Hello!
Dudukly!
Nagyon klasszul sikerült a szülésed,édi a kicsi Pálma(bár gondolom azóta már sokat nőtt)
.Tegyél fel képet !!!Bocsi,már elfelejtettem,ki volt a dokid??
Ide is írhatnál rendszeresen,annyira jó volt téged olvasni a másik topicban!
Nagyon optimista és vidám hozzászólásaidon jókat mosolyogtam!!Eygébként a hordozóban ringatás(fél lábbal rugdosva)nálunk se volt ritka.Közben tudtam tanulni,netezni...Egyébként most is itt "feszelődik "az ölemben a kisfiam..Már 6 hónapos "nagylegény"!
Susuka!
Én ismerem a Husz doktornőtHusz Edit).Osztálytársam volt a fia 8 évig ált.-ban.Szóval csak jókat hallottam róla,sőt volt egy barátnőm aki sajnos rákos beteg volt(10 évesen)és ő diagnosztizálta,majd későbbis ő kezelte amikor meggyógyult.De úgy tudom neki csak magánrendelése van,ugye?!
Kriszta!
Én is hallottam erről a betétről(aztszem a Kismamában olvastam talán)szerintem Pesten keresd valamelyik patikában vagy DM,vagy Hipermarket??!?
Ildi!
Majd írj hogy mi volt a 4D-n!Hova menetek?Mi anno a Praxisba jártunk. Idegygógyászat?...ez jó!!
Néha én is szoktam gondolkodni,hogy mi is majd szertnénk harmadik babát, és ha az is fiúcska lesz....
Susi!
Na jól összeszedtétek a bacikat...!!Azért mostmár erősödjetek!!!Még jó hogy Kata nem ehet palacsintát,igaz?!Õk ketten apával tartják a frontot,ugye?!
Úgy hallottam a Márti lánya is terhes?!Nagymama lesz...!!!Te hallottál róla?
Képzeljétek,tegnap délelőtt megszületet a nővérem kisfia,Ábel.2950gr,és a kiírthoz képest 3 héttel előbb érkezett,de valszeg el volt számolva a dátum mert teljesen egészséges kis maszat.A kislányuk is elég picike volt,ilyen típusok.Tegnap itt aludt nálunk a Jázminka,Márkkal huncutkodtak egész este,ma meg megyünk együtt látogatni.Tesóm tegnap nem akarta hogy senki zavarja.Hajnalban elfolyt a magzatvíz és délben be kellett indítani a szülést a fertőzésvezsély elkerülése végett.Tesóm aki az abszolút természetesség híve(elég annyit róla hogy az elsőt otthon kezdte el szülni a Geréb Ágival,csak komplokáció miatt kötött ki a kórházban)szóval neki ez egy kicsit sokkszerű volt,de a lényeg hogy egészségesek és mostanra már ő is feldolgozta az egészet,neki is a pici a fontos!!
Nem tudom írtam-e, a barátnőmnek akinek a beültetése volt,sajna nem sikerűlt.
Majd 3 hónap múlva újra próbálkoznak.
Na megyek,mert indulunk a kórházba.
Hello,Panni