Sziasztok lányok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat,és a jó kívánságokat,Hencsi nevében is!
Ha minden jól megy,holnap ők is hazajöhetnek!Ha lesz ideje,biztos beszámol majd mindenről.
Nekem elég sokáig tartott a dolog....
20.án éjszaka éreztem először fájást óránként..reggel 5 körül nyákdugó ki..délután 2 körül kezdtek rendszeressé válni a fájások,ekkor felhívtam a dokimat,aki azt mondta induljunk el,majd érdeklődik telefonon.3 óra körül beértünk,megnézett az ügyeletes doktornő,és elfoglalhattam a szobámat.Csak az elsőn volt hely.Este 9körül már 3-5 perces fájásokkal kűzdöttem,ki sem engedtek a szülőszoba folyosójáról,sétálgattam,néha a csempét "simogatva"Megkaptam az áldásos beöntést,11 körül lett hely a szülőszobán,lefektettek.Ezután kínlódtam rendesen,de nem kértem se EDA-t,se mást.Apuka bent maradt velem,ő volt nekem a fájdalomcsillapító!/szegénynek hálából majdnem el is törtem pár ujját
01 óra körül nézett meg a szülésznő,majd az ügyeletes orvos,és úgy döntöttek nemsoká szülünk,behívták a dokimat.Aki 15 perc múlva meg is érkezett.Fél 2 kor megrepesztette a burkot,és 02.10 kor felsírt a kisfiam!!
a kezembe adták,és hirtelen elmúlt minden kínom!!Ezután elvitték,elláták a csecsemősök,majd visszahozták,és mellre tették,azonnal szopizni kezdett!
Nagyon segítőkészek aranyosak voltak a szülésznők,én a legtöbbet Fekete Ildinek köszönhetek!!!
Úgy volt,hogy kedden jöhetünk haza,de Bence vasárnaptól mindent visszabukot,nem maradt meg benne semmi...a koraszülött osztályon kötöttünk ki,infúziót kellett kapnia.A főorvosnő nagyon rendes volt/DR Princzkel,ő az oszt,vez./
Hála az égnek ma már 60-80 gramm között eszik,és nincs gond.majd 7.én megyünk vissza controllra.
Nagyjából ennyi a történetünk.
Ha valakinek kérdése lenne,szivesen válaszolok ha tudok,és ha van időm..
Kisboráék!Hogy vagytok?Minden rendben?
üdv mindenkinek! Kriszta