Új privát üzeneted érkezett!

Segítsetek Lányok Kép
Krétázzam ennek a két képnek a keretét pl. barnával vagy hagyjam így pácolva?
Köszi Kép
Most látom, elvileg mindkét képnek azonos színű a kerete, a vadászé jó!
R.Kép
Kép
reva

Na és már csak ezeket gyártottam, és eldugultam Kép
R.Kép
Kép
Kép
Kép
reva

Sziasztok!
Szia Reva! Mi még nem találkoztunk itt ugye? A borosüvegtartók nagyon tetszenek! Én még nem csináltam ugyan, de ezek valóban nagyon szépek lettek! A képek is jók és én talán krétáznám a kereteket, csak finoman. Mondjuk én elég szolíd vagyok! Kép

Lányok!
Tudjátok, időm szinte semmi, de azért alkottam, mert ezeket réges régen megrendelték.
nem baj, ha iderakom őket? Tudjátok... Kép
Kép
Kép

Nem lett valami jó az óra és a kulcstartó, de a gazdijának nagyon tetszett! Kép

Puszi mindenkinek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Reva!
Én krétáznám, ugy h meghagynám a közepeken a saját szint és haladnék kifelé ugy 3 barnával, sarkainál lenne a legsötétebb (hasonloan mint ez, de jobbra csinálva: http://decoupage.webalbum.se/tavlor-kepek/10)
A macisok viszont nem oksi igy, az rendben hogy nyult rosszfelé a szali és nem jutott mindenhova, de tessék szives lefesteni a szali szinével ott ahol most fa és az éleket is. Én is igy szoktam. Nézd meg a gombás alját, nem lett elég a szali nekem sem. (gyerekképeknél van)
lingonbabi

Elöször is:

Babi!
Telitalálat a házikós tartó! Kép
Csak most jutottam idáig, hogy visszanézzek.

Reva!
Látom, Te is ügyeskedtél!
Én is kicsit megbabrálnám még a keretek széleit.

Anyko,
nem tom mi bajod az olivással!?? Szerintem is jó!
A gesztis pedig guszta! Kép

Szerintetek hová vannak tünve a többiek??? Annyira megcsappant a létszám! Sajnos, már nem annyira pörgös a topik, mint régebben volt. Vajon mi lehet a baj?? Kép

Érdekesség!!!
Tegnap volt 2 óra kreátív a TV-ben. Van egy új, fantasztikus termék: Krakelur-paszta (krém).
Felkened a pasztát a felületre, -úgy müködik, mint a modellmassza, vagy a hó - és rövid idö múlva megreped, s egyszerüen csúcs szuper, ami lesz belöle! Sajnos lemaradtam a rendelésröl, de már vadászom; s amint lesz, megmutatom!

Itt egy most készült tálca (a másikat sajnos elfelejtettem lefotózni, s tegnap elajándékoztam! Kép )
innen 3 kép: http://gportal.hu/picview.php?prt=85660&gid=414102&index=29
mian

No megmahináltam a keretek szélét, meg javítottam a micimacison a hibát (láttam én is, csak nem mertem elkezdeni festeni Kép
Köszi a tippeket, jó alkotást Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
reva

Reva!
Gratula, nagyon jok lettekKép
Most már csak jo lenne ha valaki elmagyarázná Neked, hogyan tudsz a babaneten saját fotoalbumot csinálni, hogy mutogathasd barátaidnak is egyszerüen és együtt meglegyenek valahol.
Sajnos ebben nem tudok segiteni, babaneten nincs albumom. De biztos segit valaki itt.

Éjjel ez készült: http://decoupage.webalbum.se/fraptr/27
csak 1 db és 3 kép van rola.

Vettem tegnap ecsetmosot, nagyon jo, müvészellátoban. Ez környezetbarát, vizzel lemoshato, szagtalan, oldja olaj és akryl festéket, de decopi lakkot, akryl lakkot és tapragacsot is. Most vannak olyan ecseteim amiket megmentettem kidobástol, (mivel loször és mokusször ecsetek is vannak köztük, tudjátok mibe kerülnek, bár sima szintetikusak se hijjde olcsok) Az a helyzet, h most én nagyon örülökKépKépKép
lingonbabi

Mini nem adott CavingtontKép

Aniko! Jok lettek, jopofák, egyediekKép

Mian! Hát Te jol eltüntélKép
Szép ez a tálca, de mi van rajta? Ez egy ilyen szali?
lingonbabi

Szia Babi!

Van albumom a babaneten, csak a hivatkozást nem tudom beszúrni ide, ezért könnyebb a képet Kép De csak rájövök arra is mielőbb...
Köszi a segítséget!
A napocskás zsepitartó tetszik, olyan vidám Kép

R.
reva

Sziasztok!

Reva!
Itt a micimacis pzs tartód linkje:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7145&page=4&image=169529

Én tegnap csináltam pár köcsögöt de mire végeztem éjfél lett nekem is reggel meg gyorsan csomagoltam és indultam, így a fotó most elmaradt:-(

Ezt úgy kell csinálni, hogy látogatóként belemész a fotóalbumodba, kinagyítod a képet amit mutatni akarsz és felülről kikopizod az ott megjelent címet, amit ide bemásolsz. Fontos, hogy ha éppen most töltesz fel képet akkor ne felejts el kilépni, és vissza menni látogatóként, mielőtt a címet copyzod, mert külömben mi nem láthatjuk.
Remélem világosan írtam le, ha nem akkor kérdezz bátran.
Egyábként meg óriási gratulációm, nagyon-nagyon ügyes vagy.Nagyon szép lett minden:-))))

Mian!
Tényleg jó lett a tálca, az én tippem rizsszalvi.

Babi!
A napocskás is nagyon szép lett. Éccaka is fennt van neked a nap :-)))), vagy ha nincs akkor majd Te felrakod :-)
Nem tom hogy a házikósról áradoztam-é már de ha nem akkor most pótolom, nem csodálom, hogy meg vagy vele elégedve, én is meg lennék :-)
minimaxi

Babi!
dehogy tüntem! Csak tudod, dódozta, aztán ki kellett pihenni a fáradalmakat; de most már vagyok.

Szóval; sem nem szalvéta, sem nem rizsszali!
Dekoup-papír! Egy régi levél részlet, amit még meg is égettem körbe (mint régen a suliban az okleveleket! Kép ) meg egy virágos. Aztán jól bepatináztam, majd nyakonöntöttem hidegmázzal, amibe barna csillámot kevertem.
Próbáltam szelídre-szolídra csinálni, mert ez aji lesz a gyerek doki néninek, s Ö ilyen! Kép
mian

Fú! Mi ez a nagy tolongás????? Kép
A mi topikunk is lassan ki fog halni? Nem örülnék neki!

Akkor mutizok:
http://gportal.hu/picview.php?prt=85660&gid=414102&index=32
Ez volt szívem nagy vágya, csak jó idöbe telt, mire a szalvétákat össze tudtam gyüjteni! Kép Ugye, Babi és Valika??? Kép
mian

bekukk, ájul, rohan.
pussz.

Kép
krimo

Mian! Mert alkotnak biztos, vagyis remélemKép
Nagyon csend van itt mostanában, már gondoltam azé mert sokat dumálok és elüldöztelek benneteketKép
Ugye nem? Mert akkor inkább befogom.
Nagyon jo lett a kis alkotásod, hány napot dogoztál ezzel?

Feltettem végre a cseréket, ugy 260 eddig, de vannak amiket elfelejtettem fotozni.
http://decoupage.webalbum.se/CSERE Nevemet kell beirni a rubrikába, tudjátok Babi vagyok. Még gondolkozom ezen a Babi-szo-dolgon. Nem akarok svédekkel bizniszelni, márpedig ha megtalálják akkor küldözgessek. Hát semmi kedvem szorakozni velük. Webmesternek viszont fogom javasolni az al-mappák dolgot, sok ez igy, szétbontani pedig nem akartam.

Vasárnap utazunk haza, hajnalban. Igy ha kértek szoljatok gyorsan. Bocsi csak most lett kész, de sokkal érdekesebb alkotgatni mint gépre felpakolni a képeketKép mindig elcsábultam alkotgatni ;)
lingonbabi

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, bocsi, de nemigazán vagyok, voltunk jól. De most már erőt veszek magamon...

Reva!
Szuper lett a végeredmény! Gratulálok, tiszta szívből!

Anykó!
Hát szolidan is jó lett, nekem tetszik az olívás is.

Mian!
Kár, hogy nem látszik élesebben Kép, pedig nagyon szép, már amennyi látszik nálam.

Babi!
Nekem ez a napos nem tetszik. Nem tudom miért, pedig szeretem a sárga színt. Valahogy túl erős talán? Nem tudom... Meddig maradtok? Lenne 1-2 szalvi, ami tetszik, de nekem nincs cserealapom, legalábbis olyan, amit jószívvel ajánlanék.

Na én is alkotgattam. Háááááááááát, nem tom, de majd ti írtok ÕSZINTE véleményt.
Lenne kérdésem is: a citromos laposnak kikenjem a belsejét is? Jelenleg csak a pereme van belülről kenve. Viszont a zöldet kikentem belül is. Azt lehet, hogy nem kellett volna.
http://gportal.hu/picview.php?prt=145913&gid=531949&index=4
http://gportal.hu/picview.php?prt=145913&gid=531922&index=32

És akkor lehet kritizálni. Hozzátenném, még nemigazán találtam meg a cserepes alkotás szépségeit, lehetőségeit.

Puszi Kriszta

mohácska

KrisztaKép

Most milyen a belseje?
A laposakat égetted?
Nem tudom mit nem találtál meg, szerintem tök jok, kivéve a zöld, (ha az zöld?) az nekem nem szinem, nem azé mert a sárgám nem jön be (kacsintás) hisz nem egyforma az izlésünk és ez igy van jolKép

1 hetet maradunk, annyi a sz¨net suliban. Kérjél nyugodtanKép
lingonbabi

Kriszti!
Sajnos nekem nem jön be az oldalad! Kép Ezért nem is tudom megnézni. Próbáltam a profilodban megkeresni a portálos címedet, de az meg nincs ott! Kép
Írd be légyszi a portálos címet a profilba és akkor nem lesznek ilyen gondok! Kép

Babi!
Ha hiszed, ha nem, alig van benne meló! 1. nap lefestettem az alapot, feltettem a szalvit, száradt, aztán a 2. napon megcsináltam a 3d-t, s csak dekoráltam. Össz-vissz kb. 2-2,5 óra! Kép
De jó Neked, hogy már mentek! Irígy vagyok! Nekem még van 1 hónapom! Kép
Siess vissza, de azért érezd jól magad, s ne foszd ki az összes hobby-boltot, mert nekem nem marad semmi! Kép
mian

Babi!
Mit égettem? A laposnak a széle sárga, belül lekentem, de aztán kitöröltem, mondván, nem tudom mi lesz benne. De szerintem van benne egy halovány máz, mert kicsit fényesebb, mint kívül. Ezeket készen vettem Minitől, csak festenem kellett. A zöld nekem sem igazán, sőt egyáltalán nem tecc, fogadnék valami ötletet, hogy ne kelljen azt is lesikálnom. A nagy rózsást első lépésben elrontottam, ugyanis világos mályva lett volna repesztve sötét mályvával kenve, de nem tecc, így lesika, majd ez lett belőle.

Mian!
Eddig eszembe sem jutott, hogy beírjam a proilomba, de megteszem.

Puszi

mohácska

Kriszta!
Nem égetés, oks, sütés. Mert én sütöttem: http://decoupage.webalbum.se/olikavalamik/20 s mivel ezek most nagyon hasonloak, gondoltam talán Te is sütötted. Lett volna kérdésem.
Ötlet? Passz, én most már remegek, nemtok gondolkozni, megyek pakolni.
lingonbabi

Ehhez már nem is mondok semmit.... Tudod mit? Meg sem nézem az alkotásaidat soha többetKépilyen lettem Kép.

mohácska

Kriszta! Most mi van? Te repesztettél, szineztél, azt már tudom lehet krétázni és sütni, de repesztés és sütés kiváncsi lennék. A Tied sokkal szebb mint az enyém, szoval nem értelek, miért nem nézel meg? Nekem van tanulni valom.

Ezt láttátok?
http://www.praktika.hu/cikk.php?id=210&cid=18136
Barátnöm küldte az elöbb.
lingonbabi

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7380&page=1&image=170304
Sziasztok!
Mini köszi, most megpróbálok egy linket beszúrni, remélem sikerül Kép
Ez egy üveglapra matricafestékkel festett óra, nem dekupi, de nagyon szerettem csinálni és akinek adtam, nagyon örült, ezért közszemlére bocsátom Kép

R.
reva

Sikerült Kép
Hogy mennyi mindent tanulok Tőletek Kép
reva

Reva!

Ügyes vagy:-)
A óra is szép meg a link beszúrásban is profi!
Nem csoda ha örült a megajándékozott:-)))
minimaxi

Sziasztok!
Minimaxi
Szeretnék Tőled vásárolni fa - alkatrészeket Kép
Hogyan lehetséges?
Ági

delice

Sziasztok!

Itt vannak a lámpák,amit ígértem KépKép
limbi

Kép
limbi

Kép
limbi

Kép
limbi

Delice!
Részemről nem lenne a dolognak akadálya csak meg kellene rendelned, csak nem tudom hogyan jut le hozzád, mert bár Jubi már a csevegőben visszatért nem tudom, hogy a papája jár-e még Pestre és hogy hogyan járnak mostanában Miskolcra.

Jubi !
Ha olvasol minket segíts! Mi a helyzet a fuvarozással?

Limbi!
Szépek a lámpáid, ügyes vagy:-) Biztosan örült neki aki kapta:-)
minimaxi

Mini!
November 12-én megyünk Miskolciába, addig pedig - ha időben - vagyis minél előbb Kép - szóltok,Apa valószínűleg le tudja hozni a csomagot.

Limbi!
Mindkét lámpa profi! Nagyon szépek, de nekem a témája miatt az első tetszik jobban.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubika!
Köszi a gyors reagálást :-))))

Delice!
Akkor ezerrel össze kellene szedni hogy mire van szükséged, a portálon van emilküldési lehetőség, én visszaírok, hogy mit tudok időben megszerezni, átutalod a pénzt és Jubiék eljuttatják neked.
Mostmár rajtad a sor!
ami rajtunk múlt.....

Ja és akkor aki a Debrecen, Miskolc útvonalon van szintén, mert szerintem karácsonyra a következő hónap már késő lesz :-(
minimaxi

Sziasztok!

Köszönöm a dicséretet,a keresztfiamé lett a halas,a keresztlányomé pedig a manós KépÕk választották ki a szalvétát,most mécseseket csinálok és akasztósakat kértek még,most vettem meg az alapanyagokat,ha kész lesz megmutatom.Láttam ám a tieteket is,az se semmi Kép)
limbi

Helló!
Minimaxi & Jubi
Köszi szépen!

Akkor írok mailt az oldaladról.

delice

Delice!
Válasz ment!
minimaxi
minimaxi

Lányok!
Pussz és pá............
Babi
lingonbabi

Minimaxi
Nem jött meg :-(((((
mégegyx légyszi....
csmaggi@yahoo.co.uk

delice

Szerintem meg kall kapnod hamarosan, erre a címre ment válaszlevélként a rendelésedre, csak akadozik a napokban a freemail. lehet hogy kicsit később ér oda:-(
Ha estig nem kapod meg írok újat
minimaxi
minimaxi

rendben, akkor várom tovább!
Ági

delice

Lányok!
Mi rengeteg CD-T és DVD-t használunk. Mivel hengerbe vesszük, van benne műanyag lap. Összegyűjtöttem őket, de nincs ötletem, mire használjam fel. Akinek esetleg van 5lete, illetve kellene, szóljon, szívesen küldök. Nem mindegyik elsőosztályú.

Limbi!
Jó a lámpád! Asszem nekem is kell KépKépKép.

Mini!
Készülnek a cserepeim, gyűjtöm a pénzem a továbbiakra Kép.

Puszi
Kriszta

mohácska

Kriszta!
csinálj belőle pohár alátétet:-)
minimaxi

Sziasztok!

Mostanában nem igazán pörög a topik, így gondoltam én is beugrok!Kép
Na, azért nem jöttem üres kézzel, íme a már réges-régen elkészült rózsás zsepitartónk a rózsás óráhozKép Csakhát a fotózásról mindig lemaradt...

Rózsás pzstartónk
Rózsás órával együtt

Mini!
Rendelés elküldveKép

Alkotás helyett mán megint Spektrumot néztem éshát most épp a Poli-túr sorozattól vagyok elájulva, vagyis az aranyfüstfóliás keretcsinálással...de azért a másik sorozathoz is hű maradtam, most épp a bútorfestés és a stencilezés volt!Kép

Pussz
Sztigris
sztigris

légy szives küldd át még 1 x
nem jött át Kép

delice

Tigriske!

nagyon szépeket csinálsz:-)

Delice!
Küldöm mégeccer:-(
minimaxi

Köszi Mohácska Kép

Lányok hogy tudom lekicsinyíteni a képeket?Csináltam mécseseket,de nem tudom feltenni,mert nagy a felbontása Kép
limbi

sziasztok!

Minimaxi
most már megvan Kép és a 2. is! igyekszem intézkedni

Mindenki
Ezeket csináltam:
http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=552537&index=5

http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=552537&index=6

http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=552537&index=7

Várom a kritikát!

Ági

delice

Limbi

Én kétféleképpen is szoktam :
az egyik, hogy képszerkesztő progiban van olyan, hogy resize - átméretezés

vagy egyszerúen csak átküldöm a képeket a saját címemre Outlook-kal, vagy Incredi-vel is lehet. Küldés előtt megkérdezi : Kicsinyíti a képeket?
És ezután már csak mentem az elküldött mappából a képeket. Ezek már használható méretűek.

Ági

delice

Sziasztok!
Már épp Limbi lámpáit dicsértem mikor elszállt ez a....
Szóval már régen írtam és akkor Minikénket dicsértem utoljára azt hiszem, akkor most ott folytatom ahol abbahagytam. Mini szóval a lámpák nagyon klasszak, de ez a harrypopperes kép se semmi! Teljesen lehidaltam tőle, köszönjük szépen a sok új ötletet és közben persze útálunk is!Kép
Mian! a borosdobozok nagyon szépek, nekem is az első volt nagyon klassz mint Krimuszkának!Kép A tálcád nagyon különleges, rizs szali és körbe van égetve?! Szép lett igazán!Kép A kép is eredeti, én is szeretem ezt a szalit, de őszintén szólva ez most nekem kicsit sok, de ez a szép az egészben, hogy mindenkinek más tetszik és így lesz sok szép eredeti ötlet!Kép
Lingibabi! Nagyon formába vagy ám! A pzstartóid csúcs szuperek útálllak is érte rendesen!Kép Majd mutizok neked újabb szabni valót, felteszem a csevegőbe ha tudom...
Reva! A borosdobozok nagyon szépek, a micimacis zsepitartó meg bájos ám nagyon! A képek is klasszak, nekem nem az esetem a vadászos téma de ezek izlésesek! Én a vadászosat hagytam volna az őzikét meg krétáztam volna,de aztán láttam eldöntötted és mindkettő keretet krétáztad...neked lett igazad így még jobbak lettek!Kép Gratula!
Anyko! Látom már őszi hangulatban vagy! Szép a gesztenyés szett, de nekem nagyon bejön az olivás...vajh miért is?!Kép
Mohácska! A vázáid álomszépek, de a citromos tálka és tányérkák nagyon szépek lettek. A kaspód így csak dobogós lett nem nyertes, legalábbis nálam!Kép Ja az órádról már ne is beszéljek!Kép
Lingi! Nem elég hogy megcsináltad a cseréidet de még egy ilyen gyönyörűséges kis teás csészét is ide teszel...ez már durva!Kép
Reva! Nagyon szép ez az óra! Még a férjem is felkapta rá a fejét pedig itt már sok csodát látott!Kép Milyen festék?! Matrica? Alapot honnan vetted? Nagyon tetszik, még ilyet nem csináltam, de a csajok szobájába jó lenne! Tényleg mutatós darab!Kép
Limbi! Szóval csodálatosak a lámpáid! nagyon le vagyok én ittmaradva tőletek!De legalább én hű maradok a topic címéhez: kezdőknek!!Kép Ügyes vagy!Kép
Mohácska! Az a müa lapocska üvegfestéshez is jó én mandalákat festettem rájuk!Kép
Sztigrincske! Nagyon különleges darabokat készítettél! Eddig ezt a szalit még nem is láttam és micsoda formák ezt nevezem! Te sem maradsz nyugton azt látom!Kép
Delice! Nekem a csőrikés a legbájosabb!Kép
No én eddig szinte alkotói válságban szenvedtem...de aztán sikerült a régi darabokat megcsinálni. A ceruzatartókat megrendelésre készítettem, a képkereteket pedig ismerősnek, de májustól készültek...ahhoz képest nem nagy durranás! http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144366&index=21
innen vannak...
Ezt pedig a csajoknak készítettem, már használták is csak nem volt krétázva és aranyozva, ezt a szalit még druszám DrEri küldte a lányok nagy örömére!Kép http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144366&index=35
Ezzel pedig csaltam magunkat ismét: http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144367&index=1
Sok régi lakáskúltúrát lapozgattam-ismét ilyen hangulatom volt- és találtam benne 1-2 jó ötletet majd fölpakolom valahová hátha másnak is jó lesz!
Aztán kissé le is vagyok lombozva... a Corában szoktak lenni gyerekprogramok és a nyáron felkértek, hogy majd ősszel csináljak vagy 60 gyerekkel decoupage foglalkozást, bemutatót. Nagyon örültem neki és persze a pénz is jól jött volna. Most meg kiderül, hogy a nagy kavarás miatt ami van most náluk elmarad az egész. Talán egy halloween partyt engedélyeztek és kész....pedig decemberben meg terv szerint batikoltunk volnaKép na szegéyn embert még az ág is húzza!
Viszont kaptam egy varrógépet!Kép Úgy örülök neki így karácsony előtt meg különösen!Kép rendes férjem van nem?!Kép
No minden jót!
Kellemes alkotást!
abby-aki már doktorKép
abby

Delive Kép
Köszönöm az ötletet,mindjárt ki is próbálom.

Abby KépKöszi a dicséretet,nekem a játékboboz nagyon bejön,nem cserélünk Kép?Különben milyen dobozból van?Megcsinálnám a keresztlányomnak karácsonyra,ha elárulod,köszönöm..
limbi

Dokikám! Kép
Tényleg nagy ötlet a játékos doboz! Fából vannak azok a kaspók? A csigás teccik, persze jól eldugdostad a közös képeken, de azé én kiszúrtam! Kép
Delice!
Tök poénos a halacskás kép! Kép A kék kicsit sötét nekem, a csörikés aranyos.
Tigris!
A nagymami beájulna, ezektől! Én nem vagyok ilyen romantikus Kép
Tényleg! Hol van Koda???

Csajok!
Valaki csinált már üvegtálat? Aztmondta a Lexi, hogy a szalvi alá fehéret kell pacsmagolni, hogy látszon a kép. Eddig tiszta, de átütött a szalvin, és olyan mintha ködben lenne Kép Kisérletezek, de csak négy tányérom van. Help, ha tudja valaki a nagy igazságot!

No mennem kell megnézem Abbyt Kép

Kép
krimo

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?