Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat. Nehéz ez nagyon, mert olyan nagyon szeretem már most a kis pocaklakómat, hogy ha rosszat mondanának, akkor nem tudom, hogy tudnék e ártani neki, de ezt globálisan kell átgondolni, mert egy beteg baba nem csak az én hanem az egész család, a tesó életét is teljesen felforgatja. Na nem beszélek erről többet. Minden rendben lesz!!! (remélem)
Edina! Bocsi, hogy ilyen figyelmetlen vagyok, most hogy leírtad, hogy mit csinálsz jöttem rá, hogy már írtad, csak elfelejtettem. Bocsi! Biztosan nehéz lesz az elején! De jobb, hogy dolgozni kezdesz, és emberek között leszel.
Kata! Én egy építőipari cégnél dolgozom. Mindig van valamilyen felvétel, a többsége szakmai (én is építőmérnök vagyok), de irodai munkára is szokott felvétel lenni. Nézd meg a
www.balusztrad.hu weboldalon. Ott az állásajánlatok is fent szoktak lenni, ha találsz valami neked tetszőt, akkor szívesen felhívom a személyzetis csajt és szólok az érdekedben.
Mandula! És igen a 6 hónap az rengeteg (az én 2 hetemhez képest meg pláne), de a dokid nyilván a te és a leendő babád érdekében kérte, hogy várjatok addig. Bár biztosan ez is dokifüggő. A szomszéd lány a vetélése után 2 hónappal lett terhes és most olyan 30. hetében tart, és jól van. Biztos attól is függ, hogy mennyi idős volt az elvesztett magzat. Azért neked már nagy volt a baba és ez után idő kell, hogy regenerálódjon, helyreálljon a szervezeted, hog felkészüljön egy baba fogadására. Próbálj olyan dolgot csinálni addig, amit mindig szerettél volna, csk nem volt rá időd, és a babától majd nem is lesz esetleg, de hasznos lehet a későbbiekben (Pl jóga, nyelvtanulás, kötés, horgolás, nyelvtanulás, lehet interatívan azt hiszem ingyen is, callanetics, stb.) És nagyon vigyázz magadra!
Sziasztok,
Paga