Sziasztok!
Panni!
Akkor jó!
Reméltem én is, hogy csak harapósnak tűnik az üzi, de nem az!
Jól vagytok?
Hannablanka!
Valóban könnyebb majd, ha már érzem a mozgásokat (bár akármilyen hihetetlen, naggyon ritkán most is be tudom azonosítani lurkót, ha épp pihizek), de Olivér mellett, már most is repül az idő. Előbb reggeliztünk, most meg már jön a fürdés és már alszik is. Csend béke nyugalom és megint reggel van!
Az jó, ha te nem felejtetted el, mert én igen. Mit is?
Szinti!
Ez mindenkinél más, alapvetően talán az a legjobb, ha kísérletezel rendszeres, nem túl közeli időpontokban, de alkalmazkodsz ahhoz, amit csemete igényel. Ugyanúgy ki fog alakulni mint korábban a szopi, egyszercsak rendszer lesz benne.
Nekem négy és fél hónap körül el kellett kezdenem a kísérletezést, mert két hónappal később nyelvvizsgám volt, ahol az írásbelibe bizony beleesett egy szopiidő. Önzésből, hogy ne tocsogjak a vizsgán és mert a lefejt melegített tejet egyébként sem szívlelte gyermekem. De tény, az első nyomósabb érv volt.
Első pár alkalommal Olivér arca is összeugrott az íztől, de nagyon hamar megkedvelte a répát és a sütőtököt is. Felváltva főzőcskéztem és konzerveztem, mert nem nagyon tudtam eldönteni melyik a jobb, mivel a biopiac nekem kicsit messzi így még drágább lett volna. Annyira meg nem hiszek benne. Kishazánkaban még azt hiszem nagyobb a csalás kultúrája, mint a felelős termelésé. Profit, profit, profit. Szerintem.
Másodjára már nem lesz olyan sűrgős a vizsga, így szeretném addig, ameddig lehet tejen tartani Hagymácskát, de majd alakul.
Nagyon szép babád van!!!
Vok!
Dilemmáz nyugodtan. Abból kevesebb úgysem lesz a hetek számának növekedésével sem!
Első hónapokban szerintem a sima fekvő babakocsinál nincs jobb. Léteznek olyan kenguruk, amiket inkább nyakbaakasztós kisasztalnak hívnék, de szerintem ránézésre rém kényelmetlen, de nem használtam. Hátmerevítős kengurunk van, a harmadik hónapban már használgattuk kirándulásokon, de visszagondolva ráértem volna még azzal is.
Kendőről nem sokat tudok, bár most a szopipárnával kaptunk kettőt, így kipróbálhatjuk. Olivérnek (mint minden újdonság) nagyon tetszik, rövid távú utazásra pedig azt hiszem nekem is kényelmesebb lesz, mert a mégoly könnyű esernyőkocsink is gyermekkel nehéz lesz lassan ahhoz, hogy feltegyem és levegyem a hévről. Bár tény, időnként van aki segít, de jobban járok, ha nem erre apellálok.
Hagymácskával valószínűleg ki fogom próbálni, így a picikkel kapcsolatban akkor nyilatkoznék a kendőről!
Szoptatós melltartó szerintem ráér az utolsó pár héten, ha addig van olyan, ami kényelmes. Bár sokszor hallottam, hogy mérte ügyben tutira akkor mehetsz, ha már megvolt a tejbelövelés és ténylegesen elkezdted a szoptatást.
melltartóbetét ügyben pedig szerintem kellemesebb a mosható, de ki is kell hipózni, mert a sima 40fokos mosás nem tökéletes, és merevvé válhat az anyaga. Bár ezt nem kérdezted, de írom!
Jatka!
Szépen lassan újra össze kell szoknotok minden téren, hiszen elég jelentős változás állt be nálatok, mégha mégoly aprónak is tűnik!
De látom legalább egyre kevésbé pöttyös! Csak így tovább!
Szépet jót mindenkinek!
Eszter