Új privát üzeneted érkezett!

Na mire megírtam, már válaszoltál is.
Azért legalább valahol dolgozik, és lesz egy kis pénzecske. Milyen munkamegbeszélésen voltál? Így is mész, hogy a párod dolgozik megint?


Csilla
csilla74
 
 


Visszajöttem, nem bírok elaludni.

Csilla,
Jó, oké, hogy dolgozik, de ugyebár az apjától lépett ki, most meg visszamegy hozzá? Azért nem értem, hogy mire volt jó ez az egész? Csak teli lettünk tartozással Kép .
Tescoban voltam, pénztárosnak megyek, de csak lehet, még gondolkozom.
Muszáj mennem, tényleg teli vagyunk tartozással. Azért egy hónapig a GYESből, gondolhatod...

Fabrika,
Üdv köztünk Kép !
Gyerkőcöknek jobbulást!
Veresismeretben segítek, ha gondolod!

Hencsi,
Befekvésnél nincs rosszabb, csak úgy, a bizonytalanra.
Nekem az EDA nagyon bejött, bár túl későn kértem.
Kiabálni nem kiabáltam, önkontroll megvolt Kép .
Nekem nyolckor ment el a magzatvíz, és 11-re megszültem.
Fel a fejjel, majd csak lesz valahogy Kép ! Kiscsaj majd irányítja a történetet.

Kriszti,
Jobbulást Nektek is!
Ovizás Kép . És akkor most kiveszed, aztán jövőre újra be? Nem normálisak ezek!

Meskete,
Kiskutyákat csak két hónaposan lehet elvinni, karácsonyra esetleg Kép ?
Pont úgy jön ki kb.
Előjegyzést nem vállalnék, szeretném kiivartalanítani, bár esküszöm, félek, nehogy baja legyen. De ez sem állapot, minden tüzeléskor felcsinálják.

Mostmár tényleg megyek.



Sziasztok!

Ezt nevezem termésnekKép

Köszönöm mindenkinek a biztatást...Kép
Nagyon be vagyok ám szarva, nézegetek fotókat, amik a szülöszobákban készültek és annyira fájdalmas képeket vágnak szegény anyukák.....tudom, nem végig ugy fáj, meg az eredményt kell nézni, de szerintem ki leszek attól a bizonytalanságtól kiszolgáltatottságtól....persze csak ha spontán lesz....
1 ideig magabiztos voltam, de most hogy közeleg....

Tulajdonképp 8 órás szüléssel kiegyeznék szerintem, csak az a baj nem én döntöm elKép

Csajok!

Szülés után mennyi idő volt az, mig a sexuális életetek rendbe jött?
Mindenki akinek felvetettem a csaszi lehetőségét 1-1-ig azzal vigasztalt h legalább azal nem lesz baj....mindenkinél problémát okozott?Volt olyan akinek áll 1 évig tartott a regenerálodás.....

Kép
hencsi
 
 

 
 

Sziasztok!

Bár Dóri majdnem 3 hétig készült az oviba, és végül 3 napot járt. Látszólag nem viselte meg a dolog. Talán az a szerencse, hogy nem szokta meg.
Nem szivesen iratnám ide szeptembertől. Próbálunk másik megoldást keresni.

Nekem a szülésekkel szerencsém volt. 6 óra alatt kint volt Dóri, Niki 4 óra alatt. Remélem ez a csökkenő tendencia megmarad. Tegnap voltam 20 hetes.
Vendég
 


Sziasztok!

Ma voltunk az oviban, szüreti buli volt. Megnéztük az unokatesó szereplését, Betti úgyis abba a csoportba fog járni.
Hagy ne mondjam, a Csajos úgy otthagyott, hogy csak néztem.
A végén oda lehetett menni táncolni, Betti odament, és onnantól kezdve...
Fogta a társai kezét, bevonult velük a csoportterembe, leültették az ovónők, aztán evett, ivott, majd kiment velük az udvarra játszani.
Ovónők nagyon rendik voltak, elvileg a mulatság után el kellett volna jönnünk, de megengedték, hogy ebédig maradjunk.
Volt is ám olyan ordítás, amikor eljöttünk!!!
Úgyhogy remélem, ez az első jel, hogy simán be fog szokni Kép .

Kriszti,
Én azt hittem, már régebb óta jár Dóri.
Veresi ovit is megkérdezhetnéd, hátha van üresedés.
Pocaklakó mocorog már? Amúgy jól vagytok?

Hencsi,
Nem tudom, vigasztal-e, de amikor kibújik a pici, minden fájdalmad elillan. Legalábbis nálam ez volt. Lehet, nekem volt szerencsém?
Nem mondom, a gátseb ( mert engem vágtak is ) még érzékeny egy pár napig, de ez elenyésző az öröm mellett.
Császárról én nem tudok mit mondani, valszeg akkor nem a lábad köze érzékeny, hanem a pocak fájhat.
Szexuális életünk nehézkes volt nagyon, bár ez már a terhesség alatt kezdődött.
Nem a regenerálódás miatt, hanem valahogy soha nem tudtuk úgy összehozni, hogy az egy jó időpont legyen.
Párom esténként beült a gép elé, nekem meg nem volt energiám megvárni, míg ő is lefekszik, általában bealudtam Kép .
De ez persze embertől függő, lehet, a 6 hetet sem bírjátok majd kivárni Kép .

Na lépek, csirkét sütök!



Sziasztok!

Látom Hencsi már nagyon a finisben vagy, ha ilyeneken aggódsz Kép
Nálunk is volt gátmetszés a kzs miatt, 6 hét alatt fizikailag rendbejöttem, de akkor még olyan fáradt voltam esténként, hogy nem igazán volt kedvem összebújni apával Kép
Semmire befeküdni meg tényleg semmi értelma, ha tudsz, harcolj ellene, ha megindulnak a fájások, akkor is ráérsz bemenni, és akkor még neadjisten császározni is lehet. (Én hihetetlenül féltem, nálunk is megvolt a császár lehetősége, mert az mégiscsak vágás, meg műtő, meg minden, de persze ez is egyéni dolog)
Mondirinek meg igaza van, akármennyire is fáj, a végén mindent elfelejtesz és csodálatosnak fogod látni a babád! A fájdalom felejtéséről tesznek a hormonok, egy pár hét múlva a nagy részét el is fogod felejteni (különben senki nem vállalná a második gyereket Kép)

Kriszti: Nem minősíteném az ilyen ovit Kép

Mondiri: Apa ezen lépését én sem értem, de emelkedj felül ezen a dolgon, remélhetőleg most már minden rendben lesz! Apa is kicsit elgondolkozhatott a dolgokon és az apja is.

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Sziasztok!

Helyzet?
Merre jártok?

Oxi,
El se hiszem, hogy holnap Ember megy dolgozni! Végre nyugalom, csend...és végre rendesen ki tudok takarítani, mert idáig kerülgetnem kellett őt, mindig csak útban volt Kép .

Dolgozni mégsem megyek, olyan szemtelenül keveset fizettek volna, hogy az már nevetséges!!
A munkahelyemen, ahonnan eljöttem GYESre, nincs üresedés, majd talán nov, dec lesz emberkeresés, majd akkor felhívnak. Kíváncsi leszek...

Mennem kell, Betti harcol a kiskutyákkal, most hogy kinyílt a szemük, próbálkoznak a lábraállásal, örökké kijönnek a helyükről.

Pussz!



Mondiri: Helyes, ha apa dolgozik, akkor jobb, ha a lányoddal maradsz még, amíg lehet Kép Kevés pénzért sokat dolgozni, idegeskedni nem jó. Kép (mondom ezt én, de biztos mennék én is) Mit dolgoztál?

Viki nagyon próbálkozik a felüléssel, tiszta édes, ahogy erőlködik. Kép Segítséggel már ül, de mindig orra akar bukni, annyira próbálja megtartani magát. Megzabálom Kép

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Hahó!

Oxi,
Egy ruházati üzletben ( New Yorker ) voltam eladó. Itt tök jól fizettek, pedig részmunkaidőben dolgoztam. Így egy tízessel kaptam kevesebbet, mint akik teljes munkaidőben voltak, megérte, és nem kellett annyi ideget enni.
Most a Tescoba mentem volna részmunkaidős pénztárosnak, na de heti 5 nap, jó, hogy csak 4 óra, de ugye hétvégén is kellett volna menni, és iszonyat keveset fizettek volna, pedig ez szerintem nem kis felelősséggel járó munka. De hozzáteszem, nem nekem vannak túl nagy igényem Kép .

Viki baba tündéri lehet, irigykedek ezerrel! Ezek olyan szép pillanatok, jól figyelj oda, mert nagyon gyorsan elszalad az idő! Még szinte fel sem fogtam, és már egy éves volt Betti Kép .

Monika



Sziasztok!

Hencsi! Nekem is volt gátmetszés mindkét alkalommal és egész gyorsan gyógyult. Mi kivártuk a 6 hetet óvatosságból, bár se a méhszájam nem sérült, sem belső, hüvelyi varrásom nem volt, csak kivül sikeredett pár öltés. Az első együttlét izgalmas, szinte olyan érzés volt, mint, mikor életemben először voltam együtt fiúval. De nem fájt vagy ilyesmi. Sőt nekem mindkét alkalommal a szülés utáni közvetlen hónapokban valahogy sokkal fokozottabb volt a szexuális étvágyam, nem tudom talán ez is hormonális. Persze mostanában már jól elfáradok napközben, úgyhogy vágy még csak-csak van nálunk is, de ahogy Monika is írja, alkalom már kevesebb. Kép

Kriszti! Tényleg nagyon gáz ez az ovi! Remélem tényleg sikerül valami megoldást találni!
20 hetes a Pocaklakó! KépHogy telik az idő! Akkor innentől már visszafelé megy a számlálás! Kép Érdekes, hogy Ti is inkább egynemű gyerekeket szeretnétek. És már elsőre is kislányt szerettetek volna, vagy Dórinál még mindegy volt? Nekem elsőre tök mindegy volt, de mikortól megtudtuk, hogy fiú, már rákészültem lelkileg és furi lett volna, ha mégis kislány. Másodjára egyértelműen fiút szerettem volna. Tulajdonképpen harmadjára is mindegy, talán 60%-ban fiút, 40 % lányt szeretnék. Persze, ha lesz egyáltalán Kép Bár olyan jó olvasgatni, meg végigélni a pocakosokkal így neten keresztül is, de főleg az ismerettségi körben, barátoknál, rokonoknál a pocakosságot, hogy az ember újra és újra kívánja ezt az állapotot. Ti eleve 3 gyereket szerettetek volna, vagy Õ most véletlenül sikeredett? Nálunk a Párom természetesen minden további nélkül benne van a harmadik babaában, de hát nem ő van egész nap egyedül itthon velük.

Monika! Ismerős a dolog, hogy akkor lehet takarítani, ha nincs itthon férfiember Kép HIába rakok rendet minden délelőtt, amikor Csongi alszik. Este a két fővezér, Apa és Boti, újból és újból szétrámol mindent. Büdös zokni a kanapé mellé ledobva, fürdőszobában a szennyes földön, godolják majd belemászik magától a fél méterre lévő szennyeskosárba stb... De már megszoktam....

Oxi! Nagyon ügyes Viki, hogy már üldögélni próbál. A múlt héten megnéztem a fotóalbumot, amit a váciba beraktál! Tündérke! Igazi kislány forma! Kép

Megyek, kicsit Botizok, Csongi alszik! Aztán levegőzünk egyet. Nincs is olyan rossz idő, sokkal rosszabbra számítottam!

Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Sziasztok!

Időnként sikerál gépközelbe kerülnömKép
Jövőhéten kezdi nagyfiam az ovit, talán utánnaKép

Mondiri!

Idegenvezetés megköszönném, nekem minden újKép
SOS:most éppen cipészt, varrónőt keresek( nadrág cipzi csere)! Valamint van pl. jó turi, játszótér stb.? Egyszóval minden érdekel!

Hencsi!

Nem könnyű újra NÕnek lenni , mert ott a baba meg a lüke hormonok, de ha nem menne csak egykék lennénekKép

Meskete!

TakarításKép Reggel vagy éccaka elpakolok, kb. félnap múlva mintha nem is ténykedtem volnaKép

Szerdán megyünk teszteljük a Kistarcsai kórházat, ismerős arra valki? Sajna Mankát viszam vesedokihoz utógondozásra,kivizsgálásraKép
Fabri
fabrika
 
 


Sziasztok!

Akármit is mondtok, én ma majd' megfagytam! Adok a gázszámlának...

Meskete,
Ez a szennyes a földön ismerős, bár nálunk mindig a szennyestartó tetején díszeleg. Hogy onnan mennyiből tartana felemelni a tetejét???
Betti hála az égnek, rendszerető, már ha kedve tartja Kép . De muszáj neki segíteni pakolni, különben "minden landol a szemetesbe" címszóval közbe lépek én Kép . Viccet félretéve, az apját rendesen befenyíti, ha valamit nem tesz a helyére rendesen Kép .

Ez az irigykedés nekem is ismerős, néha úgy vágyom egy újabb kis jövevény után. Na de az anyagi helyzetünk, meg Ember viselkedése gátol ebben. Majd egy pár év múlva hátha...

Ha valamelyikőtök tud vevőt babakocsira és pelenkázós kiságyra, szóljon nekem!!! Felraktam egy pár helyre, de valahogy nem kapkodnak érte Kép . Pedig tök elfogadható áron kínálom szerintem ( babakocsi 10.000, kiságy 12.000 forint ). Vagy szerintetek drága?

Monika



Sziasztok!

Fabrika,
Bocs, hogy még csak most, de tegnap, miután elküldtem, már nem néztem meg, hogy írtál.
Szadán merrefelé laktok? Én is laktam ott, másfél évet.
Veresen cipészt tudok kettőt, cipzárcserét a gyógyszertár mellett is csinálnak, meg a rőfös boltban, ami az új, épülő üzletház mögött van.
Turizni a szerdai piacon szoktam nagyon jókat, most épp Dániából vannak cuccok. A Gazdabolttal szemben szokott árulni egy srác, korrekt árakon.
A Fő úton, a kis fabódék közt is van egy baba-bizományi, ha egy picit továbbmész, van még egy sárga, új épület, ott is van egy turi, bár oda nem sokat járok, kicsit elszállós árakkal dolgozik a nőci, legalábbis számomra Kép .
Játszótér van egy a Tó-parton, azt teszteltük pont a múlt héten, nagyon jó kis fa berendezéssel Kép .
Ha az állomásnál mész lefelé a strandhoz, ott is van egy, de az lánykorom óta ugyanúgy van Kép .
Van még egy a polgármesteri hiv. felé, bár oda nem járunk, messze van tőlünk.
Ha pontosabb útleírások kellenek, abban is segítek, ezt csak úgy címszavakban írtam le.

Mi baj van Maja veséjével?
Így hívják nővérem középsőjét is Kép .

Párom még mindig itthon Kép , én ezt már nem bírom!!!
Hétfőn címszó: elaludt, ma meg állítólag reggel hívta őt az anyja, hogy nem kell mennie, csak holnap dolgozni.
Ha holnap sem megy, én költözök, az tuti...
Ez így nem állapot.

Na jó éjt Nektek, remélem, holnap jobb hírekkel érkezem!



Mondiri!

Huha! Köszi a sok infótKépKép
Mi a Borkő utcában lakunk ami- Kisfaludi, Szőlőhegyi-mellett van.
Csütörtökön terepszemlét is tartunk Veresen, mert ugye holnap kórházKép

Majának vesemedencegyulladása volt kb. 1 hónapja ezért egyideig kivizsgálásokra kell járnunkKép

Cipész pontosan merre? Játszótér közös tesztelése, infócsere?

Remélem párod holnap már eljut dolgozóba. Egyébként mit nem dolgozik?

Fabri
fabrika
 
 


Fabri Kép ,

Tudom, melyik az utcátok, az elég nyugis környék, nem?
Remélem, Kiscsajjal minden oké lesz!
Cipészt elfelejtettem, egyik a Rendőrséggel meg a festékbolttal szemben, a Mol-kútnál lekanyarodtok jobbra, és azon az úton.
A másik az Õsz utcában, ahogy Veresről mentek ki Csomád felé, balkéz felől a 3. utca. Hogy hány szám, ne kérdezd, de azt hiszem, ki van írva a házra, hogy cipész.
Jövőhéten éppen tesztelhetünk játszóteret, remélem, jó idők lesznek. Vagy esetleg szánkóval Kép ?
Mennék a héten is, csak most teli vagyok, minden napra jut valami.
Párom az apjánál dolgozik, aki építési vállalkozó, van, hogy a keze alá dolgozik, vagy épp a munkásoknak segít. Mikor mit.
Csak már menne....

Mondi



Sziasztok!

Én az Õsz utcai cipészt ajánlom, szerintem nagyon szépen dolgozoik és teljesen olcso isKép

Tegnap voltam megint CTG-n, reggel 6,30-ra mentem, igy a kiscsaj nem igazán mozgott, de remélem pénteken már jobb lesz a helyzet....Kép
Még teljesen zárt vagyok, mocorog is rendesen a baba szóval nem gondolnám, hogy a héten szülök...Kép

Ti megfigyeltetek olyat, hogy szülés előtt kevésbé aktiv a gyerek???

Mondi!

Sajnálom, hogy ilyen link pasid van, én nem tűrném a munkakerülését, nem tudod olyan helyzetbe hozni, hogy ráébredjen h végülis Õ a családfenntarto, nem ártana pénzt keresnie???

Kép
hencsi
 
 


Sziasztok!

Meglepi babám már mocorog rendesen. Főleg amikor fekszem, és nyugalom van.
Szerintetek nagyon gáz, hogy Grétinek hivjuk? Pedig még nem biztos, hogy kislány.

Én kettőt mindenképp szerettem volna , kis korkülönbséggel. Hármat nem terveztem, de arra a döntésre jutottam, hogy a gyerekek jobban járnak, ha nem megyek vissza dolgozni. Igy azt tervezem , itthon leszek , amig lehet. Nem lesznek millióink, de éhezni sem fogunk.

Az óvodával kapcsolatban , most a veresi Waldorfba, szeretném őket beiratni. Állitólag szeptemberben indul.
Vendég
 


Mondiri!

Cipészt köszi. Jövőhét okés, holnap soronkívüli autószerviz sajnaKép Kicsi piros köhögni kezdett ma, sürgösségi esetKép
A környék igen-igen nyugis, furi is Bp. után.
Családfenntartó lett a párod?

Hencsi!

Szerintem mocorgás változó, lehet hogy még mindig van helye és jól érzi odabent magátKép

Kriszti!

Szerintem nem gáz, mert szép név a GrétiKép Ha mégis fiú akkor majd jó poen lesz ha megnő Kép

Mi most kezdünk a Szadai Waldorfban, elég vegyesek az infók a Veresiről, remélem sikerül összehozni a nyitást.

Hű ma voltunk a H-ban , dokibácsi aranyos volt holnapra lesz meg a vizelet eredmény. Remélem minden okésKép És ma olyan sűrű napunk volt hogy most értem haza a tescoból, valamint még most fejeztem be a mosást.Na megyek beterítem magamat végre az ágybaKép
fabrika
 
 


Sziasztok!

Hencsi! Én nem vettem észre különösebben, hogy kevesebbet mozognának szülés előtt. Nekem az egyik kicsi volt, 3 kg, a másik 3,85 kg, de kb egyformán mocorogtak a vége felé is. Pedig Csongival jól "tele" volt a pocakom, én 160 cm vagyok, ehhez képest nagynak számított, de ő is ugyanúgy mozgott a vége felé is.

Fabrika! Szegény Maja Kép Remélem jók lesznek az eredmények. Hogy vettétek észre egy ekkora gyereknél, hogy a pisiléssel van a gond? Sírt, ha pisilnie kellett, vagy véreset pisilt, vagy visszatartotta, száraz volt a pelus? El tudom képzelni micsoda szenvedés lehet egy ilyen kicsi gyereknél az ilyesmi. Én a szülések óta lettem felfázós-húgyuti-felfertőzdésre hajlamos és mondhatom elég kellemetlen még így felnőtt fejjel is.

Kriszti! Nekem is hasonló gondjaim vannak a munkába visszamenetellel és a harmadik baba vállalásával. Most valójában nincs munkahelyem, mert ahol dolgoztam még Boti előtt, ott határozott idejű szerződésem volt, ami lejárt. A párom ugyan jól keres, de a házon is van egy csomó hitel, meg autótörlesztésünk is van, szóval azért jól jönne az én közalkalmazotti fizetésem is. Viszont kicsi gyerekek mellett 4-6 óránál többre nem szívesen mennék el. Ami nem is lenne gond, mert én gyógypedagógusként végeztem, ami eleve heti 21 óra hivatalosan (mármint amit a gyerekekkel kell eltölteni, plusz otthon a felkészülés adminisztráció stb) De most menjek vissza más gyerekét tanítani, mikor az enyémeknek is szükségük van még rám, én úgy gondolom legalább az alsó tagozatig. Harmadik gyereket én is szeretnék, de nem zsinórban, szóval most azért egy kicsit pihennék babázás ügyileg. Talán megvárnám míg Csongi is kb nagycsoportos, de az is lehet, hogy az iskolakezdést is, mármint, hogy azon túl legyen és utána kéne a kistesó. Szóval bonyolult, de közhellyel élve: Az élet majd megoldja, az is lehet, hogy a kistesó hamarabb kopogtat majd, de az is lehet, hogy egyáltalán nem lesz.

Monika! A cipzárcserésnél a rőfösben nadrágfelvarrást is vállalnak? Én is csak igazítószabászatot keresek, mert nincs már pofám folyton a barátnőmet zargatni Boti nadrágjaival. Minden nadrágot fel kell neki varratni, mert a pocakja miatt muszáj megvegyem a hosszabb méretet.

Üdv mindenkinek!: Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk haza nővéreméktől, megint náluk aludtunk. Férje elutazott Debrecenbe, így legalább nem volt egyedül.
De hogy Betti mennyire nem akart hazajönni...
Úgy ordított, mint a sakál.

Párom tegnap ment végre dolgozni, és ma sincs itthon, remélem, ezerrel melózik. Hátha megjön az a cseppnyi esze Kép .

Hencsi,
Valóban jobb az Õsz utcai, korrekt kis emberke!
Betti kevesebbet mozgott, az tény, de azért, mert nem volt Neki már helye Kép .
Emberem kicsit nehéz eset, lóvés szülők gyereke, nincs semmi felelősségérzete, talán nem lett bele nevelve. Ott volt a pénz mindig, nem tanulta meg szerintem, hogy mit is lehet vele kezdeni. De még bizakodom...
Péntekre drukk, hogy mocorgós kedvű legyen a babód!

Kriszti,
Úgy tudom én is, hogy szeptemberben nyit az ovi, remélem, sikerül minden Nektek!
Grétizés szerintem nem gáz, én Taminak hívtam, aztán végül Bettina lett. Embernek nem jött be a Tamara Kép .
Fiúnév még nincs?

Fabri,
Szadán hol van Waldorf-ovi? Vagy csak a régit alakították át?
Jövőhétre még egyeztetünk, okés? Még valaki csatlakozik hozzánk Kép ?
Éjszakai vásárlás??
Vizeleteredményhez drukkolok, hogy rendben legyen!

Meskete,
Ha szülnék ESETLEG még egyszer, akkor én is a suliba menetelhez kapcsolnám. Az úgy tök jó szerintem.
És tényleg, Laura és Betti közt 6 év van, olyan jól megvannak. Bár gondolom, a kis korkülönbségnek is megvan a jó oldala.
Az a baj, hogy olyan keveset fizetnek a 4 meg 6 órát dolgozóknak. Nevetséges összegek!
Állítólag nyílik CBA Kertesen és Szada alján is, még majd arra akarok rácsúszni. Bár nem szívlelem túlzottan a CBA-kat, de hátha...Valamit muszáj lesz keresnem.
Nadrágfelvarrást nem tudom, vállalnak-e. Bár én egy cipzárcseréért is 800 forintot fizettem ott, szerintem rohadt drága. Vagy csak én vagyok árfolyamban lemaradva Kép ?
Úgyhogy lehet jobban jársz, ha veszel egy desszertet a barátnődnek Kép , és vele varratsz továbbra is.

Na léptem, megpróbálok altatni!

Szép napot ( bár elég hideg van ) !



Sziasztok!

Én is mennék szívem szerint játszóterezni, de a Viki még nem biztos, hogy élvezné Kép Néha már úgy szeretném, ha ott tartana...

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Sziasztok!

Oxi!

Hamarabb elérkezik az az idő, mint gondolnádKép

Móni!

Ezek szerint most 2 napot dolgozik az ember, de aztán ki tudja mi lesz a továbbiakban, meg ahogy irad, h tele vagytok adóssággal abból arra tippelek h ha még régebben pénzelték is a szülei mostanra ez megszünt....ez nem tünik fel az embernek?
Nem rám tartozik nem is akaarok beleszolni, meg nem is vagyunk egyformák.....Kép

Jaj csajszik!

A golya telefonszámát nem tudja valakiKép beszélnék vele hogy én nem akarok se csaszit, se spontánt, inkább őt választanám alternativ megoldásként....Kép

Kép
hencsi
 
 


Hencsi!

Sajna gólya száma nagyon-nagyoooon tikosKép Már 2x prószáltam hívni, de aztat üzente ügyi vagyok oldjam megKép

Oxi!

Jó levegőn aludni míg anyu pletyózik Vikka is tudKép

Meskete!

Manka jól volt azon felül hogy lázongott, dokinéni kért vizeletvizsg. Sajna joggal gyanakodottKép
Munka: még vidáman itthon, de ha élesre fordul a dolog nem tudom mit csináljak.

Mondiri!

A székelykertben van az ovi, de jövőre valszeg új helyre költözik. Vásárolni pediglen muszályKép Tuti éjszaka egyedül kóvályogni válogatni, nem kell rohanniKép

Gratula hogy rávetted a párodat a munkára, ez is nagy szó ilyen előélettelKép Meglátod előbb-utóbb gondos családfenntartó lesz!

Okés, játszi előtt egyeztetünkKép

Fabri
fabrika
 
 


Fabri: Igazad van, remélem nem lesz túl hideg. Akkor szóltok, ha mentek? Nem tudom, mi lesz, mert két napja sikít a lány, szerintem a foga, mert a Dentinoxtól kicsit csend van. Azért jó lett volna, ha a betegsége után én is tudtam volna kicsit pihenni, de mindig van valami.. KépKép

Mondiri: Nálunk is ez a családi gond, de apa már legalábbmegpróbál nem linkeskedni, mióta megszületett a lánya egyenesen nem ismerek rá. Nálatok is biztos beáll, de nem olyan egyszerű ez. Mindenesetre drukkolok.

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Oxi!

Naná hogy szólunkKép Fogacskának drukk hogy minél előbb kibujjon! Megérzésem szerint távol van még hogy hagynak pihenniKép
fabrika
 
 


Sziasztok!

Ezt már szeretem, amikor így pörög a topik Kép Kép .

Oxi,
Na nehogy már ne gyere! Kiscsajt majd boldogítják a nagyobbak Kép . Vagy csak alszik egy jót a levegőn. Mindenkit értesítünk,
oxi Kép ?
Gyors fogacska-kibújást!
Ez a "nálatok is biztos beáll" kicsit para, nem gondolod? Két és fél éves Betti!! De azért a drukkod raktároztam!!!
30 évesen csak észhez tér már...

Hencsi,
Te nem jössz játszóterezni? Jól kibeszéljük Belőled majd a babát, ha addig nem bújik ki Kép .
Amíg párom ki nem lépett, apósék segítettek, ahol tudtak ( bár hozzá teszem, hogy mindig fel lett róva ). Rájött ő szerintem, csak nem látja be, hogy nekem van igazam, és okkal ugatok.
De hátha most majd alakulunk...
Gólya száma Kép Kép . Az tényleg nagyon titkos! Szerintem még élvezd ki ezt a pár gyerekmentes-napot, soká lesz megint ilyen nyugi!

Fabri,
Már beugrott időközben az ovi helyileg!
Jajj, remélem, jövőheti talihoz jó időnk lesz Kép .
Azért még erre a gondos családfenntartó címre korai lenne Õt benevezni, de talán egyszer...

Megyek, mert még nem is fürödtem, a szemem meg összeragad az álomkórtól!

Jó éjt Nektek!



Sziasztok!

A játszóterezésben mi is benne vagyunk. Mikor gondoltátok, délelőtt, délután? Délutáni alvás után már elég hűvös szokott lenni, talán jobb a déleőtt, nem? Bár mi délelőtt is alszunk, de az autóban is tud szundikálni odafelé, úgyhogy ez nem gond.

Oxi! Nekem Csongi már pár hónapja nagyon élvezi a játszóteret. A bébihintában fél éves kora óta imád hintázni. Nagyon szereti, ha "lecsúsztatom" a csúszdán. Meg egy ideje már cipőt is kell a lábára adjak és mindent bevizsgál, megfogdos, túrja a homokot, csapkod a lapáttal, szóval élvezi. És csak pár hónappal vagyunk idősebbek nálatok, úgyhogy tényleg észre sem veszed és Viki is nagy játszóteres lesz Kép
A fogmanót meg átküldöm hozzátok, nálunk sikeres és gyors munkát végez! Csonginak 6 foga van és erőteljesen nyálzik megint, szerintem jön a 7-8 is. Botinak ennyi idősen még csak két foga volt. Szóval ez egy ügyes manó Kép

Monika! Köszi az infót a cipzárcserésről. Nekem úgy rémlik bennt Pesten is ilyesmi árakkal dolgoznak. De tényleg drága, az biztos.

Na, megyek! Csongi elaludt! Takarítgatok, holnap vendégeink lesznek!

Üdv: Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Halihó!

Szerintem jobb lenne délelőtt a játszózás, igaza van Meskének. Betti is ha alszik, csak 1, 2 óra felé, és olyan 3,4 körül kel. Addigra meg hidegedik Kép .
Sokfogú Csongi Kép .
Én is megyek, még a felmosás hátravan, megettem az egész házat!



Hi!

Nekünk is de. játszótér jó, mert mint írtátok du. hideg és sötét is van. Viszont hétfőn szokunk oviba így nekünk csak csüt. vagy péntek okés. Légyszi-légyszi akkor legyen tali, napsütés megrendeltemKép

Mondiri!

Gratula istennő vagy, nekem a fürdő mindig éjccakára marad, napközben odáig sosem jutokKép

Meskete!

Importálj nekünk is please fogmanótKép Majd 10 hósan 2 árva fogacskánk van és ezt is megszenvedtükKép

Képzeljétek autóm elkezdett köhögni és nem akart gurulniKép Gyorsan elvittem gyógyítani: M-nál benzin helyett tankolt drága dzsuva megfeküdte gyomrát, kicsit kiakadtamKép

Fabri
fabrika
 
 


Na sziasztok!

Fabri,
Nekem jó a csütörtök vagy péntek, nincs semmi betervezve. Rendeltél jó időt Kép ? Ennek örülök!
Azért lenne még mit takarítanom, a csempemosás meg az ablakpucolás még vár.
De hagy' várjon, egyszer csak rászánom magam.
Hogy micsoda? A benzin miatt lett beteg a kocsid???

Betti ma extra nyűgi volt estére, nem aludt délután, valahogy kimaradt.
Amúgy egyre rafkósabb, ma már mondtam, hogy eladom. Most jött ki rajta a dackorszak?
Mert ennek nem igazán örülnék. Sokat változott, most nem futtatom, de idáig volt kérem, köszönöm, meg köszönt rendesen, akinek éppen kellett. Most ezekben a témákban akkorát fordult, rá sem ismerünk. Vajon visszajön még a régi énje? Nyugtassatok meg, hogy ez kinövős dolog.

Megyek, hulla vagyok!

Pussz!



Sziasztok!

A játszótérre mi is szivesen megyünk.

Fiú nevünk nincs.

A Mol kútnál már mi is ráfáztunk. Egyszer tankoltunk ott, és a kocsi elromlott. Legalábbis akkor arra fogtuk, mert előtte és utána sem tankoltunk ott, és a benzimpumpa romlott el.

Nálunk nincs már délutáni alvás. Nálunk a dackorszak kimaradt, vagy nem tűnt fel túlságosan.

Kriszti
Vendég
 


Sziasztok!

Játszóterezéhez már csak azt kéne kitalálni, hogy melyikre???
Mert a tónál a fa játszón csak egy hinta van, a másikat letépték Kép , de itt van csúszda is.
A másik meg az a régebbi, itt nincs csúszda, viszont van mászóka, meg libikóka, meg hinták is. Ez talán jobban hangzik, itt jobban elférnénk, nem?

Kriszti,
Örülök, hogy Ti is jöttök Kép !
Niki sem alszik délután? Bírja estig? Vagy korábban teszed le?
Dackorszak hála az égnek, nálunk is csak a fentiekben nyilvánul meg. Na jó, nem mondom, hogy nem szokott bepróbálkozni, de elég jól leépítem Kép .
Majd csak helyre jön!

Kezd náthásodni megint, igaz, csak az orra folyik.
Azért ma jól megsétáltattam, voltunk a CBA-ba, végig gyalogolt, hang nélkül Kép .
Igaz, utána 2 órát aludt.
Most meg a hangokból ítélve romokba dönti a szobát....

Monika



Huhh, milyen termés Kép
Meskete: Jó, jó, de Vikimég csak 4 hónapos, nem is ül még Kép Így egyelőre marad a babacsoki, meg a nézelődés, bár nagyon szereti nézni a nagyobb babákat, sokat tanul tőlük (Fabri: Pl Pannitól és Somától is Kép)
A csütörtök-péntek jól hangzik, ha csak nem akkor megyünk az új ótóért Kép De majd alakul Kép Csak nekem majd szóljatok, honnan-merre kell fordulni, mert nem ismerem Verest

Shellnél se tankoljatok! Mi ott kaptun felevíz kombinációt.

Fabri: Persze, hogy sokára lesz, csak Vik 7hetes kora óta átaludta az éjszakát, nem volt sírás, tényleg mintababa, nem vyok én ehhez a másik élethez szokva! Kép

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Egészen jól alakul a játszóterezésKép Már csak az égiekkel kell egyezkednemKép

Mondiri!
A játszótér kiválasztását rád testálnám mivel nem ismerem a helyeketKép Melyik CBA-ba sétáltok?
Nagyon jól ismered Szadát, merre laktatok? Miért költöztetek?
Autó nem akart rendesen gurulni mint írtam, szerelő mindent megnézett: géppel, manuálisan one hiba. Kérdezte nem-é tankolás után történt az incidens, de! Azt mondta még szerencsém volt mert ügyi autó kiköhögte a dzsuvitKép

Oxi!

Milyen új autó? Nekem is -nekem isKép
Nem akarlak elkeseríteni, de Manka 4 hetesen már reggel 6 ig aludt, 6 -8 hó között minden éccaka többször ébren volt. Nem mondom hogy nem voltam K.O.Kép

Kriszti!

Ha nincs fiúnév, természetes hogy Grétinek hívjátokKép

Hencsi!

Merre vagy?

Fabri
fabrika
 
 


Sziasztok!

Oxi,
Milyen lesz az új autó??
Hogy nekem csak babakocsi jutott....Képabba meg mindegy, mit tankolok.
Úgy tűnik, a játszótér kiválasztása rám hárul, úgyhogy majd én navigállak!
Csak előbb döntsétek el, hogy melyikre menjünk!
A fogak kitörése sok galibát tud okozni, ha ezzel vigasztallak. Bár nálunk nem volt éjszakai virrasztás, csak napközben volt egy-egy nyűgi, de kibírható hangnemben.

Fabri,
Igen, igen, az időjárás már a Te dolgod Kép !
CBA: ami Szada és Veres közt van, oda mentünk, ez Bettivel 20 perc, amúgy max.10.
Szada-ismeretem egy jó pár éve kezdődött, serdülőkoromba ( Kép ) oda jártunk bulizni. Aztán együtt éltem másfél évig egy fiúval, szintén Szadán, csak mivel szakítottunk, így visszakerültem Veresre. A Béke utcában laktam, ezt a környéket ismerem a legjobban. Ami a Dózsa György út másik felén van, azt már nem annyira.

Nem semmi, mik mennek a kutakon! Tök bosszantó! Még jó, hogy szerelő bácsi helyre tudta hozni.

Ezt a délutáni két órás alvást jól beszívtam ( már bocsánat!!! ), egy órája aludt el Betti.
Általában egy óra hosszát szunnyad, de ez a mai két óra betett.
Menek fürdeni, addig írhatnátok még, most enyém a gép, Ember háló-partyn van.



Keddtől csapadék- és frontmentesmentes, csendes időre, több órás napsütésre, de növekvő reggeli ködhajlamra kell számítanunk. A hőmérséklet lassan emelkedve a hét közepére már eléri a 20 fokot. Élettanilag jó napok elé nézünk, ha tehetjük, sétáljunk, kiránduljunk.

Fabri Kép ,
Ezt csak Te miattad másoltam be ide!!!
Bizakodjunk, hogy így marad csütörtök, péntek is.



Találtam még egyet, csak azt nem tudom bemásolni.
A lényeg, Gödöllőre néztem a csüt., pénteket, és mindkét napra derült időt jósoltak, átlag 20 fokkal.
Ez jó, nem????
Csak döntsétek el, kinek melyik nap jó.
Nekem mindegy, igazodok Hozzátok, mindkét napom szabad Kép .

Mostmár tényleg megyek fürdeni!



Jó reggelt!

Kicsit felemás volt ez az éjjel is, délutáni alvás helyett tegnap hiszti volt, így fél 8-kor már bealudt a csaj, viszont nem volt felsírás, csak hajnalban keltett, hogy éhes Kép Éééééééés visszaaludt Kép És csak 7kor kelt apával Kép És most megint alszik Kép Szegény jó fáradt lehet.

Mondiri: Hol nézted ezt az időjárás-jelentést? Nekem a jövő hét vége kellene, hosszú hétvége, elutazunk, kíváncsi lennék, mit jósolnak. Ezért nekem a csütörtök lenne a jobb, pénteken már pakolok. Már ha nem baj

Az új autóm egy hófehérke Puntóka Kép Dyzel, meg minden, mert apának elege lett, hogy mindig azon panaszkodok, hogy nem tudok menni sehová, mert sokat zabál az autóm, meg nem is kellene most ilyen nagy nekem, és most nem keresek annyit... Így amit spórol benzinen, azt törlesztésre fordítjuk Kép

Fabri: Milyen autó ez a kicsipiros, hogy ilyen ügyes?

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Mondiri!

Köszi időjárásjelentéstKép Ezt jól lezsíroztamKép
Szadára bulizni?! Erről mesélned kell mégKép

Oxi!

Kicsipiros=opel corsaKép Még sosem hagyott kakiban, egy baja van jövőre személyit kap. Serdülő így egyre szeszélyesebbKép
Szeretnék rövid időn belül újítani.Elárulod nekem mennyi egy új puntovics, de csak ha nem vagyok nagyon indiszkrétKép

Ja! Nekem is jobb a csütörtök.

Agyam tompa, anyós megszállás tart, de holnap kezdjük az ovitKép Szerintem jobban izgulok mint a fiamKép

Fabri
fabrika
 
 


Sziasztok!

Ha még egyben vagyok és nem épp a korházban malmozom az orvosomra várva akkor csatlakozom én is a találkozóhoz, bár igazándiból a csütörtök délutánt beszéltük meg a férjemmel szülés ügyilegKép A gyereknek még nem szóltunk rólaKép

Heni

Kép
hencsi
 
 


Hencsi!

Már éppen hiányoltalakKép
Akkor a de. tali még éppen beleférKép

Fabri
fabrika
 
 


Fabri: Egy 0 kmes extrás multijet dízel került nekem most 2,8Mba. tizenhatszázalékot fizettünk előre (ennyi volt) Ez még az augusztusi akciós ár, most nem tudom, mennyi.
A nagyautóm már nagykorú lassan, úgy hogy tudm, miről beszélsz szeszélyileg Kép

Hencsi: Dejó, akkor gyere te is, ráérsz utána egy gyors szülésre Kép

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Fabri: Mesélj majd milyen volt az ovisdolog Kép

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 


Sziasztok!

Olyan jó, hogy mindennap van mit olvasni Kép !
Csak tegnap este már nem tudtam írni, Ember arrébb noszogatott innen Kép . De vigasztal, hogy a héten elvileg lesz nekem is külön netre gépem!!!
Mindig lázadok a számítógépes-partyjai miatt, és a haverja nagy guru ilyen téren, mondta, hogy összerak nekem valami kis szxrt, csak netre. Már alig várom Kép .
Betti javulóban, ezerrel itattam vele a citromos teát, és már ez helyre rakta.
És a legnagyobb örömöm ( bár lehet, hogy ez semmi Nektek Kép ), a Babaszobán találtam egy tök ari porszívót Bettinek karácsonyra. Igaz, a csaj először mondta, hogy nem rakja el jövőhétig ( csak akkor tudok érte bemenni Pestre ) , erre ma reggelre írt egy mailt, hogy mégis elteszi Kép .
Olyan boldog vagyok!!!!

Oxi,
Kifáradt Viki-bébi Kép .
Nálunk olyan 4-5 hós koráig azt csinálta Betti, hogy este 7-kor elkezdett sírni, és ez tartott addig, míg meg nem fürdettem. Aztán éjjel 1x mindig felkelt enni, és reggel 7-8-ig aludt.
Csak az volt para az egészbe, hogy pont nyár volt, ablak nyitva, az egész környék tudta, mikor megy fürdeni a Csajom Kép .
Beírtam a keresőbe, hogy "Időjárás", és bedobott egy egész oldalnyit a jelentőkről.
Na, ezt jól megfogalmaztam!!!!

Fabri,
Majd mesélek Kép !
Bár, ahogy hallom, mostanában nincsenek "olyan" bulik. Hiába, kiestek a régiek!
Remélem, a mai ovikezdés jól sikerál! Drukkolok ezerrel!!!
De most még csak szoktatás van, ugye?

Hencsi,
Osztom Fabri véleményét, a csüt. délelőttöd még ott van Kép .
Mondtam én, hogy gyerkőc-pocakból kibeszélése lesz Kép Kép .

Na Csajok, akkor csütörtök jó mindenkinek?
Meskete??
Kriszti??
Esetleg Csilla?? Bár ő most eltűnt, nem tudom, Neki a távolság miatt megoldható lenne-e?
És akkor még döntsétek el, hogy melyikre menjünk?

Pussz!



Sziasztok!

Nekem mind1, h melyik játszó, ha tudok csatlakozni bármelyikhez elmegyekKép

Heni 39+1!Kép

Kép
hencsi
 
 


Sziasztok!

Nekünk is jó a csütörtök. Mindegy melyik játszó, még egyiken sem voltunk eddig. Majd útleírást is kérnék Kép

Nekünk mozgalmas hétvégénk volt. Szombaton vendégeink voltak ebédre. Boti már délelőtt nagyon bágyadt volt, aztán kiderült, hogy fáj a füle. Irány Vác, a fülészet, megelőzni a bajt, mielőtt totál begyullad. Meglepően rendesek voltak, kaptunk is gyógyszert, kezdődő középfülgyula Kép Hát igen, valószínű nem fújtuk eléggé az orrát. De az antibiotikum szerencsére gyorsan lehúzta a gyulladást, másnap már sokkal jobban volt. Vasárnap meg még átmentünk Érdre vendégségbe. Úgyhogy jól elfáradtunk.
Képzeljétek! Csongi egyedül átgyalogol az Apjától hozzám. 3-4 lépés. Persze ez még lendületből gyaloglás, hiszen állni sem tud még hosszasan magától. De nagyon élvezi. És próbálkozik mindenhol elengedni magát. Az ágyak között is elengedi magát, meg a kanapé mellől is átjött hozzám. Kis kamikaze amúgy, mert van még, hogy pofára esik, de nem hatja meg különösebben.
Furcsa egy ilyen aktív gyerek nekem Boti után. Õ is az volt, de kezdettől szófogadó, meg megjegyezte mit szabad és mit nem. Ez a kis briganti meg tojik a fejemre és megy, mint a meszes. Ha nem figyelek és nyitva marad a fürdőszobaajtó tuti, hogy a vécékefét szedem ki a szájából. De már volt, hogy felállt a vécé mellett és nyúlkált is bele... Kénytelen vagyok hozzásozkni, hogy a nyugis Boti után egy turboegérrel van dolgom. Kép

Fabri! Remélem jól ment az ovi! Majd mesélj!

Na, megyek is, ebéd, aztán megyünk Botiért.

Kellemes napot mindenkinek!

Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Sziasztok!

Nekem is jó a csütörtök délelőtt.
A játszótereket nem ismerem, de biztos odatalálok majd.
Vendég
 


Sziasztok!

Mondiri!
Aranyos vagy, hogy figyelsz rám. Sajnos beteg mind a két luri, és valószínűleg a távolság miatt is bonyolult lenne, de talán egyszer.
Azért időnként beleolvasgatok a levelezésbe, mindenkinek drukkolok (szülés, betegség, férj megjavulás, autó javítás, vétel stb….)

Legyetek jók
Csilla
csilla74
 
 


Megint sziasztok!

Bettina olyan balhét csapott le az előbb, kiakadtam.
Elment, hogy lefekszik, azzal a mondattal, hogy :-Alszok egyet anya, hogy okosan ébredjek fel Kép !
El is aludt, most néztem.

Na, mint írtam, elég sokan vagyunk, mit szólnátok, ha arra a régebbi játszóra mennénk? Nem az a hűűű, de modern, de a másikon nem férnénk el Kép . És ott csak egy hinta van. Itt meg van pad, mászóka, meg a többi, amit már leírtam.
Ezt az állomástól tudjátok megközelíteni, vagy Oxi, azt hiszem, Neked majd írok egy mailt, hogy pontosan merre gyere Fótról Kép .
Ha gondoljátok, talizhatunk az állomásnál, és akkor együtt betámadjuk a játszóteret.
Kinek hogy jó??
A vasútállomást tudjátok, hol van?

Meskete,
A váci kórház tényleg jó, most, hogy Reni bent volt a gyerekosztályon, olyan korrekt volt mindenki! Pedig ő már 16 éves, de olyan kedvesen látták el, meg minden.
Akkor Boti már jobban van?
Üüüüügyes Csongi!
WC kefe és társai Kép Kép .
Jó, tudom, Neked nem lehetett ennyire vicces!

Léptem!



Fabri: Ha olvasol, írtam mailt.

KépKép
oxigen
Györköny
 
 
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: