Jó estét Nektek!
Kicsit elúsztam, nem tudtam írni.
Tegnap Pesten voltam a porszívóért, hát komolyan mondom, 1500-ért nagyon kis pipec
.
Elemes, zúg-búg, remélem, sikere lesz a fa alatt!
Ma voltam a piacon árulni, minden szombaton van bababörze, bár amilyen igény volt rá, mi vagyunk ketten tesómmal a "törzsgárda", néha még ide csapódik 1-1 anyuka.
Rájöttem Meskete, hogy Téged láttalak, de hirtelen nem tudtalak hova rakni, hogy honnan ismerlek. Tök égő!!! Úgyhogy sorry, de későn kapcsoltam!
Láttam, csak simán egyedül, skaccok Apájukkal voltak
?
Szóval ma még vettem Neki Barbie-bútort babával, tök aranyos. Ha így folytatom, Betti cuccaival lesz teli a fa alja
.
Most éppen bográcsozás zajlik a kertben, de olyan hideg van, inkább bevonultam ide
. Ember nyárbúcsúztató-partyt rendezett, még utoljára főztek egyet. Nagyon fincsi lett, tökre bekajáltam.
Betti jól kiverte a balhét, mert nem engedtem, hogy az én ágyamban aludjon. Úgy átszokott, alig lehet kitessékelni. Ha meg éjjel visszarakom a helyére, reggel ugyanúgy mellettem van
. Kis rafkós!
Fabri,
Csak gratulálni tudok ügyes ovis Zoránhoz!
Meglestem Õt a profilodban, de én nem merek stoppolni, úgyhogy majd Betti választ magának közte és Boti közt
. Nem akarom befolyásolni!
Legközelebb én is remélem, hogy több időnk lesz dumcsizni, reméljük, az idő ismét velünk lesz!
Pletykák??? Nem biztos, hogy képben vagyok még, de ha tudok, segítek bármiben
.
Ember jár dolgozni rendesen ( kopp-kopp ), muszáj Neki
! Mostmár csak nekem kéne valami meló..
Hencsi,
Bocs, nagyon benéztem a napokat, azt hittem, hétfőn már elseje, közben meg nem is!
Úgyhogy remélem, akkor marad a szerda
.
Hogy érzed magad?
Oxi,
Így utólag is jó utat
!
És igen, köv. talira tessék jönni, hogy személyesen is megismerjünk Téged!
Na megyek, úgy hallom, utánam kiabálnak. Csak Bettit fel ne keltsék...
Jó éjt Nektek!