Új privát üzeneted érkezett!

Márti!!Nagyobbat??????
Ebből??
Hiszen épp ez a gondKép 3 adag koszos simán belefér, és csak gyűlik-gyűlik, Ildikó meg csak mos-mosKépKép

Szirom, régebben írtam én is, hogy Olivér is imádja(ta) a Teletubbiest, csak mi a bbc prime-n szoktuk reggel 7-kor nézni, de az meg eltűnt(mármint az adó), a kikán 9-kor meg mindig elfelejtem.Pár napja fedeztük fel, hogy ott még most is megy.
Van nekünk valahol 2 videókazink is(Levente is függő volt), de ugye videó nélkül nem lehet nézniKép

Na, az hogy speciál ismeretlen volt, de így , hogy nápolyi, így már okéKép

Szegény Miksa, megcsípte egy pókica?
Engem utóljára a seggem hajlata alatt csípett meg, de kb.8-10 helyenKép.Kicsit fájt.

Az előbb jött a kapunyitós ember(akinek múlt héten hétfőn-kedden kellett volna jönnie), most is 9 helyett 10 után ért ide.De ez még mind semmi, mert ami kart adtak az eltörött helyett a boltban, az nem is jó ehhez a kapuhoz.Most visszavitte.Talán még ma jelentkezik újból.
Jó fejKép

Pusz
Ildikó
vas

Na itt vagyok.
Most ettem mg 1 adag gyüm.levest. (ezt nem tudom másképpen írni), aztán még a hűtőben 1 adag fini zöldsalátám meg 1 fasírozott. De most még a levegő is alig férbelém. Majd később megeszem
Ja, képzeljétek totál eltunyulok. Most meőztem a kozm. barátnőmnek, hogy mennyit fogytam, Õ meg 4 kilót felszedett mióta elköltözött a palija. Azt mondja még gyűjti az enrgiáját és neki vág. Én meg képtelen vagyok újra kezdeni, torna semmi. Lassan meg sem érdemlem, hogy ide írjak Nektek.
Kéne vmi. lendület.

Szirom!

A nyomda témára emlékeztem.
Szegény Miksa, hogy néz ki a fülecskéje? Kened vmi.vel?

Nálunk meg Mr. Bean őrület van. Nyáron a Minimaxon adták a mesefilmet a TV2-n meg a valódit, és teljesen függő lett. Erre a Férjem átmásoltatott a kollégájával néhány mesét és most azt akarja nézni amint kinyílik a szeme az esti alvásig. Reggelre úgy besokaltam, mikor reggel 1/4 7-kor jön ki a szobájából, hogy Anya kapcsold be a Mr. Beant, azt mondtam, hogy elromlott a kazetta és Apának el kell vinnie megcsináltatni. Kicsit nyösszögött még, aztán elkezdett vasútat csinálni a szőnyeget. Rohantam utána a Férjemhez, leadni a drótot, nehogy véletlenül is elindítsa Neki.

Na megyek dolgozni, majd benézek. Jelentkezzetek.

Márti
mártus

Sziasztok!

Megvagyok én is, zenebölcsi klassz volt, Miksa egyedül a játékosvödörtől tart még mindig. Már az elején gyanítottam, hogy nem szimpi neki, de akkor annyira visszahúzódó volt, hogy ezt nem nagyon lehetett ezt elkülöníteni. Most viszont egész lelkesen tapsikol, keverget, sóz, ma még táncolt is, de amikor a játékokat ki lehetett venni, akkor megint csak 1 méterre közelítette meg. Vissza meg egyáltalán nem teszi, de nem azért, mert meg akarja tartani. Egy nagy műanyag, bordó, valszeg virágcserép.

Ildi! Miksának csak pár napos ez a Teletubbies-mániája, talán ezért nem figyeltem föl régebben arra, hogy írtad. Bocsika. BBC nálunk megvan (UPC Direct), délután 3-kor szoktam elkapni a Tápipiket rajta.

Márti! Fenistillel kenem a fülecskéjét, már jobb.

Biztatásként annyit tudok mondani, hogy hajrá Márti!Kép

Lányok, ha már fogyistopikban vagyunkKép: naszóval tegnap találkoztam a barátnőmmel, aki elment akupunktúrás ( http://www.akupunkturagiller.hu/index.php?nyito=1 ) kezelésre. 10 kiló fölött fogyott egy hónap alatt, és azt mondja, hogy nagyon könnyedén ment. Állítólag egyáltalán nem volt éhes, édességet se kívánt, így nem volt nehéz betartani az előírt diétát. És 2-3 hete nem jár, és nem szedett vissza semennyit sem. Drága, 27 ezer Ft, és heti 3-szor kell menni, de bizisten kezd érdekelniKép A férjének nem mondta meg, hogy akupunktúrára jár, a pasi csak azt látta, hogy fogy, és közölte, hogy látod, megy ez, ha akarodKép És ez a lány úgy igazán semmitől se tudott rendesen lefogyni, pedig annyi mindent kipróbált. Persze mindig fogyott valamennyit, de pont annyi hiányzott, hogy ne legyen teljesen elégedett. Hát most az lehet, tök jól néz ki!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Egyébként eddig állt a babanet, vagy fél órája próbáltam ezt elküldeni...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

De milyen diétát kell tartani hozzá?
Miksának nem viszked a kis füle?

Ja, és képzeljétek Győrben is van ám zenebölcsi, nem csak a nagy Pesten.
Minden vas. de. 10 órától. Éva nevű csaj tartja aki állítólag most terhes. Képtelen vagyok Apját meg Fiát elküldeni. Úgy volt, hogy most vas. mennek, erre azt az infót kaptam, hogy az ünnep miatt elmarad, így mentek el hattyúkat etetni. Err ma meg olvasom, hogy mégis volt. A hétvégén bizos küldöm Õket. Apuci kicsit parázik, hogy biztosm csak Anyukák lesznek, mit keres Õ ott egyedül Pasi? Én meg vas. de. 10-kor nem tudok elszabadulni a tűzhely mellől. A döbrögiét mindegyik szereti ám. De vmi. cselt majd kitalálok.

Na. én lassan megyek haza.

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus

Márti!

Mi sem Pestre járunk, hanem SzigetmonostorraKép Egyébként én tényleg csak mamákat láttam zenebölcsiben, de a vasárnap délelőtt az talán speciális, elképzelhető, hogy más anyuka is főz, és elküldi a pasikat valahováKép

Diéta: háát, nem esküszöm meg, de 1000 kalória körül talán. De lehet, hogy kevesebb. Valahogy úgy magyarázta a lány, hogy úgy szúrják meg, hogy ne legyen éhes, rendeződjön az anyagcsere, valahogy ki tudják iktatni az édesség utáni vágyat is, sőt, az idegeskedést is.

Miksa füle: első nap piszkálta, de már nem. De sokat is javult.

Többeik, hahóó! Most van pár percem, mennek a TápipikKép

Aztán megyünk a kertbe, mert beborított minket az avar... Ami még nem lenne olyan nagy baj, de van fenyőtüske is, az meg kiöli a füvet.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is jönni akarttam, de nem bírtam fellépniKép
Márti, mi nem is a nagy Pesten lakunkKép( és nem is ott zenebölcsiztünk- és mi csak egyszer voltunkKép )

Szirom, nekünk is upc direct van(tök utálom), és egyszercsak elűnt a bbc prime.Fogalmam sincs hova.
Ott reggel 7-kor, meg du.3-kor vanKép
Pedig legalább lenne egy kis csönd ezalattKép

Olivér ma mindössze 40 perc alvást produkált, Most itt őrjöngenek.Már szétordítottam magamKép
nem hiszitek el, hogy az agyamra mennek.
Lányt akarok!!!!!!!!!!!
Aki ari, csöndes, szótfogadó, el barbie-zik a sarokba, olvasgat, nem úgy mint ezekKép
Oli egyedül totál nyugodt, Levente kihozza belőle a vadállatot, állandóan verekedikKép

Szirom, múltkor írtad, hogy nem használsz semmit a bőrödre, ha jól emlékszem, rosaceás, ugye?(most nincs időm visszakeresni).De tegnap láttam a gyógy.tárba egy krémet:
La roche posay márkájú (hasonló a vichyhez), Rosailac a krém neve, és érzékeny, hajszáleres, kipirosodott vékony bőrre való.
Kérdezd meg szerintem a gyógyszertárost, lehet mintájuk is van kipróbálni.
Valamit azért csak kéne használnod az arcodraKép

Nekem is egy ismerősöm járt ilyen akupunktúrás izére. Fogyott is mindig, de állandóan visszaszedte.Most ott tart, hogy évente megcsinálja egyszer.
Nem tudom, én ezt bírnám-e, bökködnek ész nélkülKép
De , ha jól tudom itt megvan szabva, hogy hány kalóriát ehetsz egy nap(és nagyon keveset)
Meg sokat kell inni(vizet), amit én nem is szeretek.

Mr. Beant Levente szereti nálunk.Én rosszul vagyok tőle, ha csak ránézek akkor is.
Imádom Angliát, de az angol humor nem az én világomKép

Megyek gyerekétkeztetés vanKép

ildikó
vas

Jó munkát Szirom!!!!
Kép

Totál hangzavar van, ordítanak, minta a skál, meg a legók közt karambolozik Levente.
Ma már 8-szor szedettem össze a legókat, meg a puzzlékatKép

Én is kb. ennyi kalóriára emlékszem, de lehet , hogy csak 800.Szerintem van egy kis agymosás hatása is , nem???
Ilyenkor el is hiszi az ember, hogy nem kívánja az édességet, meg nem éhesKép
Ki tudjaKép
vas

Ildi!

Hát, nem úgy értettem, hogy a rozáceára nem használok semmit, hanem nem tudok semmi ápolókrémet, hidratálót, akármit rákenni, mert azonnal romlik. A kozmetikus-sminkes csajtól kaptam (ja, vettemKép) egy krémet, vagyis szérumot, ő ezt használja. Janssen-gyártmány, néha tök jól rendbeszedi, de úgy általában nem tökéletes a helyzet. De majd megnézem azt, amit mondasz. Biztos az is horrordrága, az enyém is 9900 Ft volt. De nem sajnáltam rá, múljon el már végre, de csak ímmel-ámmal használ. A lámpát kéne megint előkapnom. Amit a bőrgyogyik adtak, az szart se ért.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! Ez erre a lányra nem hiszem, hogy érvényes, ő nem hiszi el, hogy nem kívánja az édességet, csak azért, mert megszúrtákKép Biztos, hogy jó a dolog, csak én attól tartok, hogy nagyon időleges. De ha egyszer lefogy az ember, azt már könnyebb tartani azért, mint állandóan küzdeni, nem? Én legalábbis az utolsó néhánnyal (8-10-zelKép) nem boldogulokKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ez nem olyan vészes, csak a fele(4-5 ezer körül van)Kép
Én is vettem a képemre egy myokin arc, és egy szemkrémet tegnap, elfogyott a régi.A szemre valót még nem használtam, de az arcra való az már egyszer volt, és jó volt.Nem mondom, nem egy lancome, de arra most nem fussaKép
Ez is sok volt egybe a kettő(na, meg egy kézkrémet is vettem)

Most mi is kimegyünk az udvarra, itt fáj a fejem már.Levente nem is jöhet ki, mert nem rakott rendetKép

Ildikó
vas

Az biztos, hogy ha már lefogytál, azt könnyebb megtartani, én ettől tök féltem, de nekem könnyű volt.Sőt, közben még szép lassan lement1-2 kiló.)
Tényleg megyünk, Oli be is kakáltKép
vas

Sziasztok!

Szirom!

Krém ügyben Én nem vagyok vmi. nagy szakértő, de a lámpát okvetlenül kéne használnod. Régen dolgoztam a ZEPTERnél, és ilyen lámpákat is értékesítettünk. Az Én véleményem, hogy leginkább a bőr problémákra van jó hatással. Mekkora lámpád van? Rendszeresen kéne használnod.
Apukámnak volt a bokája körül évekkel ezelőtt egy piros folt, elvittem bőrgyógyászhoz, érsebészhez, krémek, gyógyszer hegyek de semmi javulás. Aztán akkor került a kezembe először ilyen lámpa. Kb. 2 hét alatt úgy eltűnt a folt mintha sosem lett volna ott. Szóval ne késlekedj. Pl. Miksa nézi a Teletabbit, de lámpázol az egyik kezeddel, a másikkal meg Nekünk pötyögsz. Ennél jobb időbeosztás nem is kell.
Akupunktúrára még nekem is járt egy ismerősöm évekkel ezelőtt. Arra nem emlékszem, hogy lett volna Neki diéta. Úgy csinálták, hogy pici tűket raktak a fülébe, azt leragasztották, és azokat kellett Neki napjában többször mozgatni, masszírozni. Nem böködték állandóan.

Ildikó!

A HAUSKA termékeket ismered? Milyen találod?

Milyen bolondokháza lehet Nálatok. Egyébként, hogy van Levente? Csak nehogy a sok verekedésnek vmi. baleset legyen a vége, az ilyen játékok sokszor fordulnak rossz irányba.

Gabinak elküldtem a képeket amit Nektek is, de még nem reagált. Motiottal az élen.

Na, most megyek, de azért figyelgetek a lehetőségeimhez mérten.

Puszi: Márti
mártus

Jo reggelt,
itt vagyok, de nem leszek megint hosszu. Epp most irtam egy hosszu levelet es kikapcsolt a gep. Apa tegnap csinalta meg, mert nem is volt eddig , de ugy latszik rosszul csinalta.
Szegenykem itthon van, hörghuruttal nyomja az agyat, ugyhogy öt is apolnom kell. Most ket gyerek van itthon.
Abel itt visit a labam alatt, nem tudok sokaig maradni.
Marti,
hiszen en reagaltam a kepeidre! Vagy küldtel mar azota ujakat?
Ildi,
nem irigyellek a ket verekedö gyerköcert, de majd csak letelik es Levente megy oviba.
Szirom,
hallgass a csajokra es elö a lampaval!!

Na mennem kell, mert all a bal. Meg egy csomo dolgom is van ma. Autot kell szervizbe vinnem, mert jövö kedden hazaugrunk hetvegeig, es nincs mar müszaki a kocsin. Meg föznöm is kene, mert apa is itthon van es valahogy fel kell epülnie.

Fogyokuram nem all sehogy, szerintem visszahiztam mindent, amit leadtam. Utalom magam! De legalabb egeszsegileg jol vagyok. Bar annyira meg nem erzem jol magam, hogy sportoloni merjek, nehogy megint baj legyen. Bar az kene, mert csak az segit.

Na mennem is kell, majd megprobalok meg jönni
puszi
>Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Bocs, hülyeséget írtam. Még korán volt. Az csak Gabira vonatkozik.

Márti
mártus

Sziasztok!

Miksa is beteg, Ildi, hasonlónak nézem, mint ami Leventével volt. Tegnap estefelé, amikor bejöttünk a kertől, megölelgettem, és akkor éreztem, hogy marhára meleg. Délután már volt hasmenése, baromi büdi volt, de úgy egyébként talán nem annyira vészes. Meg csak kétszer volt. Naszóval 39,2-ig ment neki Nurofennel, aztán egy órán keresztül tartotta is ezt, nagyon bágyadt volt szegény, de végül lejjebb ment neki. Éjszakára kapott kúpot, de hajnalban megint lázas volt. Most jól ébredt, de nemtom, mi a fene ez. Még azt se tudom, hogy menjünk-e dokihoz, mert ő is csak azt mondaná, amit csináltunk, hogy csillapítsunk 38 fok fölött, 39 felett meg hűtőfürdőzzük. Mondjuk a fosti miatt talán kéne vele beszélni, még meglátjuk. De az meg tegnap délután volt utoljára.

Márti! Jól van, majd előkotrom a lámpát, megpróbálom csinálgatni. Mindig elfelejtem. És ha Miksa Tápipiket néz, akkor örülök, hogy levegőt veszekKép Meg majd akarja a lámpát persze, szerintem még a Tápipik mellett is. De tényleg igazad van.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Aszonta a doktor, hogy ne vigyük oda, mert csak betegebb lenne. Állítólag több fostis vírus is van most a levegőben, és ha ez így átment rajta,akkor tök jó. Ha mégsincs vége, akkor meg úgyis beszélünk. Bírom a gondolkodását, laza, jó fej, fiatal pasi, de ha gond van, akkor nagyon ott tud lenni.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!!

Ma mi sem felejtettük el Tinky-winkytKép
Végre csönd van!!!!!
A tegnapi napnak csúnya vége lett, Levente 5-től büntibe volt a szobájába.Egy darabig elég jól viselte, megnézett egy filmet, leengedtem vacsorázni, vissza is ment szó nélkül, de utána le akart jönni.Na, 20 perces bőgés, beszámolás 10-ig, aztán felhúzott a szobába.Fél 8-kor már aludt is.Olivér is megsínylette a 30-40 perces alvást, 3/4 6-kor úgy dőlt ki, mint a huzatKép
De megint csak fél órát aludt, ahhoz képest egész jó volt az éjszaka.
De már megint köhög, és megint folyik az orra.
Pedig már múlt héten kigyógyult belőle.Most kezdjük előről az egész mizériát.Hétfőn pedig a gyerekorvos semmit nem látott se a torkán, se a tüdején nem hallott semmit.
Én is csak akkor viszem őket, ha már én nem tudom megoldani a problémát.Most is inkább az igazolás volt a lényeg Leventének.A hasmenést meg én is megoldom.Bár most már 2 napja nem is volt neki még kaka sem.Talán megjavultKép

Márti, hasukát nem ismerem.
Úgyhogy nem tudok nyilatkozni.

Az előbb kiszámoltam a kötelező biztosításomat itt a neten.Horror amit eddig fizettem.
1/4 évre 25 ezret, most meg a legolcsóbbnál(aegon, union)kb 11-12 ezer lesz.
Pont szarul estem bele a kocsivásárlásba tavaly.Bp-i lakos, nem voltam még 30 éves, nem volt meg még 3 éve a jogsim.Így ezért fizettünk egy csomót, de most majd váltok biztosítót, így 11 ezerből megúszomKép
Ez is valamiKép

Tök idegesítő, ahogy Lala nyivákolKép
De ezek tök megbűvölten nézikKép

Hétvégén meg valószínű, hogy jö az egész famíliám.Tesómék 4-en(2 gyerekkel), meg anyámat is hozzák.
Megint főzhetek 3 napon keresztül.
gyorsan kérek ötleteket sütőben megvalósítható nagy adag gyors kajákhozKép
Rakott tésztára gondoltam, paradicsomosan, vagy tejszínesen, meg valami tejfölös husira, azt is sütőben.
Én ennyi embernek nem főzögetek, kavargatok órákon át semmit.

Hú, megint írtam egy regénytKép

Motiot, jó betegápolást neked is!!!Kép
Miksát meg diétáztasdKép

ildikó
vas

Szirom, én is pont erre gondoltam, lehet Olivér is a rendelőben szedte össze a mostani fikásodást, köhögést.Hiszen már kigyógyult addigra, csak még nem volt erős a szervezete, erre benyelte a következő bacitKép
vas

Na akkor egy gyors recept:
Csirke kópé módra: A tepsi aljába tegyél csíkokra vágott szalonnát v. füstölt sonkát (azzal ízletesebb), lehet fele vaj-fele szalonna. Aztán karikázd le a krumplit vastagabb karikákra (sokat), aztán karikázz hozzá 1 réteg paradicsomot aztán 1 réteg paprikát. Arra jön a feldarabolt sózott, esetleg fűszerezett csirke darabok. Egy kevés víz alá. Fólia a tetejére, sütőbe. Isteni finom és tényleg nem kell bajlódni vele.
Meg amit múltkor írtam gyümölcsmártást. Ha szeretik nagyon gyorsan meg van és nagyon ízletes.

Szegény Olivér.
Levente mivel érdemelte ki ezt a szobába zárást? Ennyire eldurvult a helyzet otthon?

A Mi biztosításunk az Unionnál van, tavaly azt találta a Férjem a legkedvezőbbnek. Kíváncsi vagyok, hogy Nekünk majd mit fog kidobni idén.

Szirom!

Mekkora a lámpád? Tényleg neki durálhatnád Magadat a témának.
Miksának is jobbulást.
Apuci szerencsésen hazaért tegnap?

Képzeljétek, megint elkezdtem csalánteát inni. De. főzök magamnak olyan 3 dl-t. Nagyon jó vese-és vértisztító, rohangálok egész de. pisilni tőle.

Na most ennyi. Majd még jövök.

Márti
mártus

Sziasztok!

Motiot! És képzeld, én már több mint egy hónapja vagyok két gyerekkel. A te urad legalább járni bír! De azért szar lehet neki nagyon. Jobbulást!

Ildi!
Miksa rizst vacsizott. Ma még nem is volt kaksi.

Sütős kaja: az ember épp ma akarja megcsinálni a specialitását, az baromi jó ám! Tarja sajttal és gombával összesütve, majd mingyá megkérdezem, pontosan mi a menete. Naszóval: egy kicsit megsütöd a húsokat, lassú tűzön, olíván, aranysárgára teflonserpenyőben. Aztán másik serpiben szallonacsíkokat olvasztasz, arra hagymát és gombát teszel, esetleg sonkacsíkokat is, sózod, borsozod, és amikor megfonnyadt, a felét egy tepsi aljáre teszed, rámennek a húsok, és a gomba másik felével betakarod. Az egész tetejére sajtot reszelsz, ő trappistát szokott. Én megjegyzem, edámit vagy ementálit tennék ráKép 1-1,5 órát még sül. Még kiegészítette az uram, hogy szelet húsonként egy-egy fej hagyma kell, meg olyan 4 fej gomba.

Vagy süssél kacsát, beáztatod a római tálat fél órára (ha vanKép), fogod a kacsát, besózod, pici majoranna, meg én néha kis fokhagymát is teszek rá, beteszed a sütőbe, és sütöd 2-3 órát. Inkább 3-at. A végén leveszed a fedelét, hogy piruljon is. Én néha meg is fordítom, de az elég nagy attrakció. Hagymás tört krumplival tök jó, a kacsa alatt összegyűlő zsírral fincsi a krumpli. Párolt káposztával szeressük, de ha nem akarsz csinálni, a Corában lehet kapni a csemege uborkák környékén Rege típusú párolt vöröskáposztát befőttesüvegben, nagyon finom, de komolyan. És azzal már semmit se kell csinálni.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi-kösziKép

Csak az a gond, hogy én csak a csirkemellet eszem meg, más húst nem.És ugye olyat kell csinálnom, ami nekem is jó(főleg nekemKép )
De majd összekobinálok valamit a leírtakbólKép
Vasárnap jönnek, és csak kedden mennek el, tehát 3 ebédről kell gondoskodnomKép

Most megyek, gép kikapcs.Kép
vas

Ildi, megy ez csirkemellel is, csak szerintem, tarjával jobbKép De csirkemellel még gyorsabb is. Egyébként mint ha az ember csinált volna már csirke- vag pulykamellel, de mi tarjával bírjuk igazán. Az a gombás-hagymás cucc meg nagyon jó.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is erre gondoltam, hogy a Szirom félét is meg lehet csinálni pipi mellből, de az anyémet is minden további nélkül. Sőt a gyüm. mártásos talán azzal a legfinomabb, a kópés csirkét meg abból csinálod emiből akarod, pulykából is miért ne lenne jó?

Akkor lehet, hogy én is jobb ha készülök vmi. hasonlóra Andrásnál. Tegnap is megyek érte du. aztán nyomják az egyik Anyuka kezébe a Gyerekkel együtt a gyógyszeres üveget meg, hogy beadtuk ám Anyuka a gyógyszert. Azt hittem felrobbanok az idegtől. Én szt sem tudom, hogyan kíméljem a Gyerekemet a felesleges betegségektől, meg vitaminozom, más hülye meg viszi ha esik ha fúj.

Miksa, hogy van? Volt ma kaka? Láza? Pihizik v. szaladgálós inkább?

Ja, és Ábelnek sok puszi, meg gyógyulást kívánok.

Márti
mártus

őőőőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 13:09-kor.
vas

oiuu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 13:10-kor.
vas

Sziasztok!

Mártus, köszi az érdeklődést. Miksa jobban van, délelőtt 37,2 volt neki, így nem is adtam rá semmit. Egy adag kaksi volt, jobb mint tegnap, de még nem az igazi. És jókedvű, pörög, dumál nevetgél. Kíváncsi leszek, hogy ébred.

Különben amikor az Ikeában voltunk, én is láttam halál beteg gyereket, ezerrel rohangált a piactéren, és köhögött bele a nagyvilágba. Nem is hagytam Miksát a közelébe menni. De miért nem lehet otthon tartani a beteg gyereket? Vagy ha már muszáj vinni, akkor legalább próbálja az anyja maga mellett tartani.

Ildi! Csini vagy! És a szoknya is jó! Hogy tudsz Oli mellett varrni? Vagy most lefoglalja Levente? És most végülis mikor derül ki a kölkec neme? Mikor mész a Praxisba? Mi is ott voltunk különbenKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na benézek Én is.

Szirom!

Jók a hírek. Ha szaladgál tényleg jól érzi Magát. Nálam ez az egyik mérce a beteg-gyógyult állapotra.

Ildikó!

Még hogy Te aggódsz a pocakod miatt? Szerintem még a múltkori képhez képest is nőtt. Jó a szoknya. Miben állt az átalakítás? Gumis a dereka, vagy megtoldottad vmi. anyaggal? A xsizma is csini csak tudd hordani. Denem baj akkor se, jövőre is lesz tél minden bizonnyal. De ha így haladsz a súlyoddal idén is fogod tudni hordani. Tényleg mit mutat a mérleg, gyorsan mérd le Magad, vagy megy fejből is?

Levente sztori: Ez tényleg kemény lehetett. Szörnyű, amikor az ember próbálja Õket nevelni, aztán mindíg csak falba ütközik Náluk. Közben legyél kemény, de amúgy meg legszívesebben az öledbe kapnád, hogy Cica-mica ne haragudj Anyára, hogy így keménykedik Veled, de a Te érdeked.

Hú, még 4 nap és kiderül, hogy van kukac v. nincs kukac. Én meg csak 1 hét múlva tudom meg.

Olivért még tudod emelgetni? Nem húzódik a hasad?

Na, megyek. Még benézek hazamenetel előtt, addig dolgozom.

Márti
mártus

Köszi, SziromKép
Hogy tudok varrni mellette?????
Baromi nehezen.Akárhányszor felállok próbálni, vagdosni, mindig kihúzom a dugót isKép
Á, Levente nem foglalja le.Pont azon röhögtem, hogy bármit csinálok, bárhol, ezek mind a ketten ott vannakKép
De oda nem nyúl, miközben megy a gép.Arra azért figyelek.Elég nehéz, de máskor meg nem tudok, mert amikor alszik, nem akarok zörögni vele.

Elvileg szombaton már látni a kuksit, vagy a nunustKép
12.20-ra megyünk.
Én mindig odajártam Olivérrel isKép
Annyira jó fej az ultrhangos pasi.Mindent megmutat, látszik rajta, hogy tök szereti, amit csinál, és azt akarja, hogy neked is jó élmény legyenKép

Pusz
vas

Közben Márti is írtKép
Csak a derekát vágtam le, és volt egy sztreccs farmeranyagom, azt betoldottam oda.De kicsit bő lett, azt bevettem, de nem vágtam el, így bármikor kitudom bontani, ha szűkülKép

Méghogy fejből a súlyom???
Hogyne menne??
A mérleggel indítom minden napomat.Most egy kicsit megindultam felfele,62.5 voltam reggel.De ez is csak 2,5 kiló hízás a 18.héten.
Az tök jó, nem????Kép
Örüljetek velem együtt!!!KépKépKép

Most már tényleg nem aggódok, én is látom, hogy elkezdett nőni, meg már olyan kis édesen mocorogKép

Oli felébredt, sziasztokKép
vas

Még egy gyors bekukkantás!

A súlyod szuper, Ildikó. Tényleg örülök Veled. Holnapra Én is megnézem, hogy ilyen tájt mennyi voltam, mert emlékszem, hogy 61 kg-al kezdtem a terhességet. Csak el ne felejtsem. Te is ennyi voltál, ugye?

Na most már lassan pakolok aztán húzok Andráskáért. Ilyenkor már úgy hiányzik, alig várom, hogy Magamhoz ölelhessem, aztán hazáig csacsog, hogy mi volt a bölcsiben.
Ja, hétfőn kérdeztem Tőle, hogy mi volt az ebéd, azt mondta, hogy borsófőzelék husival. Tegnap megint kérdezem, hogy mi volt, azt mondja bfőzelék. husikával. Hát kíváncsi vagyok, hogy ma mit mond.

Na, puszi Mindenkinek: Márti
mártus

Sziasztok Lányok!

Kicsit nehezen tudok gép elé ülni, bocsi Kép Még a visszaolvasást sem sikerült véghezvinnem, csak belelapoztam az elmúlt napok termésébe. Csajok, eszméletlen sokat írtatok!

Először is Miksának nagyon boldog második, Ábelnek pedig nagyon boldog első szülinapot kívánunk így utólag!

És amit még rögtön kiszúrtam, az egy naggggyon csinos kismama Kép Ildikó, nagyon szuperül nézel ki, az összes feltett képen Kép Én is ilyen csini-bini szeretnék lenni majd pocakosan Kép

Márti,
nagyon jók a képek rólad! Látszik, hogy sportolva fogytál, és nem éhezve. Mármint az nem látszik, hogy fogytál, csak én tudom, ha valaki olyan nézné a képeket, aki ezt nem tudja, azt mondaná, hogy mindig is ilyen voltál Kép Az tetszik leginkább, hogy nincs pocakod (nem úgy mint nekem), meg hogy jó vékony a derekad.
Valahol kérdezted, hgoy a kívánt súlyt-alkatot megtartani nehéz-e: hát továbbra is sportolni kell Neked is, meg persze odafigyelni arra, hogy mit eszel Kép És akkor tuti nem lesz gond.

Ildikó,
én is írok egy jó kis receptet. Ez paradicsonos-mozzarellás csirke. Csirkemellet kis olíván serpenyőben megsütöd, aztán átteszed egy jénaiba, rá kerül egy kis ketchup, arra bazsalikom, majd paradicsomkarikák, végül egy adag reszelt mozzarella. Ezt kb. félóra alatt kell sütőben megsütni. Ez eddig Norbi 1-es kód Kép Rizzsel szoktuk enni, nagggyon fincsi Kép

Motiot,
jobbulást mindkét betegednek!

Szirom,
ahogy írtad a recepteket, összefutott a nyál a számban, pedig nerég ettem Kép

Na még egy kis élménybeszámoló rólunk: egy hét Szentesen elegendő volt ahhoz, hogy Zsoltika nagyon hozzászokjon a kényezetéshez Ott persze négyen ugráltuk körül, itthon meg egyedül vagyok vele, és igényt tart minden percemre Nem mondanám, hogy pl. tegnap rosszalkodott volna Zsoltika, csak mindig vele játszak: pingpongozzünk, építsünk, ugráljunk az ágyon, és még ha sikerül is leültetni egy kicsit a mese elé, akkor is üljek oda hozzá Kép Azt hiszem, ő is anyás egy kicsit.

Szentesen amúgy nagyon jól éreztük magunkat szokás szerint Zsoltika kapott egy kis házikót, imádott belemászni, de nem érte be ennyivel, emelgette, döntötte-borította (ez egy könnyű csővázas sátor). Ezen kívül aktívan részt vett a szüretben is Szemezgette a szőlőt, aztán forgatta a darálót, végül préselte is Kép Rengeteg babot fejtett, ezt nagyon imádta. És végre igazán ráérzett a szőlőevésre: eddig csak a levét itta, most már simán ette a szemeket, mégpedig rengeteget!

Teszek fel még két képet:
egy szüretelőset:

Kép

és egy síugrósat:

Kép

Imád így ugrálni. Én persze magamtól nem engedném, mert egyrészt félek, hogy hányni fog, másrészt hozzászokik, itthon is akarja, de nem vagyunk rá annyian, hogy minden oldalról körülálljuk az ágyat, nehogy leessen. De Szentesen a mama mindent megenged... Olyan rossz, sokszor úgy érzem, hogy egyedül vagyok szigorú a gyermekemmel, mindenki más csak játszik vele meg bolondozik, de az összes olyan dolog, amit nem szeret, az rám vár, mint pl. a pelenkázás, amit utál Zsoltika, a pancsi utáni öltöztetés, amit szintén mindig szeretne megúszni, vagy az esetleges gyógyszerek beadása, meg az összes fegyelmezés Kép

Na mindegy, ez van. Most lépek, holnap ikeázunk, torna is lesz, egész héten rohangálunk, mint a mérgezett egerek Kép

Sziasztok,
Gabi

pgaboka

Jó reggelt!

Gabi!

Köszönöm a dicsérő szavakat. Háááát, a derekam tényleg 7 cm-el lett vékonyabb (ha jól emlékszem) de, még lenne mit lefaragni belőle. Hiába itt a jó idő nem tudok elmenni futni, fáj a bal térdem még mindig, tegnap próbáltam. Neki duráltam Magamat a futásnak, és vissza kellett fordulnom. Tök pipa vagyok, hogy mitől lehet, padig nagyon élveztem. Olyan jó érzés volt utána, szinte mikor hazaértem, lezuhanyoztam, indultam is volna vissza, egyáltalán nem éreztem Magamat fáradtnak. Tudom, tornázni is lehetne otthon, de…
Mikor a család fekszik a szőnyegen, András húz, hogy Anya gyere Te is játszani. Mit lehet akkor csinálni, aztán jön a vacsoráztatás, stb, stb…
Ah, sz*r ügy, de vmit. ki találok majd.

Jaj, de aranyos Zsoltika. A síugrós különösen. Hát nem csodálom, hogy a szívbaj kerülget a látványától. Az, meg amit írtál, hogy úgy érzed egyedül Te vagy szigorú a Gyerekkel a Családban, sajnos ez mindenhol így lehet. Te szereted a legjobban, és mégis Neked kell a leginkább szigorúnak és következetesnek lenni Vele szemben. Szörnyű ez a kettősség.
Azért nézz be gyakrabban. Olyan ritkán jössz.

Ildikó!

Na, megnéztem a kiskönyvemet (csak fél órát kerestem). Én 2 hónapos terhesen voltam 61 kiló, és 18 hetesen 64,5 kiló voltam. Akkor én 3 kilót híztam. Összesen meg 14-et, a legtöbb az aug-szept között amit egyszerre felszedtem 3 kg volt. Állítólag a sok szőlőtől, meg dinnyétől. A többi az olyan 1-2 kg volt havonta. De majd most remélem még ennyi sem lesz.
Ha tudod, nézed meg, hogy mennyi voltál Olivérrel ennyi idős terhesen. Büszkélkedj csak Magadra, nagyon ügyi vagy. Képzeld el milyen jó érzés lesz mikor jöttök haza a kórházból és látod, hogy na csak 3, 4 v. 5 kg-ot kell csak leadnod.

Motiot!

Te is gyere. Olyan csonka a csapat így.

Cicót meg tudom említsem-e egyáltalán. Mi lehet Vele? Nem tudod Ildikó?

Na figyelgetek, meg dolgozom ezerrel.

Márti

u.i.
Szirom, Téged meg jól kihagytalak, de szerencsére Te úgy is jössz minden hívó szó nélkül, szerencsére.
Ja, és a kajádat kinyomtattam, én is ki akarom majd próbálni, lehet ebben a 4 napban amit most otthon leszünk. Már úgyis gyűjtöm a gondolatokat, hogy mit főzzek Nekik.
mártus

Jo reggelt,
hat ha igy hianyoltok, akkor en is bekukkantok egy kicsit.
Sajnos Abel az egesz ejjel nyöszörgött, nem kapott levegöt, folyik az orra de szerintem el is van dugulva szegenykenek, mert porszivoztam ketszer is es alig jön valami. Közben meg szörcsög ezerrel. Meg jo, hogy volt itthon orrcsepp, azzal valahogy kihuztuk reggelig. Meg jo, hogy ma amugy is mentünk volna dokihoz. Igaz, hogy oltasra, ami ma is elmarad. Hetfön hivtam fel a dokit, hogy Abel vegre meggyogyult, mehet az oltas, erre nem megint beteg lett? Egyebkent en sem szoktam mindjart dokihoz fitni, de ma elmegyek, mert köhögött is olyan hurutosan es jövö kedden ugye megyünk haza, adjon valamit, nehogy az uton vagy otthon legyen baj. Nem tudom, hogy az apjatol kapta-e el megint, vagy a babacsoportban kedden. En is olyan pipa vagyok, kepzeljetek, a 10 gyerek közül min. 7-nek folyott az orra es köhögtek, tüsszögtek. Aztan ha mar ott voltunk nem akartam bunko lenni es hazajönni, de azt kellett volna. Nem tudom, hogy hogy lehet valaki ilyen feleöltlen, hogy a beteg gyereket elviszi tartsasagba. Utalom ezert a hülye nemeteket. Ezeknek ilyesmi nem szamit, mindig csak azt mondjak, hogy mar nem fertöz. Jo, mi?

Ildi, tenyleg nagyon csini vagy! Irto jo, hogy csak 2,5 kilot hiztal eddig. En is kb ennyit szedtem föl a 18. hetig, összesen 13-at, nekem a szoptatassal jött fel ez a sok plusz. Sajnos. De nem erdekel, ha tehetnem, most is igy csinalnam es szoptatnek inkabb.

Merlegre meg mindig nem alltam ra, jo lenne azert azzal az 56 kg-val hazamenni, mert azert mar az is valami. A 61-hez kepest legalabbis.Majd most a par nap alatt odafigyelek es meglesz.

Gabi, Zsoltika is nagyon aranyos! Abel is szerintem ilyen kis Szüret-Gyuszi lesz, nalunk is nagyban megy a bortermeles, apukamnak rengeteg szölöje es nagyon finom bora van. Iden meg nem erti, hogy mi az, de jövöre remelem reszt vesz majd ö is.

Marti,
7 cm a combibol nem semmi! Csak igy tovabb!Szerintem mar en is tarthatnek ilyen eredmenynel, ha nem jön ez a hülye nyavalya. De hat ez van, majd lesz ez meg jobb.

Szirom, tenyleg nem irigyellek, hogy mar hetek ota patyolgatod a ferjedet is Miksa mellett. Nem lehet tul jo es egyszerü. Nekem mar ez a par nap is sok, hogy itt kerülgetem a beteg apat is Abel mellett. De kitartas, majd csak felepül az embered. Egyebkent hogy van? Raallhat mar a labara?

Na megyek, mert reggelizni kell aztan lassan mehetünk a dokihoz is. Na meg gyorsan elküldöm a levelet, mielött megint kikapcsol a gepem.
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Ma legfeljebb délután vagy este tudok jönni, muszáj mennünk egy kört. Jók legyetek!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Puszóka!!!!

Később én is benézek, de Olivér ma tök későn kelt, és el vagyunk úszva.
Megyek teregetni, meg ebédet főzniKép

Puszi
Kép
vas

Na itt vagyok.

Motiot!

Figyuszka, nem a combikámból ment le a 7 centi, hanem a derekamból. Combból csak azt hiszem 4 cm.
Szegény Ábel. Valószínű, hogy azon a babatalálkozón szedhette össze, vagy a Férjedtől még.

Tényleg, szoptatsz még? Ezt nem is tudom.
vagy hülyeséget kérdezek, mert akkor nem fogyóznál ilyen sebességgel.

Mennyi időre jöttök haza? Akkor ide Tatára?

Ildikó!

De hát tegnap, vagy mikor mostál. Ne idegesíts már.
Mit főzöl?

Márti
mártus

ppppp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 13:11-kor.
vas

Na látom előkerültél, Ildikó

De még azt áruld el, hogy mennyivel kezdtél Olivérrel? Akkor látni igazán a változás.
Mint írtam, a hétvégén vendégeink voltak, akik hiztak egy táska édességet Andrásnak. Mindenféle Kinder cuccokat meg Celebrations csokikat. Olyan érdekes a Gyerek, mert tudom, hogy alapjaiban nagyon édes szájú. Ha letennék elé 1 tábla csokit simán bevágná, de magától szinte soha nem kér. Állandóan figyelem a csokik szavatosságát, aztán ha már közeledik akkor kezdem el kínálgatni kockánként.
Tegnap vettem Neki mogyorókrémmel töltött ostyarudakat. 1-et adtam csak Neki, gondoltam majd kér ha akar. De nem kért, csak megette, mosolygott egy nagyot és játszott tovább.

Ti szeretitek a tintahal karikákat? Szerintem tök rágós, mintha gumit ennék. Még Németo.-ban ettem először, aztán itthon is vettem, az meg tök rágós volt. El is ment a kedvem tőle. Szerinted nem az?

Márti

u.i. Szirom, már du. van, lehetne jelentkezni!!
mártus

Nem tudom pontosan kb.63-65-el kezdtem vele(de inkább 63-al)

Mi szeretjük a tintahalat, meg a mindenféle rákocskákat, kagylókat isKép

Levente ma annyira jó gyerekKépKép !!!!
El sem hiszemKép
vas

Elszállt az írásom. akkor sem írom újra.

Piszi minden utánam bejelentkezőnek.

Márti
mártus

Sziasztok!

Nemrég értünk haza, de mindent elintéztünk, amit akartunk. Miksa ma már nem lázas, és a kaksi is csak lazább és csak egyszer volt, szóval jobban van. Viszont rekedt. Nemtom mi ez.

Ildi! Ma mis is éppen 3/4 10-kor keltünk családilag. Mondjuk Miksa jó alvó, de az én uramra ez nem jellemző. Szóval valami lehetett a levegőben.

Márti! Nem úgy van az, hogy 2 óra alatt hazaérünkKép Megint bejártuk Tolnát-Baranyát... Najó, csak Budát meg Pestet.

Gabi! Nagyon bátor és nagyon ügyes Zsoltika! De én is infarktust kaptam volna. Ez a szigorkodás nálunk is így van, meg időnként én is fölkapom a vizet, míg aki 1-2 órát van a gyerekkel, az vígan tűri a megpróbáltatásokat. Néha tökre szégyellem magam, amikor türelmetlen vagyok vele, de én is emberből vagyok. Kiabálni nagyon ritkán kiabálok, bár néha muszáj, mert ha szépen mondom, akkor egyszerűen elereszti a füle mellett. Tegnap este is muszáj volt, mert fektetés után 20 perccel még páros lábbal ugrált a kiságyban és szaladgált föl-alá. Hatvanszor kértem, hogy feküdjön le. Aztán kiabáltam kicsit, lefeküdt és újabb 20 perc elteltével aludt. 40 perccel megúsztamKép

Motiot! Ilyesmire nekünk nagyon bejöttek a tengervizes orrspray-k a Sterimar, Fluimar. Klasszul föllazítják a cuccot, és ki lehet szívni rendesen. Ti nem használtok?

szirom

Ja, én is bírom a tintahalat meg a tengeri herkentyűket, de nem nagyon szoktam itthon venni. Nyaralásra tartogatomKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

HAHÓ!

Vagyok ám, csak dolgozom ezerrel. A jövő héten 3 nap alatt kell megcsinálnom 5 nap munkáját. Most dolgozom kicsit előre.
Nem történt Velem semmi tegnap. Vettem 1 cs. tejkaramellát és azt csipegetem én marha.
Tagnap megint nyúl futtatás volt, édesek voltak.
Képzeljétek alattam van a fül-orr-gége rendelő, és egy kis gyereket kell hallgatnom, hogy sír szegény. Borzasztó, az jut eszembe, hogy hála istennek, Andrást még nem kellett ilyenre vinnem, de biztos rosszul leszek még a gondolatától is.

Most Írjatok ki.

Márti
mártus

Jó reggelt!

Nálunk sincs semmi különös. Csak azt felejtettem el mondani, hogy most pár napig nem fogyózok, elegem lett. Eszem az emberrel normálisan, de azért könnyű lesz visszatérni, mert most meg lelkifurim van. De olyan elegem volt már. Kínozni nem hagyom magam, csak ha nekem is van hozzá kedvemKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hello!

Szirom, ne csináld. Én meg pont most jutottam elé oda, hogy újra kezdem. Egy barátnőm meg holnap kezdi. 4 hónap alatt 6 kg-ot hízott mióta szakított a palijával.
Nekem is kéne csinálnom, legalább amíg nem esem teherbe biztosan. Azt hiszem ebben a 4 napban amit leszek nem kínzom Magamat, mert biztosan minden féle sütit fogok sütni a Kukacos csapatnak otthon. Meg lesz egy egész napos utunk anyósékkal temetőzésmeg Rokon látogatással egybe kötbe, ott is biztosan össze eszem majd mindent. De szerdától ha jövök megint dolgozni elkezdem, eldöntöttem.
Csak figyeljetek

Ildikó!

Merre jársz? Csak felébredtetek már v. vissza is aludtatok? Vagy főzök, mosok, takarítok akcióba neveztél be?
TINTAHAL NEM RÁGÓS?

Motiot?
Ábel hogy van?

Gabi!

Te is gyere.

Én most 4 napig nem leszek, jó lenne még hallani Mindenkiről egy kicsit.

Na puszika: Márti
mártus

Itt vagyok, de mots értünk haza, és mindjárt megyek aludniKép
Totál fáradt vagyok.
ma nincs főzős-mosós-takarítós-vasalós progi.
Ez tegnap voltKép
Tintahal nem rágós.
Nem szabad túlsütni, meg alig megsütni se,
szóval normálisan, és akkor nem lesz rágósKép

Most megyek, hulla vagyokKép

ildikóü
vas

Sziasztok!

Márti! De csinálom, mert most úgy érzem, hogy totál elég volt. De mondom, ez pár nap lesz. Volt már ilyen máskor is. Végülis tavaly április óta apró megszakításokkal nem ehettem azt és annyit, amit és amennyit akartam. Szóval időnként kipukkad az ember, aztán meg összekapja magát. De fel kell töltődnöm kicsit most. Ez vanKép

Ildi! Mitől fáradtál el ennyire?

Már akartam írni, hogy mosással én is így van éppen. Állandóan tele a szennyes. Nekünk két kosár van... Mondjuk sokszor ilyenektől csordul túl, hogy itt alszik apám egy napot, tiszta ágynemű, törölköző neki, pár nap múlva jön apósom, neki is tiszta persze mindenből, aztán ezekkel nem rohanok, mert fontosabb mondjuk éppen a gyerek pizsamája. Meg mi is baromira sok ruhát használunk, nem is értem, hogy.

Holnap mentek Praxis? Írd ám meg, mi volt!Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Tavaly április óta? Még csoda, hogy nem krecseztél be.
De figyusz, akkor Neked már el kellett volna fogynod teljesen. Hogy lehet ez, nem értem.

Elég komoly az elhatározásom, szerdától újra csinálom. Annyira eltunyultam a mozgás terén, hogy muszáj akkor a diétát csinálnom, mert 1-2 hónap és semmi látszata nem lesz az eddigi eredményemnek.

Ma Nálam is nagymosás lesz, meg egy kicsit takarítok. Szeretnék én is egy kicsit pihenni meg lazítani ebben a pár napban. Inkább ma belehúzok a háztartásba és akkor holnaptól már csak a kaja előállítás lesz a feladat. Már össze is állítottam a 4 napos menüt fejben. Nincs benne semmi extra, csak este még Apucit el akarom csalni egy bevásárlásra és fejben feltérképeztem a konyhámat, hogy mit kell vennem.

Jaj, Ildikó!! Hogy fogom kibírni szerdáig. Állandóan a fejembe fogsz járni.
Kukac-nuni-kukac-nuni.
Izgulsz mi? Milyen éjszakád lesz, húúúú.

Motiotnak jó utazást. Mennyi ideig maradtok? Itthon nem leszel net közelben?

Na, most már tényleg vegyünk érzékeny búcsút.

Puszi Mindenkinek: Márti

u.i. Szirom! Hány napos pihire gondoltál? Én szerdán husikás leszek, haladhatnánk párhuzamosan.
mártus

Szia Márti, jó pihit!

Nálam az a baj, hogy mozgás nélkül nem megy tovább, diéta nélkül pedig még hízom is. Így muszáj korlátoznom magam, És azért választottam a 90 napos szisztémáját, mert így nagyjából egészségesen tudok étkezni. Csak mégiscsak erőltetett, hogy állandóan szabályok közé vagyok szorítva. Nomindegy. Ezért is eszelek az akupunktúrán, hogy ha azzal lejjebb mennék, tartani már tudnám. Végülis most is azt csinálom.

Szerdán kezdhetjük, az jó leszKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

OK!

Most indulok haza.
mártus

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X