Sziasztok!
Egész nap lótottunk-futottunk, délelőtt mi ketten Miskával voltunk ügyintézni, aztán hazajöttünk az emberért, aki éjjel-nappal egy határidős melót csinál napok óta, megint ügyintéztünk, majd bevittem melózni egy nyomdába, mi meg elmentünk az Ikeába. Aztán vissza érte, és este 3/4 9-kor értünk haza. Mindenki hulla, Miksa nemrég aludt el, az ember meg mire lejöttem a kissráctól, már húzta a lóbőrt a tévé előtt. Most már tényleg baromira fáradt vagyok én is. Az az igazság, hogy mióta az ember lábát megmetszették, az én kocsimmal olyan 500 km-t mentem a városban, az övével meg nemtom mennyit, de azzal jártam többet. A kis Lauda
Csak egy hete járunk a kisautóval, mert addig kényelmesebb volt neki a nagy. Úgy egyben nem hangzik annyira soknak az 500, de a belvárosban lenyomni, az baromira sok
Holnap reggel megint menni kell, hétvégén meg nekem lesz melóm. Áááá.. és szegény uramnak ma volt a szülinapja, hát nem nagyon bírtunk ünnepelni. Még az ÁFA-bevallás is színesítette a dolgot... És szegénykémmel megbeszéltük, hogy kell venni egy ebédlőgarnitúrát, és majd most az lesz az ő ajándéka az egyszerűség kedvéért. Meg is vettük Miksával, de nem fért be a Lancia csomagtartójába, meg a hátsó ülésre se, végül egy ikeás dolgozóval begyömöszöltük keresztben az első és a hátsó ülés közé, de így nem fért el a gyerekülés, ezért Miksát előre kellett ültetnem az anyósülésre. Én nagyon nem szeretem, bár az ember utána nézett, hogy szabályos, ha rendesen gyerekülésben ül ott. Még egy rendőrt is megkérdezett, amikor veszekedtem miatta, hogy oda ültette. Csak azért tett le a első ülésen való utaztatásról, mert a gyerek hisztizett, hogy nem akar hátra ülni, amikor hárman voltunk, meg kirúgta neki a kocsit sebességből, mert onnét aztán mindent elér. Naszóval ott tartottam, hogy gyerek elöl, a nyomdában aztán kicincáltuk a dobozt, mert az ember már nem fért volna el sehová
Majd holnap reggel hazahozom a nagy kocsival. Tök olcsó kis garnitúra, pont ilyen kicsit kerestünk, hogy rendesen lehessen nyitni a teraszajtót, meg ne kelljen 8 személyes asztalt kerülgetni, ha hárman vagyunk, merthogy akkora hely azért nincs. Ja, és nagyon olcsó. 24990 az asztal a négy székkel. És pont olyan színű, mint a többi bútorunk.
Márti! Köszi a gratulát, tényleg nem régi történet
A fogyást leginkább a 90 napossal csináltam, bár mielőtt azt elkezdtem, először szénhidrátot csökkentettem. Az nem volt annyira jó. És kérdezted: számomra is megdöbbentő, de mellből nem fogytam szinte semmit. Pedig mindenki mondta, hogy majd onnét is lemegy. A terhesség előtt A-s, esetleg B-st hordtam, most D-st, vagy esetleg egyes szabásokból C-st. És az ember tényleg nem panaszkodik, meg nekem se lenne ezzel bajom, de baromira nincs kínálálat az ekkora méretekből.
Ildi! Szerinte se látványos, hogy ekkora kell nekem
Én egyébként nem is érzem őket nagynak, bár az uram szerint nem lehet kicsinek mondani, és jó ez így, ahogy van
Motiot! Jóvanna, én úgy örülök minden babának, mintha az enyim lenne
De jöjjön nektek akkor a kistesó, amikor szeretnétek!
szirom