Sziasztok!
Már épp Limbi lámpáit dicsértem mikor elszállt ez a....
Szóval már régen írtam és akkor Minikénket dicsértem utoljára azt hiszem, akkor most ott folytatom ahol abbahagytam. Mini szóval a lámpák nagyon klasszak, de ez a harrypopperes kép se semmi! Teljesen lehidaltam tőle, köszönjük szépen a sok új ötletet és közben persze útálunk is!
Mian! a borosdobozok nagyon szépek, nekem is az első volt nagyon klassz mint Krimuszkának!
A tálcád nagyon különleges, rizs szali és körbe van égetve?! Szép lett igazán!
A kép is eredeti, én is szeretem ezt a szalit, de őszintén szólva ez most nekem kicsit sok, de ez a szép az egészben, hogy mindenkinek más tetszik és így lesz sok szép eredeti ötlet!
Lingibabi! Nagyon formába vagy ám! A pzstartóid csúcs szuperek útálllak is érte rendesen!
Majd mutizok neked újabb szabni valót, felteszem a csevegőbe ha tudom...
Reva! A borosdobozok nagyon szépek, a micimacis zsepitartó meg bájos ám nagyon! A képek is klasszak, nekem nem az esetem a vadászos téma de ezek izlésesek! Én a vadászosat hagytam volna az őzikét meg krétáztam volna,de aztán láttam eldöntötted és mindkettő keretet krétáztad...neked lett igazad így még jobbak lettek!
Gratula!
Anyko! Látom már őszi hangulatban vagy! Szép a gesztenyés szett, de nekem nagyon bejön az olivás...vajh miért is?!
Mohácska! A vázáid álomszépek, de a citromos tálka és tányérkák nagyon szépek lettek. A kaspód így csak dobogós lett nem nyertes, legalábbis nálam!
Ja az órádról már ne is beszéljek!
Lingi! Nem elég hogy megcsináltad a cseréidet de még egy ilyen gyönyörűséges kis teás csészét is ide teszel...ez már durva!
Reva! Nagyon szép ez az óra! Még a férjem is felkapta rá a fejét pedig itt már sok csodát látott!
Milyen festék?! Matrica? Alapot honnan vetted? Nagyon tetszik, még ilyet nem csináltam, de a csajok szobájába jó lenne! Tényleg mutatós darab!
Limbi! Szóval csodálatosak a lámpáid! nagyon le vagyok én ittmaradva tőletek!De legalább én hű maradok a topic címéhez: kezdőknek!!
Ügyes vagy!
Mohácska! Az a müa lapocska üvegfestéshez is jó én mandalákat festettem rájuk!
Sztigrincske! Nagyon különleges darabokat készítettél! Eddig ezt a szalit még nem is láttam és micsoda formák ezt nevezem! Te sem maradsz nyugton azt látom!
Delice! Nekem a csőrikés a legbájosabb!
No én eddig szinte alkotói válságban szenvedtem...de aztán sikerült a régi darabokat megcsinálni. A ceruzatartókat megrendelésre készítettem, a képkereteket pedig ismerősnek, de májustól készültek...ahhoz képest nem nagy durranás!
http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144366&index=21 innen vannak...
Ezt pedig a csajoknak készítettem, már használták is csak nem volt krétázva és aranyozva, ezt a szalit még druszám DrEri küldte a lányok nagy örömére!
http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144366&index=35 Ezzel pedig csaltam magunkat ismét:
http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144367&index=1 Sok régi lakáskúltúrát lapozgattam-ismét ilyen hangulatom volt- és találtam benne 1-2 jó ötletet majd fölpakolom valahová hátha másnak is jó lesz!
Aztán kissé le is vagyok lombozva... a Corában szoktak lenni gyerekprogramok és a nyáron felkértek, hogy majd ősszel csináljak vagy 60 gyerekkel decoupage foglalkozást, bemutatót. Nagyon örültem neki és persze a pénz is jól jött volna. Most meg kiderül, hogy a nagy kavarás miatt ami van most náluk elmarad az egész. Talán egy halloween partyt engedélyeztek és kész....pedig decemberben meg terv szerint batikoltunk volna
na szegéyn embert még az ág is húzza!
Viszont kaptam egy varrógépet!
Úgy örülök neki így karácsony előtt meg különösen!
rendes férjem van nem?!
No minden jót!
Kellemes alkotást!
abby-aki már doktor