És tényleg szivatnak minket a gyerekeink (fürcsi és etetés utáni üvöltés van. Bezzeg napközben esznek, lerakom őket és megy az alvás). Nem is írtam, ma hajnal 3-kor sikerült elcsendesedni. Két külön szobában. Én a fiammal a nappaliban, akinek a cicim a szájában, mintegy önkiszölgáló módon- egyszer csak arra keltem, hogy boldogan alszik mellettem, én persze nem aludtam mert hangosan szuszog és persze minden mozdulatomra figyeltem. Pannus az apjával a hálóban. Õ már fogalmam sincs mitől aludt el. Persze reggel meg keltenem kellett őket, hogy kaja van. A két bekómált gyereket.
Asszem most kezd nagyobb étvágyuk lenni és erre rá kell jönni, hogy mennyire van igény. Először megijedtem és nem mertem Pancinak sokat adni, de csak üvöltött és evett. Zsombi szopizik, de mint egy malac. Nagyokat hörög közben és hangosan szuszog, zihál. Néha megpihen, folyik a száján a tej, aztán megint rákap mintha életében utoljára kapna enni. Én meg jókat röhögök.
A kajára nagyon figyelek, szinte semmit nem merek enni, nehogy baj legyen. Tapasztalat, hogy mi a brutál hasfájás előidéző?? K-sok, meg a Kata írt most párat. Ilyeneket én nem eszek. Szilvike, gyakorlott kismamától megkérdeztem neki milyen tapasztalata van. Hát mondta, hogy chilis babot kukoricával ne egyek
. Háát....
Félek is, hogy a sok tejcsi csak most sok, de amikor már brutál mennyiség kell nekik, akkor nem lesz elég. Mindegy, ezen nem idegesítem magam, legfeljebb kiegészítem. Jut eszembe! A ma esti mérésen Zsombi már átlépte a bűvös 3 kilót!!! Kilyukadt cici??? Hát mesélhetnék. Az egész lakás tejszagú tőlem. Szoptatok, ömlik a másikból, vagy csak úgy magától elkezd. Volt olyan is, hogy Zsombi kiköpte a cicit és látom, hogy spriccel a tej az arcába, szemébe, szegény majd megfulladt
Mire itt kisütött a nap, hulla voltam. Talán holnap. Sajna ez elég macerás lesz, egyedül nem is tudom, hogy oldom majd meg. Nem tudom felhozni a kocsit, ez a legnagyobb baj.
Gondoltam ma bepótolom a tegnapi nem kimenésemet, hát nem 23-a van.
Ally McBeal!!! A legjobb és úgy hirdetik, hogy az összes epizódot leadják. Anno a Mtv csak az első szériát adta. Már várom. Egész jó ez a Viastat. Most nyomják a sorozatokat (kismamák hajrá!!!) Most pl. a Vészhelyzetet szokatam nézni, plusz Szex és Ny. Katus! Az HBO-n sajna már az utolsó széria megy.
Pussykám
Most láttam, hogy kerestél. Sorry. Holnap, jó?? A szoba szupi lett, nagyon teccik!!!
Na megyek mert nem alszanak. Lehet, hogy mire találkozunk kihullik a hajam.
Pussz