Új privát üzeneted érkezett!

Szuperboszi!
Tényleg huncut. Nagyon édes! Én is meg a kedvesem is teljesn odavagyunk tőle. Mi is ilyen kis hucut, csibészről álmounk.
Mennyi idős, hogy hívják?
Mióta vagytok együtt? cirbi
cirbi
 
 


Szuperboszi - Tiéd ez a kis tünemény? Hát nagyon irigy vagyok ám!!!!!Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Kelimoni!

Te sem tudod, hogy ez a határozat(amit fentebb fejtegetek) megegyezik-e a jogerős határozattal?
cirbi
cirbi
 
 

 
 

Cirbi, én átnéztem a papírjainkat, és megtaláltam a határozatot, mellé pedig kaptunk egy külön levelet amiben leírták, hogy jogerős.
Szerintem csak egy határozat van.

Szuperboszi

Nagyon tündéri ez a kis ember palánta.

Kép
Kép
atan
 
 


Atan, nagyon köszi!
Akkor ezek szerint a jogerős határozat dátumát kell beírni, plusz csatolni mellékletként a fénymásolatot? Jól értem? cirbi
cirbi
 
 


Atan, nagyon köszi!
Akkor ezek szerint a jogerős határozat dátumát kell beírni, plusz csatolni mellékletként a fénymásolatot? Jól értem? cirbi
cirbi
 
 


Cirbi, nálunk is egy határozat van, arra nyomták rá a jogerősítő bélyegzőt.
Boldizsárnak hívják, most lesz 14 hónapos, és 4,5 hónapos korában ismerhettük meg, majd papíron két hét múlva került hozzánk, és 1 hónap kihelyezés után lett jogerős az örökbefogadás.
Azóta az egész család kényezteti, a nagyfiam reggel fél hatkor hozza le, teszi tisztába, együtt néznek mesét, amíg mi felkelünk, a lánykám is imádja, hordja, cipeli, tanítgatja, amit ő aztán angyali mosolyokkal hálál meg.
Mi annak idején Mera fürtöcskés picinyébe szerettünk bele, szintén így neten keresztül, és lám eltelik 1 - 1,5 év, és mi csatoljuk a képet, amibe aztán mások szeretnek beleKép
Onnan nézve lassan megy az idő és nagy az izgalom, sok a kétség és kérdés, innen nézve meg röpül az idő, és a kis nagyfiúnk már tudatosan monogatja, hogy "mami, mami".
szuperboszi
 
 


Cirbi szerintem is így logikus.

Kép
Kép
atan
 
 


Nagyon köszönöm, Lányok!

Megnyugodtam, már azt hittem, hogy nem tudjuk holnap feladni a papírokat.

Boldizsár tényleg tündéri gyerkőc! Kép
Ti a Tegyeszen keresztül fogadtátok Õt örökbe?
Mennyit kellett várnotok Rá?

cirbi
cirbi
 
 


Igen, tegyeszes baba, 2004. júliusában adtuk be a papírokat, szeptember végére lett meg a jogerős határozat és idén január végén jött a telefon.
Boszi
szuperboszi
 
 


Szuperboszi!

Nekünk 2005.márciusi a jogerős határozatunk. Már nagyon várjuk azt a telefont, bár tudom, hogy még csak kevéske idő telt el.
Bár azt is mondák a tegyeszben, hogy ha roma kisbabát is elfogadunk(mint, ahogy jeleztük), akkor az is lehet, hogy jóval kevesebbet kell várni, mit 1,5-2 év.
Hát nem tudom. Majd meglátjuk.

Köszönöm a részletes beszámolódat, és majd még küldhetnél képet, hogy gyönyörködhessünk. cirbi
cirbi
 
 


Cirbi - igen, a határozat és a jogerőre emelkedés papírja szükséges együtt, az úgy érvényes. Mi lemondtunk a fellebbezésről előre pozitív döntés esetére, így a mi papírunk azonnal jogerős, nekünk csak egy van.

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Kelimoni!

Na, akkor azt hiszem mégis tovább kell keresnem. ...Kép Nem emlékszem, hogy mi lemondtunk volna róla(mármint a határozat fellebbezéséről) előzetesen. Vagy mégis??? Jajj...! Nem tudom!!
Szerintetek, ha mégsincs meg az a határozat, akkor csak lehet kérni egy hiteles másolatot a tegyesztől, nem?
De az is lehet, hogy felhívom holnap Gabikát a gólyahírtől, hogy akkor most mi legyen a teendő? Végülis a jogerős határozatunk megvan.

Na, jó. Még egyszer köszönöm, lányok! c
cirbi
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy ma is zajlott az élet a topicon! Kép

Nikinozso! Nagyon örülök a filmnek, gondolom ismersz már annyira, hogy tudod, minden ilyentől nagyon boldog vagyok és szükség is van rá, hogy az emberek minél többet tájékozódjanak a témában.
Egy kérdésem lenne: ugye majd időben szólsz, hogy mikor és hol lehet megnézni a filmet? Nagyon érdekel. Kép

KeliMoni! Nagyon szoritok Nektek! Ez az időszak tényleg nem könnyű - na a várakozás sem! -, de ahogy irtad közelinek és mégis oly távolinak tűnik. Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Kép A TI BABÓKÁTOK pedig tudja mikor kell kibújnia. Kép

Szuperboszi! (Niko - igyekszem megszokni az új nicked, hogy a többieket ne zavarjam meg, de lehet, hogy néha önkéntelenül Nikot irok majd, bocsi érte)
Tüneményes Boldizsár! Kép

Cirbi! Nyugdtan ad fel a papirokat! Hadd segitsek egy kicsit. Az alkalmassági határozat és a jogerős határozat egy és ugyanaz. Tehát csak egy határozatot kapsz az alkalmasságról. Emellé vagy külön kapsz egy értesitőt, hogy az mikor vált jogerőssé, vagy a határozat példányára vezetik rá a jogerő dátumát. A jogerő pedig azt jelenti, hogy attól a naptól, amikor az beáll, nincs helye ellene jogorvoslatnak, fellebbezésnek. (Azért irtam a fellebbezést és a jogorvoslatot is mert, a jog a fellebbezésen kivül ismer más jogorvoslati lehetőséget.) Az pedig hogy mikor kaptad meg, arra vonatkozik, hogy mikor vetted át a határozatot. Az átvétel és a jogerő pedig annyiban kapcsolódik egymáshoz, hogy az átvétel dátumától indul az x nap a fellebbezés (jogorvoslat) beterjesztésére. Tehát az átvételtől számitott x napod van, hogy bead a fellebbezést. Ha nem teszed, letelik az idő, és beáll a jogerő.
Az átvétel és a jogerő dátuma eshet egybe is, ha az átvételt követően az érintettek azonnal lemondanak a jogorvoslati (fellebbezési) jogukról. Tehát lehet a dátum ugyanaz és különböző is.
Remélem segitettem, és érhető volt. Naponta "jogerőzök" határozatot, nekem érhető, és szerettem volna, ha neked is az. Kép Remélem jó igy, és nem akartam túl szakmai, meg tudálékos sem lenni!

Amnerisem! Merre vagy???? Melegszel a kályhánál? Kép Irj légyszi! Milyen volt a tegnapi előadás?

Mera! Jó volt olvasni a lánykáról! Kép Ismerős az is amit a csibészségéről irtál, naponta vivunk mi is a fiúkkal, amikor jön az "akarok", "nem",
"nem akarok", de hát a puttonyban ez is benne van. Kép

Jiny! Gratulálok én is! Kép

Marcianyu, Nikianyu! Hol vagytok? Irjatok!

Hadd osszak meg veletek egy örömhirt: régóta kerestema fiúknak akkus kismotort, már tavaly karácsonyra is. Szerencsémre az egyik bevásárlóközpontban kapott a férjem nagyon jó áron, igy megvettük a fiúknak karácsonyra. Túl drága dolgot úgy sem vennénk, mert egyrészt nem tudjuk megengedni, másrészt pedig nincs értelme.
Annyira szuper, aranyos, és tényleg nem volt drága, és olyan boldogság nekünk, hogy tudjuk örülni fognak neki nagyon. Kép
Majd megpróbálok róla képet felrakni, ha érdekel titeket. Ja, és nem dicsekedni akartam ám!

Sziasztok! Mindenkinek jó éjt, megyek aludni, mert holnap szombat, de vár a munka újra.
Vendég
 


Matiba!
Nagyon köszönöm a szakszerű kiokosítást, tényleg! Mostmár befejezem a kutatást. Kép még1x köszönöm szépen, cirbi
cirbi
 
 


Cirbi, Matiba mindent leírt, ne aggódj! A jogerős határozat a végleges, használd!

Boszi, rengeteget nőtt, fejlődött Boldizsár nyár óta, meg kell nézzük személyesen isKép
ja, a fürtöcskék már nálunk a múlté a fodrászolló miattKép

Renóca, mint szakembertől mailben kérdezhetek tőled?

Akkor kivel is találkoztam egy/két éve a "nagy talin" augusztusban...???

Az érdeklődőknek írom, hogy az indexes fórumon is hirdetnek egy kedd esti találkozót az érdeklődőknek / örökbefogadóknak, aki közelben van, ajánlom, gyerekek is lesznek, kicsit "beleszagolhattok" a levegőbe - függetlenül attól, hogy kinél álltok sorban.

Egy kis ma esti gyerekszáj:szomszédoltunk, van ott egy idős néni is. Lányom megfogja a kezét: gyere, segítek jönni, mert te már öreg vagyKép
Gondolhatjátok, olvadoztamKép
Másik mai: nagyon érdekli mostanában a nemiség, szaporítószerveink gyerekkori megnevezése gyakran előkerül (részéről). Mindemellett apját sose látta meztelenül, bár nagyon igyekszik ebbéli kiváncsiságát kielégíteni... na szóval este berontunk a fürdőbe kézmosásra, apa alsógatyában áll ott, épp zuhanyozni készül. gyerek rögtön felméri a helyzetet, búgó hangon: Apa, fürödjél meg! Apa: mindjárt kislányom, most nem tudok, khm. Gyerek: akkor segítek neked levetkőzni, jóóóó?

Szóval nagy zsivány. Bár ma a kérdésemre, mi vagy, a válasz "vacak" voltKép
mera
 
 


Bocs, de elfelejtettem leírni az előbb, hogy Szuperbosziék történetében számomra a legszebb és megható momentum a nagytesók hozzáállásaKép
Ahogy készültek a kicsire, gereblyézték a homokozót - és ahogy most is törődnek vele. Szerintem ez fantasztikus, minden tiszteletem érte szülőknek/gyerekeknek egyaránt.
mera
 
 


Sziasztok Lányok! Drága Matibám! Kép

Megvagyok ám, csak sajnos nem kerültem számítógép-közelbe...

Hát: az előadás nem volt épp rossz, csak én nem nagyon élvezem a "János Vitéz"-ünk mostani rendezését. Mi mindketten kórust énekelünk benne - Papi ráadásul nyalka, piros dolmányos huszár, amiben azért nagyon imádom!
Szaladgál azzal a hatalmas kardjával - ami állandóan bokán veriKép - közben meg igyekszik kikukucskálni a két számmal nagyobb csákólya alól, amit csak a fülei állítanak meg attól, hogy egészen elnyelje a fejét... Csuda édes egy látvány!! Kép Kép Olyan nagyon szeretem!!

De amiről igazán mesélni szeretnék, az a mai délutánunk, ugyanis vendégségben voltunk az egyik kollégámnál. Négy hónapos a kislánya - az apropót persze Ö adta: hogy végre láthassam a kis tündérkét, Csengét! Kép
Annyira élveztem! Barátságos és kiegyensúlyozott kis csöppség, aki hosszú percekig képes "gargalizálni" meg gagyarászni, ha esteleg nem figyelnének rá!

Aztán amikor végül búcsúra került a sor, az anyukája egy picurka kis ruhácskával a kezében állt elém: "Ez a ruhácska Csengének már akkor pici volt, mikor a nagyi hozta. Hamarosan jön a Te pici lányod - neked adjuk. Ha majd ráadod, jussunk eszedbe róla! Kép"

Mondanom sem kell, majdnem elbőgtem magam! Valahogy
- tudat alatt - mi nem igen vittünk még haza ruhácskákat. A sógornőmnél van minden összecsomagolva - ha eljön az ideje, csak el kell hoznunk. Így eddig igazából megérintenem, nézegetnem sem lehetett ilyesmit.
Olyan fantasztikus érzés most ez a kicsi kis ruhácska!! A kezembe veszem újra és újra - ez a ruhácska már Zitusé, az én kislányomé! Biztosan viselni fogja!
Imádom ezt a szót, hogy BIZTOSAN!!!

Kép

Hát: jó éjt Mindenkinek! Csók! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Sziasztok lányok!

Mindig csak ugyanazt tudom írni: öröm olvasni titeket!!!

Tegnap voltunk kóruspróbán, Kata (februárban lesz 2 éves, de már a pocakban is kóruspróbákra járt Kép) kivette a kezemből a kottát, kérdezte: "Ez?", mondtam, "kotta", erre ő nagy boldogan ismételgetni kezdte, hogy kotta, kotta. (Kata régebben a "kutya" szóval kommunikált, most meg azon rötyögött a társaság, hogy lehet, hogy nem is kutyát mondott, hanem kottát, csak mi értettük félre, és most biztos azért ilyen boldog, mert végre megértettük Kép) És énekelgetett is. Ma autóztunk sokat, és amikor unta magát, akkor elkezdte mondogatni, hogy "anya". Én meg elkezdtem játszani vele, hogy énekeltem, hogy "anya", "apa", "Kata", még a kóruspróba helyszínét nyújtó család három gyerekének nevét is "megénekeltem" egy közös dallamra, és utánozgatta nem csak a neveket, hanem valamennyire a dallamot is. Isten ments, hogy zenészt neveljek a lánykából Kép, de úgy örülök, hogy ennyire fogékony a zenére! (Egy hete táncházban voltunk, táncolt rendesen a körben, párban - aztán amikor vége lett, eltűntek a táncosok, pakoltak a zenészek, állt a terem közepén kissé értetlenül, hogy "tánci-tánci" Kép)

Na, az egészből csak arra szeretnék kilyukadni, hogy ismertek olyan gyerekdalos könyvet, amiben kottával együtt vannak a dalok, szép képek vannak benne, és adható gyerek kezébe?

Renóca, mikor is kezdődik advent? Még nem számoltam ki...

Amneris, koncerthelyszín hogy áll? Gratula a cserépkályhához! Én a páromat majd csak télapóként tudom megcsodálni Kép Kép Tavaly meg a Kukát játszotta az iskolai Hófehérkében Kép

Matiba, a levelemet megkaptad? Nem tudom, hogy fogod kibírni karácsonyig Kép Az olyan izgatott érzés, amikor biztosan tudjuk, hogy olyat ajándékozunk, aminek örülni fognak Kép

Kizsó, nagy-nagy gratula a lakáshoz - nekünk is intézni kéne, de annnnnyira nincs hozzá kedvem Kép

Mindenkinek csodaszép őszi napokat kívánok!

GyeZsu
gyezsu
 
 


Cirbi - az a papír, ami neked van valószinüleg a határozat, ha külön mellette van egy másik, ami az előzőt jogerőre emeli, a kettő együtt érvényes.

Remélem, nem kavartalak méginkább össze!Kép
Nem áll szándékomban!!!!!!!!

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Mera: Apával, akkorákat kacarásztunk a sztoritokon.Kép Anyu mesélte, hogy mikor én is ennyi idős voltam, szóval kicsi, vadásztam aput.Kép Apu meg már kulcsra zárta volna a fürdőszobát, mert mindig az érdekelt, ő mért olyan titkos, mi lehet neki ami az anyunak nincs.Kép

Szuperboszi: Nagyon tündéri a lányod!Kép Micsoda ragyogó, csibészke szemek!Kép

Amneris: Igen, ez a legszebb dolog az örökbefogadásban, hogy Biztos lesz babánk.Kép

Mintha az esti hszem elszállt volna az éterben.Kép

Vagy csak én vagyok a dinnye!Kép
Nem baj, szóval pozitívan csalódtunk a mostani részével a tanfolyamban, ugyanis teljesen korrekt felvilágosítást kaptunk, semmi mellébeszélés. A pszichológus nő mondta, hogy az örökbeadó szülőnek mekkora fájdalom ez a lemondás és menekül ettől az érzéstől és mindegy hogy nyílt vagy titkos az örökbefogadás nem hiszi hogy sok esély lenne, hogy aztán a szülő megkeressen és zaklasson bennünket. Ugyanis ezt még mindig feszegették sokan, aki nyíltra akarták a tanfolyam előtt beadni, de a múltkori alkalommal kétségbe estek. Nagyon jó volt és a még jobb, hogy végre jót is szólhatok a megyénkről.Kép Igaz az előadók mind pestiek voltak, de most teljesen más hangulat uralkodott, és kiderült, hogy a múltkori alkalommal sok mindent nem beszéltünk meg amit meg kellett volna talán, mert az előző témánál voltunk két napig, ugyanis annyi félelem gyűlt össze a résztvevőkben.
A lényeg, hogy ma van az utolsó nap és nem rossz kedvel megyünk.Kép

Jiny: Kép

KépKép
ancsúr
 
 


Szia Ancsúr, a tündéri lányom fiúKép Úgy látszik nem kerülhetjük el a hajvágást, de tavaszig még kihúzzukKépNagyobb lánykám van, aki már 8 éves, talán ez okozta a kavarodást.
Mera, várunk benneteket (hiszen olyannnnn messze lakunk egymástólKép
A nagyokra én is nagyon büszke vagyok, most nálunk apa- és anyatigris mellett két gyerektigris is van, aki védi a picikénket. Valaki írta, hogy nem tud majd mindenhol ott lenni, ha meg akarja védeni a gyerekét. Ez így is van. De azért a tesók ott vannak ám. Védik egymást. A nagyfiam mostanában ment le és védte meg hatalmi szóval a hugát, mert egy kis osztálytársa orrbarugta, szöges deszkával ütötte, és hasonló nyalánkságok. Mi hiába szóltunk ofőnek, szülőknek, a fiam meg először szépen szólt neki, másodszor körbeállta a kis másodikost 2-3 nagy hatodikos osztálytársával, és elbeszélgettek vele az élet dolgairól. És megígérték neki, hogy elkapják a grabancát, ha újra gond lesz vele. Azóta nyugi vanKép
Mindentől nem tudjuk majd megvédeni, de erősíteni, biztatni tudjuk. A világ meg változik.
Nekem édesanyám német, így gyerekkoromban a nagy szocializmusban engen nácinak csúfoltak. Aztán jött a rendszerváltás, és ugyanazok az emberek már hajbókoltak a származásom előttKép
Németországban voltunk a nyáron, a vidámparkban lévő gyerekek fele szines volt, a nagybátyám meg nem értette, hogy merülhet fel a származás kérdése. Remélem ebben is behozzuk őket 10-15 év alattKép
Boszi
szuperboszi
 
 


Sziasztok!

Milyen sokat írtatok már megintKépDe jó!

Atan
Nekünk is van rajta szám, de úgy tudom, hogy az csak a "nyílvántartást" segíti, nem sorszámot jelent.

Jiny
Szabad kérdezni, hogy milyen korú babát szeretnétek? Bocsi ha már írtad, de szerencsére már olyan sokan vagyunk, hogy nehéz követni.

Szuperbocsi
Szinte hallom hogy kacag fiacskád, amikor a képre nézek. Csodaszép legényke. Öröm nézni a vidám szemecskéit és a szép egészséges fogacskáitKép Olyan szomorú vagyok mikor ilyen kicsiknek rosszak a fogaik, mert nekik a fogdoki nem igazán tud segíteni, hogy ne fájjon.

Mera
SzakértőKép ÉnKép?
Viccet félretéve, persze ha tudok szívesen segítek. Profilomban van mail címem. Várom leveled.

Amneris
Várjuk a képet a kályháról!!!!Kép
Az első kisruhaKépDe jóKép

Gyezsu
Advent 1. vasárnapja november 27.
Nálunk a vásár már 14-én kezdődik, mert a szülők az általunk készített koszorúkkal és egyéb díszekkel díszítik fel a lakást.
Az én párom is minden évben Mikulás a keresztgyerekeknélKép

Ancsúr
Örülök, hogy végül is jól zárult a tanfolyam.

Most mennem kell, ha tudok még este jövök.
Három és fél hónapja voltam utoljára fodrásznál és a búrám egyszerűen rémes. Megyek kicsit megfésültetem magamKép.

Szép délutánt mindenkinek!
Üdv Renóca
Kép
süni_renóca
 
 


Renóca! Kép Kisbabát szeretnénk, amint kezünkben a határozat megyünk is a Gólyahírhez. Kép Tudjuk hogy sokat kell várni, de a mi babánk megvár bennünket. Kép

KépKép
jiny
 
 


Sziasztok!

Szuperboszi: Bocsika.KépMindegy, a lényeg, hogy gyönyörű!Kép

Renóca: Én is nagyon örülök, és ma meg annyit nevetgéltünk ott.Kép

Megvan a tanusítványunk!Kép Jippppiiiijjjééé!Kép Kép

Nikinozso: Még egy kérdés: Most meg van minen papirunk és ezeket továbbítják a gyámügyre. Várjuk meg a határozatot és aztán küldjük vissza a csomagunkat, vagy már elküdjük és majd a fénymásolatot utána, ha megérkezett?

Jiny: Ez így igaz. Most már ott lesz a babánk.Kép

KépKép
ancsúr
 
 


Ancsúr!
KÜLDHETITEK!!!
nikinozso
 
 


Sziasztok Lányok!

Szeretném bemutatni Nektek végre a mi szépséges cserépkályhánkat!Kép
Nagyon vártuk már - szinte családtag lett egyetlen nap alatt! Nevet is kapott: Lenkének szólítjuk. (Onnan a neve, hogy fűteni egy héten át még alig szabad, mert szárad az agyagozása. Szóval Lenke, a kis fűtetlenke...) Kép
Hát íme a mi Lenkénk:

Kép

(Csak most látom, hogy az ajtaját még át kell súrolnom - eredetileg holló-fekete... Kép )

Szép vasárnapot mindenkinek!

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Amneris, ez gyönyörű!Kép
A szülői házamban ilyen szép melegbarna cserépkélyha volt mindhárom szobában (csak az ajtó nem volt üveges). Nagyon szerettük "őket", háttal nekitámaszkodni, átmelegíti az ember testét. Az OTTHON MELEGEKép
mera
 
 


Sziasztok!
Jó reggelt!
Kép

AmnerisKép
LenkeKép nagyon szép lett. Használjátok egészséggel. Szinte látom, ahogy majd egy-két év múlva bemegy a család hógolyózás után és nevetgélve melegszik a kályha mellett. BIZTOS így lesz!!! (Csak azért írtam egy-két évet, mert ugye egy csecsemőKép még nem tud hógolyózni.)

Ancsúr
De jó!!! Gratulálunk "kismami" és "kispapi"!
Kép

Szép vasárnapot mindenkinek!
Renóca
süni_renóca
 
 


Nininozsó: Juppppiiiijjjjéééé!Kép Kép KépKép

Amneris: Nagyon szupi! Micsoda jó kis meleget ad majd Lenke.Kép

Reni: Köszönöm!Kép Olyan jó érzés, tegnap mondtam is az uramnak, hogy már a tanfolyam utolsó óráiban babásnak éreztem magam a lelkemben és egyfolytában vigyorogtam.

Képzeljétek, mivel én ilyen vigyori lettem a tanfolyamon elkezdtem ráragasztani a körülöttünk ülőkre, de voltak mások is így és ők is sokat mulatoztak, és ami nagyon jó volt, hogy én mondtam, hogy olyan furi, hogy most itt megismertem egy csomó embert és egy kis szeletet az életükből és most kimegyünk, vége. Akkor a pszichológus mondta, hogy rajtunk áll, hogy vége lesz-e, és körbeadtunk egy papírt, címeket elérhetőségeket írtunk rá, és megbeszéltük, hogy 5 év múlva találkozunk, de lehet hogy hamarabb.Kép Még a pszichológus is találkozni akart velünk, szuper volt.KépJa és volt egy feladat, amit kis csoportokban kellett megoldani, a mi csoportunk meg nagyon jót elbeszélgetett és nevetett, nem írtunk semmit, de én folyamatosan lerajzoltam az ötleteket. A végén mikor nekünk kellett elmondani, hogy mit képzeltünk felmutattam a lapot, hogy mi képregényt készítettünk, mindenki nevetett, hogy én lerajzoltam a dolgokat.Kép KépKép

KépKép
ancsúr
 
 


Sziasztok!Kép

Szép vasárnapot nektekKép))
Rengeteg mesélnivalóm lesz, majd du. vagy este jövök...

Amneris!
Gyönyürű a kályhátokKép)) A mamámnak nagyon nagyon hasonló van, még azt is megkockáztatom, hogy ugyanez a cserépKép Az ajtó az már modernebbKép) Jó meleg lesz, de jó is... Már el is képzeltem a hógolyózást;)
Megérte utánajárni!!!

Ancsúr!
GratulálokKép Örülök, hogy ilyen jól telt a tanfolyamKép Mindenképpen megerősít téged az is, hogy sokmindent tudsz márKép Ugye?? És a jókedved még most is sugárzik!!!!!

Pusszancs, mennem kell!

KépKép
napsugaracska
 
 


De most ahopgy nézem Amneris, a mamámnak nem ilyen van... A színe ugyanez, de a cserép nincs 4felé osztva....
Gyönyörű még mindigKép

KépKép
napsugaracska
 
 


Szép Vasárnapot Mindenkinek!

Ancsúr! De jó hogy meg van minden papírotok ami a jelentkezéshez kell!

Amneris! Nekünk hasonló, de gázos cserépkályhánk volt abban a lakásban a VII. k-ben, ahol gyerekkoromban laktunk. Emlékszem, mindíg előtte hokedlikre rakott kádban fürösztöttük meg Öcsit.

Nikinozso! Én is nagyon kiváncsian várom, hogy mikor kerül moziba a megfilmesített Gólyamese!

Kizsó! Gratulálok az új lakáshoz! Teljesen átérzem az izgalmatokat!

Nem sokára mi is birtokba vehetjük az új hálószobánkat és berendezhetjük a babaszobát, mert már "csak" a falak glettelése-festése, a radiátor felszerelése-beüzemelése és a parketta csiszolás-lakkozás vár ránk! Úgy saccolom, hogy max. a hónap végére megleszünk és jöhet a trónörökös!

Mindenkinek sok puszi,
Di_ti
di_ti
 
 


Sziasztok!
Amneris, gyönyörű a kályha, hasonló színárnyalatú cserepeink pihennek a padláson, máris kedvet kaptam én isKép
Ancsúr, határozathoz gratuláció, mi ekkor nyugodtunk meg, hogy eddig mindent megtettünk, most már csak "türelmesen" várni kell.
Di-ti, az ember sok mindenre képes ám, ha kellKép Már látogattuk Boldizsárt, 2-3 napja, amikor kiderült, hétvégén már itt aludhat. És még kiságyunk se volt. Telefon öcsémnek, irány Bp, Ikea, nagybeszerzés. Kedves férjem közben a szobát glettelte, villanyt húzott, festett, padlót rakott, fűtést szerelt, egy hete volt rá munka után, mert jött a környezettanulmányos néni.
Hétfő éjjel aztán berendeztük, kedden meg szemrevételezték. Az már csak fintora a dolognak, hogy a gyermekemet nem "száműztük" az emeletre, kiságya az irodámban kapott helyet mellettem, csilli villi szobáját pedig több mint fél évig tárolásra használtukKép Nálunk azonban hangsúlyos követelmény volt a 140 nm2-en, hogy szobát prezentáljunk, így aztán ez is meglett. Persze ez nem mindenhol így van szerencsére. (Ja és azért nem volt igazán előkészítve semmi, mert addigra többé kevésbé azt kommunikálták felénk, hogy nekünk soha nem lesz gyerek a Tegyesztől). Na de vagy jót vagy semmit alapon nem szidom őketKépKépKép
Végül is minden jó, ha a vége jó. Ti meg itt a gólyahírnél jó kezekben vagytok, mint hallomKép
Amúgy a titkos örökbefogadásnál sokszor mondják, hogy nem tudhatod, ki a néni, aki a babát szülte, csak ez gyakorlatilag nem így van, én is minden adattal "rendelkezem", rajt volt a születési papírjain és a kikönyvén. Arról nem is beszélve, hogy a doki néninek átküldött orvosi papírokon is rajta van, így azt hiszem, azt is el kell veszítenünkKép
További jó pihenést, megyünk készülni a sulira.
Boszi
szuperboszi
 
 


Drága Ildi!

Megkaptam a táblázatot! Nagyon köszönöm - és a fáradozást is, hogy elkészítetted nekünk!! Kép

Matibám!

Küldök Neked virágot!

Kép

Ölellek! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Valahogy akadozik ma ez a Babanet...

KépKép
amneris
 
 


Ja: és köszi a gratulációkat - átadom Lenkének! Kép Kép

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Sziasztok!

Néhány napig nem tudtam közétek jönni, mert vendégeink voltak és nem sok szabadidőm maradt. Mostanra sikerült visszaolvasnom a hozzászólásokat, örülök, hogy ilyen mozgalmas lett ez a topic! Kép

Elküldtem a táblázatot mindazoknak, akik megadták az adataikat. Ha még szeretne valaki szerepelni benne, akkor várom továbbra is a maileket! kildi1@enternet.hu

Amneris: Gyönyörű lett Lenke! ;-) Fával tüzeltek majd benne, ugye? Az azért nagyon hangulatos lesz!

Mera: Írtad, hogy egy Déri János műsorban 3 gyerkőcnek kerestek szülőket. Végülis találtak nekik? Mi lett velük?

Ggabszi, Szuperboszi: Üdv nektek! (Boldizsár naggggyon helyes kisfiú!!!!)

Di_ti: Nagyon örülök, hogy kész a pelenkázó! Fényképet tudsz küldeni róla?

Kizsó: Csupa örömteli dolgokat lehet itt olvasni! Saját lakás... KépKépKép Biztos írtad, de nem emlékszem: Mikor fogtok átköltözni?

Hildus: Tudsz írni picit az általad említett könyvről? (Ugye Te vagy az igazi anyukám?) Még nem hallottam róla és érdekelne, hogy miről szól, kiknek szól.

Mosolygós: Mit tanulsz?? Biztos nem könnyű a könyvek közé bújni Norisz mellett Kép

Matiba: Igen, kérünk szépen képet a motorról!! Lehet, hogy hamarosan minket is érdekel ilyesmi ;-)

Nikinozsó: Örömmel olvastam én is, hogy elkészült a film, bár nem igazán tudok róla sokat. Mikor és hol lehet majd megvásárolni?

Én is írok egy kedves történetet, amin még most is mosolygok: Tegnap utaztunk autóval, Vivien almát evett. Eszegeti, eszegeti, egyszer csak megszólal: "Anya, képzeld, érzem benne a vitamint! A nyelvemmel." KépKépKép "Anya, kérsz te is almát?" Én: "Most nem kérek, köszönöm." Vivi: "De anya, ha nem eszel almát, beteg leszel, ha eszel almát, nem leszel beteg." :D

Bálint pedig már 1 éves!!! Tegnap volt a szülinapja! Vivien egész nap ezt hajtogatta: "Bálint 1 éves! Van már szülinapja!" És most az a legújabb Bálintnál, hogy ha ölbe veszem, megölelem, átöleli a nyakamat és hozzámbújik. Olyan édes!!!!

Megyek, mert fürdetés van. Jó éjszakát!
ildi_ko
 
 


Most értesültem erről a honlapról: www.ciposdoboz.hu Feltétlenül nézzétek meg és ha tudtok, segítsetek Ti is! Szerintem nagyon szép és kedves kezdeményezés.
ildi_ko
 
 


Sziasztok!

Amneris: szép lett Lenke! Jó kis hangulatot fog árasztani magából! Irigyellek érte ám! Kép

Ildi ko: köszi a gratulát! Dec. 3.-án lesz a nagy nap! Kép Kép Boldog szülinapot Bálintkának! Kép Nagy buli volt?

Di ti: neked is köszi a gratulát! Kép Izgalom az van, de ez már kicsit türelmetlenség is, mert már mennénk! Kép Jó érzés tervezgetni.

Most nagyobb izgalom a holnapi nap, ugyanis Kingus először megy majd oviba! Kép Kiváncsi leszek, majd jövök az infókkal, ha érdekel titeket.

Süni renoca: segíts ki néhány ötlet oldallal, hogy honnan lehet ilyen mozgó képeket letölteni! Köszi! Kép

kizsó
 
 


Sziasztok

Renóca, igazad lehet, ez nem igazán sorszám volt.
Az az igazság, mi úgy voltunk vele, hogy a pontos sorszám nem sokat segít, mert nem mindenki egyforma korú és nemű babára vár.
Talán abban segített volna, hogy nagyjából tudjuk, mikor érkezik a baba. Márciusban amikor először felhívtak, már jelezték, hogy készülődjünk, így sikerült időben beszerezni mindent.

Ildi

Köszi, én is megkaptam a táblázatot.

Amneris, Lenkétek nagyon gyönyörű. Egy kicsit nosztalgiáztam, mikor megláttam. Nagymamáméknál volt ilyen kályha és télen mikor összejött a nagy család, mindig körbeültük, és úgy beszélgettünk.

Ancsúr

Én is gratulálok a papírok megszerzéséhez.
Most már "kismama" és "kispapa" vagytok.

Kép
Kép
atan
 
 


Sziasztok!

Amneris drága! Gyönyörű a cserépkályha! Kép De ezt úgyis tudod.....Kép
Köszönöm szépen a virágot, gyönyörű! Kép
Ez pedig a Tied és a párodé:

Kép

Ildikó! Elszorult a torkom az ajánlott honlapot olvasva! Köszönöm, hogy megosztottad! Igyekszem minél hamarabb lefotózni a mocit, de ha gondolod küldhetem magánban is, nem szeretném ezzel terhelni a topicot!
BÁLINTNAK NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLETÉSNAPOT!

Ancsúr! Gratulálok! Kép Örülök, hogy kellemes volt a tanfolyam! Kép

Diti! Biztos nagyon szép lesz a lakásotok! Kép

Sziasztok! Mindenkinek szép álmokat!
Vendég
 


Bocsi! Amneris elfelejtettem, hogy a párom kért küldjek nektek vmit e-mailben. Mindjárt átküldöm, olvasd el légyszi!
Vendég
 


Kizsó és Matiba: Köszönöm Bálintnak a jókívánságotokat! Még nem volt buli, 1 hét múlva lesz. Akkor megyünk majd fel Budapestre és a két gyerek szülinapját egyszerre fogjuk megünnepelni a nagy családdal és barátokkal. (na jó, azért nem leszünk olyan nagyon sokan, kb. úgy 14-16-an) Anyukám holnap rendeli meg a tortákat. (Matiba, tudod, mennyibe kerülnek azok a torták???? KépKép)

Kizsó: Hú, nagyon gondolok holnap Rátok!!! Én nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hogy érezte magát Kinga, úgyhogy mesélj majd! Közel van hozzátok az ovi?
ildi_ko
 
 


Drága Matibám!

Megkaptam az emailt - benne a kis küldeménnyel, csak a gépünk valahogy nem tudja megnyitni! Kép Valami ODT file-nak nevezi, amihez nincs programunk, ami megnyithatná.
Esetleg nem írnátok át nekem "word"-be? Olyat már sikeresen kaptam és küldtem is.
Vagy esetleg ha Neked megvolna másként, és emailbe gépelnéd - már ha van időd, jó?
Nagyon kíváncsi lettem ám! (És piszokul szégyellem, hogy ilyen béna vagyok számítógépileg.)

Pusza! És mindent köszönök! Kép


Kizsó! Majd gyere az ovis-hírekkel! Várunk!! Kép

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Amneris! Mindjárt megpróbálom!

Ildikó! Köszi a táblázatot! Még nem tudom mennyibe kerülnek a torták, mert most kértem mélben árajánlatot, ha tudom majd, privátban megirom, jó?

Kizsó! Én is örülnék az ovis beszámolóknak, mert mi is ovisok vagyunk! Majd mesélj! Kép
Vendég
 


Minden rendben, Matiba! Kép

Kép

Jó éjt mindenkinek! - Amneris -

KépKép
amneris
 
 


Sziasztok!
Alig tudlak követni Benneteket, pedig csak 3 nap esett ki. Ilyenkor hétvégén nem jutok net közelbe, mert arról szól a hétvége, hogy a csajok örülnek, hogy apuci itthon van és ilyenkor semmi mást nem csinálunk csak családi életet élünk, és nagyon élvezzük (erre vártunk hosszú évek óta és most nem tudunk betelni vele).

Amneris: Lenke gyönyörű! Anyukáméknak is van csak zöldben és amikor megláttam a tiéd fotóját csak úgy jöttek elő a régi emlékek.

Ildi: Nagyon köszönöm a táblázatot és nagyon drága vagy, hogy ennyit dolgoztál vele. A kérdésedre válaszolva a könyv: Kollár János: Ugye Te vagy az igazi anyukám? (Medicina kiadó)A kiadó honlapján meg is tudod nézni. Ez egy riportkötet, amiben megszólalnak örökbefogadók, kívülállók, örökbefogadottak, szakértők. 2003-ban készült, tehát van, ami nem aktuális már benne, pl. akkor még nem volt tanfolyam amikor a könyv készült. Minden könyvet begyűjtök erről a témáról, egyrészt mert minél többet akarok tudni érintettségünk okán, másrészt az elmúlt félévben ebből a témából írtam az évfolyamdolgozatomat és a szakdolgozat is e témából készül.
Bálintnak boldog születésnapot kívánok!

Szuperboszi: De jó hallani Rólatok! Boldizsár milyen gyönyörű nagyfiú lett! Hihetetlen, hogy mennyire hasonlít a férjedre!!!!

Ancsúr: Örülök, hogy a végén jól sikerült a tanfolyam! És egyben gratulálok is, mert közelebb jutottatok a babátokhoz!
Sziasztok!
Hildus
Vendég
 


Ildi_ko! Én is megkaptam a táblázatot, köszönöm!
A pelenkázóról még nem tudok képet küldeni, mert még dobozban áll, összeszerelni majd csak akkor fogjuk (festés- parketta ciszolás-lakkozás) ha már meg van a helye! De remélem hogy legkésőbb a hónap végén! Egyébként a KIKA-ban vettük, CUBIC névre hallgat, bükk színű, modern, eredetileg nem pelenkázós komód, de 50 cm széles ( a pelenkázó betét csak egy pár cm-vel szélesebb)és a magassága is pont kényelmes lesz nekem Kép felül két kisebb alatta pedig 3 hosszabb fiókkal.Amint elkészülünk küldök fényképet!

Kizsó! Én biztos vagyok benne, hogy Kingusnak nagyon fog tetszeni az ovi! Kivácsi leszek mit fog mesélni az első napról! Kép

Puszi,
Di_ti
di_ti
 
 


sziasztok: Köszike a gratulációt! Nagyon örülünk!Kép

Ildi: Én is megkaptam a táblicskut, köszike.Kép

Majd még jövök és írogatok, csak mennem kell a papirokat feladni.Kép De jó! Kép

KépKép
ancsúr
 
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?