Sziasztok
Gyors életjel: köszönjük szépen megvagyunk és Dani taknyosságától eltekintve még egész egészségesek is vagyunk: koppkoppkopp.
Sikerült egy ismerősnek nem betartani a gyerek etikettet és taknyosan elhozta hozzánk, naná hogy a fiam másnapra már szörcsögött és estére már folyt az orra
grrrrrrr
Voltam a klinikán laborvezetői uhán, hátha jobban letudják leltározni a pocaklakót, sajnos azt most se elárulta el hogy milyen nemű, de sebaj, ha máskor nem amikor kibujik elárulja a kis szégyenlősünk.
Tök jó volt, mert amig vártunk a vizsgálatra addig részese lehettem egy család születésének, örömének. Pont akkor született meg egy kislány, és annyira jó volt látni, hogy mennyire boldogok a hozzátartozók, a szülők. Mondanom se kell hogy a baba is nagyon szép kislány, én is meglestem
Pirus
Szegénykém Téged még az ág is húz? Egyik nyavala után jön a másik
Gyors jobbulást neked.
Gyed témában ha ráérsz majd MSN en keress meg és eldumcsizunk róla
Rita
Drukk az uhához és a 12. héthez
Picus
Nyugi, ha ennyi hozzáértő ember mondja hogy nem kell idegeskedni, akkor tuti nincs baj Andival. Egyszer majd azon veszed észre magad, hogy teljes körmondatokban fog beszélni és hirtelen azt se tudod hogy most mi történt
Vanília
Erre nagyn vigyázz, mármint a vizesedésre, nem jó jel
Sajna tényleg ha még mellé felmegy a vérnyomid akkor esélyes vagy egy kis korház látogatásra. Tessék felpocolni a lábadat, nem lógatni és pihenni amennyire csak megy. Nézesd meg a vérnyomidat és egy vizelet vizsgálat se ártana a fehérje miatt.
Annamari
Tök jó hogy vannak még rendes emberek és meglett a fényképezőtök. Gondolom másodjára is gyorsan kihasználtátok hogy oda kellett ujra menni
Milyen az új melóhely? kollegák? hangulat?
Sajnálom én is, hogy továbbra sem egyszerű a dolgotok Balázzsal, de még mindig jobb, ha most veszik észre és szépen tudjátok őt fejleszteni, mint hogy a suliban egyszerűen ráakasztják a hiperaktív, vagy éppen dislexiás jelzőt és hadják kallódni.
Indigo
Túl vagy a vizsgáidon? vagy még van hátra.
Hogy viseled a pocakosodás örömeit, vannak még kellemetlen tünetek? A rossz szájií nálam is megvan, de nekem inkább acetonos, mert ugye 160 grammos CH diétát kell tartanom, és ettől ilyen pocsék izű reggelre.
A Praxisba kb három hét mulvára adnak időpontot ha jól tudom, de mielött kérsz regisztrálj itt a babaneten és akkor kapsz egy ezres kedvezményt, mikor bejelentkezel akkor mondani kell hogy van egy bonuszod, amit a regsztrációnál kapsz (valami szám). Nekem fontos volt a mielöbb ezért mentem a Savoyában lévő Kenguru Goldba.
PP
Voltál azóta uhán? Minden rendben? Jösz valamikor a klinikára, akár talizhatnánk is ha összetudjuk hozni
Shine
Nagyon hallgatsz mostanában, felétek mi a helyzet?
Mindenkinek további szép napot
Ági