Sziasztok!
Most jöttünk haza nővéreméktől, megint náluk aludtunk. Férje elutazott Debrecenbe, így legalább nem volt egyedül.
De hogy Betti mennyire nem akart hazajönni...
Úgy ordított, mint a sakál.
Párom tegnap ment végre dolgozni, és ma sincs itthon, remélem, ezerrel melózik. Hátha megjön az a cseppnyi esze
.
Hencsi,
Valóban jobb az Õsz utcai, korrekt kis emberke!
Betti kevesebbet mozgott, az tény, de azért, mert nem volt Neki már helye
.
Emberem kicsit nehéz eset, lóvés szülők gyereke, nincs semmi felelősségérzete, talán nem lett bele nevelve. Ott volt a pénz mindig, nem tanulta meg szerintem, hogy mit is lehet vele kezdeni. De még bizakodom...
Péntekre drukk, hogy mocorgós kedvű legyen a babód!
Kriszti,
Úgy tudom én is, hogy szeptemberben nyit az ovi, remélem, sikerül minden Nektek!
Grétizés szerintem nem gáz, én Taminak hívtam, aztán végül Bettina lett. Embernek nem jött be a Tamara
.
Fiúnév még nincs?
Fabri,
Szadán hol van Waldorf-ovi? Vagy csak a régit alakították át?
Jövőhétre még egyeztetünk, okés? Még valaki csatlakozik hozzánk
?
Éjszakai vásárlás??
Vizeleteredményhez drukkolok, hogy rendben legyen!
Meskete,
Ha szülnék ESETLEG még egyszer, akkor én is a suliba menetelhez kapcsolnám. Az úgy tök jó szerintem.
És tényleg, Laura és Betti közt 6 év van, olyan jól megvannak. Bár gondolom, a kis korkülönbségnek is megvan a jó oldala.
Az a baj, hogy olyan keveset fizetnek a 4 meg 6 órát dolgozóknak. Nevetséges összegek!
Állítólag nyílik CBA Kertesen és Szada alján is, még majd arra akarok rácsúszni. Bár nem szívlelem túlzottan a CBA-kat, de hátha...Valamit muszáj lesz keresnem.
Nadrágfelvarrást nem tudom, vállalnak-e. Bár én egy cipzárcseréért is 800 forintot fizettem ott, szerintem rohadt drága. Vagy csak én vagyok árfolyamban lemaradva
?
Úgyhogy lehet jobban jársz, ha veszel egy desszertet a barátnődnek
, és vele varratsz továbbra is.
Na léptem, megpróbálok altatni!
Szép napot ( bár elég hideg van ) !