Új privát üzeneted érkezett!

Na itt vagyok megint, letettem aludni a gézengúzt, nem aludtunk fél éjszaka, teljesen kivagyok tőle. Éjfélig nem bírtam aludni, aztán mire ment volna, Máté kezdett forgolódni és sírni, aztán egyszer csak felpattant és nem volt hajlandó az ágyában maradni, úgy üvöltött, mint a sakál, ilyet még nem hallottam tőle, pedig nem ritka, hogy kiakad valamin... Amikor meg áthoztam az ágyunkba, nem maradt nyugton, összevissza rugdosott meg cibált, aludni végképp nem lehetett tőle. Aztán eljátszottuk még párszor az ide-oda rakosgatást, míg végül 3 környékén elaludt a saját ágyában. De persze 7kor már fent is volt, így ha 4 órát sikerült aludni, sokat mondok. Ez már nem először fordul elő, nem tudom, mi van vele. Ez most nem fogzás miatt volt, színtiszta hisztis sírás az éjszaka közepén. Kép
A szüleimnél nagyon jó volt, kifogtuk a klassz időt, csoda volt ez így október végén. Máté kedvenc elfoglaltsága a fűnyírás és a levélgyűjtés, -lapátolás volt, nagy segítséget nyújtott a nagyapjának. Kép

Annamari: jó pakolászást neked, azért vigyázz magatokra, pihenj is. Izgi, hogy beléptél az utolsó hónapba, nagyon közeleg a jeles nap! Kép Az egyik barátnőm vas-ra van kiírva, nagyon izgulok én is. Kép

Gabi: engem érdekelne a homeos tanfolyam, csak egyrészt már kicsit későn kapnék észbe, másrészt meg nem hiányzik most a plusz kiadás. Kép De majd meséld el, milyen volt! Ja, és a múltkori képeket még mindig várom! Kép (christoth@chello.hu)

Timi: nagyon édes kislegény Levi! Jól van már teljesen, semmi nyoma a múltkori kórháznak?

Sus: azt nem is írtad, mit csináltatok Rómában? Pihenés vagy munkaügy? Tényleg tehetnél fel képeket, Misit is nagyon rég láttuk!

Barbara: hát tényleg nem komplett a vezetőség, ha azt gondolták, az ünnep előtt valaki pont cipőt fog vásárolni! Váltótársad nincs, egyedül dolgozol a boltban?

Többiek, hogy vagytok?

Kép
Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Gabi: Ez szuper! Jó lenne összefutni. Ti mikor jártok kint? Igaz mostmár rosszabb az idö, de gondolom, azért napi 1* min. kimentek egy kis idöre játszani?

Bannamari: Tényleg jó nagyot nöttek a srácok, elképzeltem, ahogy kiszedik egymás kezéböl a játékokat, édesek lehetnek Kép

Fütyitéma: Nekem azt mondta a dokinéni (Salamon Zsuzsa) meg a védönö is (Rajner Andrea), hogy huzogassam, de valahogy én is ódzkodom töle és csak gyengéden csinálom. Logikus, amit irtok, én sem eröltetem a dolgot, pedig most ahogy bent voltunk a korházban megjegyezte az egyik növérke, hogy le van tapadva. Igaz azt sem szeretném, ha több évesen mütenék meg emiatt, mert akkor már nagyon fog rá emlékezni. Amikor szültem volt a szobában egy anyuka és ö mesélte, hogy 2 évesen mütötték a kisfiát és utána hetekig még pisilni sem akart, kinszenvedés volt, mert annyira fájt neki és félt a fájdalomtól. Na szerintem itt sem lehet okos az ember Kép

Képzeljétek hogy jártunk pénteken. Vágtam Levi körmét és belekapott az ollóba így belevágtam a kis börébe. 15 percig nyomtam nem állt el a vérzés. Hívtam a dokinénit, mondta, hogy jegeljem 1 percig, aztán 10 percig tartsam felfelé a kezét. Így tettem még mindig nem állt el, igaz csillapodott egy kicsit. Na hívtam újra, akkor mondott egy anyukát, akinek van valami csodakréme, attól eláll, de ekkor már az ájulás szélén voltam. Taxi, irány az anyuka, bekentem elállt. Hát én rosszabbul viseltem mint ö.
Nekem ebböl az jött le, hogy kevés K-vitamint szedett, mert ugye az van a véralvadásra. Havonta 1 ampullát kellett beadnom 5 hónapos koráig. Megkérdeztem a dokinénit, de ö azt mondta nincs köze hozzá és ha még egyszer elöfordul, hogy nehezen áll el, akkor feltétlen szóljak, mert akkor elküld kivizsgálásra. Kép Ti hogy szeditek-szedtétek? Sok helyen olvasom és hallom más anyukáktól, hogy heti 1* adják és addig amíg kizárólag anyatejet eszik a baba addig kell neki.

Másik problémám: Teljesen kétségbe vagyok esve. Amilyen jó alvó volt Levente a születése után (éjjel 2 körül 5 körül és 7 körül kelt fel), most olyan rossz. Most éjjel 12kor, 1/2 2kor, 3/4 4kor és 1/26kor is fenn volt. A kórházi élménynek tulajdonítom, de lehet, hogy nincs igazam. Nem sírva kel fel, hanem csak csendesen "szöszöl", aztán adok neki cicit és elalszik, kivéve 1/2 6kor, akkor már teljesen éber és virgonckodik. Napközben változó hol 20 percet alszik de. és 20-at du. hol 1-2 órát de. és 40-et du.(ezeket vagy cicin elaludva vagy kint a levegön babakocsiztatva teszi) Szerintetek mit csináljak vele? Föleg az éjszaka rossz, már apa is ki van, mert rengeteget dolgozik és nem tud rendesen aludni, mert minden moccanásunkra fenn van ö is. Kép

Na most megyek, megnézem Levit, mert kivételesen már 9 óta alszik.

Puszi mindenkinek

Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Fütyitéma:
Viktornak is le volt tapadva, és nemrég fürdés közben magának visszaráncigálta:
"olyan jó simizni a kukimat."

Na most felkelt valamelyik gengszter, úgyhogy megyek.
Beirattam Viktort oviba!!!
tigris
 
 

 
 

Timi, mióta megy a sokszori ébredés? Nem lehet, hogy a fogzás miatt van? A fogzás furcsa dolgokat bír művelni a gyerekekkel Kép.
Mi van, ha nem mész be hozzá, amikor csak szöszöl, hanem hagyod, hátha vissza alszik magától? Misi szokott ilyet csinálni. Én csak akkor megyek be hozzá, ha sír.

Rómában "nyaralni" voltunk. Teszek majd föl képet, Misiről is, ígérem Kép

Sajna nekem is inkább a kilók leadása jelent problémát Kép
sus1
 
 


Sziasztok!

Hát ezt a fütyis témát jól kimerítettük...szegény Edina nem nagyon tudott hozzászólni!!! Kép
Viszont ahogy itt olvastam,mondtam Márknak, hogy a Viktor magának fel tudta húzni a bőrt...beült a szoba közepére és rögtön elkezdte cibálni,hogy akkor majd ő is,mert akkor a Viktor már biztos nagyon vidám. Kép És ő is vidám lesz,ha neki is sikerül majd.
Én ma voltam megint Ctg-n (37.hét- nagyon komoly) és ahogy utána vártam a dokim,pont jött ki egy boldog apuka,hogy megszületett a kisfia -Máté- 4 kiloval,2 óra alatt.Belegondoltam,hogy nemsokára az én férjem is ott fog boldogan telefonálgatni,kicsit beparáztam.Mostmár tényleg nagyon közel van.
A költözés halad szép lassan,minden napra jut valami,vasárnap elviszik az összes bútorunkat,csak a szivacs marad,meg Márknak az utazóágy,aztán jövő héten már végleg átcuccolunk anyumékhoz. Persze amig lehet azért itthon alszunk.
Most lépek,mert a drágám ma végre itthon alszik -3 napot- és aztán már csak 4 éjszaka ebben a hónapban és többet nem megy éjjel dolgozni. Végre betanult az új recepciós!!!

Dóri: melyik oviba megy végül Viktor?
Gabi: nálunk Márk még most is kakaóval alszik el,fogmosás után,cumisüvegből.Tudom,hogy nem túl jó ez a fogának,de így szokta meg és nem tudom mikor hagyja el,de nem akarom elvenni tőle.
Timi: Márk olyan 4 hós kora körül elkezdte ezt az éjjeli 4szer ébredést,kb.2 hónapig tartott...máig sem tudom miért,de a kaja mindig kellett neki.
Krisz:én is csak abban reménykedem,hogy a kisbébi után majd vissza tudok fogyni oda,ahonnan Márkival indultam anno. Most az a fránya 4 kilo sehogysem ment le,igaz nem is izgultam,de most tuti fogok tornázni...vagyis valószínű. Kép

na jó éjt mindenkinek
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Nagyon eltűntem, mert új számítógép beüzemelése történt és egy darabig nem működött a net Kép
De most már sikerült beizzitani és visszaolvasni Titeket! Kép
Hát a fütyitémához egyenlőre nem tudok hozzászólni Kép de érdeklődve olvastam az írtakat.
Annamari: sajnos eléggé nyügi lett a kislány aznap. Azóta is rettentöen folyik a nyála és tuszkolja a kis öklét a szájába.., már látszik a második fogacska is, de még nem tört át.
Minden nap gondolok Rád, most már tényleg bármikor Kép
Dóri: Gratula! Most akkor hova is sikerült Viktort betenni?
Krisz: Örülök, hogy jól sikerült az otthoni kikapcsolódás. Édes Máté ahogy "vezet" és segít a papának levelet gyűjteni Kép
Bannamari: milyen nagyon már az ikrek! Tök jó, hogy már így tudnak ülni.
Noémi most kezdi azt, hogy ha megfogom kezét felhúzza magát, de még megtartani nem igazán tudja az ülő pozíciót.
Holnap megyek Noncsival babamasszázsra, kíváncsi vagyok milyen. Timi Te voltál már ugye?
Milyen volt?
Együtt érzek mindenkivel akinek pocsék éjszakái vannak! Nem akarom elszólni, de úgy néz ki, hogy a mi éjszakáink kezdenek jól alakulni. Már csak 6-7 körül ébred fel, igaz akkor már nem igazán akar visszaaludni, de én már ennek is nagyon örülök!
Na jó hosszúra sikeredet a levél...
Azért teszek még fel képeket a kiscsajról,
hogy lássátok mennyit változott:
KépKép
Puszi
Bedi

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Sziasztok!

Csajok, igazatok van, én erre nem is gondoltam...
Szegény gyerek azt fogja gondolni, hogy az anyja teljesen megbolondult. Alighogy leszoktattam a cicis elalvásról, most még a tápszerest is át kell variálni. Viszont a fogai épségéért bármire hajlandó vagyok!!!

Timi: jó lenne találkozni, mert tényleg közel lakunk egymáshoz. Mindenképpen fussunk össze valamikor. Ezen a héten még Apu nálunk van, jövő héten pedig elutazunk Kehidakustányba, úgyhogy ha onnan visszajöttünk írok és megbeszélünk egy randit.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!
Annamari, jót kuncogtam a "most tuti fogok tornázni" kezdetű mondaton :-))) Még a hajmosás is külön program két gyerek mellett, amit időzíteni kell. Ez csak az én tapasztalatom, de neked is kb ennyi korkülönbség lesz a gyerekek között, vagy kicsit kevesebb.
Bejártam egész Újpalotát ovi ügyben, sok ovit megnéztem, meglestem először a kerítésen kívülről az óvónéniket. Végül az Árendás közi ovi mellett tettem le a voksot, mert mindegyik ovi egyformán lepusztult, viszont ez nem is érdekelt, csak óvónéni legyen jó. Tündéri az óvónéni, idősebb hölgy, türelmes, igazi nagymama-típus. Ma mentük 5 percre beiratkozni, de délben alig tudtam Viktort hazarángatni, annyira jól érezte magát, így végül az egész délelőttöt ott töltöttük. És csak 9-en vannak a kiscsoportban!
14-től lesz a beszoktatás, mert 13-án tölti a 3. évet. Képzeljétek el, hogy azon a hétvégén lesz az első igazi babazsúr nálunk, ahol nem lesznek szülők, csak hozzák-viszik a gyerekeket. 7 db hároméves lesz a gondjainkra bízva, a férjem már most pánikba esett :-)
Megyek aludni, jó éjt!
Gabi jó pihenést Kehidakustányban!
A Kolpingba mentek?
tigris
 
 


Sziasztok!
Én is eltüntem, mert sajnos meghalt a nagypapám. Intéztük a temetést, oda-vissza utazgattunk az elmúlt napokban Kép

Timi!
Mi hetente 1x szedtük a K-vitamint és 6 hós koráig, vagyis addig ameddig csak szopizott. Lehet hogy azért a havi egy kevés votl, nem? Nem tudom, gondolom ebben is megoszlik a dokik véleménye. Pld. nekünk még kell D-vitamint is szedni, az egyik barátnőmnek azt mondta a dokijuk, hogy már nem kell, holott a legtöbb doki azt mondja 2 éves korig jó ha szedi a gyerek...

Alvás: én csak azt tudom mondani, hogy nekünk minden gondunk akkor oldódott meg, amikor abbamaradt a szopizás... Addig fogtam én a fogakra, a teliholdra, a Marsra meg mit tudom én még mire, de ahogy elmaradt a szopizás, úgy elmaradtak a szöszölések is éjszaka!

A fütyitémához nem tudok újat mondani, nekünk már fel kellett volna rántatni a múlt hónapban, de én nem vittem el Mátét, majd biztos lesz összetűzésem emiatt a dokinkkal, de nem nagyon érdekel.

Annamari!
Én is jót mosolyogtam azon hogy tutira fogsz tornázni Kép Bár nekem még csak egy van, és ha nagyon akarnám tornázhatnék mellette (bár meg vagyok róla győződve, hogy sokkal többet jelent az ha nem eszem), de két gyerekkel biztos nehezebb!

Dóri!
NAgyon örülök hogy végül ilyen szimpatikus ovit és ovónénit találtatok Kép

Puszi Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok Lányok!

A múltkor már írtam ide egyszer, akkor nőgyógyász témában. Most csak beugrottam olvasgatni és látom, hogy előkerült a fütyi téma.

Azért ragadtam billentyűzetet, mert ez a "felrántani" elég durvának tűnik. Nekünk is Salamon doktornő a házi dokinénink és amikor Bence fiamnál felmerült ez a kérdés, mondtuk, hogy teljesen le van tapadva, azt mondta, hogy nem is nézné meg, hanem vigyük a Bethesdába, ott megcsinálják. Bence akkor kb. 2 éves volt. Addig nem bántottuk. Szóval elvittük, ott a sebészeten egy doktorbácsi "megcsinálta". Nem felrántotta, hanem szépen, egy szondával körbehúzta, így elvált a bőr, és talán nem volt olyan fájdalmas, mintha rántották volna. Való igaz, hogy 2 napig üvöltés volt a pisilésnél, de aztán szépen meggyógyult, nem nőtt vissza.

Azért leírnám az ellenpéldát is, Bence unokatesójának felrántotta a háziorvos, még csecsemőkorában, majd visszanőtt neki és egy hosszadalmas vesemedence gyulladás közben, a Bethesdában ez a doktorbácsi jött rá, hogy mindig a fütyitől indul a fertőzés, és akkor neki is megcsinálta rendesen.
Bence most 3,5, Ákosunk 1,5, neki elég régóta óvatosan húzogatjuk fürdésnél, de alighanem őt is el fogom majd vinni.
Talán csak annyi a lényeg, hogy akármelyik orvos is csinálja, ne a szobatisztaságra szoktatás elején történjen.

Bocs, hogy belekotyogtam.

üdv, Mona
kyra
 
 


Sziasztok!

Bedi: Édes a kiscsajod, gyönyörű szemei vannak, szupi mindegyik kép róla.Kép

Csaju: Sajnálom, hogy ilyen szomorú dolog történt nálatok. Szerintem ezt nem is lehet felfogni, hogy valaki már nincs többé.Kép

Kismuki: Ne izgulj, biztosan minden rendben lesz és a te férjed is bizti ugyanilyen boldogan fog telefonálgatni. Azért kíváncsi lennék, mit éreznek ilyenkor a pasik, másképp élik át mint az anyukák. Õk is határtalanul boldogok, az biztos!Kép

Tkrisz: Ketten vagyunk a boltban, csak a másik személy a főnöknőm. Mondta, hogy ő majd elviszi azt a napot, nem kell bemennem, csak utána meg visszahallom a mártírkodását, hogy ő bezzeg bement melózni. Felém eljátsza a nagylelkűt, hátam mögött meg áskálódik. Tavasszal az is problémát okozott, hogy nem mentem 2 napig, mert Nyíregyházán voltam temetésen, a férjem nagypapája akkor halt meg. Pedig a 2 nap jár ilyenkor!
Remélem azért hamarosan sikerül kipihenned magad vagy egy jót aludni, mert így nem lehet bírni sokáig.

Puszi mindenkinek
BarbaraKép

Kép
barbara_75
 
 


Annamari:

Boldog szülinapot Márkinak! Kép

Puszi: Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Krisz: köszi Márki nevében is,holnap lesz a nagy buli már alig várja.Majd csinálok sok képet én is,ma már egész nap főztem,sütöttem,remélem az ajándékainak is örülni fog.

Kyra: és a Bethesdába csak úgy elvitted vagy adtak beutalót,vagy időpontot kellett kérni vagy hogy volt...? És ez egy sima pár perces valami vagy bent kellett maradni valameddig? Én már nem tudom mi legyen...Márk már hónapok óta szinte szobatiszta (csak éjszaka van peloja) és talán már ideje lenne megnézni valakinek lassan mi legyen,mert nekünk meg sem mozdul a fütyink.
Barbara: nagyon édik ezek a kis képek,honnan szeded őket?
Edina: aranyos vagy...nekem nem sok időm van a szülésre gondolni,viszont azon gondolkodom,hogy majd melyik kisfiam udvaroljon Noncsinak,mert olyan szép....de már többet nem írom le,mert állandóan dícsérgetem itt. Bár gondolom nem unod. Kép
Megyek aludni,mert holnap reggel 8ra jön a teherautó a nagyobb holmikért,aztán délre meg már a vendégek..persze a bulit már anyuéknál tartjuk. Este majd írok milyen volt!!!
Puszi
kismuki
 
 


Sziasztok!

Kismuki, beutaló nélkül mentünk, a sebészetre, időpontot sem kell kérni, az a lényeg, hogy rendelési időben menjetek. Nem kell bent maradni, 1-2 perc az egész. A sebészeten dolgozik az a doktorbácsi, aki Bence unokatesójának is megcsinálta. Schaffer a neve, nem tudom, jól írtam-e.
Lehet, hogy 1-2 napig majd nappalra vissza kell tenni a pelust, mert alighanem az lesz, hogy Márk majd nem akar pisilni, addig tartogatja, hogy végül már nem bírja tovább és akkor azért jó, ha rajta van.
Ha jól emlékszem, kb. egy-másfél nap volt a kritikus időszak. Utána arra kell figyelni, hogy minden nap fel kell húzni rendesen és megmosogatni. Ennyi.

Mivel Bencével is akkor kezdtük a bilire szoktatást, így 1-2 napig cirkusz volt, ezért elhatároztam, hogy Ákost majd korábban visszük. Most másfél, itt lenne az ideje...

Majd írd le a tapasztalatokat! Sok sikert!

Mona
kyra
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszi a bókokat! Annamari ezeket sose lehet megunni Kép Szerintem korban Márki lenne jó Noncsihoz Kép
Képzeljétek már 7050 grammot nyom a kiscsaj és 70 centi! A második kis foga is áttört az ínyen,
de még mindig elég nyügike szegénykém.
Az éjszakáink már jók, de a nappalok zűrösek..látszik rajta, hogy holt álmos, de nem akar aludni csak sír Kép

Annamari: boldog szülinapot kívánok én is és jó bulit!
Krisz: jók lettek a vásrolt holmik Kép Még a kezes-lábas is! A kiskabát pedig tényleg kifordítható. Sajnos hétfőn nem tudunk talizni, mert megjöttek Lacus nővéréék és megyünk hozzájuk Szobra. Tehát jó Makót nektek!
Dóri: nagyon jó, hogy végre sikerült egy szimpi ovónénis helyett találnod Viktornak. A babazsúrhoz kitartást Kép és jó bulit kívánok.
Gabi: jó pihit Nektek. Az egy nagyon jó hely, mi is voltunk ott igaz akkor még gyermek nélküliek voltunk Kép

Puszi mindenkinek
Edina

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Sziasztok!
Hazaértünk és gyorsan fel is tettem a képeket,így ide is rakok párat.
A buli nagyon jól sikerült,csak Márki már ebédelni sem akart,csak ajándékot bontani... Kép De mindennek nagyon örült,de a szintetizátor volt a legsikeresebb!!!
Kyra: köszi az infokat,azt hiszem még várunk pár hónapot,mert most így szülés előtt nem biztos hogy jó lenne,de majd ha a tesója kicsit nagyobb lesz és addig nem történik változás akkor majd elviszem én is.
Csaju: nagyon sajnálom a papádat,sajnos nálunk is elég elég öregek már így bármikor jöhet bármi.
Edina: Noncsit majd elhívjuk randizni ha kicsit nagyobb lesz Kép
Na és a képek:

Kép
Kép
Kép


Jó éjt mindenkinek ebből az üres lakásból... már csak az ágyunk a TV és a gép van itt Kép
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Kismuki: Nagyon édes Márk! Noncsi szerintem rögtön bele fog szeretni, amint megfelelő korba lép...

Dóri: nem a Kolpingba megyünk, hanem a Kehida Thermál Hotelba. Már alig várom!
Ha hazajöttünk majd mesélek!

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!

Kismuki: A képeket különböző fórumokról gyűjtöm, a babás animációkat külön nektek, talán mosolyt csal az arcotokra. De ha valakit zavarna, nyugodtan szóljon, nem fogok megharagudni.Kép
Nagyon jók a képek, jó kis buli lehetett, a tüzijáték meg egyszerűen fantasztikus a tortával együtt. Látszik, hogy nagyon jól sikerült az ünneplés, átjön a hangulat a képekről.Kép

Almadi: Nagyon jó pihit nektek, biztos szuper lesz, érezzétek nagyon jól magatokat, aztán elmesélni nekünk is, hogy milyen volt.Kép

Bedi: Jó nagy "kiscsajod" van, gratula hozzá. Hamarosan csak megnyugszik szegényke és biztos jobb lesz a hangulata napközben is.Kép

Lassan búcsúzok, kicsit fáradtak vagyunk, Nyíregyházán voltunk hétvégén, családi program. Most valahogy nagyon hosszúnak tűnt az út, mondjuk egyébként sem valami rövid.

Üdv Mindenkinek

BarbaraKép

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Annamari: klasszak a képek, biztos jó buli volt! És Márk milyen nagyfiú már! Kép Jó lehet az üres lakásban! Kép De azért ugye a költözés után is tudsz netezni? Kép
A barátnőm tegnapra volt kiírva, de nem jött a baba, remélem, nem jár úgy, mint én, olyan rossz csak várni és várni, el sem hiszed, hogy képes két hetet késni... Kép

Gabi: jó pihit nektek, irigykedünk! Kép

Kyra: jó, hogy megosztottad velünk ezeket az infókat, még jól jöhetnek a sok fiús anyukának! Kép

Lányok, ti hol vásároltatok téli dzsekit vagy overált a gyerkőcöknek? Az említett börzén, ahol Edinával voltunk, sajnos Mátéra valót és jót nem találtam, tegnap benéztem a Tescoba, az Árkádban a Baby Bellbe, Babaházba és a C&A-be is, de sehol semmi választék, az is sokszor elképesztő áron. Kezdek kétségbeesni, hogy honnan akasztok neki télikabátot. Van valami tippetek?

Mi holnap megyünk Makóra anyósomékhoz, egész héten ott leszünk, de azért majd benézek hozzátok.

Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Jó rég jártam erre, most minden szabad idömben KRESZt tanulok, beiratkoztam suliba és 15-én vizsgázom. Még nem látom, hogy lesz idöm addigra megtanulni, föleg a müszakitól félek!

Sus: Nem is tudom mióta, kb.2-3 hete, de össze-vissza csinálja, pl. tegnap éjjel csak 1* ébredt, ma éjjel viszont 3*. Én is most azzal próbálkozom, hogy hagyom és most éjjel 1* sikerült is, de a töbinél elkezdett sírni és akkor kivettem és megszopiztattam, aztán vagy visszaaludt közben vagy nehezen sikerült elringatnom. Én is gondoltam már, hogy talán a foga miatt van, bár még semmit nem látok a kis ígyén. Mindent rág és az egyik ujja mindig bent van a szájában, de ezt már több hónapja csinálja. Lehet, hogy ilyen lassan bújik ki a kis foga? Apa már alvásszakértöhöz akarja vinni, én próbálom leállítani, hogy várjon még ezzel, mert azért még nem csinálja olyan régóta Kép
Ma kapunk oltást, remélem ezt jól fogja bírni!

Edina: Igen mi már voltunk, nekem nagyon tetszett, a védönö (Úristen elfelejtettem a nevét!!! Kép ) nagyon jó fej és aranyos. Ja igen CSombó Szilvi Kép még nem kell Cavington!!!Kép Kép Kép
Noncsi gyönyörü, jó nagy baba. Bevallom én is kinéztem már Leventének Kép Egyébként Levente is 70 cm és 7,74kg Kép

Annamari: Utólag is sok boldog szülinapot kívánok Márkinak! Nagyon édes, ahogy énekel a mikrofonban. Lehet, hogy ö is Megasztár lesz?

Gabi: Várom a randi idöpontot, addig is jó pihizést!

Dóri: Ez jó hír, hogy vannak még jó óvodák és föleg jó óvónénik Kép

Barbara: Nekem nagyon tetszenek ezek a képek, tényleg fel tudnak dobni Kép

Krisz: De furi, az én párom is makói. Sajnos mi már nem tudunk menni a szüleihez, egyiköjük sem él már Kép Én nagyon szerettem öket, nagyon hiányoznak, föleg az anyósom. Lehet, hogy ismerik is öket a férjed szülei, mert tanítók voltak mind a ketten és majdnem egész Makó ismeri a nevüket (Nagy László iskolaigazgató volt, felesége Rózsa néni pedig még nagy betegen is otthon fogadta a gyerekeket és korrepetálta öket olvasásból, írásból. A Víztorony mellett laktak) Még azért mi is járunk Makóra, ott lakik párom keresztanyja a Páva utcában és a család egyik régi baráti házaspárjához a Templom közbe. Nekem nagyon tetszik ez a város, sokkal nyugodtabb mindenki, mint itt Pesten. És most megkapta a virágos város címet is Kép

Csaju: Öszinte részvétem!

Na jó hosszú lettem, most megyek tanulni!

Szép napot, aki teheti, annak jó pihenést kívánok!

Puszi
Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok!!!

Köszi mindenkinek...tényleg nagyon nagy fiú már Márk.
Nem tudok többet írni,mert már csak egy műanyag szék van itt a gép előtt és leszakad a derekam így... csak még egy dolog, Krisz: a Corában vettem 1790ért szuper jó téli dzsekit Márknak!!!

Puszi
kismuki
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a részvétet!

Annamari!
Boldog születésnapot Márknak, nagyon édes a képekenKép

Mostanában ritkán jövök, mert lefoglal a suli! Nem elég pld. hogy a hétvégére 2 házidolgozatot is kell csinálnom, könyvtárba is mennem kell, figyelni a TV-ben a reklámokat, stb. Na mindegy, én szakítottam, szagolhatom Kép

Puszi

Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!
Nálunk pörögnek az események, hétfőn betört Vik feje, baleseti sebészeten összeragasztották, tegnap pedig oltást kapott. Hát készüljetek fel a hároméves oltásra, nagyon brutális.
Egész nap a karomban cipeltem, mert egyáltalán nem tudott ráállni a lábára.
PEdig még ki akartam élvezni az utolsó itthon töltött hetet, mert hétfőn kezdjük a beszoktatást az oviba. Kíváncsian várom.
Szombaton lesz az első igazi zsúr, majd beszámolok, vasárnap meg családi szülinapozás.
Vik 13-i a férjem 17-i, sógorom pedig 11-i, úgyhogy igazán sok skorpió van a családban.
Most megyek, Vik nem akar aludni.
Puszi
Dóri
Boldog szülinapot Márknak!
tigris
 
 


Sziasztok, látom nem nagy a forgalom a fórumon...

Mi makói napjainkat töltjük, kissé betegeskedve, Manó is tiszta orrdugulás megint, nekem meg annyira minden bajom lett, hogy még dokihoz is elzavartak. Máté annyira megkedvelte az orrporszívózást, hogy ha szükségét érzi, odaáll a szekrényhez, ahol tartják anyósomék, ki kell venni, segít bedugni a csövet és szépen tartja a pofiját, tűri a porszívózást. Kép

Annamari: köszi a tippet, de mi sajnos kocsi híján Cora és táraiba nem nagyon jutunk el... Kép Közben még Pesten vettem neki egy szép kis kabátot, hát olcsó az nem volt, de nem volt kedvem rohangálni, aztán itt Makón találtam egy sokkal olcsóbbat és kicsit vékonyabbat, így megvan a váltás is. Kép Sapit, sálat is találtam olcsón, már csak bélelt cipő kell majd.

Timi: kicsi a világ, szóval a te férjed is makói! Hány éves, mi a keresztneve? Lehet, hogy ismerik is egymást az én párommal, ki tudja! Kép Majd megkérdezem! Õka Ráday lakótelepen laktak ill. laknak a szülők most is. De sajnos nem ismerték a férjed szüleit. Én is szeretek Makón, kikapcsol a nagyvárosi rohanásból, de azért lakni mégis jó Pesten. Ha egyszer esetleg költözésre adjuk a fejünket, akkor Szeged jöhet szóba, ott ismerkedtünk meg és töltöttük egyetemi éveinket, barátok, család egy része is ott él és hát nagyon klassz város. Kép

Judit: jó előkészületeket a sulira! Nem tudom, hogy bírod Máté mellett! Kép

Dóri: szegény Viktor, jobbulást neki! Hogy történt a baleset? Akkor közeleg a nagy nap, kíváncsi leszek, hogy megy a beszoktatás!
Jó szülinapozást nektek! Nekem is több barátom van, aki novemberben Skorpióként ünnepli a szülinapját, aztán ilyenkor van megismerkedésünk -most éppen 8.- évfordulója, névnapok, unokatesóm, párom szülinapja, szóval eseménydús a november! Zoli most lesz 30 éves, hihetetlen, hogy hogy szalad az idő... Kép

Puszi mindenkinek, Krisz.
(Bocs a sok fecsegésért...)

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Csaju: őszinte részvétem!
Annamari: köszi észben tartom majd Kép
Tök jó, hogy 6 hónaposan már ennyi udvarló jelöltje van a kiscsajnak Kép
Nagyon helyes ez a kissrác! Szép a szülinapi tortája, milyen ízű volt?
Barbara: köszi!
Timi: a fogzás hosszú időszak. Noncsinak már 3 hónaposan meg volt vastagodva az ínye, de csak most 6 hónaposan bújtak ki a fogacskái.
Az éjszakai alvással együtt érzek, nekünk se volt egyszerű. De most, hogy már a szopi minimális lett a kislány átalussza az éjszakát. Nem akarom elszólni, de a héten eddig este 8-tól reggel 7-8-ig aludt Kép
Dóri: nagyon sajnálom Viktort, remélem hamar rendbe jön, hogy történt?
Krisz: akkor ezek szerint Ti is 97-ben ismerkedtettek meg a pároddal? Mi is csak szeptemberben Kép Ez már nem az első közös bennünk Kép
Nekem mondod ezt a 30 évet?! KépTényleg rohan az idő!!!

Képzeljétek meg volt az első bulis esténk a picúr nélkül Kép Múlt hét csütörtökön voltunk koncerten, olyan jó volt! Itthon megfürdettem és megetettem, letettem Noncsit aludni, majd anyósomra biztam, de nem volt gond, mert csak reggel 1/2 8-kor ébredt!Rendes kislány Kép

Na most már befejeztem.
Puszi Mindenkinek és jó estét.
Edina

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Sziasztok!

Megérkeztünk. A "nyaralás" nem teljesen úgy alakult, ahogy terveztük, de jó volt ez a három nap kikapcsolódás.
Velünk mindig történik valami: mégpedig az, hogy autózunk Kehidakustány felé, mikor is csörög férjem mobilja, a szállodából keresték, hogy szeretnének szólni: átépítik a babaszobát, így csak egy szimpla szobát tudnak adni. Ekkorra már kb. 20 percre voltunk a szállodától (15 órától lehetett elfoglalni a szobát, ők kb. fél háromkor telefonáltak). Most mondjátok meg: mennyire hihető az, hogy egyszer csak fél háromkor valaki rácsap a homlokára, hogy na, akkor most építsük át hipp-hopp a babaszobát! Kérdem én, ezt előre nem tudták??? Nem sokkal, csak mondjuk egy nappal? Vagy mondjuk egy fél nappal?! Annyira dühös voltam, hogy miért tehetnek meg ilyet egyesek? Mikor a foglalásnál még mondtam is a hölgynek, hogy babaszobát szeretnénk (ez másfél szoba, tehát külön rész van a babának), így a szülők is kettesben lehetnek. Utazom kétszáz kilométert egy 17 hónapos picivel és erre van képük az érkezés előtt fél órával bejelenteni, hogy bocsi, csak 1 szobás szállás van. Ja, felajánlották, hogy napi 30.000 ft-ért tudnak apartamant biztosítani... Férjem kérte az igazgatót, aki persze sosem vette fel a telefont...
Bevallom bosszút forralok, annyire feldűhített ez az eljárás! Várom a tippeket. Nekem idáig az a legjobb ötletem, hogy elindítok egy kör e-mailt a neten és beírom a sztorit, olvassa csak el mindenki. (Bár még a fogyasztóvédelem megkeresésén is gondolkodom...)

Na, a vége az lett, hogy szerencsére Alsópáhokon, a Kolpingba örömmel fogadtak minket, és ott gond nélkül kaptunk egy kis apartmant (ugyanannyiért, mint a Kehida Thermálban a babaszobát). Gyönyörű hely és minden a babák és a szülők kényelmét szolgálja. Olyan játszóterük van, hogy csak na!
Majd teszek fel képeket, ha végre sikerül lekicsinyíteni őket.

Jó éjt,
Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!

Edina: örülj neki, hogy ilyen rendes kislányod van! Kép De hátha lesz majd egy gézengúz kisöccse is egyszer! Kép Hát igen, mi is 97-ben! Jó rég volt! Kép

Gabi: hát veletek tényleg mindig történik valami! Én is biztos iszonyú dühös lennék, nem bírom sem az igazságtalanságot, sem a képmutatást, sem az ilyesfajta eljárást! Abszolút tisztességtelen, főleg egy kisgyerkes családdal szemben. Szerintem jó ötlet, hogy terjeszd a sztorit a neten, babások körében, legalább megemlegetik a babaszobájukat! Kép De örülök, hogy azért csak tudtatok pihenni, jó lehet a Kolping, remélem, egyszer mi is eljutunk. Mennyibe kerül ott egy éjszaka? Gondolom, nem túl olcsó... Várjuk a képeket!

Képzeljétek, a barátnőm ma már a szülőszobán van, remélhetőleg estére megszületik a kisfia, én is izgulok! Kép

Nem sokára megyek be Szegedre barátokhoz, Máté a nagyszülőkkel marad estéig, kis kikapcsolódás, hurrá! Kép

Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Helló csajok!

Itt életében először - és könnyen lehet utóljára - Márk és VIKTOR apukája csücsül!!!
Igen, igen megszületett a második fiunk és a kicsi feleségem megkért, hogy ugyan tudassam már veletek.:-) Ugyan kicsit elöbb mint vártuk, de makk egészségesen, 3 kilóval és 55 centivel jött a világra Vitya!
Na ennyi, és azért mellékelek 1 fotót is!

András, aki civilben Annamari férje és két kölök apukája
kismuki
 
 


Naná, hogy hüjje vagyok a kép feltöltéséhez, de Annamária majd bepótolja igérem...
kismuki
 
 


Húúúúúúúúú micsoda jó hírekre jöttem Kép

Annamari és András! Gratulálok Viktorhoz Kép Nagyon örülök hogy minden rendben, tényleg nem vártuk még, de gondolom ti se Kép Kép Kép Az a lényeg, hogy egészségesek!
Sok puszi nekik!

Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Gratulálok!!
Minden jót a kibővült kis családnak! Azért a költözés végét megvárta Viktor?

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Szuper hír, gratulálok!!! Ezt a meglepetést!
Úgy volt, hogy a barátnőm is tegnap szül, de aztán leálltak a fájások... Remélem, azért a hétvégén nála is meglesz a gyermek!
Várjuk a beszámolót, hogy hogyan indult, hogy zajlott, stb. és persze a fotót nagyon de nagyon! Kép

Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!
Kismuki,hatalmas gratula!

Képzeljétek hogy jártam ,napok óta rosszul vagyok,mamég tesztet is csináltam,de negatív lett.Mi a fene lehet velem,ma reggel még felkelni sem tudtam annyira fájt a fejem.

Szép napot mindenkinek!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Annamari és kis (most már nagyobb Kép) családja, nagy-nagy gratula !!!!!!!! A méretek tökéletesek, várjuk a képet is Kép

Anita, nem lehet, hogy egyszerűen érzékeny vagy a hideg frontra? Nekem is fáj a fejem napok óta. (vagy valami vírus környékez Kép )
Hogy álltok a ház nézéssel? Nem lehet, hogy amiatt vagy ideges, és ezért fáj a fejed, meg azért érzed magad rosszul?

Tigris, hogy van Viktor feje?
Sus
sus1
 
 


Sziasztok!

Annamari: szuper hírek, valahogy éreztem, hogy hamarabb jön ez a gyermek Kép Nagyon-nagyon örülünk és sok boldogságot kívánunk VIKTORhoz Kép
Tökéletesek a méretek! Remélem Te is jól vagy!
Kíváncsi vagyok most mennyire volt gyors a szülésed, majd biztos beszámolsz, ha tudsz, remélem Kép
Várjuk a képeket!!!

Krisz: szorítok a barátnődnek is!
Anita: Jobbulást!
Dóri: milyen volt a babazsúr? Kitartottatok? Kép

Puszi, jó éjt!

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


AnnamariKépKépKép

Én sem számítottam rá, h ilyen hamar jön a legény, na de engem nem tudtok felüllicitálni. Ne is akarjatokKép
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok. Az új jövevénynek egészséget, neked gyors felépülést és sok-sok tejcsit.
Majd mesélj, hogyan történt a nagy esemény!
Puszi
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Kismuki: Nagyon nagy gratula nektek, sok boldogságot és egészséget az új bébihez.Kép

Anita: Én is marha rosszul vagyok mostanában, szédelgek és olykor még hányingerem is van, pedig terhes még nem lehetek, kb. 2 hét múlva kezdünk újra "élesben" próbálkozni. Lehet, hogy tényleg az időjárás, nem tudom, de tényleg olyanok a tünetek, mintha az ember várandós lenne.

Almadi: Teljesen igazad van a dolgokat illetően. Tudták ezek előre, hogy nincs babaszoba, biztos azt hitték, ha már úgyis elmentek, ott is fogtok maradni. Okosak vagytok, hogy kerestetek egy másik helyet. Õk meg vessenek magukra, mert lehet, hogy egy leendő állandó vendéget veszítettek el. Nézd meg, hátha van honlapjuk is, talán oda is lehetne írni egy-két dorgáló megjegyzést.

Képzeljétek, egyik nap a boltba bejött az anyuka a férjével és a kislányukkal. A kislány kb. másfél - két éves lehetett. Az anyuka ült, a kislány rohangált. Beszélgettem vele a különböző cipőkről, mikor egyszercsak a kislány odarohant az anyukájához, az anyuka előkapta a cicijét, szó szerint, és szopizott a kislány pár percig. Közben mi beszélgettünk, mintha mi sem történt volna. Az üzletbe belátnak még az utcáról is.
Fura helyzet volt, én próbáltam úgy csinálni, mintha ez nálunk mindennapos dolog lenne. Azért eléggé meglepődtem. Volt már rá példa, hogy valaki megszopiztatta a babáját nálunk, de hátrébb ült az boltban, hogy azért az utcáról ne bámulják meg. Szóval ez történt, kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Lassan búcsúzom, puszi mindenkinek
BarbaraKép

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Sus,ház nézést most berekesztettük erre a két hétvégére ,remélem a hétvégén már el tudunk menni.
Rosszullétek nem javultak.Lehet tényleg az idegesség csinál ilyen tüneteket.Sebaj,jövőhéten már nyugalom lesz itthon.Most van egy kis családi botrány itthon,mármint a párom családjába.

KÉpzeljétek,végre vettek itthonra a gyereknek overállt erre kicsi lett,most mehetek visszacserélni.Eldöntöttem ,nem veszek többet ilyen gagyit,láttam az Europarkba 8500 forintért tök jót,megveszem azt.

További szép napot nektek,mennem kell,megyünk usziba.
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!
Gyorsan egy kép,aztán este írok majd mindent,puszika.
Itt egy napos Viktor. Amúgy november 9-én született, 23.50-kor.
Puszi
MIKép
kismuki
 
 


Sziasztok!

Most csak beugrottam és egy édes baba fogadott Kép Kismuki: Nagyon sok boldogságot és jó egészséget Viktorhoz!!!

Puszi
Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok!

Annamari: annyira édes Viktor! És kis hajasbaba, mint Noncsinak volt Kép

Barbara, Anita: gyerünk, jöjjön az a baba, ne csak rosszulétek legyenek, hanem oka is legyen Kép
Hajrá!

Megyek, mert a kiscsaj szétszedi a játszószönyegét!

Puszi
Edina

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Annamari: gyönyörű a kislegény!!! Kép Akkor majdnem egyszerre ünneplik a szülinapjukat Márkkal, legalább nem lesz vita az ajándékokon! Kép Várjuk a beszámolót!

Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Ja, a barátnőmnek is megszületett a kisfia, Balázs, még szombaton, 3500 g-mal és 52 centivel! Kép
Mennyi fiú születik mostanában, nem? Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


KISMUKIKép

Kép
barbara_75
 
 


SziasztokKép

Most csak bekukkantottam, majd hétvégén írok bővebben és vissza is olvasok!Kép
Kezeléses hét van, és elég fáradt vagyok.

Szóval: Annamari!Kép Szívből gratulálok, gyönyörű a kislegény!Kép Most már két szép fiad van, szóval, kösd fel a gatyátKép

KrisztiKép Gratulálok barátnődnek is, a Balázsok szépek szoktak lenniKép

BarbaraKép Első hallásra kicsit fura, mert mikor szoptattam, azért igyekeztem elvonulni, azért ez nagyon intim. Főleg, hogy kiveszi a cicit is ugyeKép

Na, a többit majd később, mindenkinek pussz
Lau
lau
 
 


Na hát végre van 10 percem...de ezt az alvásidőmből veszem le,de muszáj már írnom nektek!!!

Itthon vagyunk,már volt doki néni,védőnő,minden oké,csak időm nincs.Igazán nem is a fiúk miatt,hanem tudjátok szombaton költöztünk (költöztek nélkülem) és mikor hazajöttem még bőröndök vártak itt mert a férjem csak bedobálta a maradék cuccokat és azt sem tudta mi hol van. Mára már elég rend van,anyum itthon van egész héten,szombattól meg a férjem is egy hétig,szóval majd csak kialakul minden.

Belevágok a mesébe,megpróbálom röviden:
Szóval szerdán délután 4 körül elkezdett fájdogálni a hasam...gondoltam jósló fájások,hiszen azért a 27.-e még messze van. Aztán 5kor úgy döntöttem azért mégiscsak 10 percenként jönnek,így zuhi,borotva,táska,azért elintéztem a dolgokat,6kor a férjem azt mondta hogy ne szórakozzunk,menjünk be egy vizsgálatra.
Leadtuk Márkit,stb...és fél 8ra bementünk,de akkor már eléggé rendszeres volt a 7-8 percenkénti fájás. Bent kitöltötték a papírokat,azt mondták ha nem is szülök úgysem mehetek már haza,aztán jött a Fruzsina,meg a Csapó megvizsgáltak és az hír: itt ma még baba lesz... 2 éve ugyanezt mondták csak 5 nappal előbb.Kezdtem beparázni,de amikor mondták hogy minden oké,és már rögtön 3 ujjnyival kezdek,akkor megnyugodtam.Fél 10 körül elment a magzatvíz is,miközben a szülésznő megvizsgált. Dokim bejött,sajna a fájások 10 körül elkezdtek fele olyan intenzívek lenni,nem tudom miért,pedig azt hittem addigra már túl leszek rajta.Adtak infuzióba cukrot,mert délben ettem utoljára,aztán 11kor már mondtam,hogy kezdek fáradni...még mászkáltam kicsit,de már majd szétszakadtam,aztán a dokim kimondta a felmentő szót:jöhet az oxitocin... és kb. az első csepp ahogy bement az ereimbe rögtön kibújt Viktor.2 nyomás volt a feje,a többi kicsusszant simán.23.50-kor,3000grammal és 55 cm-vel,9/10-es Apgar és kiköpött mása a tesójának. Kép
Vágni nem vágott a dokim,de azért picit össze kellett varrni,de kit érdekelt már az?!Rögtön szopizott is ügyesen és az 5 nap alatt nem kellett neki tápszer sem,mert 3.nap már volt tejem,előtte meg elég volt neki az előtej meg a víz.A 3-as szobában voltunk,szerencsére jó fej csajokkal(igaz nem is volt máshol hely,mert telt ház van megint)hétfőn ki is engedtek,igaz Viktor kicsit besárgult,de nem vészesen. Nem sír soha (eddig), 8-kor fürödtünk este,szopi,aztán 1kor felkelt,majd reggel 6kor,de minden kaja után rögtön vissza is alszik.2 szopi között kb.fél órát van fent,de néha keltegetnem kell,meg vízzel is itatni etetések között.
Márk nagyon jól fogadta(igaz végül nem jött be egyszer sem a kórházba,de jobb volt így) azt mondogatja hogy milyen szép a tesóm,aranyos,puszilgatja,simizi,itatja meg bekeni a popsiját.Nagyon édesek együtt,majd keresek régi képet Márkról is és meglátjátok,mennyire ugyanígy nézett ki ő is picinek.
Most rohanok tovább,de puszi mindenkinek,ha csinálunk december közepén talit,arra már hárman megyünk majd!!! Kép

Ja! Tegnap persze azért-úgyis úgy ráérek- Márk elesett egy fém pohárral a kezében,felszakadt a szemöldöke ( anyummal volt) érte mentem,aztán rohanás az Örsre a sebészetre,szerencsére csak összehúzó tapaszt kapott és nem kellett varrni,de hétfőig most nagy kötés van rajta. Persze egész nap csak én vigasztalhattam,kicsit érződik az 5 nap távollét.Este elalvásnál szétszorított és mondta,hogy mostmár ne sírjak (mert mikor jöttek értem a kórházba elbőgtem magam) és neki is nagyon hiányoztam ám!!!

Na tényleg puszi,mostmár újult erővel itt leszek!!!
Annamari
kismuki
 
 


Nagyon szép és megható a történeted Kismuki, most egy hang sem jönne ki a torkomon. Gratulálok neked, tiszta szívből, boldogságot és egészséget az egész családodnak!
BarbaraKép

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Annamari!
Gyönyörű ez a kisfiú, gratulálok még egyszer Kép Remélem most már hamarosan az én pocakomba is beköltözik egy ilyen gyönyörűség Kép

Csajok, nem tudtok Zuglóban vmi jó babaruhaboltot? Máténak nem találtam még jó kétrészes overált vagy legalább kabátot...

Köszi Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!
Most gyorsan nektek is elújságolom.A kőbányai piacon vannak nagyon olcsón jó overállok.Én vettem ma a kicsinek 1800 forintért.Láttam egyet 4500 ért is,az nagyon klassz volt,de már nem nagyon akartam visszamenni ,mert a szomszédékkal voltam.

Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Annamari! Most mondjam, hogy potyogtak a könnyeim amikor olvastam a leveled....hát igen,
rendesen megríkattál Kép
Örülök, hogy végül elég gyorsan megszületett Viktor és nem szenvedtétek meg mindketten!

Csaju: én Krisszel voltam a Könyvtárban rendezett használtruha vásáron és ott vettem egy jó overállt és egy kabátot is a kislánynak. Állítolag lesz még decemberben is ilyen.
Felteszek két képet ahol Noncsi az overállban feszít Kép

Puszi
Edina

Noncsi beöltöztetve:
KépKép

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?