Sziasztok!
Favorite, khm, szóval a hálapénzek.... elvileg általában egy vizsgálat 10-szerese a "hálapénz". Ezt te döntöd el tulképp mennyire sok a pénztárcádnak, ill. mennyire vagy megelégedve a dokiddal. természetesen kevesebbet is adhatsz, ki mennyit engedhet meg magának. Amit ajánlani tudok, hogy ne lezárt borítékot vigyél magaddal. Ha valami nem tetszik, csúnya szó, durvaság, stb., igenis nyúlj be a borítékba - bevallom ez nálunk fordítva működött, a lelkes apa azért nyitotta ki, hogy még megtoldja a benne levő összeget
Duda, én amúgy is elég balekságokat csinálok néha, ez is egy volt közülük, hogy horzsolásba krémet kenjek. Vicc, pedig kiskorom óta tudom, hogy sebbe sose szabad krémet kenni.
Bevallom, a kórházi tapasztalataim vegyesek, a dokimmal, szülésznővel maximálisan meg voltam elégedve, a csecsemősökkel azonban nem annyira. Amiket már írtatok, azok miatt. De most hallottam, hogy egy újdonság, hogy csecsemősnővért is kérhetsz "fel", aki figyel olyanokra, mint teáztatás, cumisüvegből etetés, és stb. amiket említettetek, azon problémák kiküszöbölése.
Mit mondjak erre ..... még egy bőrt lehúzhatnak a kismamákról, de talán megéri. Igazából, ha őszinték akarunk lenni, a szülésznőknek egy kis pluszpénz a felkérés, van erre lehetőségük, a csecsemősöknek meg eddig nem volt. Talán ez kicsit serkenti a lelkesedést. valahol nagyon megértem őket, hisz sok a baba, kevés a csecsemősnővér, sok a munka, kevés a fizetés, stb. , csak az a baj, hogy a viselkedésükkel, türelmetlenségükkel, kicsi odafigyelésükkel az anyukák csodájának első napjait teszik tönkre - tudom, sokszor akaratukon kívül - , hisz mi olyan kevésszer élhetjük át ezt a csodát, ők naponta többször is, valahol normális, hogy nem csodaként élik meg.
No, 1 szó, mint 100, jó babázást és babavárást
pusza,
Kriszta