Sziasztok!
Itthon vagyunk!
Gyerekek,mielőtt mindenki elmerengene a soproni kirándulásunkon, tájékoztatlak benneteket, hogy az Kőszegen volt.
Valaki erősítsen meg!
Kata, üdv újra itthon!Nagyon szuperek a képek! Peti igazi nagyfiú már. Gyönyörű tisztának tűnik a tenger, és ahogy látom gyerekbarát(sekély)is.
Peti hogy bírta a repülőutat? valaki ajánlotta nektek Ciprust vagy saját elhatározás volt ez a hely?
Lesz szülinapi buli?
Durva ez az 5 és fél órás út anyósékhoz! Ez a 6-os főút is maga volt a szégyen!!
ja, a rajzolás!
balinak eza hobbija, egész nap rajzolni kell neki, napjában úgy 574 db. csigát és 459 db. autót vagy buszt.
Persze, örülök, hogy ennyire érdekli, de a fantáziám azért véges.
Serif, tényleg kifogtuk a jó időt, szinte végig sütött a nap, bár azért hűvös volt. Végül is egy panzióban voltunk fenn a hegyen. Nagyon szép Pécsnek az a része (is), hatalmas villákkal, gyönyörű kilátással.
Azt nem mondom, hogy sok nevezetességet tudtunk végignézni,a városnézés nem túl gyerekbarát program ebben a korban. Balit inkább a galambszar és a szökőkútba való bemászás érdekelte. Azért persze kikapcsolódtunk, és ez a lényeg.
Balázs ezerrel tanulta a rosszaságot a nála 2 évvel idősebb Bencétől, aki szuper cuki gyerek volt kicsinek, most meg egy neveletlen rosszcsont. Néha viszketett is a tenyerem...
Edó, képek nagyon cukik. Szerintem peti még mindig hasonlít Balira egykicsit, nem? Láttuk a 6-oson a Kulcs kereszteződést.
Eszti, 27-e, okés!!Mingyá' hívlak.
Ancsa, Eszti, esetleg holnap este akkor tudunk találkozni?
Kata, neked nincs képed a Zuggó bébikről? Én csináltam a kórházban, de vaku nélkül nagyon életlenek lettek.
Ancsa, egyébként Sopron tényleg frankó hely, nagyon hangulatos, és a környéken van jópár nevezetesség, terhesen még végig tudtuk nézni.
Majd rakok fel képeket, csak most lemerült a gép.
Pusz