Új privát üzeneted érkezett!

Csütörtök?!

Kép

Kép
tikata
 
 


Szisztok!!!

Édesek ezek a kis manók! Nagyon kis csöppek!! Jól vannak? Gondolom Diának nincs sok ideje.

Kata! Nagyon szép kis faluban vettetek telket! Hány m2? Mikorra tervezitek az építkezést? Látom az előző tulaj nem nagyon vágta a gazt.

Kép
edó75
 
 


Gyerkőcök nagyon édesek!!!Állítólag Zsombi a nyugodtabb baba, Panni hisztisebb (végül is lányból vanKép), de már ő is ráadta a fejét a cicizésre.Kép

Kata, GRATULÁLOK, igazán szép telek!Kérdéseimet már Edó feltette.KépMi Pilis környékével kacérkodunk, azt hiszem elég közel van oda Budajenő is.Persze nem holnap fogunk telket venni.

Eszti, Ancsa ma jönnek du. Dobtuk az esti programot, kis álomszuszékok. Pizza jó lesz?

Edó, nektek megvan már a cég akivel kivitelezitek az építkezést?

Kép

Kép
babszy
 
 

 
 

Ja, a szatírra én is emlékszem, Takács Móni még sírt is, ugye? Sopron? Az teljesen kimaradt.Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Kata,csütörtök, okés!

Annyira szépek az ikrek, h az hihetetlen, olyan szép buksijuk van, semmi koponyacsont elcsúszás,csúcsfejűségKép!

Babszy,hogy megy az alvás Balinak?

Edó, és Ti hogy álltok?

Ezek a fogacskák azért élesek ám, egyik nap felsikoltottam, erre Hanci megijedt és sírtKép...Mit csináljak, h ne harapjon?Jó,nem állandóan, csak 1-2x.

Kép
seriff
 
 


Kata,eszembe jutott, h Ti meg sem álltok,mióta Ciprusról hazajöttetek, még egy teljes napot sem voltatok itthon,én meg már azzal zaklatlak, h mikor jöttök!Pihenj csak, hiszen azóta is folyamatosan ide-oda mentekKép.

Óh, volt azon a kiránduláson más balhé is, Imre Vikivel,vagy nem, erre már én sem emlékszem,csak vmi összeveszésre, na meg még vmire,vkire! A Kiss Béla ott mondta az Esztinek hogy nagy kujon. Emlékeztek?Vagy képzelődök?

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Serfi, édes vagy, de szerintem csütörtökön tudunk menni. Peti már ma menne, délelőtt is minden busszal ment volna a babáhozKép

Kiss BélaKép Õ nem akkor volt velünk, mikor Hollókőnél voltunk? (vagy ott nem is voltunkKép?) Én arra emlékszem, h megállt a busz egy benzinkútnál, ő beszaladt sörért, aztán meg ott szitkozódott, h alkoholmentes sőrt vettKép De a legjobb az volt, mikor a Szűcs Andi mesélte, h az ő 3napos osztálykirándulásukra megérkezett egy pici autóstáskával, amiben egy pár tornacipő voltKép

Edó, a telek 1000nm, és úgy tervezzük, h márciusban kezdünk építkezni. Most ötleteket keresünk, és az elképzeléseinket próbáljuk megfogalmazni. Nem egyszerű.

Mi meg este szórakázni megyünk. Jönnek anyukámék gyerekfelügyelni, mi meg filmbemutatóra megyünk. Egy szoknya, egy nadrág. Én Rudolf Pétert szeretem, bízom benne jó lesz a film, olyan kis kikapcsolódós, könnyed. Õk is itt lesznek.

Kép

Kép
tikata
 
 


Bogica, kérdéseidre meg elfelejtettem válaszolni.Kép

Ciprusra, én már tavasz óta vágytam, egy utazási katalógus képeit láttán. De én más városba mentem volna, de egy utazási irodás lány nagyon ajánlotta, azt ahol is voltunk, és nem bántam meg. Pár év múlva szeretnénk majd visszamenni, nekünk annyira tetszettKép
Szülinapi buli. Úgy tervezem szombaton szolnokra megyünk (anyuék még nem tudják, majd este megkérdezem), vasárnap meg egy család jön hozzánk 3 gyerekkel, akiket a Peti imád. Tényleg nagyon aranyos gyerekek, és szülők is jófejek. Velük voltunk krken is a nyár végén. Hétfőn meg hármasban nosztalgiázunkKép Pontosabban csak én, ahogy ismerem magamKép
Egyszer megnézhetnétek majd a piliscsabai telkünket, és a Pilis tényleg nem lenne messze, de ti most sem lesztek olyan messzeKép
Pizza jó lesz, én meg rakottkrumplit csinálok, kíváncsi vagyok megközelíti e a tiédet?!
Képek?

Kép

Kép
tikata
 
 


Én meg máglyarakást ettem már megint. Majd csinálok csütörtökön is, mire jöttök Kata!
Óh, épp tegnap láttam a tv-ben a bemutatóját,vagy beharangozóját a filmnek, nagyon jó lesz biztosan!

Nem, Kiss Béla jött velünk mindig?

Kép
seriff
 
 


Hollókő?????
Biztos ez????
Csajok, azért félelmetes, hiszen nem volt ez annyira régen, és már ennyi mindenre máshogy emlékszünk. Mi lesz még ezután?????

Kata, gratulálok a telekhez, most már az első nagy dolgon túl vagytok! Kép

Ma voltun Bogiéknál, szerintem tök jó volt! Balika nagyon cukimanó volt, a kezdeti bizalmatlanságot aztán nagy-nagy produkálás követte, és felváltva játszottunk vele. Ettünk is 5-en az asztalnál, pizzát, nagyon fincsit csinált ismét Bogi. Bali simizte a pocimat, és mondta mindig: baba, baba! Egyszer Ancsa is kapott egy baba-t....Kép Mr. Váryval is találkoztunk végre, szóval jó volt egy röpke kis összejövetelnek!

Serfi, hetek óta kívánom a máglyarakást.....Kép Serfi, nem tom, hogy mikor mondott nekem ilyet Kissbéla, de biztos valamikor. Emlékszem, jópár éve Bogussal lent voltunk az Írben, és összetegeződtem vele....jajjjjj!!! Kép

Remélem Diáék el tudnak majd ugrani a novemberi bulira, jó lenne őket együtt látni!! Kép

Na, megyek, puszi nektek.
Vendég
 


Sziasztok!
Gyorsan végigolvastam a lemaradásomat. Tényleg tök jó volt a gyors összejövetel, Bali is arany pofa, végre élőben is láttam már, így 1 éves szülinap után....
Cuki, ahogy a kisvakondos könyvben is a buszokat, meg az autókat nézi, és keresi.Kép

Gyerekek, örülök, hogy Sopronnal ilyen nosztalgia hullámot indítottam el...szerintem is mindig Kiss Béla jött velünk kísérő tanárként,és én is elfelejtettem, hogy Kőszeg volt és nem Sopron. Asszem Béla ott mondta, mikor elfogyott a melegvíz, hogy na, ma sem lesz vízköves a hátatok! Emlékeztek? ÉS ott valamelyik este voltunk diszkóban is, nem? Meg vettünk egy teli hátizsák piát is, és tök nehéz volt vinni, és csörögtek az üvegek. Vagy keverem valami másik kirándulással?
ÉS tisztán él bennem a szatíros ügy, noha a cigi mellé elfogyasztott kávé után én is bealudtam, mint Eszti.

Egyébként a 4 nap a Mindenszentek miatt alakult így, tehát hétvége, plusz a hétfőt megkaptuk, amit majd következő szombaton kell ledolgozni. És az 1-e pedig munkaszüneti nap.

Serfi, Kovács Éva nekem volt zenésztársam (de érdekes szó ez...)de sajnos régen hallottam felőle, és pár hete anyukám említette, hogy látta őt tolni a babakocsit. Azt sem tudtam, hogy babát ár, mint ahogy azt sem, hogy férjhez ment vagy sem...egyszóval nem vagyok képben Évit illetően.
És Ágiék most hol laknak? Még mindig Pesten?

KAta, mondjál valamit a filmről, mert én is meg szeretném nézni. Érdemes?

Egzotikus utat tervezünk is meg nem is, azt hiszem, el kéne dönteni, hogy mik a prioritások. Elég nehéz...ha megyünk, akkor is csak év elején szerintem, bár az uramnak nagyon mehetnékje van.

Ikrek cukik, gondolom szülőknek feladták a leckét. Puszi Diáéknak, ha valaki kontaktál velük!

Jó éjt!
anniecoe
 
 


Helló pizzabulisok!

A film jó volt, olyan könnyed szórakozás egy fárasztó nap után. Vannak benne igazán nevetős poénok, nem eröltetettek.
Ancsa mi lehet a prioritás?
Tudjátok ki lesz a szomszédunk? (a Kovács Éva zenésztrársról jutott eszembe), a Kovács Kati énekesnő. Mondjuk én a Halász Juditnak jobban örültem volnaKép
Bogi, te sem beszéltél mostanság a Diával?

Én meg ma a boltban a macskanyelvet kívántam meg, és vettem is. Nosztalgiáztam kicsit.Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata,hol lesz szomszédotok?Itt vagy BJ-n?

Ancsa, igen Bp-en laknak Ágiék,mint kiderült kb.
5-10 percre tesóméktólKép, én még nem találkoztam Vele, tesóm párszor igen.Tényleg,és tesódék hol laknak és mivel foglalkoznak?

Babszy, szóval hogy megy az alvás éjjel?
Ba-ba-t mi is tanítjuk, hátha Diáéknak már tudja mondani Hanci Kép, na jó majd tavasszal EsztiBencének!

Én kaptam tegnap sms-t Diától, jól van, kicsit fáradt, fájdogál a sebe, bébik cukik, percekig csodálja őket,mikor alszanak, Panna nyűgösebb, és reméli,h igazam van, h napról napra könnyebb lesz.(ugye milyen bölcs vagyok?KépKépKép)

Kép
seriff
 
 


Jó reggelt!!

Nálunk a telken épp fásítás folyik. Ültettünk ill. Laci meg a papákKép egy csomó gyümölcsfát: barack(őszi, sárga), csersznye, meggy, körte, alma) meg tujákat. Most hétvégén pedig málnát, egrest meg ribizlit ültetnek a fiúkKép A kivitelező még nincs meg. Pénteken megyünk egy prokonceptes (polisztirol zsaluváz betonnal kiöntve, vagy írtam már?) fickóhoz tárgyalni. Néztünk már fémszerkezetes házat, azok nagyon tetszettek. E kettő technológia közül fogunk választani.
Bogi! Nemsokára lesz M6-osKép

Kata! 1000nm? Tök jó a miénk is annyiKép Ezek szerint már beszéltetek is építésszel? Milyen ötletek születtek eddig? Jövőre ti is költözni akartok? Elhiszem, hogy H. J-nak jobban örültél volnaKép

Eszti! Pocakkép nincs?

Ilyenek a tuják. Az első két karó a garázs széle.
Kép

Kép
edó75
 
 


Ez az egész telek. Csak itt még nincs ültetve semmi. Ja de hátul az a zöld a Peti sütőtöke. Kép

Kép
edó75
 
 


Edó, klassz telek ez is, nagyon kis helyesek a tuják, a sütőtököt nem nagyon tudom kivenniKép!
Jól vagytok? Éjjeli alvás?

Kép
seriff
 
 


Edó, tényleg klassz a telketek, és mennyi finom gyümölcsötök lesz.Kép

Serfi, alvás téma nem nagyon változik, azaz Bali már 1 hete a szobájában nyomja a matracon, így én is jobban tudok pihenni. persze fel keleget 1x2x, de volt olyan is, hogy csak fél6os cicire kelt fel. na, ez a ritkább. Mindenesetre szereti a megújult szobácskáját.

Most szar a kedvem, nem tudom elérni azt a csajt a munkahelyemen aki segítene anyagot szerezni a szakdogámhoz. pedig nagyon ketyeg az idő...

Tegnap jól sikerült a tali, itt volt a boldog kispapa isKép

Kata, mekkora a pcsabai telketek? Mindenképpen szeretnénk megnézni valamikor.
Kovács KatiKépKép
Milyen stílusú házat szeretnétek? Most nagyon menő ez a mediterrán jellegű. nekem is tetszik, csak olyan furán fest Magyarországon, nem?

Jövő héten megyünk Szolnokra, szüleim is elfoglalták a téli rezidenciájukat.

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok!

EDó a telek kafi, és jó előrelátóak vagytok, h már most elültetitek a fákat. Mire minden kész lesz, már szüretelhettek, és a Peti hazai termést ehet.Kép
Edó, még nem beszéltünk építésszel, még keressük. Vannak elképzeléseink. Ott tartunk. De jó lenne kicsit megsürgetni a dolgot, ha jövő tavasszal kezdeni szeretnénk.
Hétfőn végig jártuk a mi kis gazos telkünket, nekem olyan kicsinek tűnt, pedig tudom nem az, illetve elég lesz ekkora. De akkor is. Nehéz elképzelni, hogy majd egyszer a kertben szép fű lesz, meg az egész rendezett lesz. És olyan jó volt, h klassz csend, meg nyugi voltKép Ha meg nyüzsgésre vágyik az ember a Moszkva téren van 30-40perc alatt.

Most meg fúr valami barom, a gyerekem meg alszik. Szóval ilyenkor úgy örülök a saját háznak, ami lesz, mert senki se fogja felfúrni az én gyerekemet. Max én, de én meg nem szoktam fúrniKép

Kép

Kép
tikata
 
 


A mi szomszédunk 3 napja fúrKép, tudom, ez csak azért van mert láncházban lakunk.
Kata,hidd el, lesz szép zöld fű,meg rendezett kert!Szóval, ott lesz KK a szomszéd?

Babszy,maradtok is Szolnokon vmeddig?Mi most szombaton megyünk,de csak 1napra.Még nem mertünk ottaludni,sehol....

Kép
seriff
 
 


Kata,jöttök ugyi d.u? És szeretitek a máglyarakást? Vagy legyen aranygaluska,vagy kakaóskalács vagy csokistallér? Vagy főzzek ki sárgabarackos gombócot?-ez lesz az ebéd.
Vagy?
Hogy sikerült a rakottkrumpli?(én még nem ettem a Bogiéból, de a Tiéd is isteni ám!)
Ja,és vmit Veletek álmodtam,de pont megszakította a rádió.
Hová tűnt mindenki tegnap?
És ma?
Eszti?

Kép
seriff
 
 


Serfi, szerintem ilyen sorrenben csináld az ebédetKép, és akkor mi is elmegyünk.Kép

Kata, ismered a Szép Házak folyóiratot? Én most találtam benne egy olyat, ami mindkettőnknek nagyon tetszett. Lehet belőle jó ötleteket meríteni.

Edó, nektek lapos vagy tetőteres házatok lesz?

Kép

Kép
babszy
 
 


Babszy, gyertek csak várunk Titeket is!

Kép
seriff
 
 


Kata! Lesz szép rendezett házunk, kertünk!!!Kép Mi is legfőképp a csendre nyugira vágyunk.
Alattunk egy kettyós lakik, sajnos ezt szó szerint kell érteni. Múltkor feljött hogy mi megfigyeljük-e őt, mert nekünk tuti van vmi készülékünk, ami sugárzást bocsát ki és az káros az ő egészségére. Hát mi olyat röhögtünk amikor elment, de azért egyben félelmetes is! Sorry, ha már írtam. Felettünk meg a fickó állandóan (egész nap) olyan gusztustalanul köhög, mint aki épp há...ni készül. Bocs, de tényleg. Szóval mi ezért akarunk innen elhúzni. Persze sajnáljuk, hogy így felújítottuk a lakást..
Ha kész lesz az M6-os mi is fent leszünk fél óra alatt Pesten Kép

Seriff! Most aztán csorog a nyálam!!! Nálunk éjjeli alvás detto este 7-kor fürdés, aztán cicin szunya. Az istennek sem tudjuk későbbre tenni, totál beájul. Aztán változó időben "átjön" a franciaágyra, aztán 5-7 között kel. Hannus miket csinál már?

Bogi! Sima egyszintes házunk lesz, lapos tetővel. Nekem is nagyon teszik a mediterrán stílus, de tény ahhoz környezet is kell. A mi környékünk meg nem olyan.

Kép
edó75
 
 


Edó, Hannus forog ide-oda ezerrel, jobbra és balra is tud már, rögvest hasra vágja magát,ahogy hanyatt letesszük.Aztán négykézláb, és hintázik. Amikor meg a nagyágyon vagyunk, akkor akármilyen messzire is rakom az újságot,előbb-utóbb odaevickél és "olvassa".Fél az utcán,ha sötét van (negyed 7),meg ilyenek.Itt nálunk vannak lapos tetős házak is,elég összevissza környék, majd meglátod ha jövő tavasszal-nyáron jöttök hozzánk a kerti sütésreKép.A szomszédnak pl. mediterrán cserepe van, közben meg egyáltalán nem olyan a ház, szóval gáz sztem. A szomszédaitok gázosakKép. Mi meg kiköveztettük a fű egy részét a ház előtt, h meg lehessen állni autóval(önkorm. ter.), és erre a másik szomszéd folyton ideáll.Most hogyan mondjuk meg, h nem azért van, h Õ ideálljon?!Ráadásul új szomszéd, szóval nem kéne helyből balhézni, dehát hogy jut ilyen az eszébe?Mi se a szomszéd előtt állunk meg,akárhová megyünk....

Kép
seriff
 
 


Nagyon ügyes! Álljatok a ház elé egy pár napig hátha észbe kap a szomszéd, hogy nem parkoló!

A zuram aszonta (követi ám az eseményeketKép), hogy a 30 fokos tetőnk nem lapos.. Kép Igaza van.

Petinek jön a foga és állandóan rág vmit, mindene tiszta nyálKép Na mi mentünk a mamiékhozKép

Kép
edó75
 
 


Kata? Eddig nem sokat segítettél, h mit süssek mie jöttök Kép...
A gombóc kész,na de az csak az ebéd.Különben fini,pedig mirelit és tescos.Kép Ti már csináltatok szilvásgombócot?Mármint,h a tésztáját is.

Edó,a két fogat nem mondtam...

Babszy,Ti mit csináltok? És télen hogy sétáltatok Balival?

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Bocsi Serfi, de csak most jutottam géphez, eddig sétáltunk, meg letettem aludni. Kicsiszívem, én tudod minden evő vagyok, és amiket felsoroltál nagyon jól hangzanak, és tényleg mind fini, úgyhogy rád bízom, amelyiket te jobban kívánod, meg egy kicsit egyszerűbb. Én bármelyiknek örülni fogokKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Bogi, az októberiben van?

Edó, azt hittem, ilyen emberek csak a filmekeben vannak, ilyen kettyósok. Gondolom akkor már te is várod a költözést. Mondjuk nekünk a szomszédokkal pont nincs semmi baj, sőt ilyeneket ott is szívesen elfogadnékKép

Serfi, nagy eséllyel autóval megyünk, (fiam nagy bánatára, nem busszal), és akkor majd oda parkolunk, ha tudunk, ha meg nem szólunk, h legyenek szívesek odébb állni.

Eszti, nagyon eltűntél!!! Hiányoznak a hajnali írásaidKép

Na megyek főzök vmi ebédet.

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, nyugodtan megállhattok a szomszéd előtt is, ezt üzeni Győző(jőző). Ketten jöttök kocsival?

Kép
seriff
 
 


Kivisz a sofőrKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Jó reggelt!

Milyen volt a tali? remélem Serfkó megfőzött, sütött mindent.KépKépeket csináltatok? remélem Jóska a szomszéd elé parkoltKépSerif, nekünk a Tabánban vannak ilyen szomszédaink. Így már hazamenni sincs nagyon kedvem. Az egyik fel akar jelenteni, mert állítólag Brian kutyát kínozzuk azzal, hogy napjában csak 5ször visszük ki sétálni, a másik bunyevác pedig azt hiszi, hogy a Tabán az ő kizárólagos tulajdona. Engem borzasztóan fel tudnak hergelni ezek az emberek, és el is szoktam őket küldeni a büdös francba.

Edó, Eszti tudna mesélni az elmebajos felső szomszédjáról, aki szerencsére már csak ex-szomszéd.KépSzóval az urad is követi az eseményeket?Kép Úgy tudom Jóska is.Kép (Lehet, hogy az én férjem isKép)Sziasztok fiúk, ti is hozzászólhattok néha!

Gyerekem felébresztett, ő persze visszaszunyált a jó kis meleg tejecske után.Tud élni!Kép

Tegnap bementem a munkahelyemre szakdoga ügyben. Hát azokat a kósza gondolatokat, hogy néha visszavágyom dolgozni, most jó messzire elűztemKép. Mindenki teljes idegbeteg odabent,karikás szemmel lézengenek, van valami vadállat hely.államtitkár, aki mindenkivel üvöltözik. Várják a választásokat...Kép
Azért jó volt velük találkozni, jó kis csapatunk volt, sok fiatal.Néhányan kimentek Brüsszelbe 4500euros fizetésért.

Kata, te nem vágysz némi munka után néha? A házikót az idei 5. számban láttuk, egy egyszerűbb családi ház, de nagyon ötletes és funkcionális, és pont olyan és annyi helység van benne, amiket mi is szeretnénk.

Kép

Kép
babszy
 
 


Kata, nekünk is eszünkbe jutott vmi reggel, legyenek a dolgozó és a vendégszoba fent, és a gyerekszobák, háló nappali lent, ha meg felnőnek a gyerekek ezeket ki lehet cserélni.Na? Gondolom, ez persze nektek is eszetekbe jutott!

Babszy, ha mindent nem is sütöttem meg, de a máglyaizét igen, és még maradt, meg gombóc is, úgyhogy ma is jöhettek érte!Kép Képek nem készültek, mert nincs itthon a gépünk. Szomszédok köcsögök, dehát mit tegyünk? Az a röhej, h mi érezzük magunkat szarul ha szólni merünk. Meg hogy állsz oda elé? Kérem álljon a saját háza elé!vagy mi, merthogy önkorm. terület.Áh mindegy, nem lényeg annyira, csak Gy mindig felidegyesíti magát. Õ egyébként "csak" a képeket szokta megnézni, meg elmesélteti, h kivel mi van.

Kép
seriff
 
 


Jó reggelt!

Boldog Seriff napot!!!Kép
Máglyarakás isteni volt, szerintem jövőhéten kipróbálom. A gombóc is jó lehetett, mert a Peti nagyon tömte.
Csajok, ez a Hanna lepipál itt minden pasit, tulajdonképpen kúszik-mászik csak még csiga tempóban, de a sebesség már csak idő kérdéseKép

Bogi, az 5-ös számban nekünk is tetszik az eygik ház. Serfi, tegnap este eljövet, elmentünk megnézni azt a házat felétek, ami tetszik. A nőci pont kinézet és meg tudtuk kérdezni a tervezőt. A nő egyébként lakberendező, azért ez a ház külsején is látszik.

Kép

Kép
tikata
 
 


Mi van az Esztivel?! El van nagyon tűnve!!

Mi meg megyünk ajándékot venni a pici fiamnak!! Olyan jóóóóóKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok csajok.
Nem vesztem el, csak nem jutottam gép közelbe...
Most épp úton vagyunk, megyek dolgozni az urammal. Húú, Serfi, ezek a kaják....ha én ilyeneket ebédelnék, uzsonnáznék, asszem 100 kilós lennék. Annyira irigyellek titeket ezért, hogy el sem tudom mondani. Én meg kukoricpelyhezem, meg joghurtozom, meg zöldséglevesezem....néha úúúúgy ennék már valami egészségtelent, édeset, sok kalóriával...Kép

Ja, amúgy én szoktam csinálni szilvásgombócot, igazi tésztával. Azért a barackos még jobb, csak ritkán lehet pici barackot kapni hozzá. Ha kell a recept, szívesen leírom, nagyitól van. Kép

Nem tudjátok, hogy halottak napja, szóval a szabad hétfő-kedd Ausztriában is ünnepnap? Ma arra gondoltam, hogy esetleg kimennénk a négy napban, kicsit kóricálni, meg akkor szétnéznénk az olcsó nagyáruházban is, meg valami kirándulás. Addig akarnék kimozdulni, amíg lehet...Kép

Kezdem egyre jobban feltérképezni a babakocsi és hordozó választékot, elég sok bababoltot végigjártam, és eddig babakocsiból mindenhol kivétel nélkül a Peg Peregot ajánlották. A Veneziával szemezünk, szerintem a mi kívánalmainknak tökéletesen megfelelő, és már néztem belehelyezhető kisebb mózest is (tudod Serfi, a sportszatyor), ami nem külön vázra szerelhető, hanem a vízszintig dőltött sportrészbe helyezhető. Mindegyik kompatibilis a kocsival. Vannak ezekből is kisebbek, de vannak kifelyezetten széles típusok, szerintem abban elég védetten lesz az én kis februári gyerekem. Kép Hordozóból a Concordot ajánlották, és nekem tetszett. Szerintetek??? Kép

Holnap elkezdjük a lakás átrendezését (hogy mire jöttök, már nagyjából alakuljon a kéró), Peti barátja is jön segíteni, szekrényeket tologatnak, ágyat helyezünk át. Már a fiúk, én nem, én csak mondom, hogy mit hová Kép stb. Vasárnap pedig Peti szülei a program.

Ma csinálunk poci fotót, és teszek fel, most megint nőtt egy nagyot. Úgy mocorog, annyira édes, imádom Kép

Na megyek is, puszi mindenkinek!
Vendég
 


Kata,melyik az a ház?
Kis csigám kimerült a reggelben,ezért most alszik. Front van?
Mit kap Pety?
Majd mondok pontos adagokat máglyarakásilag.
A kis zörgős könyv tuti,csak a tv-t nem hallottuk tőleKép!
És lassan beköszönt a tetete korszak, este ugyanis addig nem nyugodott le Hanci,amíg vacsi( a miénk) közben nem kapott egy darab kiflit,és szívogatta.
Köszi a köszöntést is!

Kép
seriff
 
 


Orsikám, BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kata, nektek melyik ház tetszik? Petike mit kap??

Esztinek napközben nincs internete, este meg biztos szunyál.Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Seriff Nagyon boldog névnapot!!!Kép

Kata! Kétszintes házat akartok vagy tetőtereset? Most hétvégén lesz a szülinapi buli?

Eszti! Várjuk a képet meg a receptet! Kép Ausztriában is munkaszüneti nap nov. 1., de azt hiszem nyugaton nem szokás ez a "négynapos ünnep".

Kép
edó75
 
 


Sziasztok, köszi a köszöntést mindenkinek! Drágák vagytok!
Most megyek, mert már megint az ágy végénél van, és kemény Kép!

Kép
seriff
 
 


Hello csajszik, I am back!!!! Legalább is közelítek lassú léptekkel visszatérni a való világba, így interneten keresztül egyelőre. Talén ma át is ugrok a Plazaba, az uram azt mondta menjek, ő felügyel.
Napközben nincs is igazából gond, most is megy a szunya. Egymás mellett alszanak és ez nagyon jó olyan szempontból is, hogy szoknak a zajokhoz. Hihetetlen látni, hogy ha pl üvölt az egyik, de úgy rendesen, hogy már neked fáj, a másik édesdeden szunyál. Néha nyomom nekik a rádiót is bent, mert érezhetően néha zavarja őket a nagy csend. De hiába szoktak bent ehhez, azért az emberben benne van, hogy suttog, meg csendben van, pedig talán nem is kéne. Na mindegy. Megvagyunk, szokjuk egymást, hogy kinek mire van szüksége, ki milyen egyéniség - természetesen ég és föld (de így izgiKép).
Napközben van pár órám mindig mikor alszanak. Sajna mindig estére, éjszakára indulnak be, de nagyon édesek - igazából az sem olyan vészes, csak napközben ált. esznek és visszaalszanak, de este megy a nyígás a kajcsi után. Ma este hagytuk őket és láss csodát 10 perc után bealudtak, szóval most nem volt simisimi, babusgatás, éneklés. Ki tudja, lehet, hogy csak társaságra vágytak. Mondjuk este külön alszanak, lehet, hogy ez a baj?
Alszanak, sírnak, esznek, kakilnak. Főleg a Pannus sír, mondhatni, Zsomborunk nagyon jó kisfiú. Rengeteg tejem van, már fagyasztok is, de sajna Panci nem nagyon tud szopcsizni. Van, hogy van kedve és akkor OK, de néha úgy behergeli magát, hogy nem hajlandó. Persze van egy csomó lefejt tej, úgyhogy nem marad éhen. Étvágya persze hatalmas, szerintem próbálja behozni a lemaradását. Elég sokat fogyott a kórházban.
A kórház. Hát hosszú volt, nem gondoltuk volna. A vége felé már a dokim is belátta, de mondta, hogy mostmár végképp nem mer hazaküldeni, nehogy bármi legyen. Nekem mindegy volt már, teljesen beépültem a végére, megjártam több kórtermet is, cuki volt mindenki. Intéztem magamnak a dolgokat, CTG-k, UH-k, laborok, stb.
A nagy pocakot és a súlyt már elég nehezen bírtam, de leginkább a kis bébiket féltettem és szerettem volna már kint tudni őket, "könyörögtem" a dokimnak, hogy szüljünk, de nem engedte, milyen igaza is volt. Én már lépcsőztem, jöttem mentem, hátha beindul, de semmi. Szerintem ők még mindig bent lennének... Aztán a dokim mondta, hogy inkább pihenjek, nehogy tényleg meginduljon és akkor nem tudok nála szülni. Ismét igaza volt. Szóval a szülés. Csütörtökön, elsőnek voltam beírva, szerencsére semmi sürgősebb nem jött közbe, úgyhogy 9 előtt már a műtőbe toltak. Előtte előkészítés: borotva, infúzió, stb. Bazsa kint maradt, nem jöhetett be. Rengetegen voltak bent, a dokimnak többen is asszisztáltak, én az anesztessel beszélgettem (aki iszonyú szimpi volt, nyugtatott, beszélt hozzám, előző nap részletesen elmondott mindent, hogy hogy zajlik majd ez a spinális érzéstelenítés, stb.) Fura egy dolog, hogy hallod, hogy szikét, szívást, stb, de nem érzed. A legdurvább az volt, mikor beszélgettem az anesztessel, azt hittem, hogy még csak az előkészületek vannak, erre mondja, hogy már "nyitva a hasfala", akkor kész voltam. A babók hamar kint voltak, volt nagy sivítozás, megnyugodtam akkor, hogy semmi baj velük. Egyből elvitték őket egy másik szobába, de pár perc múlva, miélőtt lementek velük a szülészetre még megmutatták őket. Zsombit meg tudtam simogatni és akkor nem sírt. Olyan megható volt. Aztán elvitték őket, engem meg foltoztak még vagy egy fél órát. A régi sebemet kivágták, ott voltak mindenféle összenövések, szóval volt dolguk. Ennek köszönhetően iszonyúan megszenvedtem ezzel a csaszival - de lehet, hogy mind így fáj(?), nem tudom. Nekem nagyon fájt még jó darabig utána. Mikor kijöttünk a kórházból is csak totyogtam még. Ha nincs bent Bazsa mindennap, nem is tudtam volna ellátni a bébiket. Sokat sírtam, mert féltem, hogy nem fog menni, hisz járni sem tudok, aztán meg nagyon fájt, ráadásul agyonszúrkáltak oxitocinnal, már néha jobban fájt a fenekem mint a sebem. Szóval ez a császár nem egy leányálom. De mindenképp ezt választanám ikreknél, mert szerintem ez sokkal biztonságosabb szülés. És persze a fájdalom múlandó. Bazsa követte a bébiket a szülőszobára, ott látta ahogy mosdatták, lemérték őket. Mikor engem kitoltak, már megint a műtő előtt volt. Kitoltak és láttam, hogy vigyorog és mondta, hogy jól vannak és mondta a paramétereket is.
Mindegy, múlik a fájdalom, itt a két kis bébi, egyelőre nyugodt vagyok mert van segítség - Bazsa visszamegy a jövő héten, de aztán jön anyu. Utána, meglátjuk.
A 7 végén talán kimegyünk sétálni is (tegnap voltak 2 hetesek), beizzítjuk a Peg Peregonkat - a brutál nagy babakocsitKép
Rengeteg kérdésem lesz hozzátok, tapasztalt anyukák, úgyhogy jövök majd a buta kérdéseimmelKép

Először is. Tegnap elkezdtem a D vitamint. Ugye az úgy elég, hogy csak csepegtetek a szájukba és utána kapják a tejcit? Nem kell kiskanálba tejet rakni és abba csepegtetni. És a K vitamint hogy adtátok? Ti éjszaka pelenkáztatok? Reggelre tele vannak mindig, de nincs szívem ezzel teljesen felkelteni őket, meg persze kímélem magunkat is, mert utána nem lenne alvás az tuti. Ugyanakkor meg félek, nehogy valami fertőzés felszálljon a sok kakitól.
Hát így elsőre ennyi.Mindenkit puszilok.
Esztikém mekkora már a pocid??? Mi is mehetünk hozzátok novemberben???

Serfkó, drága! Nagyon boldog névnapot!!!

Örülünk a nagy telkeknek és házaknak, lesz hová pofátlankodnunk mindigKép

Pusza

Kép
diane
 
 


Szia-szia!

Jó hogy itt vagy!!KépÉs jó volt olvasni.
Szerettem volna kérdezni is, végül milyen babakocsit vettetek? Egymás mögött v mellett ülnek a bébik?
Mi is csepegtettük csak úgy be a szájába, mi mindig fürdés utáni öltözéskor, és utána a hami. A k-vitamint kiskanálba és zsupsz be a szájba. De én ezekkel a gyógyszerekkel sose vacakoltam, legyünk rajta túl gyorsan, ha hígitom se finomabbKép
Éjszaka ha volt kaki pelenkáztunk, de pár hét múlva nem volt, és akkor persze nem pelenkáztunk. De a Peti visszaaaludt. Próbáld meg a szopi előtt pelemkázni ha van kaki, és akkor utána a szopin hátha bealszik, visszaaalszik.
De majd jönnek a többiek is, és győzz választani az alternatívák közülKép

puszi, és képeket kérünk még, ha lehet...

Kép

Kép
tikata
 
 


Szia Dia, köszi Neked is a köszöntést!És nagyon jó, h itt vagy újra! Totyogj csak át szépen a Plaza-ba! És Katának igaza van, én iscsak az elején pelenkáztam éjjel, vaksötétben gondolhatod mit láttam, később már nem volt rá szükség! D-vitamin is uaz, K vitamint mi mokkáskanálba cseppentjük és pici tejcsit fröccsentek bele-amitől persze mindig olyan lesz vmi más is, és zsupsz a szájába. De ez se lenne fontos,mármint a tejcsi, igaza van Katának, utána úgyis kapja. Óh, de szupi, h jöttök Esztiékhez! Ha kell kiírjuk Nektek a Halász Judit összes-t, de sajna csak számítón vagy divixes dvd-n lehet lejátszani.Kép

Kata, üvegtál felkerült a polcra, mert Hannus kiborította a csipeszeket, most az asztalt rágja! De lhet, h rtgs lesz, mert már megtalálta a filmeket!

Kép
seriff
 
 


Dia, jó, hogy újra itt köztünk! Kép És hát öröm olvasni a soraidat, valahogy érződik rajta a nyugalom, annak ellenére, hogy nem könnyű a két picivel! Kép
A novemberi talira természetesen titeket is várunk (ez nem volt kérdés) Kép, azért is írtam, hogy ha már tudsz ilynre is gondolni, hogy mikor hova mentek, akkor majd jelzel, hogy tudtok-e jönni! Szóval nov. 27., vasárnap, és valszeg délelőttől bármikor lehet jönni! Kép
Közben, amiket te kérdezel, azokat én is okosan megjegyzem, hogy nekem majd ne kelljen még egyszer! Kép
Vendég
 


Pussykám, izgi lesz a séta.KépKérünk szépen képet a babakocsiról is babástul. Használd ki, hogy Bazsa otthon van és menj plázázni,meg ami kikapcsol.
D vitamint mi tablettában kapjuk, ez a dokink nünükéje, de már megszoktuk, hogy törjük és feloldjuk. A k vitamin nagyon sz..r, mi kis vízzel oldottuk azt is.Éjszaka mi is pelenkáztunk, aztán abbahagytuk, ahogy Kata is írta,mikor már nem volt kaksi, mondjuk Bali visszaaludt szopival utána.

Eszti, babaülésben asszem a römer king és a maxi cosi a legbiztonságosabb.

Kép

Kép
babszy
 
 


Orsi, Boldog Névnapot!

MAjd du még jövök, csak most nincs időm!
Puszi!
anniecoe
 
 


Ancsa köszi.Eszti nekünk maxi cosi van.

Kép
seriff
 
 


Szia Dia! Örülök, hogy te is itt vagyKép Hát tuti hogy nem egy leányálom a császár sem, de tényleg elmúlikKép Én is csak kasi esetén pelenkáztam éjszaka. A K vitamint én is zutty bele a szájába, 1x megkostóltam: pocsék íze van. A d vitamint a mai napig tejbe kiskanállal adom, nem tom miért..

Kép
edó75
 
 


A Minimanóban is ezt a kettőt mondták Bogus, mint te, a Concord-dal kiegészítve. Állítólag ennek a háromnak van tesztje, szóval ezek tuti biztonságosak. Ebben az volt a plusz a másik kettővel szemben, hogy volt egy bélése, amitől kicsit vízszintesebben fekszik az ülésben, aztán ahogy nő, ezt ki lehet venni. Amúgy kb. ugyanaz a három fajta.
Serfi remélem megkaptad az sms-emet, ha esetleg nem, azért itt is Boldog névnapot kívánunk neked!

Ma mi is plázáztunk az urammal, "kirúgtunk" a hámból, és a főzelékfalóban jól befőzelékeztünk, rántott sajttal és pulykával, fincsi volt. Még egy nagy bögre forró csokit is lenyomtam, bár némi lelkiismeretfurdalással, viszont annál nagyobb kívánalommal, úgy mozgott utána a babácska, hogy csak na. Kép Biztos ízlett neki. Persze most meg itt pihegek, úgy tele vagyok. Kép

Holnap nemcsak bútortologatás lesz, még az asztalos is ráér, úgyhogy beindultak a lakásátalakítási dolgok, remélem mire jöttök, már olyan lesz, mint amilyet szeretnénk, csak persze babacuccok nélkül. Csináltatunk a nappaliba egy egész sarokba könyvespolcos-íróasztalos-tévéállványos beépített részt, fenyőből. Holnap felmérik, megtervezik, szerintem nagyon fain lesz.

Na jó, megyek is mán, puszi mindenkinek!

Eszti, aki már a 23. hétbe lépett....Kép
Vendég
 


És akkor íme a 23. heti fotó:

Kép

Kép
Vendég
 


Eszti, már szép nagy a pocid! Igen,megkaptam,köszi!

Kép
seriff
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: