Új privát üzeneted érkezett!

Sheila, Zsenge és többiek!

Leszünk mi még vidám kis csapat, fogunk egymásnak mindenféle klassz kis témákról irogatni. Ezt komolyan hiszem. Megérdemli ezt itt mindenki!!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Sheila! Örülök, hogy mégis itt vagy!

Nekem az a szerencsém, hogy a sógornőm 20 éve dolgozik nálunk a nőgyógy.-on, és az orvosom fiának a keresztanyja! Ebből a szempontból nincs gond, csak én vagyok izgulós! amikor a kórházban voltam már nevettek rajtam a nővérek, mert mindent megkérdeztem! A végén már azt mondták, hogy akár fel is vehetnének mert annyit tanultamKép!

Paga! Izgulok Érted, remélem megcsinálják a vizsgálatot végre!

Gondolom a többieknek már unalmas ez a téma, de ha beszélünk róla sokat tanulhatunk egymástól!

És tényleg higyjétek el, hogy pár hónap múlva teljesen más témák lesznek ittKép!

Kata! Azért szeretnétek még másik babát?

Puszi

KépKép
mandula35

Edina!
Ne hülyéskedj 50%???? És az oltást beadó doki is tudta, hogy lehet terhes vagy? Hát én akár perre is mennék, mert ez felelőtlenség. Még az 1-2%-os CVS-nél is megadják a döntés jogát a kismamáknak ez meg 50%. Nem szabad annyiban hagyni, még ha Neked ettől már nem is lesz jobb, de más ne járjon így és a doki viselje a következményeit a hülyeségének. Egyébként még ha nem is lettél volna terhes, ennél a kockázati aránynál fel kellett volna tennie a kérdést minden nőnek, hogy nem terhes e.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Mandula35

Szivem szerint nagyon szeretnék még egy babát, de az eszem mást mond. És nem azért mert most ez történt velem. Ha valaki megkérdezte volna még mielött terhes lettem, biztos azt mondom nem szeretnék több babát. Sajnos a kettőnek sem mindig tudunk mindent megadni amit szeretnénk. Viszont most ürességet érzek. Folyton hiányérzetem van. Nagyon szeretem a gyerekeket.
A kissebbik fiam 9 éves, de folyton ölelgetem meg puszilgatom. A nagy már annyira nem hagyja.
Ugyhogy már én sem tudom mit szeretnék. Felirattam ma a nőgyogyászommal a fogamzásgátlót, de még nem tudom, hogy kiváltom-e.
kata34

Szia Kriszta!

Szóval úgy volt ez a védőoltás,hogy ellenanyagszintet szoktak nézni nálunk és az enyém nulla volt annak ellenére,hogy egy évvel előtte kaptam emlékeztetőt,és emiatt kellett volna három oltást kapnom,amiből az elsőt meg is kaptam,de utána 3 hét m.derült ki,hogy babát várok.terveztük a babát már egy ideje,azért is érdeklődtem annyira,hogy megkaphatom-e a szurit.A főnököm és az üzemorvos,de még a kolléganők is megnyugtattak,hogy semmi baj nem lesz vele kapcsolatban.Most utólag fordult csak meg egyesek fejében,hogy köze lehet a babám halálához,és tegnap olvastam ezt az 50%-ot valahol.Szóval ennyi.De nem hibáztatok senkit,én voltam a hülye,mert hallgattam másokra.Ettől függetlenül nem biztos,hogy ez okozta,de ez is lehet az oka.

Paga!
Nem igazán dolgoztam még fel,sokat sírok emiatt és mindig ez jár a fejemben.Remélem,hogy ez hamarosan másként lesz.

Sziasztok!Szép napot mindenkinek.
Edina

Kép
szekeres

Edina!
Ne haragudj, hogy ilyesmivel zavarlak, de szeretném megkérdezni Neked mit mondtak, mikor lesz meg a szövettani eredmény. Be kell menni érte a korházba? Gondolom nem küldik ki postán.
Nálam egészen váratlan pillanatokban tör rám a sirás, és ez még nagyon sokáig így lesz.
kata34

Nekem 2 hetet mondtak,jövő héten megyek érte,a zárójelentésemmel együtt kapom meg.A sírás rám is folyton rám tör,de sokszor olyan helyen vagyok ahol vissza kell folytanom.Amúgy nem nagyon érdekel semmi,eléggé depis vagyok,nem tudom meddig fog ez tartani,de már saját magamnak is teher vagyok sokszor.
Szia.Sok erőt kívánok neked és mindenkinek,aki ilyen gondokkal küzd.

Jó éjt.Edina

Kép
szekeres

Edina!
Egyáltalán nem Te voltál a hülye, nehogy már magadat hibáztasd. Te mindent megtettél, rákérdeztél. Senkinek nem jutna eszébe, hogy kétségbevonja az orvos szavát. Tényleg bármi lehet az ok, talán jövő héten kiderül.
jó éjszakát
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Mi újság, hogy vagytok?

Paga! Megcsinálták a vizsgálatot?

Na, csak benéztem!

Puszi

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Nagyon béna vagyok már másodjára száll el az általam megírt üzenet. Teljes a szellemi leépülésem.

Igen megcsinálták a vizsgálatot, de azóta ágyban fekvésre vagyok ítélve, doki által, mert vérzek, illetve valami tózsaszínes trutyi jön belőlem (több barátnőm szerint a nyákdugó?). Na én nem értek hozzá, de holnap megyek dokihoz és remélem mond valami megnyugtatót, mert rohadt idegesítő. Óránként rohanok a WC-re, hogy megnézzem, nem több-e, és nem kell e azonnal indulnom a dokihoz, vagy a kórházba.

A vizsgálat egyáltalán nem volt gáz, csak hát november 10-én lesz csak eredménye, akkor mehetek érte a genetikai rendelésre, és addig idegeskedhetek emiatt is.

Megyek vissza pihenni!

Mindenkinek szép napot! Gyönyörű időnk van egyébként, nyitott ablaknál pihenek.

Puszi,

Paga

Gabi
paga

Csoda! Sikerült elküdenem! Nekem is lehet sikerélményem!

Gabi
paga

Szia Paga!
Jó hallani rólad,sokat gondoltam Rád mostanában a vizsgálattal kapcsolatban.Drukkolok neked tovább,hogy ne legyen gond!
Nem te vagy a béna,a rendszer hülyült meg,nekem is másodszor sikerült elküldenem a hozzászólásomat a másik topicon.
Pihenj sokat és nagyon vigyázz magatokra.

Edina

Kép
szekeres

Szia Paga!
Nem te vagy a béna,már én is másodszor írom meg ezt,az előbb úgy tűnt,hogy elment,aztán mégsincs itt.Szóval a rendszerrel van hiba.
Örülök,hogy hallok felőled és túl vagy a kellemetlen vizsgálaton.Majd ha lesz időd és kedved légyszi írd le,hogy milyen volt,mi volt a menete,stb.Sokat gondoltam rád és ezután is szorítok,hogy minden rendben legyen.
Nagyon vigyázz magatokra.

Edina

Kép
szekeres

A csuda vigye el,fél órás késéssel,de azért mégis itt van az előző is.
Edina

Kép
szekeres

Sziasztok!

Paga! Örülök, hogy megcsinálták végre!
Szerintem nyákdugó nem lehet, azt hiszem az szülés előtt szokott csak kijönni. Remélem 10.-e után már felhőtlenül várhatod a Babát!
Én örülök a szép időnek, a hétvégén olyan depis voltam, gondolom a rossz idő is közrejátszott!

Vigyázzatok magatokra, puszi

KépKép
mandula35

Paga!
Ahogy Mandula is mondja a nyákdugó szülés előtt jön, az tényleg nem lehet. Vigyázz magadra, holnap benézek, hogy mi volt a dokinál, remélem jó hírekkel jösz Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Csak este megyek dokihoz, de ha nem érek haza nagyon későn, akkor még ma jelentkezem.

Paga

Gabi
paga

Sziasztok lányok!

Voltam az eredményekért,de nem lettem okosabb.A magzatvizet nem tudták tenyészteni,mert nem voltak már benne élő sejtek,a szövettan pedig még nem volt az osztályon,valahol félúton lehet.A professzornak meg kell néznie előbb,mielőtt kiadják.Majd jövő hét vége felé kell érdeklődni.
Hát ennyi.Jó éjt mindenkinek.

Edina

Kép
szekeres

Szia Edina!

Egyébként hogy vagy? Én még nem voltam az eredményekért. Én majd a férjemet kérem meg menjen be érte, mert nem szivesen megyek vissza oda, és ő amugy is ott dolgozik nem messze.
Én még mindig munkát keresek, de legalább lekötöm magam valamivel. Most már tudok ugy beszélni a történtekről, hogy nem sirom el magam.
Remélem Te is jobban vagy!
Üdv mindenkinek!
kata34

Szia Kata!

Most már nem sírom el magam minden nap,csak kétnaponta.Beszélni is tudok róla.Igazad van,ne menj be,nekem is rossz volt újra látni az osztályt és a szülőszoba bejáratát.Rám jött a remegés az idegességtől,na meg persze,hogy mit mutatnak a leletek.De még másfél-két hétig izgulhatok megint.
Elsején megyek dolgozni,ott talán elterelem a figyelmemet arra az időre.Mert egyébként egyfolytában a babámra gondolok.Aludni sem tudok egész éjjel.Tegnap vettem citromfű teát,azt ittam este,így tudtam valamit aludni.

Szóval,így vagyok.Köszi az érdeklődést.Neked is jobbulást.

Edina

Kép
szekeres

Sziasztok!

Edina! Nem tudom pesten hogy van, de nekem 10 nap múlva meg volt a szövettan! Meg mondom őszintén, azt is megbántam, hogy megnéztem! Nem nagyon értettem belőle semmit, de nagyon felkavart. Az orvos elmagyarázta, hogy semmi "rossz" hír nincs benne....

Paga! Várjuk a híreketKép!

És mindenkitől jól jönne pár szóKép!

Mert már alig írtokKép

Puszi

KépKép
mandula35

Kata!
Milyen munkát keresel? Én is épp nagy munkakeresésben vagyok, talán tudunk egymásnak segíteni. Feltéve, hogy nem ugyan azt keressük Kép
Kriszta
krissta@freemail.hu

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Doki: azt mondta, hogy a méhszáj érzékeny, sérült hámfelülete miatt vérezgettem (ami még nem méhszájseb, de majdnem) és pihenjek, csak napi 3-4*15 percet legyek fent. Nem könnyű betartani, de mindent megteszek annak érdekében, hogy mihamarabb rendbe jöjjek. A jövő héten szerdán este felé kell hívnom, addigra megpróbálja a genetikai rendelőben megérdeklődni a CVS eredményemet, de sajnos nem mondta biztosra, utána meg elutazik pár napra, így aztán a tuti az a 10-e amikor hivatalosan is megkapom a leletet, de az még több mint 2 hét. Ahogy közeledik az időpont, egyre inkább gyűlik bennem a feszültség.

Szerintem Kata és Edina az jó, ha már tudtok róla beszélni, mert az azt jelenti, hogy elkezdtétek feldolgozni, elfogadni a történteket. Az hozzá tartozik a gyászotokhoz, hogy beszéltek róla, segít a feldolgozásban. De biztosan mindig nagyon fájó szívvel fogtok rá emlékezni. És nagyon-nagyon sajnálom, hogy ez nektek így alakult. Mandula, te jobban vagy?

Kata, Krisztanyanya! Hogy haladtok az álláskereséssel? Edina te mit dolgozol? A régi helyedre mégy vissza? Mandula sajnálom ha már írtad és elfelejtettem, de te vissza fogsz menni dolgozni, vagy maradsz még pihenni?

Sziasztok.

Szép napot nektek!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Nyanya 67
Irtam az e-mailodra, mert elég hosszura sikerült a levelem.
Paga!
Sajnos az álláskeresés elég lassan megy. Az ujságokból szinte reménytelen. A neten próbálkozom. Elég sok helyre küldök e-mailben önéletrajzot, hátha valahonnan visszahivnak. Az ismerösökben bizok, hátha tud valaki segiteni. Meglátod hamar elmegy az a két hét. Kitartás!
Megyek főzni, mert nemsokára jön a kisfiam haza.

Üdv mindenkinek, gyertek gyakrabban
kata34

Sziasztok!

Paga! Tényleg hamar el fog menni az a két hét, addig is tartsd be amit az orvos mondott, és pihenj!
Én hol így, hol úgy vagyok, mostanában elég sokat sírok, de azért a gyerekek előtt tartom magam! És várom, hogy kezdhessük előlről. Nem tudom mi alapján döntik el az orvosok, hogy hány hónapot kell várni, de olyan sok a 6 hónapKép
Én hivatalosan dolgozom, az Apósom cégéhez vagyok bejelentve, most táppénzen vagyok. De egyébként itthon vagyok.

Olyan kíváncsi vagyok, hogy Melcsi megszült-e már?
Nem tudtok róla valamit?

És a többiek?

Nyanya, Kata! Sok sikert az álláskereséshez!!!!

Puszi

KépKép
mandula35

Milyen állást, és hol kerestek? Hátha cégemnél van valami?

Gabi
paga

Paga!

Te hol dolgozol? Én eddig a kereskedelemben dolgoztam, cipőboltban voltam üzletvezető helyettes, de igazából nem ez a végzettségem, csak Gyes után nem volt más lehetőségem. Legszivesebben adminisztrációs dolgot csinálnék, például adatrögzités vagy ilyesmi. Külkereskedelmi szakközépbe jártam és van egy orosz nyelvvizsgám. Sajnos más nyelvet nem tudok. Aranyos vagy, hogy probálsz segiteni.
kata34

Sziasztok!Szia Paga!

Hamar el fog menni az a 2 hét,majd meglátod.Mi is már 3 hete voltunk amnión és jövő hét közepén mehettünk volna az eredményért.Olyan,mintha múlt héten lett volna,olyan gyorsan elment.Addig is nagyon vigyázz magatokra,sokat pihenj.
Dializáló nővér vagyok,vesebetegeket kezelek, műveseállomáson dolgozom.Oda megyek vissza,bár nehéz lesz majd minden beteg kérdésére válaszolni,majdnem mind tudta már,hogy gyereket vártam.Majdcsak túl leszek ezen is.
A hangulatom elég rossz még mindig,egyfolytában a babára gondolok,hogy miért kellett ennek így történnie?Remélem lesz még jó kedvem az életben.

Puszi mindenkinek.Edina

Kép
szekeres

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat. Nehéz ez nagyon, mert olyan nagyon szeretem már most a kis pocaklakómat, hogy ha rosszat mondanának, akkor nem tudom, hogy tudnék e ártani neki, de ezt globálisan kell átgondolni, mert egy beteg baba nem csak az én hanem az egész család, a tesó életét is teljesen felforgatja. Na nem beszélek erről többet. Minden rendben lesz!!! (remélem)

Edina! Bocsi, hogy ilyen figyelmetlen vagyok, most hogy leírtad, hogy mit csinálsz jöttem rá, hogy már írtad, csak elfelejtettem. Bocsi! Biztosan nehéz lesz az elején! De jobb, hogy dolgozni kezdesz, és emberek között leszel.

Kata! Én egy építőipari cégnél dolgozom. Mindig van valamilyen felvétel, a többsége szakmai (én is építőmérnök vagyok), de irodai munkára is szokott felvétel lenni. Nézd meg a www.balusztrad.hu weboldalon. Ott az állásajánlatok is fent szoktak lenni, ha találsz valami neked tetszőt, akkor szívesen felhívom a személyzetis csajt és szólok az érdekedben.

Mandula! És igen a 6 hónap az rengeteg (az én 2 hetemhez képest meg pláne), de a dokid nyilván a te és a leendő babád érdekében kérte, hogy várjatok addig. Bár biztosan ez is dokifüggő. A szomszéd lány a vetélése után 2 hónappal lett terhes és most olyan 30. hetében tart, és jól van. Biztos attól is függ, hogy mennyi idős volt az elvesztett magzat. Azért neked már nagy volt a baba és ez után idő kell, hogy regenerálódjon, helyreálljon a szervezeted, hog felkészüljön egy baba fogadására. Próbálj olyan dolgot csinálni addig, amit mindig szerettél volna, csk nem volt rá időd, és a babától majd nem is lesz esetleg, de hasznos lehet a későbbiekben (Pl jóga, nyelvtanulás, kötés, horgolás, nyelvtanulás, lehet interatívan azt hiszem ingyen is, callanetics, stb.) És nagyon vigyázz magadra!

Sziasztok,

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Biztos hogy az elvesztett magzat korától is függ, hogy mennyit kell várni. Nekem pl 2 hónaposan ment el és a dokim azt mondta, hogy amikor úgy érzem lehet próbálkozni. Én még abban a hónapban úgy éreztem és 3 hónap múlva ismét terhes lettem. A két abortuszom között összesen 5 hónap telt el.

Álláskereséssel sehogy sem állok. Kép Már azt sem tudom, hol keresgéljek. Olyan reménytelennek tűnik.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Nyanya! Ne keseredj el, amikor én állást kerestem, már mindenhova jelentkeztem(itt nálunk egyébként is nehéz, de 2 gyerkővel meg pláne). Aztán amikor elhelyezkedtem még 3-4 cég visszahívott, hogy mehetnék....Biztos találsz, csak türelemKép!

Paga! Igen, tudom, hogy az orvos csak jót akar...
Ja, és most tanulok gépírni, igaz már egyszer régen megtanultam (15 éve) de már semmit sem tudok belőleKép

Ezt is már 10 ujjal íromKép!

Puszi

KépKép
mandula35

Paga!

Megnéztem a honlapot. Köszönöm, de azt hiszem én egyikre sem lennék megfelelő.
Visszahivtak egy call centerből. Ezektől kicsit félek, mert telfonálgatni kell, és fix plusz jutalék van. Én meg nem vagyok az a mindenkire rábeszélek mindent tipus. Tényleg hihetetlen, hogy milyen nehéz ebben az országban munkát találni. Közben meg épül a sok irodaház. Gondoltam egy ilyen épülő irodaházat kiplakátolok az önéletrajzommal, hátha kellek valakinek, de lehet össze kellene barátkoznom valamelyik miniszterrel.Kép
kata34

Sziasztok!

Tegnap voltunk Melcsinél,még nem szült már csak elméletileg 2 hete(nov.11-re van kiírva) van hátra.Jól vannak,puszil titeket,gépük lassan de biztosan meg fog javulniKép

Vera

KépKép
viranka

Vera! Melcsiről jó volt hallani. Köszi, hogy hírt adtál róluk.

Kata! Csak ne félj semmitől. AZ tök jó ha egy melót úgy kezdesz el hogy az kihívás. Nincs veszteni valód. Ha nem megy, akkor otthagyod, ha meg belejössz, akkor nagyon sajnálhattad volna, ha kihagyod. Szerintem ha amúgy a feltételek megfelelőek, és kellesz nekik akkor nyugadtan vágj bele.

Mandula! Tök ügyes vagy, hogy tudsz 10 ujjal gépeni. Én is tanultam még előző gyes alatt, papírom is van róla, de mégsem 10 ujjal gépelek. Képtelen vagyok rá! Legtöbbször a jobb és bal kezemet sem tudom megküldönböztetni, el kell rajta gondolkodnom (de akor legalább megy). Ezek lehet, hogy azért vannak, mert jobb kézre átszoktatott balkezes vagyok, és valami összekutyulódott bennem.

De jó, de jó határozottan azt érzem hogy jobb már itt a hangulat!

Szép napot mindenkinek!

Paga

Gabi
paga

Ezt a gépelést már én is próbáltam, van is rá egy programom füzettel, de 5 percnél tovább nem bírtam. Szerintem előbb megtanulnék zongorázni mint gépírni. Pedig nagyon kéne a munkámhoz. Miket beszélek, nincs is munkám Kép Ti mennyi idő alatt tanultátok meg?

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Vera! Köszi a híreket, magd írj még légyszi!

Én kb. 1 hónapja kezdtem el tanulni, minden nap 1-2 óra. Még sok betű van hátra, de a lényeg már megy! Én könyvből tanulok, volt egy pár alkalom amikor majdnem feladtamKép, de muszáj valamit csinálnom! Ja, és ez a jobbkéz-balkéz dolog nálam is fennál, de igyekszem kiküszöbölniKép!

Én is örülök, hogy jobb a hangulat, biztos ez a szép idő is sigít!!

Puszi

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Minden kis eltávozott TündérBogyóra gondolunk ma Danival és sok erőt egészséget kívánunk Nektek, Mindannyiotoknak!!!

KisborA vagyok, most fedeztem fel ezt a topikot, mert láttam a Schöpfis topikban hogy Pagával van valami .. de nem tudtam mi az (mi kicsit lemaradtunk az eseményekről a kórházi napjaink miatt. Most itthon vagyunk kicsit és igyekeztem utánaolvasni az eseményeknek.

Paga
Ne izgulj, pihenj sokat minden rendben lesz!!!

Andi
kisbora

Sziasztok!

Voltam ma a szövettani eredményért. Azt mondták még bő 3 hét mire elkészül. Nem értem mi tart ilyen sokáig.
Mindenki eltünt.
Mi van veletek, hogy vagytok?
kata34

Sziasztok!

Kata! Ez tényleg fura, azt hiszem már írtam, hogy nekem 10 nap múlva megvolt. Ha jól számolom akkor neked kb. 2 hónap....

Én sokszor benézek, de nem volt most időm írni. Gondolom a többiek is a családdal töltötték ezt a pár napot.

Na, de mostmár írhatnátokKép

Puszi

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Na, megjöttem, mégpedig jó hírekkel. Egy héttel előbb a tegnapi napon kézbe kaptam a CVS eredményét, ami jó lett, és pasi!!!!Kép
A dokim ráérdeklődött csütörtökön és neki megmondták az eredményt sőt azt is hogy akár mehetek is érte és mi persze még aznap rohantunk mert az a biztos, ha a kezünkben van a papír én már csak a saját szememnek hiszek. Azért még a jövő héten csütörtökön mennem kell ég egy ellenőrző UH-ra, de azt remélem, hogy ott már minden rendben lesz. Kedden meg megyek a dokimhoz és remélem a másik bajomra is mond valami megnyugtatót, mármint a rózsaszínes folyásomra, ami sajnos álandósult, illetve nem folyamatosan van, de reggelre szinte indig, aztán többnyire utána már egész nap szinte semmi. Remélem ez már nem komoly! És lassan feloldózást kapok a szigorú fekvés aól amit amúgy igyekezetem ellenére sem nagyon tudok tartani, de próbálkozom.

Kisbora Andi! Köszi az érdeklődést nagyon aranyos vagy! Daniról üldhetnél képet. És ugye a ti ügyetek rendeződik lassan?! Dani gyógyulgat ugye?! Nagyon vigyázzatok magatokra!

Amúgy így nagy hírtelenjében a Bernát nevet ötlöttük ki, de ez még változhat.

Szép napot nektek!!!! Kép KépKépKépKépKépKépKép

Paga

Gabi
paga

Bocsi hogy nem olvastam át, és nem javítottam a hibákat. Sajnos rossz a billentyűzetünk és néha nem ír betűket!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Paga! Ez nagyon jó hír, nagyon-nagy gratula!!!!!!
Biztos, hogy mostmár minden rendben lesz! Tényleg nagyon örülökKépKépKép
Majd számolj be az UH-ról is, biztos remek kis fickót láttok majd ott is!Kép

Puszi

KépKép
mandula35

Paga! Kép
Ez nagyon jó Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok.....
Jelentkezem,jelentem megvagyunk.....Tul vagyunk egy komoly influenzán ami Nikimnek abban nyilvánult meg,hogy lázas volt és apici szája televolt holyagokkal nem evett,nem ivott ,közbe
a foga is jöttKép Gondolhatjátok,
A lényeg tul vagyunkKép
Paga gratula a kisherceghezKép
Hát tényleg hova tüntek a régiek?
Nyanyuska Veled mizu?
Rebaront se látom régotaKép
és Melcsivel? Na csajokjönnek ezek a ronda téli esték tessék ujra életet lehelni a topicba!
puszi Zsenge";
"712655

Kép
zsenge

Kép
szekeres

Sziasztok!

Zsenge! Örülök, hogy meggyógyultatok, remélem mostmár Te is többször jössz!Kép

Edina! Na az én szövettanomon is voltak cifrák, és amit én kihámoztam belőle az egy hatalmas baromság volt! Az amniocentézist megcsinálták Neked? Ha igen akkor annak mikor lesz meg az eredménye? Mostmár ne idegeskedj, holnap minden kiderül!

Nyanya! Mi újság állásügyben?

Puszi

KépKép
mandula35

Szia Mandula!
A magzatvíz alkalmatlan volt a tenyésztésre,nem voltak benne élő sejtek.Holnap talán megtudok valamit a szövettannal kapcsolatban,tegnap óta csak kombinálok,már alig várom a holnapot.

Jó éjt.Edina

Kép
szekeres

Sziasztok
végre valami jó hír !Nagyon örülök Paga a jó eredménynek . most már kitartás pihenj sokat, én mindig ezt írom nekedKépKép KépO
Akkor már nyugodtan pihizel és álmodozol a hercegről akit Bernátnak hívnak KépKépKép

Köszi Zsenge az érdeklődést irányomban .Mi is valami hasonlót éltünk át Áronnal mint te Nikivel csak nekünk hólyagok nem voltak ,de vírus meg nátha +két alsó szemfog növés ,annyira szenvedett hogy 1 naponkeresztül az ölemben volt csak lenni és a vállamon szundikált pihent csukott szemmel,ha letette sírt de vígasztalhatatlanul.minden betegség egyszerre töt rá és még a fog áttörés is.Most már jobban van de még ha tele van az orra akkor gyakran fuldoklik mert kinem jön szívással sem mert hátul csorog le a garatba.de ezek is már ritkulnak 2hate beteg minden másnap volt lázas enni nem evett.elkezdtünk vitamint szedni és talán már csipegetünk.
Jobbulást NikinekKépKépKépKépés több szabad időt neked ezekre a hideg napokra Kép

Sziasztok Rebaron
rebaron

Sziasztok!

Zsenge, Mandula köszi az érdeklődést Kép

Nálam még semmi, bár lehet, hogy lesz egy alkalmi munkám 2-3 hónapra, de nagyon keveset fizet. Na mindegy, nekem most ez is több mint a semmi, kénytelen vagyok elvállalni. Ráadásul remélem kicsit kizökkent a hétköznapokból, mert már kezdem unni a semmittevést. Alig várom, hogy Balázs oviba menjen (január) bár szokatlan lesz és hiányozni fog.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Edina
Persze, mindenképpen megirom mi lesz a szövettan eredménye. Nagyon ideges lettem, hogy még mindig nincs készen. Egyébként dolgozol már?

Paga
Gratulálok!!!

Kriszti
Én délután megyek nézni egy állást, egyenlőre egy tesztet kell megirni, ha sikerül akkor interjú holnap vagy holnap után. Nagyon izgulok. Életemben ez lesz talán a 3. interjum(nem szeretem ezt a szót), azt sem tudom, hogy kell viselkedni egy ilyen szituba. Jó-e ha elmondom miért nincs munkám, hogy mi történt velem. A munkaügyi központban semmiben nem tudnak segiteni, csak mondják.
kata34

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?