Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Hát kép még nincs, sajnos, pedig már nagyon várom én is. Intenzívre azért került,mert a Jánosban ez a szokás, a császáros (gondolom a gerincérzéstelenítő miatt is) 24 órás megfigyelésen van. Azért nem hallottam,mert halkan beszélt a Dia, és valszeg nem a mikrofonba, vagy csak az én telefonom béna.

Hanna cukibogyó, olyan nagy már, ezt mindig meg kell állapítanom.

Én gyerekem 3 órákat alszik napközben, fel kell ébresztenem, mert természetesen az éjszaka rovására. Már egy hete ezt csinálja, nem értem...
Serif, Hannánál is lassan eljön a hosszabb napközbeni alvás időszaka.Kép

Mindjárt rakok fel képeket.Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Hello Mindenki!
Nem vesztem el, csak megint utaztam, a változatosság kedvéért Göteborgban voltam. Alig bírtam hazajönni, mert törölték a járatot Amszterdamba, úgyhogy ott kellett könyörögnöm a KLM-es néninek, hogy keressen nekem valami járaton még helyet, mert egy perccel többet sem szeretnék kint tölteni. Úgyhogy utolsó jegyet megkaptam Münchenbe, onnan meg Pestre, sajnos már csak business-en volt helyKép
Na mindegy, kalandos volt a hazatérés.
Miközben fontos dolgok történtek, kérem szépen!! Hát én is nagy gratulát és sok puszit küldök Diának, meg a kis jövevényeknek, meg persze Bazsának, akinek a türelmére ugyancsak szükség volt!

Eszti, örömmel hallom, hogy túl vagy a félidőn, tényleg rohan az idő!
Bogi, ezek a képek is nagyon édik a kis Balázsról, azért meg kell állapítanom, nem tagadhatja le az apját!Kép
Orsi, a Hannás képek is nagyon cukik, tényleg mennyit változik a kiscsaj. De ez így szokott lenni.Tudja, hogy bizonyítania kell, úgyhogy lekörözi a fiúkat a mocorgásban, állásban, járásban, beszédben...Édi pofa.
Edó, kicsit későn, de én is boldog szülinapot kívánok az 1 éves nagyfiadnak, és tegyél fel jópofa tortás-örömködős-vigyorgó képet!

LAssan megyek, mert esküvőre és lagziba vagyunk hivatalosak, és készülődnöm kell. Egyenlőre még ragadok a masszázs olajtól, mert ugye elkezdem masszázsra járni, mert tökre fáj a hátam. ÉS járok edzeni is, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha véletlenül Béres Alexandrát kiütöm a helyéről...hi-hiKép

NA puszi mindenkinek, majd jövök hamarosan! További napsütéses szép hétvégét!
anniecoe
 
 

 
 

Sziasztok!

Babszy, lehet,h eljött az az idő,amikor Hanci alszik napközben? A héten eddig kedd kivétel mindenap 2x is aludt,aznap csak 1x Kép! KOPKOPKOP
Tegnap este 1x négykézlábra állt, úgy igaziból, nem a könyökén támaszkodva, gondoltam véletlen, de erre ma is azt csinálta már többszörKép! Mindjárt nekikezd itt mászni nekem! Bár most kint alszik a eraszon a babakocsiban, félelmetesen vicces, ahogy sétálunk hason fekszik, könyököl és nézelődik a sportrészben.És mondogatjuk Neki, h bábá-bábá, h ha Peti jön tudja Neki mondani!Kép Vettünk tegnap etetőszéket,nem mintha már őrülten kellene, de így nem kell megint Bp-re menni, ha már kell a szék. Tesómék Petije, olyan csepp Hannushozz képest! Kis gombócra összehúzza magát.Sajna elég sokat sír, talán hasfájós Kép.

Bali nagyon drága, a legjobb amikor elterül a nagyágyon, látszik, h megszokta márKép!


Ancsa, Te állandóan külföldre jársz? Az a barátunk a csomagolási részlegen dolgozik. Milyen volt a lagzi? Szerencséjük volt, októberben ilyen gyönyörű időt kifogni!Kép

Kép
seriff
 
 


Ancsa, üdv újra itthon! Valamelyik este összeröffenhetnénk hármasban, ha már itthon vagy. KépGöteborg jó hely? Mit kellett csinálnod?

Beszéltem az ifjonc anyával, jól vannak, hasa k..ra fáj, de kedden elvileg mehetnek haza. Pannikának valami nyelfékes baja volt, de megoldotta a doki. Õ még nem nagyon tud szopizni, de Zsombi kezd belejönni.KépDia fej ezerrel az atommeghajtású medelával.Kép

Most mennem kell...

Kép

Kép
babszy
 
 


Hol vagytok?

Seriff? eszti? Edó? Ancsa?

Kata, mikor értek haza? Várjuk a beszámolót!Kép

Tegnap láttuk a csöppségeket, gyönyörűek, és olyan picikék!!!Ma már otthon lesznek a saját ágyacskájukban.Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok!
Mi vagyunk, csak kihasználva a szép időt, tegnap nagyon sokat és többször sétáltunk, ma meg a szokásos méreckedésen voltunk, de legalább most két hétig nem kell menniKép!Már hintázik is négykézlábon állva, meg az egyik karját mindig felemeli, aztán dől akkorát...Kép.
Katáék asszem holnap jönnek haza, de lehet, h tegnap.
Édesek lehetnek a Csöppek, és biztosan nagyon várta már Dia is, h otthon legyenek!

Kép
seriff
 
 


Hi, csajok!
Már én is nagyon várom a képeket a picikről. Kép

Fontos!!!! November végén szeretnék nálunk (addigra visszaköltözünk az én lakásomba) csinálni egy találkozót, természetesen mindenkit szeretnék, ha ott lenne, gyerekkel (gyerekekkel - Diusék most hirtelen a legnagyobb család lettek, tök vicces), férjekkel. Persze nem tudom, hogy fogunk elférni, de mindegy, örülnék, ha összejönnénk, a gyerekek úgyis a földön szoktak cirkálni. Kép

Szóval én első körben be is lőném a november 26-át, szombatot. Jöhetnétek délelőtt, vagy ebédre kb., aztán maradtok ameddig akartok. A gyerekek miatt ti jobban tudjátok, hogy mikor lenne jó inkább, délelőtti kezdés, vagy délutáni. Nekünk mindegy.

Örülnék, ha esetleg akkor már Diáék is el tudnának egy picit ugrani....Kép

Decemberre nem akarnám rakni, mert akkor már mindenki karácsonyi lázban ég, januárban nekem meg már húzós lesz, babacuccberuházással fogjuk tölteni a hétvégéket.

Szóval várom a válaszokat!! Kép

Ancsa, legalább végre ti is találkoznátok mindenkivel (többek között az én urammal is.....).

Edó, és Kecsóiak, nektek pedig egy kis kimozdulás!

Pusz
Vendég
 


Sziasztok!
Óh, Eszti, ez tök jól hangzik szerencse, h nem az előző szombatot mondtad,mert akkor vsz Szegedre megyünk,de csak 1napra! Nekünk a 26 jónak tűnik, Katáéknál nem tudom, mert 25=Katalin, és az Anyukája is az! De hátha!
Minigyereked hogy van?

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!
Eszti, nagyon jó ötlet! Előreláthatólag OK az a szombat, megpróbálunk nem tenni oda mán be semmit! Hát ez az, nem taliztunk még az uraddal se! Persze, Bazsán és Andrison kívül senki urával nem találkoztunk még.

Bogi, mindenképpen röffenjünk össze, szerintem nekem a jövő kedd vagy csüt. megfelelő lenne. Megjelöljük az időpontot?
Göteborgban egyébként marketing meeting volt, kifejezetten toalettpapírra vonatkoztatva, ugyanis regionális szinten én vagyok ennek a termékcsoportnak a felelőse. NA, úgyhogy hallgattam az okosságokat, új lehetőségeket, stb.
A város egyébként nem egy nagy szám, valószínűleg Stockholm sokkal szebb, de ott meg még nem vótam. Az SCA iroda ugyanis itt van.

Na puszi nektek, hazaért az uram, adok neki valami elemózsiát.
Kellemes estét!
anniecoe
 
 


Akkor eddigi eredmény a találkozóval kapcsolatban:
Nov. 26:
Serfi: ok
Ancsa: ok
Kata: ?
Babszy: ?
Edó: ?
Dius: ?

Seriff, minigyerekem nagyon jól van, ma extrém sokat mocorgott, imádom!!! Szinte egész nap. Most is.
Én meg csak tátott szájjal olvasom, hogy kislányod micsoda akrobata! HÛHA! Kép Nem gyenge!

Az én kedvesem meg újra az iskolapadba ült, másoddiplomázik Gödöllőn (vadgazdálkodási szakmérnöknek), és ezen a héten isibe jár, hihi!!!

Ancsa, nem is tudtam, hogy regionális budipapír felelős vagy! Az tök jó! Biztos izgi lehet, de komolyan!

Na megyek is, puszi!
Vendég
 


Eszti, sajna nekünk nem jó, majd elmondom miért, de a vasárnap jó lenne. Hm? Igazából, ha szombat jön számításba, akkor a dec.3-aik jó lenne.

Diáéknak ma volt az első éjszaka realityben.KépKíváncsi vagyok!

Ancsa, nekem ok. a kedd és a csüti is, viszont csak altatás után tudnék elszabadulni, ami azt jelenti,hogy 9 körül tudnánk talizni. Eszti neked melyik nap lenne jó?

Serif, örülök,hogy szépen hízik Hannus, egyre nyugodtabb leszel mostmár te is.

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok!

Babszy, én nyugodt vagyok, ha a kedves család nem idegesít fel Kép!

Képzeljétek Hanci este 10 reggel 7-ig evés nélkül aludt, akkor is csak azért kelt fel, mert a rádió megszólalt, és nekem akkor esett le, h hoppá nem is evett hajnalban, és berohantam, és megfordítottam, mert hanyatt volt, na ezután 10perccel felébredt. Tisztára meglepődtem.

Eszti, nekünk a vasárnap is jónak tűnik, ill. majd igazodunk, mert hogy szombaton vagy vasárnap megyünk Szolnokra az mindegy, meg lehet, h előző vasárnap Anya névnapja miatt.

Ancsa, tetszik a reg. wcpapírfelelősség?Kép

Én is gondltam Diára este, remélem nem nagyon készült ki az éjjel! Várunk képeket!

Ma már biztosan hazaérnek Katáék is, remélem holnap bejelentkezik!

Kép
seriff
 
 


Csajok, nekem igazából mindegy, de akkor én 3 időpontot megadok, és ahová a legtöbbeteknek jó, az lesz a találka.
Kérem a voksokat, akár többre is. A választék:

nov. 26. szombat
nov. 27. vasárnap
dec. 3. szombat

Babszy, Ancsa, nekem mindegy kedd, vagy csüti, igazából nekem a 9 gáz, mert én fél tízkor általában már szunyálok, na de jó, azért egyszer kibírom tovább is. Szóval nekem totál tök mindegy.

Diára én is gondoltam, remélem szépen lassan minden be fog állni, még így is, hogy ketten vannak a picurik.

Eddig nem nagyon szerettem volna, de ma nem tudtam ellenállni, és megvettem kisgyerekünk első pici takcsiját, szerintem tök ari. Uniszex....Kép
Tudom, hogy Váry Bazsi is imádja a hasonló takaróját....Kép

Na pussz, és várom a voksokat. Kép
Kép
Vendég
 


Eszti, szupi a pléd, nekünk ugyanilyen van csak rózsaszín, sőt tesóméknak is, neki meg kék-zöld!Mi a kórházba is bevittük, ezzel takartam be!
Nekünk mindhárom időpont jó.

Íme egy kép, csak bénán kaptam el a 4kézlábat!Kép

Kép
seriff
 
 


Serfi, ez nem semmi!
Ez az ágya??? Ja, és nem írtál nekem mailt babakocsi ügyben, pedig kíváncsi vagyok, bár már kezd kialakulni, hogy milyet szeretnénk, de a véleményedre is kíváncsi lennék! Kép
Ami Hanci alatt van, azt hol vettétek? Nagyon klassz, és olyan inspiráló lehet a sok szín és folt rajta....Kép
Vendég
 


Eszti, ez a járóka, Kikás szerzemény, összecsukható. A benne lévő "játszószőnyeget" Anyukám varrtaKép. Megnéztük ezeket boltban, de döbbenet áruk volt, így a Mami kreatívkodott kicsitKép:Holnap ígérem megírom a mailt a babakocsiról, bár nekem is voltak szaktanácsadóim, Babszy, KataKép.

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

esztikém, nekünk csak a 26. nem jó, a többi ok.
TAKCSI tényleg nagyon ARI!Csippantja majd kisbence.Esztikém egy órácskát remélem azért kibírsz 9 után.Kép

Serif, anyukád igazán ügyes, tényleg nagyon drágák ezek a játszószőnyegek. Ajándékba kell kapni!Kép(Nem mintha mi kaptunk volnaKép)

Megnéztük ma Pilisszentivánt, nagyon megnyerte tetszésünket, majd még elnézünk arra egyszer, de akkor már konkrét telket kéne nézni. Eszti, azt a részt nem nagyon találtuk meg, de láttunk egy szupi fa játszóteret az erdő mellett.Kép

Edó, nagyon eltűntetek!!Szülinapos kép?
Kátya, ti már itthon vagytok? Csokibarnán?

Kép

Kép
babszy
 
 


Hahó!
Gyerekek, azt hittem mindenki tudja, hogy mivel foglalkozom, oszt közben meg sorra meglepődtök itt nekem...arra a kérdésre, hogy tetszik-e budipapírral foglalkozni, a válaszom igen, bár kétségtelen, hogy nem ez a kedvenc termékcsoportom, hanem a szalvéták, dehát akkor és ott, nem lehetett választani. A budiguri nagyon fontos az ember életében (jobban mint a szalvéta) és én ehhez tartom magam..Kép

Hú, 9 után? Na jól van, én is kibírom 1x, bár én is Esztihez hasonlóan koránfekvő típus vagyok, és képes vagyok leesni a székről is este. Akkor viszont mindenképpen kocsit kell intézzek magamnak, mert ilyen későn nem BKV-zek. Legkésőbb hétfőn pontosítsunk, OK?

Nekünk találka szempontjából inkább a novemberi időpontok valamelyike felelne meg, mert dec. 3. Ferenc nap, és mint tudjuk, családomban ilyen nevű egyénből 2 is van.

Most mondom, hogy korán fekvő típus vagyok, oszt mán milyen későn van..hát megyek is, eltelt az idő a vasalással, holnap ugyanis útjára engedem férjecskémet, mert a változatosság kedvéért most ő utazik. Ez a hosszú házasélet titka, alig látjuk egymást.

Na jóccakát Mindenkinek!
anniecoe
 
 


Babszyka, értem én a nagybetűket!!! Kép
Szóval akkor egyelőre az állás:

Serfiék: nov 26., 27., dec. 3.
Babszyék: nov. 27., dec. 3.
Ancsáék: nov. 26., 27.

Alakulgat...Kép

Pilisszentiván klassz hely tényleg, bár ott a többi kis település is mind gyönyörű.
Serfi, anyukád előtt le a kalappal, marha klassz ez a szőnyegecske. Kép Na, majd megmutatom a nagyszülőknek, hátha mi kapunk majd ilyet...Kép
Vendég
 


Eszti, mail ment a babakocsiról.

Anyukámnak átadom a dícséreteket!Kép

Óh Ancsa,Eszti hát mi lesz Veletek gyerkőc mellett?Nem ér ám kidőlni ilyen hamar!Na jó, most még egye-fene!Kép

Babszy,nekem a Brendonos katicás játszőnyeg tetszett legjobban, na de 29ezerért nem vettük meg, és ez színesebb, és jobb is, h Mami varrta,egyedibb, a drága ráadásul csigaalakúra akarta, de lebeszéltük, h így téglalapként jobb lesz a járókába!

Egy kép Hanciról és 2 házzal arébb lakó barátnőjéről, Leoról.Kép

Kép
seriff
 
 


Tündibündik!Leo lány? Egyidősek nagyjából,igaz?

Gyerkőcök, mi ma elhúzunk Pécsre, viszünk sok meleg ruhát.Kép

Vasárnap majd jelentkezem, ja, és vasárnap folytatódika a Gilmore Girls!!!KépKép

Hamarfekvők! Mennék én hamarabb is, de a fiam egyelőre csak velem képes álomra hajtani a fejét.Kép

Pusza

Kép

Kép
babszy
 
 


Babszy, jó utat! Végül azt a szállodát választottátok? Pécs gyönyörű! Igen egyidősek, ill. Leona 15 nappal később született.
Mi az a girlmore girls?

Kata!!Vagytok már?

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Ancsa! Köszi a köszöntést, Peti nevében és igérem teszek fel képeket. Én emlékeztem, hogy budipapírokkal foglalkozol, mint termék manager Kép Még talán beszéltétek Seriffel, hogy Győző is ugyanazt a márkát használja a rendelőben?

Babszy! Naggyon helyes Balázs!!! Amikor alszik az vmi zabálnivaló!!KépJó pihenést nektek!

Seriff! Nagyon ügyes Hanna! A takaró pedig tényleg klassz!! Ilyen takarón öröm mászkálni. Édesek a barátnőjével. Nekem olyan furi, hogy ilyen pici és már Leonak becézik..

Eszti! Köszönjük a meghívástKép Nekünk mind1ik időpont jóKép Jól vagytok?

Diusék jól vannak?

Kata?

Kép
edó75
 
 


Sziasztok!Kép

Először is éljenek az egyhetes babák! Hurrá-hurrá!
A képeken a gyerkőcök gyönyörűek és édesek, ez a Váry-gyerek még rettentő csibész is. Az 1évwsről pedig én is nagyon várok képet.Kép

Eszti, köszönjük a meghívást mi is. Nekünk is jó bármelyik időpont. jÓ LESZ MEGINT EGYÜTTLENNI SOKAN!! Egyre nehezebb lesz ám ellenállni ezeknek az apróságoknak, édes kis ruháknakKép A pléd gyönyörű.

Az utunk nagyon jól sikerült. A tenger gyönyörű volt, és kellemesen meleg. Végig sütött a nap, és 30 fok körül volt. Nehéz volt visszarázódni a hétköznapokba. HA nem bánjátok, teszek fel egy-két napos képet, a napos oldalraKép

A tengerpart:
Kép
Kép

A vizibiciklire minden nap fel kellett ülni, és ücsörögni rajta. Szerencsére ezt apa bevállaltaKép

Kép

A szállodánk:

Kép

A homokból délben, alig lehetett hazahozni. De jellemezte a fáradtságát, h mire a szobáig elértünk, babakocsival, kb 6-7 perc volt a part, rendszeresen bealudt a kocsiban.

Kép
Kép




Ez a vízpart, egy ekkora gyereknek (is) maga a paradicsom. Itt éppen úszik a vízban az apjávalKép

Kép

Jóéjt!Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, hát ez szuper! Jó, hogy újra itt vagytok, bár gondolom még el lettetek volna ebben az ISZONYATOSAN átlátszó vízben!
Gyönyörűek a képek, és hmmmmm, de vágynék én is egy kis ilyenre. Kép
Kata, melyik városban voltatok? Mi annak idején Larnacában.
Peti megint nőtt, legalább is azóta, hogy utoljára láttam.

Csajok, mivel nagyjából összegeztem az időpontokat, ezért úgy láttam, hogy a 27-e, vasárnap mindenkinek megfelel!
Szóval akkor ez lesz a végső dátum, és akkor már ne tegyetek oda semmi mást! Juj, de várom. Kép
Diáék most úgysem fognak még jelentkezni, ők ha tudnak, remélem majd csatlakoznak!
Mivel sokan leszünk, ültetéses kaja nem lesz, hanem inkább majd állófogadás (fincsi salik, husik, sajtok, gyümik és természetesen süti).

Edó, velünk minden ok, de inkább te mesélj, mi van veletek mostanában,olyan ritkán jössz errefelé!!

Puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Kata! Üdv itthon! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásKép Szuperek a képek! Peti nagyon nagy már és lassan 2 éves!! Amikor a homokban van hát az csudajóKép Amikor a vízben fekszenek akkor mit néznek? Mert nem a fotóst az tutiKép

Kép
edó75
 
 


Íme egy szülinapos kép:
Kép

Kép
edó75
 
 


És az elmaradhatatlan ilyen volt ilyen lett. Kata után szabadonKép
Kép
Kép

Kép
edó75
 
 


Edó, csúcsszuper ez a kép! Kép
És hogy kivilágosodott Peti haja! Nagyon aranyos! Kép
Vendég
 


Edó, nagyon édes Peti a tortával(is), kissé mintha meglepődneKép!

Kata, óh de szép helyen voltatok, és milyen fincsi meleg lehetett a tenger! Látod, h nőtt Peti, úgy látszik a szőlő is elég tápláló! Megérted végül este? A csupa homok képek szuperek, meg az egész gyeek, már nagyon várom, h gyertek a jövőhéten! Milyen fura lesz, ha tényleg kell a szánkó-a tengerpart után!

Eszti, akkor 27? Tuti, mert akkor mostmár mondom az uramnak is!

Kép
seriff
 
 


Eszti! Nem tudom mi van, de néha úgy érzem semmire sincs időm. Főleg, hogy Peti megy, mindig megyek utána... Én is koránfekvők közé tartozom, 9-kor én is megyek aludni Kép Mostanában Peti 5-1/2 6-kor kel és menne játszani amiről nehéz lebeszélni, illetve nem is lehetKép Már az utcán is sétál néha és nem mindig arra akar menni amerre kéneKép A hoppát főleg akkor mondja mikor ledob a földre vmit, de akkor nagyon édi amikor a puki után mondjaKép Meg szoktam mutatni neki a számítógépen a gyerkőcöket. Mindig mondom neki, hogy küldjön puszit és hallanátok azt a csóközöntKép Ma is nagyon nézte a kis, akarom mondnani nagy PetyátKép

Kép
edó75
 
 


Jaa és ennyire ízlett neki a túróKép
Kép

Kép
edó75
 
 


Így kezdődik a reggelKép Táviránytó, fejhallgató...
Kép

Kép
edó75
 
 


Edó, jó ez a fejhallgatós kép, pizsiben....Kép Még olyan kis alvósak a szemei.
Az én kiskori, reggeli képeim mindig egy dologról szóltak: kakaó volt a kezemben. Reggel nem indult egy bögre meleg kakaó nélkül. Kép
Túró nem rulez...Kép

Igen, Serfi, és többiek is: NOV. 27. Találka Pesten nálunk!
Vendég
 


Edó, annyira gyönyörű ez a gyerek!!!!Kép

Nov 27 bevésve!Kép
Eszti, Agia Napán voltunk, és mi sehol máshol nem jártunk, csak henyéltünk a parton és a szálló csodaszép medencés parkjábanKép

Serfi, ma a Peti látott egy piros, lerobbant Jáva motort, és egyből elkezdett GyőzőzniKép még jó, h Gy nem hallottaKép Megyünk mindenkép a jövőhéten, már én is várom, és a Peti is!!Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Ja, ez a semmire nincs időm érzés, és egész nap a gyerek után menni, játszani, pakolni, hááát ez nagyon ismerős!!Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


KAta, mentek végül is Anyósékhoz hétvégén? Enyém gyerek nagyon nyűgös ma, mi az vmi front van?

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!
Én is köszi a sok képet, mindenkitől!
Kata, irigykedem....most biztos csoki az amúgy sem túl fehér bőröd! ÉS biztos kipihentek vagytok. Olyan jó a sok meló után kicsit lazítani, de a végén én legalábbis mindig sajnálom magamat, hogy ááá, olyan rövid volt, meg minden...
Gyerekek, október végén 4 napos szünet lesz!!! Hurrrrrááááá!!!Kép
Emberemmel megyünk Sopronba romantikázni. Tök jó város, és még csak párszor voltam ott. Már alig várom! Elintéztem, hogy ne kelljen hétfőn se menni dolgozniKép, de sajnos azt már nem tudtam elintézni, hogy nov. 5-én se menjünk. Dehát valamit valamiért nem?Kép

Edó, Peti a gyertyás képen esküszöm azt gondolja magában, hogy " hát igen, rohan az idő, már 1 éves vagyok, öregszem..." Édes.

Kata, gyerek nem nudizott? Bár nem tudom, jó-e az vagy sem?

Bazsa nem prezentált még képeket az ikrekről?
Mehet priviben is, csak lássuk mán őket!!

Kellemes estét Mindenkinek! Puszi!
anniecoe
 
 


Ancsa, milyen szünet lesz?Sopron? asszem osztálykiránduláskor voltam ott utoljára!Kép Na az jó buli volt, emlékeztek? "Ugye lányok, senki sem dohányzik? Nem, dehogy."Ahogy kiléptünk legalább 10-en rágyújtottakKépKépKép!

Eszti, nov.27 jegyezve. Voltatok vmerre a hétvégén?

Kata, Ti gondolom, h Anyóséknál.

Babszy, milyen volt Pécs? Szép időt fogtatok ki, igaz? Talán ott még hideg sem volt annyira!

Edó, fülhallgatós kép nagyon ütős, sztem be kéne küldeni a Sláger Rádióba Bochkoréknak!Kép

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Sopron? Ott mi is voltunk! Nálunk is jó sokan rágyújtottak. Kirándulás után meg az ofő szülőit hívott össze és közölte, hogy mindenki cigizett!! (Persze a kiránduláson eljátszotta rendes ofőt) Apum jön haza nagy szomorúan, hogy mit hallott a szülőin. kérdőre vont. Erre közöltem, hogy milyen szemét az ofő, mert az Ancsa nem is cigizett! NA erre a válaszra nem számított a család és mindenki elröhögte magátKép

Kép
edó75
 
 


Sziasztok!

MEgjöttünk tegnap este anyóséktól! Jajj, ne lenne olyan messze. 5és fél óra az út. SzörnyűKép
MOst két traktor rajzolás között igyekszem írniKép Fiús anyukák készüljetek!!!Kép

Ancsa, volt nudi perszeKép
Bízonyíték:
Kép
Kipihentnek, biztos kipihentek voltunk, de ez a hazautazás, szerintem annyira lefárasztott minket, mintha el se mentünk volna. Délután 6kor, frankón elhúztunk Pest felett, és végül is csak este 10után szállt le ott a gépünk. Peti persze egy pillanatnyit sem aludt az össz-vissz 8 órás útból.
Ti nem terveztek valami messzi egzotikus utat télen? Szomszédaink pont pénteken foglalták le az utazásukat Phuketre.Kép

Soproni kirándulásra nem nagyon emlékszem, csak a szállóról dereng valami, talán vmi vár szerűben voltunk? Van egyáltalán Sopronban vár?!Kép

Bogi, itthon vagytok már? Vannak képek?

Eszti, milyen kocsiban gondolkodtok, végül is?

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, Kőszegen volt a szállás Kép.
Dia írt sms-t, fáradt, és azt mondja, h Nálad vannak net-re való képek....

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk!Kép

Gyerekek,mielőtt mindenki elmerengene a soproni kirándulásunkon, tájékoztatlak benneteket, hogy az Kőszegen volt. Kép Valaki erősítsen meg!Kép

Kata, üdv újra itthon!Nagyon szuperek a képek! Peti igazi nagyfiú már. Gyönyörű tisztának tűnik a tenger, és ahogy látom gyerekbarát(sekély)is.Kép Peti hogy bírta a repülőutat? valaki ajánlotta nektek Ciprust vagy saját elhatározás volt ez a hely?
Lesz szülinapi buli?
Durva ez az 5 és fél órás út anyósékhoz! Ez a 6-os főút is maga volt a szégyen!!
ja, a rajzolás! Képbalinak eza hobbija, egész nap rajzolni kell neki, napjában úgy 574 db. csigát és 459 db. autót vagy buszt.KépKép Persze, örülök, hogy ennyire érdekli, de a fantáziám azért véges.Kép

Serif, tényleg kifogtuk a jó időt, szinte végig sütött a nap, bár azért hűvös volt. Végül is egy panzióban voltunk fenn a hegyen. Nagyon szép Pécsnek az a része (is), hatalmas villákkal, gyönyörű kilátással.
Azt nem mondom, hogy sok nevezetességet tudtunk végignézni,a városnézés nem túl gyerekbarát program ebben a korban. Balit inkább a galambszar és a szökőkútba való bemászás érdekelte. Azért persze kikapcsolódtunk, és ez a lényeg.
Balázs ezerrel tanulta a rosszaságot a nála 2 évvel idősebb Bencétől, aki szuper cuki gyerek volt kicsinek, most meg egy neveletlen rosszcsont. Néha viszketett is a tenyerem...

Edó, képek nagyon cukik. Szerintem peti még mindig hasonlít Balira egykicsit, nem? Láttuk a 6-oson a Kulcs kereszteződést.Kép

Eszti, 27-e, okés!!Mingyá' hívlak.

Ancsa, Eszti, esetleg holnap este akkor tudunk találkozni?

Kata, neked nincs képed a Zuggó bébikről? Én csináltam a kórházban, de vaku nélkül nagyon életlenek lettek.Kép

Ancsa, egyébként Sopron tényleg frankó hely, nagyon hangulatos, és a környéken van jópár nevezetesség, terhesen még végig tudtuk nézni.Kép

Majd rakok fel képeket, csak most lemerült a gép.

Pusz

Kép

Kép
babszy
 
 


Babszy, osztálykir. Kőszeg-Sopron volt, Kőszegen aludtunk, de voltunk Sopronban is,pl. kiállításon is.Kép
Vadasparkban voltatok Pécsen?

Kép
seriff
 
 


Kőszeg rulez!! Nem ott volt a szatír hepaj???? Amit én totál végigaludtam...
Meg asszem az is, hogy négyen (Babszy, Ancsa és D. Dóra) beültünk valahova nagy nőcisen kávézni (!!!!) és cigiztünk is, és olyan baromira vagányak voltunk, hogy csak na......Kép Kép

Kata, pucérfotó király! Kép Hát, ja, lassan érlelődik, hogy mi is lenne számunkra a legmegfelelőbb, egyelőre a Peg Peregonál vagyunk. Van egy 2005-ös katalógus, és abban nagyon jókat találtam, de még nem tudom, hogy melyik lesz. Ezek megfelelően picik (nincs nagyon előszoba, ahol tárolhatnám, és kocsitároló sem), szóval lényeges, hogy összecsukva se legyen túl nagy. A Veneziát néztem, ami a legfontosabb szempontoknak megfelel, bár ebbe még pluszba kellene venni kisebb méretű mózest.......naaaa, szóval még semmi sem tuti, de közelítünk. Kép Kép

Holnap Ancsát felkapom a Lágymány hídnál és kitűzünk Babszyékhoz, szóval lesz egy gyors triótalálkozó. Már várom! Kép

Kata, én is kaptam sms-t Diától, hogy nálad érdeklődhetünk bébifotó ügyekben.

Pussz nektek!
Vendég
 


De tényleg ott volt a szatírKépKépKép!
Írigykedünk a holnapi találka miattKép!
Mindjárt dobok mailt mindenkinek!

Ancsa a Kovács Évi Neked volt zenésztársad?Aki a Gubaági osztálytársa volt.

Kép
seriff
 
 


Itt vannak a kis gyönyörűségek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Hát akkor sziasztok!

Az előbb gyorsan felraktam a bébiket, mert gondolom mindenki rájuk a legkíváncsibbKép

Csajok, én már a szatírra sem emlékszem. Kép

Én pedig igazoltan voltam távol, ugyanis délután Pesten voltunk, és megvettük az alábbi telket, Budajenőn!! Hurrá, telektulajdonos vagyok!!!Kép

Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Nagyon szépek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zsombinak nagyon édes füle van!

Telek is klassz!Mikor jöttök?

Kép
seriff
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: