Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!
Szolnokon, a Hetényi Kórház idegsebészetén műtöttek.
Megmondom őszintén én semmilyen szülési fájdalomcsillapításra nem gondoltam. Egyrészt átlagon felüli a fájdalomtűrő képességem, másrészt utálom a belém szúrt tűket. Kép
Csenge is "minden nélkül" született, az első fájásokat du6-kor éreztem, éjfél után 5 perccel született meg Csenge úgy, hogy 3 órát tartott, míg befordult a szülőcsatornába, és közben legalább 50-szer megfordítottak jobbról-balra a szülőágyon.
Hallottatok már II-es fekvésről?
Orsi!
Csenge nem 1,5 hanem 2 éves korában lertt szobatiszta, de ez a bölcsinek volt köszönhető.
A hugom kisfia is 3 volt júniusban és kb. augusztusban lett teljesen szobatiszta. Szóval sztem nem a Te hibád! (És az Anyósok mind ilyenek. Bár nekem sajnos nincs.)
Üdv:
Ági
eveloagi
 
 


Ági,

Okszi Kép én a hozzám hasonló nyavajgós, fájdalomrosszultűrős fajtából indultam ki Kép
Marci 16 hónapos, ráül a bilire majd feláll és szépen mellépisil Kép
Amúgy engem anyukám szekál a szobatisztaság miatt, hiszen én anno már 1 (!) évesen biliztem. Na, ez ma nem divat Kép

kriszti

cuiccolo
 
 


Ági!

Mi az a II-es fekvés?

Orsi

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 

 
 

Hát... nekem is új volt akkor.
Szóval:
azon terhességek 90%-ában amikor a gyerek fejjel lefelé befordul a születéshez a gyerek háta a mama bal medencecsontja felé van. A medencénk nem szimmetrikus, baloldalt több hely van, mint jobb oldalt. Az említett ok miatt. A gyerek törzsfejlődésileg egy bizonyos irányban fordul a fejével a szülőcsatornába.(Már elfelejtettem az irányt.)
II-es fekvésnél pedig a gyerek háta a jobb medencecsontnak "támaszkodik", tehát ellenkező irányba kéne fordulni a fejével, hogy beilleszkedjen. Csakhogy ugyanarra fordul, mint a többi 90 %. Tehát nem tud beilleszkedni. Engem azért forgattak a szülőágyon, hogy hátha megfordul a gyerek és a háta a rendes helyre kerül.
Azért valahogy csak kijött, bár egyes időszakok kiestek az emlékezetemből... Két fájás közt elaludtam,a Férjem nem hitt a szemének, hogy egyik pillanatról a másikra elaludtam. Aztán mikor jött a következő fájás, megint felébredtem Kép
Ilyen eseményekkel együtt Csenge 6 óra alatt megszületett. Remélem, legközelebb még gyorsabb leszKép Kép
Ági
eveloagi
 
 


Sziasztok!

Olvasgatom itt a sszülések időtartamát meg mikéntjét és bizakodom h én is gyorsan tul leszek rajta, eléggé parázok, de már belenyugodtam h elkerülhetetlen...Kép
30-ra vagyok kiirva, de jo lenne még hétvége előtt megszülni, mert félek h a 4 napos ünnep miatt nemigen lessz ellátás a korházban és az esetleges spontán szüléses 4 nap helyett többet kell bennmaradnunk emiatt....

Volt valaki köztetek, aki ünnepek alatt szült? Mi a tapasztalat? Nyilván van ügyelet meg hasonlok, de ez azt is jelenti h mindent el tudnak végezni ami 1 csecsemő születésekor sszükséges vizsgálat???

Heni
39+3

Kép
hencsi
 
 


Sziasztok!

Hencsi!
Én csak ünnepek alatt, vagy ünnepek előtt szültem Kép. A fiam december 19-én született, a lányom meg augusztus 20-án. Csak a fiam még a MÁV-ban és a lányom a Schöpfiben.
Természetesen van ügyelet, minden kötelező vizsgálatot megcsinálnak. Gyerekorvos állandóan van, éjjel-nappal ott kell lennie valakinek. Az osztályon is van ügyeletes orvos és gondolom ha van választott orvosod vele is tartod majd a kapcsolatot. A legfontosabb babavizsgálat tudtommal a születés után van, utána pedig napi vizitek és a hazajövetel előtt hallás és látásvizsgálat, oltás és vérvétel. Ezeket mind megcsinálják, ne aggódj, akkor is, ha most szombaton szülsz Kép.

Zuhanyozás: már írtam, hogy én is úgy csináltam, hogy akkor zuhanyoztam, amikor viziten vagy fürdetésen volt a baba, napközben pedig amíg egyedül voltam a szobában a szoba ajtaját bezártam és a fürdőajtót nyitvahagytam, ha WC-re vagy kisebb mosakodásra volt szükségem. Szerintem így megoldható, hogy ne kelljen leadni fürdés miatt.

Üdv, Virág
virga
 
 


Virág!

Köszi szépen az infótKép

Kép
hencsi
 
 


Akik már szültek! (meg ha másnak is van elképzelése..)

Szóval tegnap este azon morfondiroztam, hogy mivel szeretnék első pillanattól a gyermekkel együtt lenni mit is fogunk kezdeni az 1. napon egymással???:-)
Nagy vonalakban tudja az ember, hogy pelenkáz, mellre tesz, dajkálgat, bufiztet meg hasonlok, de mit és milyen gyakran kell/szoktak???
Biztos segitenek a csecsemősök is...

Pl ha nincs tejem akkor mellretétel után szintén kéne büfiztetni?
Milyen gyakran érdemes bekukkantani a pelusba h van-e valami produktum?
Mivel elviszik a gyerköcöt este fürdetni nekem nem kell, de ha összekenem kakival véletlen akkor célszerű vizzel lemosni róla ( és akkor mibe törölközzön a gyerek??), vagy elegendő a nedves törlőkendővel letisztitani és este ugyis rendbeteszik majd???
Aki nem cumi ellenes az rögtön tesz a sszájába, vagy megvárja mig akkora lesz a hiszti hogy más nem hat....???

Teel vagyok kétségekkel, pedig azt gondoltam tudok mindent...KépKépKép

Kép
hencsi
 
 


Hencsi!

A pelenkázásra nincs előírás, van aki minden szoptatás elött teszi tisztába a babát, van aki mindig utána. Én minden szopi elött tettem tisztába mert a teli pocival már nem akartam mozgatni feleslegesen, meg sokszor be is aludt utána. Lényeg az, hogy az anyatejes babák sokat termelnek a pelusbaKép

Egyébként szerintem ne aggódj azon, hogy mivel fogod elütni a "szabad időd", mert szerintem amikor a baba alszik te is vágyni fogsz a pihenésre.

Ne aggódj szerintem fogod tudni, hogy mi a jó a babádnakKép

Orsi 29+3

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


Köszi OrsiKép

Kivülről még minden egyszerűnek tünik, de már kezdek behülyülni és felesleges dolgokon parázom...Kép

Kép
hencsi
 
 


Hencsi nagyon aranyos vagy ahogy izgatottan készülsz a babád fogadására. Már látom magam, hogy én is ilyen leszek, mindenen már előre idegesíteni fogom magam! Szerintem minden kérdésedre fognak tudni válaszolni, hiszen bemegy majd hozzád a szobádba többször is a gyerekorvos, védőnő, na meg a csecsemős nővérek is. Kérdezz tőlük bátran, biztosan segíteni fognak. Bármilyen bugyutának tűnhet is a szemükben a kérdés, ezzel ne foglalkozz, segíteni fognak! Na meg ott lesz a többi gyermekágyas kismama is akik közül biztosan lesznek olyanok is akiknek nagy gyakorlatuk van már csecsemőápolás terén. Tuti minden rendben lesz veletek! De jó is neked hogy már csak napok kérdése és a kezedben lehet a kismanód!

Paga 21+1

Gabi
paga
 
 


Sziasztok Lányok!

Segítségeteket szeretném kérni!? Én igazából a 2006-os nyári babás topichoz tartozom, de Ti tapasztaltak vagytok és lenne egy-két kérdésem korházzal, vizsgálatokkal és dokival kapcsolatban.
Férjemmel első babánkat várjuk. 9 hetes pocaklakóm van és eddig szerencsére minden rendben Vele és velem is. Most voltam hétfőn vérvételen a korházban. A dokim magánrendelésére jártam eddig de Õ ide tartozik így valószínüleg itt fogok nála szülni. Sokat olvastam már írásaitokból de érdekelne 1-2 konkrét dolog , főleg olyanoktól akinek Dr. Sz Gy a dokija vagy nála szült már. Ha itt nem akkor a bodlin@freemail.hu -on leveleznék Veletek. Előre is köszönöm segítségeteket.

Jó egészséget és szép babázás kívánok Nektek!
Kari

ui: Van valakinek listája esetleg, hogy mikor vannak előadások a korházban, meg tud valaki jó kismama tornát vagy jógát ajánlani? A jövőben szívesen mennék majd.
Köszi szépen:-)
kari
 
 


Paga!Kép

Hát igen tiszta izgalomban vagyok, csak szülni ne kéne...Kép

Kép
hencsi
 
 


Kari!

A monogram nem egyértelmű. Mert van Szőnyi és Szabó György is a kórházban. Szőnyi doktornál szült Kisbora, így érdemes például az ő írásaira rákeresned a keresésben. Vagy írd be a doktorod nevét és úgy keress.

Hencsi!

A szoptatás körüli kérdéseidre néhány olvasnivaló:

A szoptatás első hete I.
A szoptatás első hete II.
A csecsemő mellrehelyezése
Az első hét problémái
Schneiderné Diószegi Eszter laktációs tanácsadó blogjaiból is rengeteg hasznos infót gyűjthetsz be. Az első oldallal érdemes kezdeni, mert a linkre kattintva a 13. fog bejönni. De a több mint négyszá oldalnyi kérdezz-felelekből is sokat lehet tanulni. Hamar rájön az ember, hogy mik is azok a hibák, amibe nem kellene beleesni.

Remélem, tudtam valamit segíteni.

Üdv:

Zita
pzita
 
 


Sziasztok!

Hencsi!
Ne izgulj, kialakul mindenKép. Majd kiderül, hogy Nektek mikor jobb a pelenkázás: általában azt mondják szoptatás előtt érdemes, mert utána ahogy mozgatod könnyen visszajön a tej. Viszont ha az esetek nagy részében kaja közben kakil, akkor érdemesebb mégis utána. Szóval nincsenek igazán szabályok, majd lassan megismeritek egymást.
Úgy emlékszem az első napokban nincs olyan rengeteg kaki, hogy nagyon kifolyna, vagy szétkenődne. Ha meg mégis, akkor tudsz segítséget kérni az emeleten, vagy leviszed a csecsemősökhöz. Nekünk elég volt mindig a törlőkendő is, nem kellett mosdatni. Ha mégis, törlésre elég a textilpelus (tegyél be párat, jól fog jönni, de lesz a baba kiskocsijában pár kórházi is).
Én a cumit nem erőltetném, inkább cicit adj a szájába, jót tesz a tej beindulásának. Aztán később majd kiderül, kell-e.

Üdv, Virág
virga
 
 


Lányok! bocs, hogy belekotty!
A pelusról:
ha napközben veled van a baba, akkor úgyis kell vinni pelenkát, hogy nálad legyen, meg úgy is, amit leadsz a kórháznak.
Ami nálad van az lehet jobb minőségű, én tavaly a hugomnál láttam Ún. "newborn" pelust,azt hiszem Pampers volt, aminek nagyon speciális volt a közepe, egész más, mint a többi pelenkaméretnél.
Gondolom a folyósabb anyag felfogására. Én anno 3,5 éve nem találtam ilyet, nekünk sima Libero volt. És tényleg az első itthoni hetekben rengetegszer kellett a gyereket teljesen átöltöztetni, mert még a háta közepe is kakis volt.Nekem akkor a Pampers nem vált be, mert nincsen a hátán (illetve akkor nem volt) gumírozás, és a fent említett "kifolyás" a liberoval nem történt meg, mert annak viszont van gumírozás a derekán hátul.
Üdv:
Ági
eveloagi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a segitségeket, nagyon aranyosak vagytokKép
Ami még izgat,de nem irtatok róla, hogy mellre teszem, nincs tej tehát nem jön semmi, ilyenkor mi a helyzet a büfizéssel?? Kell v nem?

Kép
hencsi
 
 


Hencsi!

Azzal nem követsz el hibát, ha mindig megbüfizteted, mert nem a tej miatt büfiznek, hanem a lenyelt levegőtől.

Üdv:

Zita
pzita
 
 


Szia Zita!

Köszönöm szépen a segítséget akkor Kisbora írásait visszanézem majd:-)!

Jó egészséget és babavárást , babázást kívánok Nektek!
Kari
kari
 
 


sziasztok!

néhány saját tapasztalat:
november 1-jén nagyon jó szülni!!! nyugi van a kórházban! Kép én ezután csak ünnepnapon szeretnék szülni! Kép

Úgy látszik, az Ágiknak a tapasztalataik is megegyeznek, milyen érdekes, de ezt csak zárójelben...
A Pampers newbornja vált be nekünk a legelején, van benne ugyanis egy kis háló, ami pont megfogja a "sűrűjét", a "magos" kakit Kép. Később viszont, mivel nekünk is hátul deréktájt folyt ki az anyag, a Libero jött be, a gumírozás miatt.

Kicsit hülyén érzem magam, mert tkp. ugynazt írtam le, amit egy másik Ági, előttem, pedig ő nem én vagyok.... tiszta identitászavarom lett... Kép

Ági
kajamán
 
 


Sziasztok!

Ide pofátlankodnék én is! Kép
Röviden: nagyfiam 4 éves, ő nem a Schöpfiben született. Ide azért kerültem, mert ikerbabákat várok, és ezt javasolták a PIC miatt. Már voltam bent 4 napot, méhszájelégtelenség miatt, de bestoppoltak. Most fekhetek még pár hónapot. Elvileg januárban szülök, de ikreknél ezt sosem lehet tudni (főleg az előzmények után). Ami biztos, utolsó néhány hetet állandó vendégként fogom bent tölteni (tehát egész januárt)Kép

Különben tényleg nincs januári naptár Kép
Kedden pont bent voltam, amikor vki telefonált, és neki is ugyanaz volt a válasz. Kép

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Szia Eri,

Te fogsz Kósa dr.nál szülni?

Kriszti

cuiccolo
 
 


Szia Cuiccolo!

Nem, én Garamvölgyi dr-hoz járok.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Lányok!

Nem jön valaki jövőhéten csütörtök délelött véletlenül UH-ra? Csak gyorsabban el lehetne ütni az időt a várakozássalKép

Üdv: Orsi

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


Orsi!

Én lehet benn fekszem addigra a korházban, ha hétvégén nem szülök meg akkor 3-án v 4-én befektet a dokim...Kép

Kép
hencsi
 
 


Sziasztok!

Heni!
Tegnap hazajöttünk!!!Kép
Az első éjszaka itthon nagyon jól telt,Beni jó kisfiú volt!KépNemrég evett,most alszik...
Most ment el a védőnő,várjuk a doktorbácsit.
Veletek minden rendben?

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Hencsi!

Láttam a táblában, hogy te már nagyon a végén vagy, kitartás gondolom már ólomlábakon jár az idő ilyenkor neked is. Hány naponta jársz CTG-re?

Orsi

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


sziasztok

szült valaki Amrein Dr-nál?
ha van tapasztalat, vagy csak hallott róla akkor ossza meg velem légyszives.
köszi Erika
luki
 
 


Szia Kriszti!

Igen, tudom h hazajöttetek, örülök, h minden ok volt az első éjjelen, de hogy is gondolhattad, hogy ilyen nagyfiuval bármi probléma lehetKép?
Olvashattad, hogy esetlegesen be kell feküdni, de hátha....
Tegnap 9-12-ig vártam adokimra, már eluntam az életemet a korházban....
Irok mailt is, de ma lehet nem lesz rá kapacitásomKép

Orsi!

Legközelebb ha megérem hétfőn megyek ctg-re, onnantol minden nap, aztán szerdán találkozom v csüt. a dokival és elfoglalom a szobámat...nagyon nem szeretném....

Kép
hencsi
 
 


Orsi!

Én csütörtökön megyek be, de sajnos csak belgyógyászhoz. Kép (Magas lett a terheléses cukrom)

Múlt kedden voltam UH-n, és annak ellenére, hogy mikor megérkeztünk (előtte vérvétel, meg koktélozás), már 8-an vártak, mégis 3.-nak lettem behívva. Ha valakivel kitoltam, bocsi.

Nem tudja valaki, hogy UH-n pontosan mi a sorbanülés szabálya?

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Eri!

Megkérdezhetem, hogy mennyi lett a cukrod? És mit fognak most csinálni ilyenkor? Valaki megtudja mondani, hogy a magas cukor eredmény az milyen hatással van a babára?

Ezen az UH-s dolgon én is gondolkoztam, mert néha hiába vagy időpontra bejelentkezve több órát is el lehet tölteni a váróban igaz?
Egyébként szerintem más kórházakban sincs ez másképp.

Jó pihenést mindenkinek az ünnepekre!

Orsi 29+4

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


Én asszem csütörtökön megyek AFP-s vérvételre.
Én UH-ra a saját dokimhoz járok (Dr.Bognár) Õ 1/2 10-kor szokott szerdánként kezdeni, én 9-re ott szoktam lenni és mindíg elég hamar végzek.
A magas cukor nem a terhességi toxémia egyik jele a 3-ból? (másik kettő: magas vérnyomás, vizesedés)
Szép 7végét! Hencsi! kitartás! Kép
Ági
eveloagi
 
 


Orsi!

Nem tudom még pontosan mennyi, telefonon érdeklődtem, és csak annyit mondott xy, hogy hát az éhgyomri az jó, a terheléses magas. Ezen nem lepődtem meg, mert 4 éve a nagyfiammal is ugyanez volt, lassabban bomlik le a cukor a véremből. Most majd megint meghallgatom a 'mit ehetek - mit nem' kiselőadást, és szerintem ennyi. Kép Ja, állítólag ikreseknél ez amúgy is gyakori. Cukor szerintem nem a toxémia jele, az a fehérjepisilés (sok albumin van a vizeleletben), de a másik kettő az stimmel, nálam egyik sincs.
A sorbanülés szabálya egyébként azért érdekel, mert elvileg kb fél órát lehetek talpon naponta. Ehhez képest elég durva a több órás várakozás, főleg ha hozzáadom a másfél órás oda-vissza utat. Na mindegy.
Jó pihenést mindenkinek, és gömbölyödjetek nagyra! Kép

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Cső!

Mindjárt meghalok, elindultam szülni, szurkoljon mindenki. 1/2 12 óta vajudok, most kezdett csöpögni vér, 5-8 perces fájásaim vannak!

Szurkoljatok!

Kép
hencsi
 
 


Hajrá Hencsi!

Megy a drukk!

Zita
pzita
 
 


Hencsi!

Szurkolok neked!

Vagyis mire ezt olvasod, GRATULÁLOK!!!
Ha lesz egy kis időd, írj le mindent!

Sok boldogságot a babához! Kép

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!!!

Hencsinek ma reggel 9.05 kor megszületett a kislánya!Kép Ajsa-Csenge 2720 grammal,53cm-el érkezett!Mindketten jól vannak!Kép

Paga!
Megkaptam a mailed,csak már nem volt időm válaszolni,ugyanis 20.án én is bementem szülni.Bence 21.én 02.10 kor megérkezettKépcsütörtökön jöttünk haza,azóta már írtam neked!

Üdv mindenkinek:Kriszti

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Hencsi!

Sok szeretettel gratulálok a babádhoz!!!!
Élménybeszámolót és képet várunk!

Orsi

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya
 
 


Szép volt Hencsi !!!
Gratlálunk! Jó egészséget!

Andi
kisbora
 
 


Hencsi és Kriszti!
Gratulalunk a ket kis babához, Ajsa-Csengehez es Bencehez!!!!!
Iza
masodik
 
 


Hencsi, Kriszti!
Gratulálunk a bébikhez és sok boldogságot kívánunk!

Kisbora/Andi és Dani!
Ti hogy vagytok?

Szép napot mindenkinek!
Andi

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Sziasztok!

Hencsi, Cristi!
Gratulálok a babákhoz Kép!
Várjuk a beszámolókat!

Kisbora!
Mi újság van veletek? Hogy vagytok?

Üdv, Virág
virga
 
 


Hencsi!
nagyon-nagyon gratula!
Mesélj majd, ha lesz időd! Kép
Ági
eveloagi
 
 


Cuiccolo!

Én Kósánál fogok szülni. Te is?

szilvi
deszi
 
 


Hencsi, Kriszta,

Gratula Nektek!!

Deszilvi,

Nem, csak vki.nek aki Kósa dr.ról érdeklőtött írtam, hogy jöjjön ide, de nem tudom ki volt Kép
Én Marcit Várady doktornál szültem....

Szia Andi, Dani!!!

Mizujs? Hogy vagytok?

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Sziasztok!

Érdekelne, hogy Ti vettetek-e már légzésfigyelőt, illetve miket hallottatok az egyes cégek termékeiről.
deszi
 
 


Sziasztok lányok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat,és a jó kívánságokat,Hencsi nevében is!Kép
Ha minden jól megy,holnap ők is hazajöhetnek!Ha lesz ideje,biztos beszámol majd mindenről.

Nekem elég sokáig tartott a dolog....
20.án éjszaka éreztem először fájást óránként..reggel 5 körül nyákdugó ki..délután 2 körül kezdtek rendszeressé válni a fájások,ekkor felhívtam a dokimat,aki azt mondta induljunk el,majd érdeklődik telefonon.3 óra körül beértünk,megnézett az ügyeletes doktornő,és elfoglalhattam a szobámat.Csak az elsőn volt hely.Este 9körül már 3-5 perces fájásokkal kűzdöttem,ki sem engedtek a szülőszoba folyosójáról,sétálgattam,néha a csempét "simogatva"Megkaptam az áldásos beöntést,11 körül lett hely a szülőszobán,lefektettek.Ezután kínlódtam rendesen,de nem kértem se EDA-t,se mást.Apuka bent maradt velem,ő volt nekem a fájdalomcsillapító!/szegénynek hálából majdnem el is törtem pár ujjátKép
01 óra körül nézett meg a szülésznő,majd az ügyeletes orvos,és úgy döntöttek nemsoká szülünk,behívták a dokimat.Aki 15 perc múlva meg is érkezett.Fél 2 kor megrepesztette a burkot,és 02.10 kor felsírt a kisfiam!!Kép a kezembe adták,és hirtelen elmúlt minden kínom!!Ezután elvitték,elláták a csecsemősök,majd visszahozták,és mellre tették,azonnal szopizni kezdett!Kép
Nagyon segítőkészek aranyosak voltak a szülésznők,én a legtöbbet Fekete Ildinek köszönhetek!!!
Úgy volt,hogy kedden jöhetünk haza,de Bence vasárnaptól mindent visszabukot,nem maradt meg benne semmi...a koraszülött osztályon kötöttünk ki,infúziót kellett kapnia.A főorvosnő nagyon rendes volt/DR Princzkel,ő az oszt,vez./
Hála az égnek ma már 60-80 gramm között eszik,és nincs gond.majd 7.én megyünk vissza controllra.
Nagyjából ennyi a történetünk.
Ha valakinek kérdése lenne,szivesen válaszolok ha tudok,és ha van időm..Kép

Kisboráék!Hogy vagytok?Minden rendben?

üdv mindenkinek! Kriszta

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Sziasztok Kismamák, Pocaklakók, FrissMamák, Kisbabák!

Köszönjük jól vagyunk. Múlt héten kedden este jöttünk haza, jót pihentünk, annál is inkább mert itt volt ez a szép 4 napos ünnepi hétvége, így Apuka is velünk volt.
Most pénteken megyünk vissza újabb és remélhetőleg az utolsó 5napos turnusunkra, azaz a 4. kezelésre. Utána ismét nagykontroll, vagyis CT, izotóp, nagy labor, és megjönnek a korábban levett vér eredményei is.

Az adjunktus bácsi szerint ez a plusz 2 kezelés elég kell hogy legyen.
És miért kellett még e kettő? Mert a CT lelet nem volt egyértelmű, és csak a műtét előtti MR felvételhez tudták hasonlítani, ahol még a teljes méret látható. Így nem volt mihez hasonlítani igazán, és kockázatos lett volna abbahagyni a kezelést. Reméljük majd a mostani kontroll tisztább és egyértelműbb JÓ eredményeket mutat majd... és már csak a rehabilitáció marad, egyéni oltástervvel és lassan visszatérhetünk a közösségbe, vagyis találkozhatunk babás, gyerekes családokkal, mehetünk és vihetjük ide-odaKép

Minden jót Mindenkinek!
Andi
kisbora
 
 


Sziasztok!

Andi és Dani!
Nagyon örülök, hogy jól vagytok, drukkoltam nektek! Remélem tényleg ez lesz az utolsó kórházi turnusotok!
Hajrá Dani!

Üdv:Andi

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Sziasztok!

Volt már valakinek közületek ez a 2 napos cukorvizsgálat? Érdekelne, hogy ez a gyakorlatban hogy működik, mert ahogy a doki szavaiból kivettem, kicsit erőszakosnak kell lenni a nővérekkel, hogy mindig pontos időben vegyék le a vért. Vagy én értettem félre...

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?