Új privát üzeneted érkezett!

Kép
elkészítési idő:30perc
Sütési idő: 1 óra
9 személyre

Hozzávalók:
20dkg liszt
2 kk szódabikarbóna
1kk fahéj
csipetnyi őrölt szerecsendió
1/2 kk só
40dkg barna cukor
350ml növényi olaj
4 nagy tojás
40 dkg reszelt sárgarépa
27,5 dkg összevágott dió
vaj a kikenéshez
A krémhez:
10dkg natúr krémsajt
4 dkg puha vaj
10 dgk kristálycukor
3 csepp vaníliaaroma
1 konzerv ananász lecsöpögtetve

1, melegítsük elő a sütőt 180fokra.Egy tálban keverjük össze a lisztet, szódabikarbónát, fahéjat, szerecsendiót és a sót.

2, Keverjük össze a cukrot és az olajat egy másik tálban, adjuk hozzá egyenként a tojásokat.Keverjük a liszthez, adjuk hozzá a reszelt répát, és a diót is.

3, kenjünk és béleljüknk ki egy tortaformát.
Öntsük bele a masszát, és süssük 1 órán át, vagy amíg nem lesz a beleszúrt tű tiszta(én tovább sütöttem)

4, hagyjuk a tortát a formában kihűlni, majd tegyük rácsra.Ha kihűlt csomagoljuk fóliába. és pihentessük egy napig.

5, a krémhez törjük össze a krémsajtot a vajjal, vaníliaaromával, majd keverjük bele az ananászt.Kenjük a torta tetejére.

ENNYI!!!!!!!!!
vas

Itt a tortátok , süssétek meg!!!!
De nem éppen fogyókúrás finomságKépKép

Mi Ausztriában Pandorfban szoktunk vásárolni az outlet centerben, az autópálya mellett, Bécs felé.
Meg a H&M jó még, de az csak a shopping city süd-ben van, vagy Eisenstadtban, vagy akár Bécsben (de oda nem szoktunk bemenni)
PuszKép
vas

Én is erre gondoltam. A barátaink is ide szoktak járni vásárolni. Állítólag jók az árak (az itthonihoz képest), és a minőség is.

Képek még mindíg nincsenek.

A torta így olvasva elég egyszerűnek tűnik, biztos, hogy ki fogom próbálni. Köszike.

Márti
mártus

őpoi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:56-kor.
vas

Basszus, nem tudok rá kapaszkodni arra a nyamvadt freemailre. Olyan mint egy csiga. Ha nagy nehezen be is lép akkor meg mint a hóesés olyan szép fehér az egész oldal. Semmit nem mutat meg.

Hát, ruha ügyben én is vhogy. így gondolkodom. Jó lenne ez is meg az is, aztán meg ha szülés uán rajtam marad x kiló, ki tudja, hogy mikor tudom majd felvenni.
Még a nyáron vettem Miskolcon egy jó kis farmer nacit, olyan jó áron voltak, hogy szívem szerint akár 3-at is vettem volna, de pont ezért nem mertem többet venni, mert mi lesz ha..

Tényleg, Veled hogyan szállt el a mérleg? Ennyire ész nélkül (elnézést) ettél mindent, vagy az édesség volt inkább sok?
A vizesedés nem azért volt talán mert nagy volt a súlyod, vagy kevés folyadékot fogyasztottál?

Szirom!

Milyen ízű volt a torta?
Márti
mártus

Sziasztok!

Márti! Csokis volt, pedig nem szeretjük, de ugye el voltunk úszva időileg, és csak ezt kaptam ilyen piciben. De legnagyobb meglepetésemre a gyereknek ízlett. Vagy észre se vette, mit eszik, annyira izgalomba jött ettől a szerelőasztaltólKép

A freemailbe ha beléptél, mondd neki, hogy olvas, aztán hátha betölti. Nekem most működik, de nem küldöm rád mégeccer, mert már úgyis ott van.

Ildi! Köszi a recepet! Szénhidrátnapon ehetek akármilyen édesetKép
Azt a bagettet hol kell keresni a polcokon?

Vásásrlás: én utálok, mert minden szarul áll rajtam, de komolyan. Azóta azért kiderült, hogy mondjuk a Marks and Spencerben meg nem, meg a C und A-ban is sok minden jó, szóval a hazai boltok jó része a pilicka csajokra árul cuccokat. Már nemtom hol volt, bemegyek egy boltba, az ajtóban kérdi a csaj, hogy mit szeretnék, mondom, nadrágot, azt mondja, csak 38-asig tartunk ruhákat... De olyan fejjel, hogy kedvem lett volna behúzni neki egyetKép
Néha nézem a Club tévén van egy átváltoztatjuk műsor, olyan csajokból csinálnak egész csini nőket, hogy néha csak lesek. Ruha, smink, frizura, régi ruhákat meg kidobatják velükKép Azt kéne nekem isKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

őőőőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:57-kor.
vas

Nyomom én Te drága. De az újszülött csiga Ben Jonson hozzá képest. Még kilépni sem akar.
Jaaaaj, pedig úgy meg néztelek volna.
Mikor volt az esküvő, hogy pont azt akarod küldeni? Vagy akkor voltál csúcsformában?
Én a mostanira is kíváncsi lennék ám!!
Mennyi is a magasságod, meg a súlyod, meg a méreteid, hogy vissza térjünk topicunk eredeti témájához? Szóval?
Szóval csoki torta. Hát azt Én is imádom, sőt az a kedvencem.

Ildikó!

Hát nem csodálom a Sógornődet, ha szegény lányért imádkozna titokban. 4 fiú 1 lány. A Manussal együtt 5 pasi. Azokat etetni is kell, ugye rendesen?

Márti

u.i.
Kezdek aggódni Motiot miatt, csak nem történt Velük vmi? Neki is küldtem tegnap képeket és még arra sem reagált. Kezd rossz érzésem lenni.
mártus

Fotó nézegetés ma már biztosan nem lesz.

Ildikó!

Majd holnap reagálok a témára. Még olvasni is sok volt. Jézusom.

Márti
mártus

Sziasztok,
itt vagyok, tegnap irtam egy jo hosszu levelet es elszallt! Na azok utan mar nem volt kedvem megegyszer leirni, meg siettem is.

Elöször is a tegnapi helyett megegyszer :
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KIVANUNK MIKSANAK!!!!
nagyon jok a kepek, olyan kis edi, ahogy szuggeralja a tortat es jatszik a munkapaddal. Ez tenyleg tök jo ötlet! Majd mi is bevetjük. Mondjuk nalunk most meg nem lesz ilyasmire szükseg.

Abel jol van, en is kilabaltam szerintem minden nyavajambol. Ugyhogy megint optimistan tekintek a vilagba.

Marti,
megkaptam a kepeket, en meg azt is megkockaztatom a többiekkel szemben, hogy nincs igazuk, mert szerintem a comboddal sincs semmi baj. Ha modellkedni szeretnel, vagy teljesen tökeletes testet szeretnel, azt mondom, dolgozz rajta meg!
De szerintem ez igy nagyon nagyon jo! Szerintem nem baj, ha a combod egy kicsit nöiesen gömbölyödik!! Söt!!! Kerdezd csak meg a ferjed! Biztosan nem azt fogja mondani, hogy edesem meg 5 kilot fogynod kene! Szoval no para, tök szupin nezel ki es most mar csak tartanod kell. Vagyis tartani, amig lehet he-he-he.

Egyebkent en is parazok most egy kicsit, mert ugyan nem lehet, de ugy erzem magam, mint mikor Abellel teherbe estem. Fajnak a melleim, szedülök sokszor, olyan, mintha be lennek rugva ( nem vagyok ), olyan furi az egesz. De a het vegen vagy jövö het elejen kiderül, mert akkor kene megjönnie.

Abel lassan elkezd jarni, egy lepest mar megtesz, de aztan elesik. Majd lesz ez jobb is.

Ildi,
sajnalom, hjogy tenyleg ennyi minden törtent nalatok, gondolom ki lehetsz töle! Nekem sem hianyozna ennyi plusz kiadas! A kiloidhoz pedig gratulalok, nagyon jol allsz!!

Na most nem jut mas az eszembe, megyek, leteszem Abelt aludni es pihizek egy kicsit.

Pussz mindenkinek, es köszi, hogy hianyoltatok, talan megsem vagyok felesleges itt he-he-he.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Márti! Most júniusban volt az esküvő. 2-3 kilóval voltam kevesebb is, mint akkor. De szerintem elég szép ruhát találtam, tényleg előnyös volt, össze volt rakva a frizura, a smink, jól éreztem magam. És ami még klassz volt, hogy szerintem nem olyan menyasszony voltam, akit nem ismernek meg a vendégek, mert annyit változtattak rajtaKép.
Kérdést megelőzve még annyit írok, hogy a kölkec születése előtt azért nem házasodtunk össze, mert nem tűnt annyira fontosnak, meg egy halom más dolgunk volt, pocisan aztán én nem akartam, aztán szülés után dagadtan sem akartam, mostanra viszont megérett a helyzetKép Igazi lagzi volt 140 vendéggel, hagyományos menüvel, élőzenével, tánccal, annyi volt az egyedi, hogy a vacsi helyén volt az esküvő is, lent a Duna-parton.

Az adatok: 169 cm vagyok, az átlagos súlyom általában 75 kg, de valahogy a terhességet 84-el kezdtemKép Aztán 97-tel végeztem, szülés után lement 8-9 kiló, de a szoptatással vissza is jött, szóval 96-ról indult a fogyókúra, amikor elkezdtük Miksa hozzátápiját. 72 volt a minimum valamikor tavaly télen, de most is 75 körül vagyok. Ezekhez a súlyokhoz azért még annyit, hogy kifejezetten nehezek a csontjaimKép

Motiot! Örülök, hogy jelentkeztél, Márti már nagyon aggódottKép Köszi a gratulát!

Jön a kistesó, de jóKép Gratula, najó, viccelek, tudom, hogy nem ezt írtadKép

Miksa is úgy kezdett járni, hogy rögtön szaladással nyitott, és a végén a karunkba vetődött-zuhantKép. Õ semmit nem csinál lassan és félgőzzelKép

Ildi! Itt sok olyan cucc van a Marks and Spencernél, ami idősebbeknek való. De azért találok, bár nem mondanám, hogy mindig ott vásárolok. Azért nem olcsó. De a C und A minősége meg sem közelíti, az is tény. Nekem is van 6 éves nyári gatyám i a M and S-től, ami úgy néz ki, mint ha új lenne. Fehérneműt még nem néztem. D-s melltarók is vannak? Mert én mostanában azzal küzdök, egyszerűen nem kapok magamra melltartót, mindenhol úgy néznek rám, mint az ufóra. Pedig azért szerintem nemvagyok egy Samantha Fox. Ildi, te láttál, olyan feltűnően nagy melleim lennének? Najó, ne vagyok deszka, de azért az nonszensz, hogy rám nem gyártanak semmit, vagy csak nyanyáknak valót.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

ÁBELNEK NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT!!!!!
Kép

Puszi
IldikóKép
vas

Jó reggelt!

Hú kivel is kezdjem. Talán Motiottal.

Tényleg aggódtam ám érted. Olyan rossz érzés, hogy tulajdon képen így ismeretlenül is egy kis csapatot alkotunk (már akik nem ismerik egymást) és ha vki. nem jelentkezik pár napig minden féle lelépés nélkül, semmit nem tudunk róla. Szóval ilyet ne nagyon csinálj. OK?!
Csak 2 szó, és az ember tudja, hogy nincs gond. Na elég az okoskodásból.
Köszönöm a dicsérő szavakat. Sajnos, elég kritikus vagyok Magammal szemben, én sajnos látom azt combika témát. Tényleg nem olyan vészes, de szerintem sokkal mutatósabb lenne ha az is vékonyabb lenne.

Képzeljétek, olyan hülyeséget csináltam. Tegnap előtt elvoltam futni és nem csináltam semmilyen bemelegítést, csak úgy neki indultam a nagyvilágnak. Éreztem is már vissza felé, hogy a bal térdemmel vmi. nem nagyon OK. Meg is kellett állnom néhányszor. Na, tegnap is sikerül elindulnom, csináltam is szigorúan bemelegítést de kb. 100 m után vissza kellett fordulnom, mert azt hittem, hogy szét megy a térdem. Marha szomorú vagyok, jön az állítólagos jó idő, lehetne lótni-futni fel alá. Mit tanácsoltok?

Szirom!

Hú, akkor Te még olyan igazi kis Fiatalasszony vagy? Ilyen friss az élmény?

NAGYON, NAGYON CSINI MENYASSZONY VOLTÁL, ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDOD.
GRATULÁLOK!!

Tényleg nagyon szép volt a ruhád, a csokrod, a hajad, a torta, meg minden amit a képekről le tudtam szűrni. Úgy imádok esküvős képeket nézegetni. Majd próbálok én is küldeni esküvői képeket, csak egy kis idő lesz.

Te is szép súllyal kezdted ezt a fogyi dolgot. Ahhoz is gratulálok. Ezt mindet a 90 napossal csináltad vagy más is volt? Hát, Samanta Foxnak nem mondanálak, de azért van mit a tejcibe aprítani otthon. Szerintem erre Apuci biztosan nem panaszkodik, ugye? A fogyással együtt azért az is fogyott arányosan, nem? Én olyan boldog voltam, mikor szoptattam, hogy micsoda melleim lettek, most meg, éppen csak rá kéne raknom egy kis borogatást, aztán már melltartóra sem kéne költenem.

Ildikó!

Hát Téged hagytalak utoljára, de Drága.
Még idáig is gyűjtöttem a gondolatokat, hogy hogyan is írjam le amit szeretnék, hogy túl durva se legyek, de azért kemény is egyszerre.
Szóval!
Nem ismerek Rád. Te, akit úgy ismertelek meg, Akinek nagyon fontos a külső megjelenése, és ápolt, és okos, és művelt és, és, és…
Hogyan csinálhattál ilyet? Ennyire nem gondoltál a jövőre? Ráálltál a mérlegre, látod, hogy hm, híztam 7 kilót megint, aztán mentél vissza csokit enni, meg nem tudom mit?
Nem csodálom, hogy most ennyire figyelsz minden dekára, amin keresztül mentél, hát biztosan elég volt egyszer kipróbálni. És a Férjed, hogy reagálta le ezt az átváltozásodat, mármint amikor még pluszba mozdult a mérleg.

Na hirtelen ennyi. Figyelek, ma nyugisabb napom lesz. Elmegyek tüdőszűrésre de.

Márti
mártus

Csatlakozom Én is előttem szólóhoz

NAGYON, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK A KIS ÁBELNEK.

Márti
mártus

Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is Ábelnek!Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

őőőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:58-kor.
vas

Jo reggelt mindenkinek,
köszönjük a jokivansagokat!
Rohanok is tovabb, mert tortat kell meg sütnöm. Gesztenyeset csinalok, mert azt az egyet apa is megeszi. Remelem Abelnek is izleni fog.
Majd teszek fel kepeket a tortarol meg a nagylegenyröl. Ajandekot sajnos most nem kap, mert nem volt ra idöm venni, meg epp most spajzoltunk be egy csomo ruhabol meg jatekbol, mikor itt voltak anyosek, elötte meg a szüleim. Nem jut semmi az eszembe, amit tudnek neki venni, es nem valami gagyi. Azert nem veszek, hogy legyen valami ajandek. Kap szep tortat, meg sok sok szeretetet. Mondjuk azt mindig kap.
Nem csinalunk nagy bulit sem, mert csak harman vagyunk itt, a csalad ugye Magyarorszagon van. Biztos felhivnak azert majd. Bar anyosrol nem tudom elkepzelni, de ha a sogornöm felhivja, akkor biztosan beugrik neki, hogy mi van.

Szirom, Ildi,
ez nem olyan vicces!!!! Meg nem szeretnek babat, vagyis szeretnek, csak meg tul korai lenne. Abel meg olyan kicsi! Szoval szedem a gyogyszert meg minden, szerintem nem lehet, csak lehet, hogy a gyogyszerektöl, amiket szedtem a betegsegre igy reagalok. Na. Es kesz.

Na megyek is, majd benezek kesöbb.
Puszi mindenkinek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ildikó!

Azért nem akarom ám annyira az észt osztani feletted.
Én szerencsére csak kb. 14 kg-ot híztam. Biztosan lehettem volna kevesebb is, mert azért Nálam is volt közbe egy kis csoki téma, meg palacsinta miegymás, de csak mértékkel mindenből. Mire a kórházból haza keveredtünk olyan 6-7 kg plussz volt még rajtam, aztán az is pár hónap alatt kezdett csökkeni, egy kis torna, kis futás, kaja odafigyelés ilyesmitől. De olyan 2-3 kg az istennek sem akart lemenni, szóval akkor találtam Rátok, és egy kis bíztatással, meg, hogy láttam azt, hogy bizony el lehet érni a célt, mert Mások sokkal rosszabb helyzetből is tudták teljesíteni, nagy erőt adott.
Köszike Mindenkinek!!

Motiot!

Szerintem se csinálj lelkiismeret furdalást abból az ajándék témából. 1 évesen még fogalmuk sincsen a Gyerkőcöknek, hogy mi is a torta, meg a nagy örömködés. Õszintén megmondom, Én nem vettem Neki semmit. Igaz elötte 6 nappal volt a karácsony, akkor dugig tömtük a fa alját játékokkal.
Kapott egy szép tortát, meg mi is megszeretgettük. Össze jöttek a Ngyszülők Nálunk és kész.
Jövőre azért már egy kicsit más lesz, ugye Szirom?

Márti
mártus

Jaj, Márti nem kell az észt osztanod, tudom magamtól is, hogy hülye voltam.Leventével is híztam sokat, majdnem ugyanannyit, de valahogy ott nem tűnt ilyen soknak.Meg amikor ott elkezdtem fogyózni utána,ott 74-ről kezdtem, nem 84-ről.
Mivel Olival kis ideig sikerült szoptatnom, ezalatt a 3,5 hónap alatt még öt kilót magamra szedtem.Kép
Leventével nem tudtam, így ott azért lassan olvadoztak le a kilókKép

Motiot, nyugi, mi se nagyon vettünk Olivérnek szülinapjára semmit.Vagyis autósülést, és a családtól is inkább lóvét kértem, így összedobtuk az árát(nagyrészt persze mi).
Most majd azért kap, nov.-ben lesz a névnapja is, kap fa vonatpályát. Szülinapra meg lehet kisbiciklit, láttunk egy chopper típusú kisbicajt, annyira jól néz ki.Kép
Márciusban az már talán jó lesz neki.

Gesztenyés torta!!!HmmKépKép
FiniKép
Mi is tegnap este gesztenyét sütöttünk.De ezek a fiúk olyan bénák.Alig bírják kibontani.
Azon röhögtek, hogy biztos mókus voltam előző életemben, olyan gyorsan bontogattamKép
Meg mókus volt az anyámKép

Ma biztos alszok du.-n, met tök korán keltünk, meg Olivér fél éjjel közöttünk aludt, és állandóan rugdaltKép

Meg még valami kaját is ki kéne találnom, már elővettem egy kis csirkemellet, nem tudom mit csinálok belőle, hogy a finnya matyi is megegyeKép

Ildikó
vas

uuuuuuuuuuuu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:58-kor.
vas

Na, túl vagyok a tüdőszűrésen. Elég sokan voltak, nem is gondolnám. Mindíg azt lehet hallani, hogy elhanyagolják az emberek ezt a témát.

Én tudod mit szeretek nagyon csinálni c.mellből? Vékony csikokra v. kockákra vágom, pici olajon megsütöm, aztán ráborítok egy üveg édes-savanyú mártást. Na, abba beletudnánk fulladni. Meg van egy nagyon jó gyülölcs mártás receptem.
Leírom, hátha Valakit érdekel:
kb. 1 ev vajat olvasztasz, bele ízlés szerint kr.cukor kb. 1-2 ev kanál elég. Mintha rántást csinálnál össze kevered, hagyod, hogy a cukor megolvadjon (habját főjje el), majd bele bármilyen gyümölcs (alma, körte, szilva, meggy stb), egész fahéj, szegfűszeg. Összekevered, fedőt rá és kb. 20-25 perc alatt készen van. Semmi víz alá, rengeteg levet enged a gyüm. Grillezett husi v. sült husi való hozzá. Isteni finom.

A fotó, hogy mit szólok hozzá?
Talán ez a gépeden a háttérképed? Nem nevettem ám.
Sajnos a karodat meg a combikádat nem lehet annyira látni, de azért az arcod gömbölyűségéből hozzá képzelem.

Megyek a büfébe, próbálok venni olyan fincsi jérce salátát.

Majd jelentkezem még.

Márti
mártus

Az a gond, hogy én nem szeretem a gyümölcsös húsokat, se az édeset.
Ugyanígy vagyok a rizzsel is.
csak sósan jöhet szóba nálam.
A gyümölcs meg különKép

De már túl vagyunk az ebéden, és Olivér is jóizűen evett(napok óta végre)Kép
Fokhagymásan sütöttem meg a husit egy kis olívaolajon, és főztem hozzá héjában krumplit, utána még azt is megsütöttem egy pici olajaban kockákra vágva egy kis fokhagymi sóval.
Nagyon fincsi lett.Kép
Örülök, hogy Oli is evett a husiból.
Holnap lehet a halat próbálom ki ugyanígyKép

NEM ez a háttérképem!!!!
Sőt, még nem is mi csináltuk a képet, nem nagyon van rólam kép ez idő tájból.
Hogy miért???
Nem is tudomKépKép

Egyébként a háttérképem a profilban található fekete-fehér kép a két tökösrőlKép
Imádom azt a képetKép

Most megyünk kicsit sziesztázni Kép

Sziasztok!!!!!
vas

Csajszikák!

Megyek haza. Jó délutánt Mindenkinek.

Motiot!

Fotókat rendezhetnél holnapra.

Puszi

Márti
mártus

Sziasztok!

Egész nap lótottunk-futottunk, délelőtt mi ketten Miskával voltunk ügyintézni, aztán hazajöttünk az emberért, aki éjjel-nappal egy határidős melót csinál napok óta, megint ügyintéztünk, majd bevittem melózni egy nyomdába, mi meg elmentünk az Ikeába. Aztán vissza érte, és este 3/4 9-kor értünk haza. Mindenki hulla, Miksa nemrég aludt el, az ember meg mire lejöttem a kissráctól, már húzta a lóbőrt a tévé előtt. Most már tényleg baromira fáradt vagyok én is. Az az igazság, hogy mióta az ember lábát megmetszették, az én kocsimmal olyan 500 km-t mentem a városban, az övével meg nemtom mennyit, de azzal jártam többet. A kis LaudaKép Csak egy hete járunk a kisautóval, mert addig kényelmesebb volt neki a nagy. Úgy egyben nem hangzik annyira soknak az 500, de a belvárosban lenyomni, az baromira sokKép Holnap reggel megint menni kell, hétvégén meg nekem lesz melóm. Áááá.. és szegény uramnak ma volt a szülinapja, hát nem nagyon bírtunk ünnepelni. Még az ÁFA-bevallás is színesítette a dolgot... És szegénykémmel megbeszéltük, hogy kell venni egy ebédlőgarnitúrát, és majd most az lesz az ő ajándéka az egyszerűség kedvéért. Meg is vettük Miksával, de nem fért be a Lancia csomagtartójába, meg a hátsó ülésre se, végül egy ikeás dolgozóval begyömöszöltük keresztben az első és a hátsó ülés közé, de így nem fért el a gyerekülés, ezért Miksát előre kellett ültetnem az anyósülésre. Én nagyon nem szeretem, bár az ember utána nézett, hogy szabályos, ha rendesen gyerekülésben ül ott. Még egy rendőrt is megkérdezett, amikor veszekedtem miatta, hogy oda ültette. Csak azért tett le a első ülésen való utaztatásról, mert a gyerek hisztizett, hogy nem akar hátra ülni, amikor hárman voltunk, meg kirúgta neki a kocsit sebességből, mert onnét aztán mindent elér. Naszóval ott tartottam, hogy gyerek elöl, a nyomdában aztán kicincáltuk a dobozt, mert az ember már nem fért volna el sehováKép Majd holnap reggel hazahozom a nagy kocsival. Tök olcsó kis garnitúra, pont ilyen kicsit kerestünk, hogy rendesen lehessen nyitni a teraszajtót, meg ne kelljen 8 személyes asztalt kerülgetni, ha hárman vagyunk, merthogy akkora hely azért nincs. Ja, és nagyon olcsó. 24990 az asztal a négy székkel. És pont olyan színű, mint a többi bútorunk.

Márti! Köszi a gratulát, tényleg nem régi történetKép A fogyást leginkább a 90 napossal csináltam, bár mielőtt azt elkezdtem, először szénhidrátot csökkentettem. Az nem volt annyira jó. És kérdezted: számomra is megdöbbentő, de mellből nem fogytam szinte semmit. Pedig mindenki mondta, hogy majd onnét is lemegy. A terhesség előtt A-s, esetleg B-st hordtam, most D-st, vagy esetleg egyes szabásokból C-st. És az ember tényleg nem panaszkodik, meg nekem se lenne ezzel bajom, de baromira nincs kínálálat az ekkora méretekből.

Ildi! Szerinte se látványos, hogy ekkora kell nekemKép Én egyébként nem is érzem őket nagynak, bár az uram szerint nem lehet kicsinek mondani, és jó ez így, ahogy vanKép

Motiot! Jóvanna, én úgy örülök minden babának, mintha az enyim lenneKép De jöjjön nektek akkor a kistesó, amikor szeretnétek!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom!

Szét vigyorogtam Magamat, ahogy leírtad az IKEAS sztorit. (vagy Neked annyira nem is volt humoros?) Elképzelem, ahogy az manussal gyömöszölitek a kocsiba a cuccot, hogy na így jó lesz, de nem, mégse jó, próbáljuk így, talán így jó lesz. Szegény Miksa, ott rohangált körülöttetek, vagy már bekötötted? ÚÚÚgy irigyellek a vezetésért. Basszus, én képtelen vagyok túllépni a fezsültségemen. Ha a Férjem mellettem ül akkor azért OK, persze csak kihalt, néptelen utcákon, egyedül max. ha a Gyermekem életéről lenne szó.

Apucinak is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!

Motiot!

Ma jelentkezel? Fotóval? Akkor jó.

Ildikó!

Felébredtél már a du.-i alvásból?

Képzeljétek, van egy baráti házaspár, Akikkel most hétvégén lesz 1 éve, hogy nem találkoztunk. A srácot persze elhívtuk a költözésre bútort tologatni, aztán se puszi se pá. Mondtam a Férjemnek, hogy marhán égek már előttük, el kéne hívni Õket, ha még egyáltalán emlékeznek ránk. Szóval, most jönnek hétvégén, van egy 4 éves kisfiúk, legalább András sem fog unatkozni.

Figyelek.

Márti
mártus

Jó reggelt!!!

Ma nem hiszem, hogy túl sűrűn jövök, Levente nem ment oviba, mert este fájt a hasa, meg reggel is.Aztán hagytam még aludni, most ébredt fel , erre lázas is
Kép

Puszi mindenkinek

ildikó
vas

Hú, de sajnálom. Elviszed orvoshoz? Nem hányt? Széklete mikor volt?

Gyógyuljatok

Márti
mártus

Sziasztok!

Ildi! Jobbulást Leventének!

Mártus! Nem annyira élveztem, jaKép Illetve egy darabig nem voltam ideges, csak amikor a doboz sarka húzott egy csíkot az egyéves kocsim plafonjára belül.A kárpit nem sérült, hanem az alatt lévő réteget nyomta meg picit. Miksát nem tudtam bekötni persze, mert ott kísérleteztünk a bazi nagy dobozzal, szaladgálni nem hagyhatom a parkolóban, szal beültettem az első ülésre, persze kapcsolgatott mindent. Pl. a lámpát, amit aztán le se bírtam kapcsolni, fogalmam sincs, mit nyomott meg. Aztán már ideges voltam, mert közben lejárt a parkolócetli, pedig már bekötöttem a kölköt, de vissza kellett menni a géphez, közben égett a lámpa, mondom neki, hogy le fog merülni, erre a nyomdáig azt ordítozta, hogy merül, merül, merül, naakkor már kiabáltamKép És akkor elkezdte suttogva mondani, mondtam, hogy egyáltalán ne mondja, halkan se, erre ordítozott tovább lelkesen, hogy hákká, hákká (halkanKép). Egyébként a két balesetem óta nem szívesen vezetek én se, de most muszáj, illetve hát mindig is muszáj volt, de most még többet kell mennem. De ez egy új autó, és én nagyon szeretem, fantasztikus beleülni, gyönyörű, és tele van légzsákkal, és vastagok az ajtók, meg minden klappol benne. http://www.lancia.hu/modelli/y/default.htm

Vége a Teletubbies-nak a Kikán, muszáj mennem, meg különben is indulunk a városba mindjárt. Jók legyetek!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

őőőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:59-kor.
vas

Na, végre jelentkeztél. Örülök, hogy már jobban van Levente. Most diétáztatod?

Én most ettem 1 fasírozottat francia salátával. Tele van az én döbrögim is. Most majd csinálok egy kappucsinót.
Du. elmegyek körbenézni koszorú ügyben, meg veszek Andrásnak vmi. gumilepedőt az ágyába. Mert hétvégén jön a főpróba, a pelenka nélküli alvás. Addig nem akartam kipróbálni amíg ezt nem szerzem be, mert nem akarom az egész ágyat pisiben úsztatni. Vmiért. érzem, hogy biszti be fog pisilni.

Csajok, egy vallomással tartozom. Tudjátok mit csináltam tegnap este. Vettem a boltban egy csomag speciált meg puszedlit. András bevonult a szobába Mr.Beant nézni, én meg gondoltam olvasok addig újságot. Na, mondom eszem 1-2 szem speciált. Aztán tudjátok mennyit ettem, basszus bevágtam az egész csomaggal. Égtem saját Magam előtt, hogy lehetek ilyen hülye mohó. Megnéztem a zacsit, 1000 kcal volt csak az egész akcióm. Aztán tudjátok mit csináltam, fogtam a zacskót (mert ha ezt Apuci megláttaja biztos kiakadt volna) és eldugtam a szemetes aljára. Este persze se torna, se futás du. Mozdulni alig tudtam a hülye specitől a hasamba. Biztos 2 cm-t tágult a gyomrom.

Aztán megbeszéltem Magammal, hogy ez biztos attól lehetett, hogy annyit dumáltunk Ildikó hízásáról, meg édesség falásról, hogy ez ilyen tudat alatti hülyeség biztosan, na meg vkit. kellett keresnem gyorsan.

Na puszi: Márti
mártus

Csajok!

Megyek haza.

Jó hétvégét!

Leventének jobbulást.

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus

Csajok!

Ezt nem mondjátok komolyan, hogy a hétvégén Senki nem járt erre?

Akkor azért írjak? Most már van itt Vki.?

Márti
mártus

rrrrrrrrrrrr
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 13:00-kor.
vas

Na, akkor írok.

Szegény Levente. Ügyelj a folyadékra. Igaz hasmenéssel annyira nem száradhat, de ha nagyon vizes azért résen legyél.

A legkisebb is tök jó, hogy már így jelentkezik. Élvezed mi?

Cipő vásárláshoz gratula, csizma a min., főleg ha veszik.

Na, szombaton voltak vendégek. A kissrácról azaz utolsó emlékem, hogy meglát Bennünket, visítva berohan a szobájába, ordít, hogy menjünk el. András semmilyen játékához nem nyúlhat, mindent kirángat a 1,5 éves gyerekem kezéből, stb.
Tegnap meg bejön az ajtón egy Legény, két puszi Nekem, kettő a Férjemnek. Ajándékot ad Andrásnak. Csak lestünk.
Képzeljétek, hoztak Danoninot, annak a felét simán megette a Kissrác, a csoki adag harmadát simán bevágta és még cirkusz volt, hogy akar belőle enni. A Szülei meg égtek, mint a rongy. Mindegy, de jót játszottak a Gyerekek az a lényeg.

Tegnap meg elküldtem Õket hattyúkat meg kacsákat etetni, nagyon élvezték. Erre este meg látom a tévében, hogy a horvát határtól 5 km-re találtak madárinfluenzás hattyút. Hát már azt se nagyon csináljuk?

Apucit elküldték 1 hét szabira. Először marhán örült neki, de már nem bánja annyira, tök jó időt ígérnek a hétre, mehet segíteni Apósomnak segíteni kapirgálni a kertbe.

Na, hírtelen ennyi.

Figyelgetek majd.

Márti
mártus

Kiborít a Levente.Semmi baja.Itt szivatja szegény Olivért.
Ma még wc-n se volt.

Megvan az afp eredményem,mindjárt megyünk a gyerekorvoshoz, és akkor beugrok érte a védőnőhöz is.
De azt mondta a teleonba , hogy jó lett.Talán 1,25 , ha jól emlékszemKép
Úgyhogy minden oké!!!!!KépKép

Puszi
Kép
vas

Majd jelentkezzél be ha haza értetek. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond a doki.

Miből áll szegény Olivér szivatás?

Szirom, Motiot sehol.
Gabiék még Szentesen?

Márti
mártus

Hahó Lányok!

Itthon vagyunk! Kép Minden oké, szuper volt a pihenés, a férjem is jól gyógyulgatott, Zsoltika sem beteg már. Tegnap már kick-box aerobicon is voltam Kép Huhhhh, nagyon klassz volt!

Most csak ennyi, mert vissza is szeretnék olvasni, hogy mik történtek Veletek 1 hét alatt Kép

Majd jelentkezek (remélem még ma).

Puszi mindenkinek:
Gabi

pgaboka

Szia Gabi!

Légy üdvözölve ismét Köztünk. Küldök először is pár képet Magamról. Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is.

Majd mesélj, hogy milyen volt az utatok. Zsoltika jól van?

Márti
mártus

Sziasztok,
csak beugrok egy par keppel, mert Abel epp cirkuszol, mert almos. Majd meg benezek kesöbb. Puszi
Motiot
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok,
csak beugrok egy par keppel, mert Abel epp cirkuszol, mert almos. Majd meg benezek kesöbb. Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok,
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Hoppaaaa!
Bocsi!

KépKép
KépKép
motiot

Motiot!

Szuperek a képek, csak te hiányzol róluk még. Te sütötted a tortát? Írtó jól néz ki.

Gabi!

Még sem küldök képeket most, mert katasztrófa freemail. Holnap reggel újra próbálom.

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus

ttttttttttt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 13:01-kor.
vas

Hahó!

Még nem olvastam vissza, ma is ugyanolyan nagy turnén voltunk, mint az elmúlt napokban, csak megtetéztük azzal, hogy egész hétvégén melóztunk. Szegény kölök, ma is az autóban volt kénytelen aludni. Aztán itthon olyan 4 körül megpróbáltam letenni, és végül el is aludtunk mindketten. 1 óra volt, de kellett, mert az éjjel 2-kor végeztem. Még olvasgatok, aztán majd jövök, bár talán csak később, mert le kell menni az emberért a kikötőbe. Szegényt úgy hozzák haza, kénytelenek voltunk a városban hagyni, hogy a gyereknek ne kelljen reggeltől idáig az autóban lenni.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Elárulod, hogy mi ez a nagymunka, amiben Ti ennyire benne vagytok? Mármint amennyi ránk tartozik.
A szerelő asztal még mindíg olyan menű Miksánál?

Ildikó!

Vigyázz a Legényekre. El tudom képzelni milyen visítás lehet a házban. A szombati UH 4D-s vagy kórházi sima lesz? Pesten mennyi egy 4D-s UH?

Gabi!

Képek mentek e-mailben.

Motiot!

Igen eltűntél. Hogy zajlott a kis ünneplés? Anyós jelentkezett végül is? Csokis volt a torta?

Tegnap nem turdtam Anyóséktól haza könyörögni Andrást, végül is nem baj mert isteni jó idő volt. Kiengettük a nyuszijait. 3 van még de már jó nagyok, nyáron születtek. Képzeljétek az egyik nyuszi belógott Anyósom virágai közé, András utána és tuszkólja kifele a majdnem 4 kilós nyulat. Az meg csak fekszik a földön, András meg a fenekénél taszigálja, a nyul meg csak fekszik mint egy zsák. Erre megunja a Gyerek és felemeli a nyulat és elkezdi kifelé hozni, azt hittem rosszul látok, mert mikor akkorák voltak, hogy elfértek a tenyermben sem merte őket felemelni, most meg a 4 kilós nyulat cipeli.

Futnom kéne a héten. Legalább is mengpróbálni, talán már jobb lesz a térdem. Kéne egy kis bíztatást Csajok!!

Figyelgetek azért.

Márti
mártus

Ildikó!

Elfelejtettem írni, hogy a speciál=nápolyi.
Így már ismerős?
Győrben így is szokták hívni. Még nem hallottad ezt a nevét?

Márti
mártus

Jó reggelt!!!!

Van egy jó oldala is, hogy Levente itthon van, nem kell reggel fél 7-kor felkelniKép
Ma is 8 fele ébredtünk.Aztán 3/4 9 volt, mire lekotródtunk az emeletről.De most meg mehetek vissza, lejárt a mosógép.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én állandóan mosok.Már mrgőrülök tőle.Üresre mosom a szennyestartót, 2 nap múlva megint tele van.Min. 5 adagot mosok egy héten.ÕrületKép

Ez 4d-s ultrahang lesz, én a kórházban sose jártam uh-n.Ahova járok orvoshoz , ott van a 4d-s uh rendelő is(Praxis, ha ez mond valamit)
Bár most az első kettőt csak simát csináltak, de ez most 4d-s lesz.Olival végig arra jártam.
Fogalmam sincs mennyibe kerül, 8-9 ezer az alap+ extrák(dvd, színes fotó,cd)
A videókazi van bennt az árban(talán), de nekünk meg nincs is videónkKép

nyuszi:aranyos lehetettKép
Mennem kell, mert Olivér itt ordít a lábam alatt, és már tiszat fika az oldalamKép

Ildikó
vas

Ildikó!

Vegyél nagyobb szennyesruha tartót. He-he-he.

Márti
mártus

Sziasztok!

Márti! Semmi nagy munka, csak a szokásos napi rutin. Írtam, hogy nyomdaipari dolgokkal foglalkozik az emer, csak mivel a lábával baj van most, még nem vezethet (de ma egyébént elment egyedül kocsival), így mi vittük őt mindenhová Miksával. Nem tudom a gyereket senkire bízni, jönnie kell velünk. Csak azért gáz az egész, mert neki ugye délben rendes kaját kéne ennie, és audnia azután a kiságyában. Ehhez képest néha beáldozni voltunk kénytelenek az alvását (az autóban aludt, míg mentünk), mert határidős munkák vannak. Ezek általában olyanok, amiket mmondjuk minden hónapban vagy bizonyos rendszerességgel a párom csinál, így nem lehet veszni hagyni őket. Mondjuk most egy hülye ügyfél nehezítette a dolgunkat, akinek határidőre kell elkészülni, de nem hozza rendesen az alapanyagot, csak részletekben. Ez az ember halála, meg az enyém is, de ma az én uram berágott, és elment egyedül, mert azt mondta, hogy nem teszi ki ennek a családját. Én meg nem tudom, melyik ujjamat harapjam, mert a doki még nem engedte meg, még csak fél testsúllyal léphet rá, és nagyon féltem. Miksának viszont sokkal jobb így.
Ami az én munkámat illeti, hát az is határidős volt. Időnként van egy kis melóm.

Ildi! Gratula az AFP-hez! Srácok hogy vannak?

Még a múltkor kérdezted a zenebölcsit. Nem Cili tartja, nála is voltunk egyszerr Dunakeszin, de aztán jött az infuenzajárvány, és nem vittem a gyereket. Aztán egyszer csak tavasz lettKép MOndjuk annyira nem tetszett Miksának, ezért nem is sajnáltam, de talán ha többet mentünk volna, megszerette volna azt is. Most van a faluban itt is, vamilyen Edina tartja, és általában 5-6 gyerek van. Elég családias a dolog, remélem Miksa ma is csípni fogja.

A speciált én is akartam kérdezniKép

Motiot! Klassz lett a torta, és Ábel mekkora! Én csak egészen régi képet láttam róla! Meg rólad isKép

Szia Gabi, üdv itthon!

Még azt akartam írni, hogy Miksa meg van őrülve a Teletubbies-ért. Semmi más nem érdekli a tévében, de a TápipikKép nagyon. Az apja töltött le neki a netről, de azt meg itt a gépnél kell nézni, és közben piszkálja a zsnórokat, a monitort, a telefont, mindent. Félünk, hogy magára rántja az egész hóbelevancot. A képen az is látszik, hogy megcsípte a fülét egy pók szegénykémnek...

Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?