Sziasztok Lányok!
Kicsit nehezen tudok gép elé ülni, bocsi
Még a visszaolvasást sem sikerült véghezvinnem, csak belelapoztam az elmúlt napok termésébe. Csajok, eszméletlen sokat írtatok!
Először is Miksának nagyon boldog második, Ábelnek pedig nagyon boldog első szülinapot kívánunk így utólag!
És amit még rögtön kiszúrtam, az egy naggggyon csinos kismama
Ildikó, nagyon szuperül nézel ki, az összes feltett képen
Én is ilyen csini-bini szeretnék lenni majd pocakosan
Márti,
nagyon jók a képek rólad! Látszik, hogy sportolva fogytál, és nem éhezve. Mármint az nem látszik, hogy fogytál, csak én tudom, ha valaki olyan nézné a képeket, aki ezt nem tudja, azt mondaná, hogy mindig is ilyen voltál
Az tetszik leginkább, hogy nincs pocakod (nem úgy mint nekem), meg hogy jó vékony a derekad.
Valahol kérdezted, hgoy a kívánt súlyt-alkatot megtartani nehéz-e: hát továbbra is sportolni kell Neked is, meg persze odafigyelni arra, hogy mit eszel
És akkor tuti nem lesz gond.
Ildikó,
én is írok egy jó kis receptet. Ez paradicsonos-mozzarellás csirke. Csirkemellet kis olíván serpenyőben megsütöd, aztán átteszed egy jénaiba, rá kerül egy kis ketchup, arra bazsalikom, majd paradicsomkarikák, végül egy adag reszelt mozzarella. Ezt kb. félóra alatt kell sütőben megsütni. Ez eddig Norbi 1-es kód
Rizzsel szoktuk enni, nagggyon fincsi
Motiot,
jobbulást mindkét betegednek!
Szirom,
ahogy írtad a recepteket, összefutott a nyál a számban, pedig nerég ettem
Na még egy kis élménybeszámoló rólunk: egy hét Szentesen elegendő volt ahhoz, hogy Zsoltika nagyon hozzászokjon a kényezetéshez Ott persze négyen ugráltuk körül, itthon meg egyedül vagyok vele, és igényt tart minden percemre Nem mondanám, hogy pl. tegnap rosszalkodott volna Zsoltika, csak mindig vele játszak: pingpongozzünk, építsünk, ugráljunk az ágyon, és még ha sikerül is leültetni egy kicsit a mese elé, akkor is üljek oda hozzá
Azt hiszem, ő is anyás egy kicsit.
Szentesen amúgy nagyon jól éreztük magunkat szokás szerint Zsoltika kapott egy kis házikót, imádott belemászni, de nem érte be ennyivel, emelgette, döntötte-borította (ez egy könnyű csővázas sátor). Ezen kívül aktívan részt vett a szüretben is Szemezgette a szőlőt, aztán forgatta a darálót, végül préselte is
Rengeteg babot fejtett, ezt nagyon imádta. És végre igazán ráérzett a szőlőevésre: eddig csak a levét itta, most már simán ette a szemeket, mégpedig rengeteget!
Teszek fel még két képet:
egy szüretelőset:
és egy síugrósat:
Imád így ugrálni. Én persze magamtól nem engedném, mert egyrészt félek, hogy hányni fog, másrészt hozzászokik, itthon is akarja, de nem vagyunk rá annyian, hogy minden oldalról körülálljuk az ágyat, nehogy leessen. De Szentesen a mama mindent megenged... Olyan rossz, sokszor úgy érzem, hogy egyedül vagyok szigorú a gyermekemmel, mindenki más csak játszik vele meg bolondozik, de az összes olyan dolog, amit nem szeret, az rám vár, mint pl. a pelenkázás, amit utál Zsoltika, a pancsi utáni öltöztetés, amit szintén mindig szeretne megúszni, vagy az esetleges gyógyszerek beadása, meg az összes fegyelmezés
Na mindegy, ez van. Most lépek, holnap ikeázunk, torna is lesz, egész héten rohangálunk, mint a mérgezett egerek
Sziasztok,
Gabi