az ovival voltak már talán miniben is. De rendszeresen jár ki az oviba színtársulat, úgyhogy ott elég sűrűn vannak előadások.

A vonat jó ötlet, nálunk ugye autó meg repcsi mánia van. Kép Egy ajit már megvettünk neki, van Brio-s alap favonat készlete, és ahhoz a tesco-ban 90 db-osat.
REgi igényeit meg le se írom inkább Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek!

Szamy:
Külön üdvözlet errefelé! Mit mutatott a teszt?
Krisztához csatlakozom doki ügyben. Ha elérhetőség kellene illetve plussz info azon kívül amit már leírtunk akkor csak szólj!
És gyere sűrűn!

Hanzi:
Megrémítene? Á nem hiszem én azt. Egyébként szerintem az ember felnő a feladatokhoz. Néha úgy érzem, hogy ami Vikivel anno nehezen ment, most kettővel jobban megy. Talán, mert nehezebb és én próbálok ügyesebb lenni, jobban átgondolni a teendőket. És biztos, hogy magamhoz és hozzájuk is szigorúbb vagyok, ami nem hátrány. Vikivel nem volt soha napirendünk pl és most a Kistücsköt simán napirendre tudtam szoktatni és úgy veszem észre, hogy neki is nekünk is jobb, hogy mindenki tudja mi következik mi után, de ennek ellenére azért nem baj, ha módosul valami. Vikinél is jó lett volna ez, de nem sikerült. Ma már úgy gondolom, hogy csak jobban kellett volna akarni. Azért persze nem mondom, hogy könnyű két gyerkőccel, mert ez így nem igaz, de azt sem, hogy lehetetlen.

Voltatok már koncerten Marcussal? Ez tök jó, mi Vikót nem merjük még vinni, nem gondolom, hogy végig tudná ülni vagy esetleg táncizni. De jó próba lesz a télapó ünnepség, ha megint lesz hugiéknál és mehet.

Ildiéknek és Sziroméknak minden jót kívánok!

Kriszta:
Szuper lett a lakás! Hogy nőnek a gyerkőcök. Regi már kész nagylány és már színházba jár. Ördögmátés kép szuper! Mindig meglepődöm, pedig hát Vikó is Niki is változnak, csakhát ugye őket állandóan látom és annyira nem tűnik fel, kivéve, amikor a képeket nézegetem. Vikóra rá sem ismerek és ő sem magára. Képzeld, ha Niki-korú képeket mutogatunk neki rendszeresen közli, hogy Niki van a képen.

Karácsonyi ajándék ügyben mi egy libikókát gondoltunk, amin mind a ketten, de egyedül is tudnak hintázni. Nikinek borzasztóan bejönnek az ilyenek, Vikó pedig ha dokinál vagyunk az első, hogy erre ül fel, és ha van másik gyerkőc is, mondja, hogy ő is üljön fel, a múltkor mondta, hogy Niki is. Bár az árát látva kicsit gondolkodóba estünk, olyan 10e pénz, de sima műanyag, semmi csicsa...
Családilag meg egy konyha és favonat lesz, ha minden igaz. Nikivel kicsit bajban vagyunk, mert Vikónak mindenféléje van/volt és nehéz neki bármit is venni.

Jut eszembe, Andris haver megkérdezte Vikótól, hogy mit kér télapóra. Õ meg kerekítette a szemét, hogy "Mi az a télapó?" Megmutattuk neki a tavalyi képeket, aztán most feszt télapós képeket kell vele nézegetni, kiváncsi vagyok mit szól majd élőben a dologhoz.

Nyuszi:
Mi is bénázunk Niki evéssel. Nemigen akart megenni semmit a banánon és a tejpépen kívül, na még alma is lehetett tejpépbe keverve és néha körte ugyanígy, de egyéb más semmi.
Ebből is hol jól evett hol nem. Aztán kínunkban adtunk neki husilevest, na egyből rákapott az evésre. Úgyhogy most minden nap főzzük a húslevest. Bár ma is evett, de bizti voltam, hogy nem elég neki, be is vágott még alvás előtt 150 ml tápit. Amikor alig tudunk belediktálni általában 80-100 ml üres pocakkal. Szóval találja ki az ember, hogy mi jó nekik.

Mindenkinek minden jót!

Marycus
marycus

Sziasztok!

Akartam többet írni, de most már nem tudok, majd holnapKép Azért olvastam, ügyesen termeltetekKép

Sziasztok!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Teszek még fel néhány képet a két fiókáról:

Viki hintáztatja Nikit:

Kép

Bírkózás:

Kép