Új privát üzeneted érkezett!

Hello csajszik!

Na hát brutál éjszakán vagyunk túl. Kis családom úgy kifáradt, hogy most bezzeg nyomják a szunyát mindhárman. Miért is nem éjszaka???Kép
Persze én is hulla vagyok, de arra ébredtem, hogy már kőkemények a cickóim (hatalmas méreteket öltöttem) és aludni nem bírok tőlük. Fejni kéne, de a kis gepárdkölykök (így (is) hívjuk őket, mert olyan hangot adnak ki a Bazsa szerint -édesek)lassan kelnek, szóval még várok.
Hülye vagyok, tegnap nem mentem át a Plazaba, lelkiismeretfurdalásom lett, hogy itthagyom a 2 hetes gyerkőcöket. Na majd egyszer.
Köszi az infot a vitaminokról. Még visszatérve annyit, hogy mikor K és D vitamin is van, akkor egymás után lehet, vagy inkább az egyiket reggel, a másikat este? Illetve nekem a doki azt mondta kezdjük a K-t ma (csüt volta 2 hetesek), de most elolvastam a papírt és azon az van, hogy 1 hónapos kortól kell adni havonta. Nekem ráadásul azt mondta, hogy hetente kell adni. Most akkor, hogy van ez??
SerfkóKép Halász Juci jöhet. Mindenféle babazene jöhet. Erre vonatkozó ígéretet már ugyan kaptunk (nem akarnék ujjal mutogatniKép), de mindegy. Jó lesz talizni tényleg, bár pont ma gondoltam bele, hogy akkor leszünk kb 6 hetesek és talán akkorák mint amennyivel a Bali meg a Peti született. No mindegyKép
EsztikémKép Szupi pocid van már, te jó ég! De rég találkoztunk!! Mocorog a kismanó ezerrel??? Jó mi?? Te nehogy tologass bútort!!! Lábakat fel és csak dirigálniKép
KatámKép Egymás előtti kocsink van. Ma ki akartuk próbálni, de fos az idő, legalább is nem süt. Talán du.
EdóKép Neked is császár volt?? Utólag is boldog szülinapot a nagyfiúnak!!!

Na, időközben eltelt vagy másfél óra, etettemKép Úgyhogy most elküldöm. Pussz.

Kép
diane
 
 


Esztikém, ez a gyerek kedd óta jó nagyot nőtt!!!KépKép

Gepárdmama, az újjal mutogatást magamra vettem, úgyhogy majd ha hivatalosan is tiszteletünket tesszük a kis kölyköknél, akkor kaptok babazenéket. A Babazene 1 már megvan, nem igaz? Akkor nyomasd nekik, mert az én üvöltős, hasfájós gyerekem mindig megnyugodott rá, na meg a paffra, amit az apja napjában 36x elénekelt.
Friss, ropogós képeket szeretnénk, az anyáról is.Kép
Nálunk a kedd volt a K vitamin nap(K mint kedd, érted?!)akkor nem kellett D-t adnunk. Egyébként K-t hetente kell adni, de gőzöm sincs meddig kellett. Talán 5 hónapig? Serif?

Megyek, mert most szabad perceim vannak, apa-fia lementek busszal!! a Campona előtti játszótérre, és olvasgatom az anyagokat a szakdogához.

Többiek mit csináltok?

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok, mi Szolnokon voltunk.Hanci cuki volt, odafelé is aludt, visszafelé is, sőt miután hazaértünk még egy órát a hordozóban nyomta.Ott meg teljesen kifárasztottuk az újságokkal, szegény nem győzött utána evickélni!

Dinó,gepárdkölykök, cukik lehetnek!Ne izgulj, mi sem vagyunk nagyok! És nekem is azt mondta Kata,mikor először látta Hancit, h Pety nem is volt ekkora-éss ténylegKép! MELLesleg ma reggelre az én cicjeim is ki akartak durrani, sőt az egyik ki is lyukadtKép, merthogy Hannuska fél 10-negyed 8-ig aludt,én meg lusta voltam fejni. Hihetetlen vagy, h ennyi tejcsid van! Anyukámnak is meséltem, Õ azt mondta:"na ugye, a természet megoldja, ha kettőt ad, akkor tejcsit is bővebben!"Kép Szóval szupik vagytok! Ne legyen lelkifurdalásod, legközelebb ugorj át plázázni! Fura érzés lesz, de hidd el jóttesz-mondom én,aki szintén nem sokat hagyja másra kiscsajátKép.És Te miért nem aludtál délben,mikor mindenki kidőlt? Pihenj Velük!Kép
Oks, szólok HalászJuci ügyben a férjemnek, és visszük a talira!
Ja, K vitamin, hát eltérő vélemények vannak, mindenestere az én dokim szerint amíg csak anyatejet kap, addig kell heti 1 ampulla,és a 2.héttől.Saját véleményem nincs,minthogy k..va rég tanultam gyerekgyógyászatot, és erre akkor sem emlékszem, ha agyonüttök!Én a D-t mindig fürcsi után adom, a K-t meg vasárnap este az utolsó szopi előtt, vagyis szintén fürcsi után, csak a D alatt még törölközőben van, a K alatt meg már pizsibenKép.

na puszi,megyek teregetni!

Kép
seriff
 
 

 
 

Sziasztok csajszik!

Megjöttünk mi is Szolnokról!
Eszti, szép nagy pocakod van. Hihetetlen, mióta találkoztunk, persze akkor még az elején voltál, most meg már túl vagy a felénKép Kíváncsi vagyok már a lakásotokra! Tényleg, a bútortologatás jól sikerült?

Dia, nekünk akkor volt brutál éjszakánk (eggyel), amikor nem figyeltem mit ettem, pl túrót, kukoricát, tejterméket, olajbogyót. Persze a kásokon kívűl. Érdemes erre odafigyelni, hátha ez is közrejátszott.
Kovács Kati nem kell valakinek???Kép
És kitartás, aludj amikor csak bírsz, amíg van segítség. Voltunk ma a dédinél, puszil nagyon titeket. Mondja az uram, h dédiéknek is hipp-hopp megháromszorozódott a dédunokák számaKép
És a sétátokról, persze kérnénk majd egy fotótKép

Bogi, azt kérdezném, a Bali simán csak egy matracon alszik? És nem mászkál át hozzátok éjjel? Fénykép nincs a szobájáról?

Edó, eddig tetőteres házat terveztünk. előírás a 4,5m-es homlokzat magasság. De pénteken J kiderítette, h ez átlagot jelent, aminek nagyon-nagyon örülök, mert én nagyon nem szeretnék ferde falas szobákat, legalábbis hálónknak, de ezt már lehet írtam. Így talán lehet színteltolásos ház is. De nem tudjuk még. Sajnos nem érünk rá erreKép Most is tv előtt ül a lelkem és a Sorstalanságot nézi.
Jajj, Dia, olvastam, h a viasat3-on lesz az Ally McBeal. Te azt szeretted nem? Én meg kedden elmulasztottam a dupla szex Ny-kot, így már alig várom a holnap esti ismétlést. Most olyan jó részek vannak. nemrég volt a szép lány (neve nem jut eszembe) zsidó esküvője, akkor ez most az utolsó széria?

Kép

Kép
tikata
 
 


Eszti! Klassz pocid vanKép

Dia! Nekem sima szülésem volt, de láttam sok császárost. Szerintem, amit egy sima szülésnél megszenved egy anya, azt a császárosok utána duplán, azért ez mégis csak műtét!

Kata! Milyen volt a sorstalanság??

Ja a szomszédokhoz: A felső szomszéd minden másnap húst kloffol. Most is, Petit meg fél órája tettem le aludni.

Kép
edó75
 
 


Sziasztok!

Kata, és miket kapott Peti a nagyszülőktől? Volt tortafújás?
Bali a két kókuszon alszik, egymás mellé teszem őket, plusz a lábrészéhez azt a matracot, amin eddig az apja aludt, mondhatni majdnem az egész szobája egy ággyá alakul éjszakára.Kép Nem, nem jön át éjszaka, csak anyázik. Mostanában megint jókat alszik, és napközben sem olyan hisztis, sőt nyugodt. Ez a szopizások számának csökkenéséből is látszik.Kép Biztos, hogy a foga szokta őt zavarni.Kép
Kata, szerinted vehetek már neki fogkrémet? Ti melyiket használjátok?
A szinteltolásos ház, amikor csak néhány lépcső különbség van a két szint között, és nem ferde a fal? Akkor nem lesz nagyon magasan a tető, és alacsony a belmagasság?

Lesz Ally Mcbeal? azt nagyon szerettem.KépKép

Kép

Kép
babszy
 
 


Néhány kép Pécsről, baliról és a szobájáról
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Babszy, ez klasssz, van helye Balinak!(meg játéka is egypárKép)Kép.És szupi a szekrénye! Elférnek a ruhái?

Kata,jó a Sorstalanság? Gáz,de én még nem láttam, még gázabb,h nem is olvastam.Na most jól leszerepeltem.... A mögöttünk levő ház is vhogy szinteltolásos,meg lefelé építkeztek, ott a garázs,pince,stb.

Olyan gyönyörű idő van,h Hanci kint alszik a teraszon!Remélem, ezt majd néha télen is megtehetem.... Most hogy ennyit mozog,többször alszik 1nap.

Edó,ilyen szomszédai vanak Anyáéknak is, csak a klopfolás mellé még magyarnóta is megy ezerrel, és ordibálás....

Dia, gepárdkák hogy vannak? Ma aztán gyönyörű napsütés van, menjetek sétálni! Itt aszomszédos utcában is van egy ilyen egymáselőtti pegpero.Kép

Eszti, eltolatad a bútorokat a helyükre? Feltett lábbal utasítgattad őket ugye?!

Ancsa, Nektek miféle hétvégi programotok volt?

Kép
seriff
 
 


Hali!

Most lett nálunk nyugi! Egyedül vagyok. Vendégek is elmentek, Józsi is elindult a két gyerekkel Pestre. Rám meg maradt a sok csetresKép De minden nagyon jól sikerült, gyerekek is nagyon jól érezték magukat.
Peti kapott szép kabátot nadrággal, sok kisautót (nagyszülők), vonatot, távirányítású autót (déditől), nike kapucnis pólót (tesóméktól), autót, könyvet (vendékektől), plüss zebrát (tesójától) tőlünk dupló nagy repülőgépet fog kapni. Torta fújás volt, nagyon tetszett neki, a torta meg ízlett.

Bogi, de a képeken be van ágyazva, mert mikor alszik, nagyobb szivacs lesz, nem? És nagyon szép a szobájaKépEz a típusú falvédő nekem is nagyon tetszik, szemeztem már vele. De én varrni szeretnék majd, mert emlékszem nekem is az anyukám varrta, és az olyan jó voltKép
A szinteltolásos házat, meg nem jól mondtam. Úgy értettem, hogy csak a ház egy része felett lenne emelet. Egy szint az végig egy sík lenne, nem lenne pár lépcsős eltolódás. Szolnokon ilyen van, és nagyon szenvedünk vele, a Peti miatt.

Serfi, a bölcsiben 5fokig kint altatják a gyerekeket. Szóval napsütésben, jól beöltöztetve simán lehet. Peti is sokat aludt kint tavaly télen jó időben.

Kép

Kép
tikata
 
 


A sorstalanságot én nem néztem, lehet dobálni a köveket, de engem nem érdekelt. Mentem aludni. ÉS Serfi, én sem olvastam. Ez van. Azt jobban szégyellem, h az előbb leírtam a Rákóczi nevét y-nalKép

Kép

Kép
tikata
 
 


És tényleg szivatnak minket a gyerekeink (fürcsi és etetés utáni üvöltés van. Bezzeg napközben esznek, lerakom őket és megy az alvás). Nem is írtam, ma hajnal 3-kor sikerült elcsendesedni. Két külön szobában. Én a fiammal a nappaliban, akinek a cicim a szájában, mintegy önkiszölgáló módon- egyszer csak arra keltem, hogy boldogan alszik mellettem, én persze nem aludtam mert hangosan szuszog és persze minden mozdulatomra figyeltem. Pannus az apjával a hálóban. Õ már fogalmam sincs mitől aludt el. Persze reggel meg keltenem kellett őket, hogy kaja van. A két bekómált gyereket.
Asszem most kezd nagyobb étvágyuk lenni és erre rá kell jönni, hogy mennyire van igény. Először megijedtem és nem mertem Pancinak sokat adni, de csak üvöltött és evett. Zsombi szopizik, de mint egy malac. Nagyokat hörög közben és hangosan szuszog, zihál. Néha megpihen, folyik a száján a tej, aztán megint rákap mintha életében utoljára kapna enni. Én meg jókat röhögök.
A kajára nagyon figyelek, szinte semmit nem merek enni, nehogy baj legyen. Tapasztalat, hogy mi a brutál hasfájás előidéző?? K-sok, meg a Kata írt most párat. Ilyeneket én nem eszek. Szilvike, gyakorlott kismamától megkérdeztem neki milyen tapasztalata van. Hát mondta, hogy chilis babot kukoricával ne egyekKép. Háát....
Félek is, hogy a sok tejcsi csak most sok, de amikor már brutál mennyiség kell nekik, akkor nem lesz elég. Mindegy, ezen nem idegesítem magam, legfeljebb kiegészítem. Jut eszembe! A ma esti mérésen Zsombi már átlépte a bűvös 3 kilót!!! Kilyukadt cici??? Hát mesélhetnék. Az egész lakás tejszagú tőlem. Szoptatok, ömlik a másikból, vagy csak úgy magától elkezd. Volt olyan is, hogy Zsombi kiköpte a cicit és látom, hogy spriccel a tej az arcába, szemébe, szegény majd megfulladtKép
Mire itt kisütött a nap, hulla voltam. Talán holnap. Sajna ez elég macerás lesz, egyedül nem is tudom, hogy oldom majd meg. Nem tudom felhozni a kocsit, ez a legnagyobb baj.
Gondoltam ma bepótolom a tegnapi nem kimenésemet, hát nem 23-a van.
Ally McBeal!!! A legjobb és úgy hirdetik, hogy az összes epizódot leadják. Anno a Mtv csak az első szériát adta. Már várom. Egész jó ez a Viastat. Most nyomják a sorozatokat (kismamák hajrá!!!) Most pl. a Vészhelyzetet szokatam nézni, plusz Szex és Ny. Katus! Az HBO-n sajna már az utolsó széria megy.
PussykámKép Most láttam, hogy kerestél. Sorry. Holnap, jó?? A szoba szupi lett, nagyon teccik!!!
Na megyek mert nem alszanak. Lehet, hogy mire találkozunk kihullik a hajam.
Pussz

Kép
diane
 
 


Pussykám, megnézném ezt a kismalac fiadat, cukor lehet. Panni akkor még cucliból nyomja? Én meg elkiabáltam, hogy a fiam milyen jól alszik mostanában...Kép
A spriccelős tej ismerős, nekem is állandóan savanyú tej szagom volt, naponta 5 polót kellett cserélni.KépTegnap lementetek sétálni?
A tieid is beállnak egyszer az éjszakáraKép.
Mit ne egyél? Jó kérdés, én szinte félévig csakkrumplit ettem rántott hússal, no fűszer, no zöldség,még répa sem, a gyümölcsöt nem kívántam, sőt, Atti a nőgyógyászom egyszer beleszagolt a hohesc-be, és közölte, hogy abban zeller van, és tényleg. Szóval maradt a meggylé és az almalé. Persze a víz a legjobb, meg húsleves,és a mindent ütő lactoherbKépKépKép.
Sok tej megmaradKép, mert ketten esznek, ha fejsz akkor meg mégtöbb. Tudod, kereslet-kínálat, ott a könyv.
Na most mennem kell főzni, meg boltba.
Pusz

Kép

Kép
babszy
 
 


Bogi! Édes a kis Balázs!!Kép Nagyon nyomja a kis dömperrel Kép A szobája pedig nagyon klassz Kép

Savanyú tejszag nekem is ismerős. Volt hogy áthúztam az ágyneműt másnap meg megintKép Az elején én is párolt husit ettem krumplival. Sokan 1ébként a laktoherbre is azt mondják, hogy hasfájást okoz a babáknak. Igazából nem tudják a dokik sem pontosan mitől van, csak találgatnak. Sajnos.

Kép
edó75
 
 


Petyus, BOLDOG 2 SzÜLINAPOT!!!!KépKépKép

Kép

Kép
babszy
 
 


Dia,én is hallottam a Laktoherbes hasfájást, meg azt is, h csak a folyadék miatt van tőle több tej, szóval, h mindegy mit,csak igyál sokatKép.Mondjuk az elején,ha ittam narancslét vagy barackot,bármint, Hancinak ment a hasa.Persze,lehet, h nem ettől, de mikor nem ittam, nem ment, szóval egészen 2héttel ezelőttig csak ásványvizet,csapvizet ittam, meg reggel kakaót, és sima gyümiteát.Mostmár iszok mást is.Sőt kövezzetek meg, egyik nap cocacola-t is nyeltemKép....Én nem voltam, vagyok ilyen jó,mint Bogi, ettem paradicsomot, répát, paprikát.Jó, k-t nem,babot még most sem. De fűszereztünk is, na nem durván,mert azt a férjem sem szereti,de módjával igen.Az én védőnőm azt mondta, h inkább egyek 2szem cseresznyét is,ha kívánom, mellesleg azt épp nem.Õ inkább még a füstölt dolgokra mondta, h kerüljem.
Tejcsike megmarad, ne félj, aki ennyire ügyi most iss!Kép

Kép
seriff
 
 


Petya! Nagyon boldog szülinapot!!!!

Kép

Kép
edó75
 
 


HaliKép

Na megvolt ma a séta. Majd mindjárt rakok fel képet, meg még párat a bébikről. Nagyon teccet nekik, egyből bealudtak. De nem egyszerű ezt megszervezni. Egyelőre 2 emberes dolog. Persze mindenki jól megcsodált ezzel a hatalmas kocsival.
A ma éjszaka csodás volt. Aludtak. Etetések után is. És mi is aludtunk. Nem is értem. Egymás mellé tettem őket, talán hiányolták esténként egymást.
Kaja. Hát akkor megnyugodtam. Azt hittem túlságosan egyoldalúan táplálkozom. Rántotthús almaszósszal. Reggelente meg kalács. Én Laktoherbet most nem is iszok, csak vizet.

Petinek boldog szülinapot!!!

Na majd jövök a képekkel.
Puszika

Kép
diane
 
 


Csajok, akartam kérdezni, h ismeritek-e a Született feleségek c. sorozatot?Hogy érdemes-e nézni, ill. felvenni vagy nem? Mert én at nem értem, h ezelket a fentebb sorolt sorozatokat is, miért nem a hülye argentínok helyett vetítik?

Dia, klasszak lehettetek a sétán! Sztem egyél krumplit,rizst nyugodtan, husikat is!

Kép
seriff
 
 


Így kezdtem a napot, beszéltem és másztam egyszerre! Most is sikítozok!KépKép

Kép
seriff
 
 


Sziasztok csajok!
Kata, Petinek boldog 2. születésnapot! Ma milyen lesz a családi ünneplés?? Kép
Bogus, Serfi, a babazene, illetve a HJ összes engem is érdekelne! Kép Köszesz
Dia, várjuk a friss képeket, aztán csak nyomjad nekik a sok tejet. Kép A rántott hús almaszósszalról eszembe jutott a menzás koszt....néha hiányzik. Kép Kép

Lakásátrendezés elkezdődött, és remélem, hogy a talira már be is fejeződik. Ha minden jól megy, kész lesz minden. Konyha alakítódik (mosogatógép beszerel és plusz polcos tárolóhelyek kialakítódnak), a nappaliba íróasztalos-könyvespolcos-tévéállványos sarokpolc. A szekrények pedig átvándoroltak a hálóba, csak annyi szekrény maradt a gyerekszobában, ami majd később neki kell. Egyelőre ebben is a mi cuccaink lesznek. Jó kis helye lesz, már most látom! Kép
Na, azért nekünk is! Kép

Dia, hozzátok mikor lehet menni bébilátogatóba?

Sorstalanság: nekem nem jött be a film, sokkal többet ki lehetett volna belőle hozni, ha egy igazi rendező rendezi meg.

Csoda jó idő lesz a héten, mindenki sétáljon sokat!!!
Vendég
 


Dia,eszembe jutott még vmi, diós tészta,én azt vhogy nagyon kívántam..Kép

Kép
seriff
 
 


Ja és még azt imádtam,mikor megfürödtem,és törölközés közben észleltem, h folyik a tejcsi,végig a hasamonKép

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést, aranyosak vagytok!!
Íme egy ma készült kép, az arborétumba, ahova kimentünk sétálni hármasban, ebben a gyönyörű időbenKép

Kép

Csajok, két éve este 8körül mentem burokrepesztésre, ami után durvult be a dolog. És bő 4 óra múlva lett meg Peti. Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Jó reggelt mindenkienk!

Pety édes, jó a dzsekije és főleg a sapija!

Kép
seriff
 
 


Gyerkőcök, sziasztok, egy hétre elmegyünk Szolnokra.

Jók legyetek!

Puszi

A képek cukik.Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Heló,

Serfi, nem győzök ámulni a kiscsajodon. Cukibogyó, már alig várom, hogy lássam őt élőben, mert már olyan nagyon dögönyözhető állapotban van! Kép
Szép ez a kép Kata, Peti már olyan nagy. Kép

Ma megyünk UH-ra, majd este beszámolok, tök várom, hogy megint lássuk ezt a picimanót, aki remélem sokat nőtt, és már nagyokat kalimpál, rugdos a pocimban. Már kívülről is látszik, amikor nagyobbakat mozog, de ahogy ráteszem a kezem, vagy Peti, azonnal abbahagyja.....még ilyet. Kép

Csók
Vendég
 


Sziasztok!

Képzeljétek, délután jön hozzánk egy építész, akit valószínűleg meg fogunk bízniKép
Edó, ti is voltatok mostanában egynél (v. többnél) tárgyalni, nem? Választottatok már?

Gyerekem egyszál pelusban, pucérkodik az ágyában, és nam hajlandó közreműködni az öltözésben. ezt minden reggel eljátszaKép

Dia, várjuk a sétás képeket. Ma megy anyud, ugye? Én is féltem attól, h nem lesz elég a tej, mert a Peti 2-3 hetesen képes volt 120grammokat enni alkalmanként. Gondoltam, mi lesz még ebből?! De 5-6 hónaposan se evett sokkal többet, 100-150 grammokat alkalmanként. Úgyhogy no para!! Szuper ügyes vagy. Nállam még a pizza, meg az anyu húslevese volt frankó. A dokim a kókuszt, diót, pisztáciát javasolta, h állítólag tejserkentő hatásuk van. A diós tésztáért én is oda voltam, mint Serfi. ÉS tök könnyű elkészíteni, mikor már nincs segítség, és a gyerekek mellett magadat is el kell látnod. Ilyen a pizza rendelés is. Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Bogi, jó lesz nektek Szolnokon!! Pénteken lehet én is ott leszek, akkor találkozzunk!!
Még neked akartam írni, h pár hónapja használunk fogkrémet, elmex gyereket.

Kép

Kép
tikata
 
 


Akaratlanul is olyan sokat tanulok ám tőletek, hogy az csak na! Már most jegyzem fel, hogy miket fogok majd enni, és mit hogy adjak majd a gyerkőcnek. Mondjuk, amióta Dia írta a rántott hús almaszósszal, egyfolytában azt kívánok. Kép Csinálok is majd, csak egyelőre még van egy csomó kaja anyóséktól. Kép

Kata, és milyen házat álmodtatok? Nincs valami hasonló, amit képként fel tudnál tenni? Nagyon kíváncsi vagyok!
Vendég
 


Megkérdeztem én is Nektek, mindegy melyik fogkrémet használjátok,csak gyerek legyen, mert azok úgy vannak csinálva, h nem baj, ha lenyelik Kép!

Igen, asszem Katától jött a diós tészta ötleteKép.

Kata, ki az az építész? Mesélj már, h akkor most milyet szeretnétek? Bár gondolom, h több tervet készít.

Eszti, de jó,bizti jó lesz Nektek az UH-n, mocorogi volt Bence ezerrel!Kép

Kép
seriff
 
 


Már ha Bence....ugyebár. Jó lesz, ha ma megerősítik, mert akkor azért már ténylegesen tudnék úgy gondolni a gyerekemre, hogy fiú. Most még nem éltem bele magam egészen, de azért ha másodszorra is azt mondja dokibácsi, akkor azért már nagyon valószínű. Kép
Mindegy, a fő, hogy imádjuk már most is!

Azért uram Boguséknál elszólta magát, meg hát valahol éreztem is, hogy ő inkább pici lányt képzelt el. Persze ugyanúgy örül a fiúnak is, és nekem mindig azt mondta, hogy teljesen mindegy, de önkéntelenül is húz mindenki valamelyik felé. Hát most már úgyis tökmindegy. Ha fiú, ha lány, az a jó, hogy van. Kép

Ancsa merre jársz te???
Edó? Gondolom szaladsz a fiad után...Kép Vagy épp teregettek együtt! Kép
Vendég
 


Eszti, nekem egy ismerősöm azt mondta, miután volt egy fia, h másodikra lányt szeretne, mert azok hihetetlen szeretet tudnak adni az apjuknak, erre ő visszakérdezett"még ennél is többet?", nahát másodjára is fia lettKép . Így viszont vsz lesz harmadik gyerekük isKép!

Szerintetek gáz, ha az asztalt rágja?Kép Most meg a Cinicini muzsikát olvassaKép....

Gepárdmama hogy vagytok?

Kép
seriff
 
 


Serfi, hátha az is fiú lesz....Kép Kép Kép
Hm, csak nem bírtam ki, rántott húst ebédeltem zöldbabfőzelékkel....Kép /Most olvasom vissza, hogy állandóan a kajákról írok....borzasztó Kép/

Petim is mindjárt jön és megyek vele Miskolcra, gyönyörű az idő.

pussz mindenkinek
Vendég
 


Serfi, szokjál hozzá, mindent rágni fogKép Legalább még egy évig, az asztal szerintem még egy kellemes dolog. Nekem attól borsózik a hátam, mikor plüss állatokat rágcsálnak, brrr...

Eszti, én is inkább lányt szerettem volna, de most már olyan jó, h fiam van. ÉS így majd a lányomnak lehet bátyja, amit én mindíg úgy szerettem volnaKép És üzenem a párocskádnak, h bizony egy kisfiú is lehet nagyon bújósKép
Almaszószos husi király!!!

Nem tudok házat mutatni, nemsokára jön a tervező, majd elmondom mi volt. Pesti az építész, Nagy Lászlónak hívják.

A fogkrém lenyelése, igen az nagyon megy. Amint elkezdem mosni, egyből szívja ki a fegkeféből a fogkrémet és vigyorogva nyeli le. Múltkor próbáltuk köpni tanítani a kádban, háát nem nagyon ment. KIcsi még hozzá.

Gepárdmamáék lehet sétálnak ebben a szép időbenKép Háát én nem csodálom, h kétemberes elindulni a kettővel. Nekem néha eggyel is piszok nehéz.

Kép

Kép
tikata
 
 


Hello Csajok!
Szép termés volt, alig bírom végigolvasni egyszerre.
Jó, hogy Dia te is bejelentkezel, röhögtem ezen a gepárdos dumán.
Meg a tejcsorgatós emlékeken (már akinek emlék, és nem létező dologKép).

Eszti, 4D-s UH-ra mentek? Talán kiderül, hogy Bence-e vagy sem a kis mocorgó.

Gepárdról jut eszembe, hgy voltunk hétvégén cirkuszban!!! Kb. 20 éve nem voltam már, hihetetlen élmény. Pedig nem volt kedvem menni, de Iván keresztlánya mindenképpen menni akart, hát elvittük, mint két szülő a lányát. Első sorban, ahogy kell! Kép
Annyi vadállat volt,oroszlán, puma, feketepárduc, tigris, teve, meg lovak, meg kígyó, meg kutya, majom, csak lestem. ÉS nagyon ügyesek voltak, nemcsak az állatok, hanem minden fellépő is! Cseh vándorcirkusz volt! Komolyan nagy élmény volt szombat estére.

Sajnos mennem kell, meló van. Meg még nem is ebédeltem. Enyje-benyje.

Pusszantás!
anniecoe
 
 


Eszti,aki a Punch-nál dolgozik beszéljen is a kajáról! Jó utat!

Kata,tudom én,h mindent rág,látomKép. Az előbb meg felborult,és koppant a fejecskéje,sírtegy kicsit,megpuszikáltam,ringattam,és elaludt(nyilván a fáradtságtól romlott el az egyensúlyérzékelése isKép).Ja időköben Spockot is megkörnyékezte, de végül a Suttogót rágcsálta megKépKépKép Kicsi fiú főleg bújik, ha tudja,h rosszban sántikálKépKépKép!
Én is imádtam a fogkrémet nyelni, de nem hinném, h az Elmex fini lenneKép...
Ja,azt hittem itteni a tervezőtök....

Kép
seriff
 
 


Igen, Kata, a báty dolog tényleg nagyon jó!!! Kép És sosem felejtem el, mikor legutóbb nálatok voltunk, és megjött Józsi délben, és a fia odafeküdt a mellkasára......Kép
Vendég
 


Kata, ami itthon va pelus az 5-8kg-s, és 4-9 Kép.

Kép
seriff
 
 


Hát az kicsi lett volnaKép, mert volt ám kaki rendesen.

Volt az építész, felírta az igényeinket, jövő héten küld vázlatot, lehet többet is. Na, majd meglátjuk, mennyire találta el, amit szeretnénk.

Kép

Kép
tikata
 
 


Csajok, látnátok kéne, ahogy a Hannus hasonfekve nézelődik séta közben a babakocsiban, hát az valami zabálnivaló!!!Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok,

megjöttünk az UH-ról...Kép olyan nagyot nőtt, hogy csak na. Már kezd egészen ember formája lenni, nagyon jól kivehető volt mindene. Egyelőre lent van a fejecskéje, nyitogatta a száját, meg a kezével az arcát fogdosta. Ma még nekem is egyértelmű volt, hogy fiú...Kép Most kb. 25 cm és 600 gr. És most akkorát nőtt, hogy a dokibácsi egy héttel előre hozta a szülés várható időpontját, szóval most per pillanat február 17.

Hát ennyi. Olyan édes volt. A kis lába, a pocakja, mindene. Kép

Megyek is, mert csak áradozni tudok most.
Vendég
 


Eszti, áradozz csak nyugodtan!!! Nagyon szívesen hallgatjukKép Mi is egyfolytában csak áradozunk a kölkeinrőlKép A szülés időpontja csak így előrehozható, a méretei miatt?! Emlékszem nekem 36hetesen azt írta, kifejlett méretű megzat, kb 3000g. De a szülés időpontját nem változtatta meg. Figyu, azért ne éld bele magad 17-be, mert aztán nagyon hosszú lesz azaz egy hét, ha a baba mégis 23-án születikKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Nem, igazából nem hozta előre, talán én fogalmaztam rosszul. Azt mondta, hogy számíthatok rá, hogy esetleg hamarabb fog megérkezni közénk. Aztán lehet, hogy még a 23-t is túlszárnyaljuk, de lehet, hogy hamarabb....ki tudhatja ezt? Kép Nekem az a lényeg, hogy teljesen kifejlődve jöjjön világra. Hogy ez 15-én, vagy 25-én lesz....meglássuk. Kép

Uram már úton, így én is felkeltem, ezért ez a korai időpont.

Hajnalban begörcsölt a vádlim....húú, de szar volt. Le is nyomtam egy kálciumot. Pedig sok tejterméket eszem-iszom, dehát lehet, hogy még így sem eleget??

Na csók, még jövök torna után.
Vendég
 


Ja, és még az is történt tegnap este, hogy elalvás előtt ahogy Peti átölelt, a pici gyerekünk úgy elkezdett mozogni, hogy még az apukája is érezte, többször is belebokszolt a tenyerébe...Kép Csuda egy nap volt a tegnapi!
Vendég
 


Eszti, ezek tök jó hírek!KépMeglásd, a végén még Apa szülinapjára érkezikKép!

Hú,de elfáradtam kora reggel, Hannuska még aludt volna sztem, de csörgött az a hülye telefon, 3/4 7-kor. Én nem tudom,mit gondolnak az emberek, h ilyenkor fájdul meg a foguk,én se megyek a bankba 7-kor.Mindegy, aztán meg evett,de persze azért álmos maradt,így a főzés-gondoltam gyorsan elintézem,h később sétálhassunk-alatt elég nyűgös volt,aztán kiborult a tészta-még szárazon,szerencsére- végül félkézzel csináltam meg a krumplilevest,és a túrós csuszát-amit még majd meg is sütök. Na ,most meg sétálhatnánk, erre alszik....Csoda történt,mert tegnap is aludt 3x. Ma d.u meg oltás,szerencsére sokáig az utolsó! Remélem, h már a súlyával is békénhagynak és nem kell járnunk olyan gyakran! Mondjuk havi 1-el kibékülnékKép!

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Serfi, a reggeli telefon elég bosszantó lehetett. Én elég mérges tudok lenni, ha valami v valaki felébreszti a gyerekemet. Oltáson remélem túl vagytok, kislányod hasonfekve sétál már haza felé azótaKép
Mi meg mostanában nyitott ablaknál alszunk éjjelente. De egy éjszaka legalább 3-szor felébredek arra, h jön egy teherautó és tolat be az alattunk lévő parkolóba, mert árut hozott az áruházbaKép Elég szar. Ezek igen csak megkönnyítik majd a lakás itthagyásátKép
Én meg alone vagyok, fiúk kimentek a vadasparkbaKép Tudok kicsit pakolászniKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Halihó!

Mindjárt rakom a képeket. Ma ment Bazsa vissza dolgozni, hát nagyon hiányzott nekünk az apa. De itt a nagyi, úgyhogy egyelőre nincs baj.
Kicsit hulla vagyok, nem akartam ugráltatni éjszaka a Bazsát, ezért bevállaltam mindent egyedül, hát nem egyszerű. De neki meg pihenni kell, valakinek pénzt is kell keresni.
Gepárdkölykök alszanak, remélem ez este is így lesz. Cicalány tegnap kétszer került a csap alá, nyakig szaros mivolta miatt. De ezt hihetetlen, de csendben tűrte. A kádas verziónál üvölt.
EsztikémKép Bence lesz? Erről lemaradtam? Örülök, hogy minden rendben veletek. Hatalmas már. 25cm?? SerfkóKép Ez a fürdés közbeni cicicsöpögés ismerős. A melegtől beindul, bár nekem mindentől, nagyon gáz. Imádnivaló a Hanci.
Minden bébi imádnivaló. Mindjárt teszek fel az enyémekről. Jaj, de most a sétálósakat nem tudom, mert a Bazsa gépén vannak, jut eszembe. De nemsokára megjön, úgyhogy majd este. Addig keresek valami mást nektek.
Pusza

Jaj! Eszti. A görcsökre szedhetsz magnéziumot, az nagyon jó. Én végig szedtem a MagneB6-ot.

Kép
diane
 
 


Két kép. A vicces Zsombis még a kórházban készült, pirinyó volt még nagyon. A cickómat nem tudtam kivágni, de ne is zavarjon titeketKép és az egész világhálótKép
Na pussz
Kép

Kép
diane
 
 


Na akkor a Zsombit isKép
Kép

Kép
diane
 
 


Dia,nagyon drágák! Párna jó?Használod?Tesókámnak is van,Õ szereti.

Kata,oltáson túl vagyunk, és havi 1x kell menni,csak!Meghallgattatott a kérésemKép!Igen hason jöttünk,mentünk,most meg sikítozik! De jó, h Józsi ráér mostanában így napközben is!Mikor kezdődik az ovi?

Mivel senki nem válaszolt a Született feleségeket illetően, felveszem,és majd megnézem....

Kép
seriff
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: