Sziasztok
Egy apró életjel felőlünk is.
Voltam hétfőn genetikai tanácsadáson, amin jól fel is huztam magam, brrrrrrr, grrrrrrrrr
Az aszisztensnő aki felvette az adataimat, közölte hogy mivel nem rossz az afpm és ugy is kérem az amniócentézist igy nincs szükség uhára, mehetek a dokihoz időpontot kérni a magzatvizvételre... Nah elég paff lettem, mondom neki hogy 4 hete volt uhám azóta nem, mondta sebaj majd 5 hét mulva megnézük... A lelkem mélyén legszivesebben ráboritottam volna az asztalt. Arról nem is beszélve, hogy a hüle parkolóórát is megetettem, mert kb két órára számoltam az ott létet, ez meg nem egész fél óra alatt le is ment, és igazából ott se kellett volna lennem, akár telefonon is el lehetett volna intézni a dolgot, és nem kellett volna agyonszerveznem a napom, hogy valaki vigyázzon a fiamra. NAh most jól kipuffogtam magam, bocsi érte, de az a lelketlen hozzáállás ami ott megy az már minden határon túlmegy, pont azok a mamik akik odamennek kaphatnának kicsivel több figyelmet és nem egy nagy magasról lesajnálást..
Viszont erős felindulásomban bejelentkeztem egy 4D re, kiváncsi leszek, hogy fog sikerülni, mert ugye nem a legjobbak a testi adottságaim az ultrahanghoz: vaskos anyai hasfal (finoman fogalmazva
) valamint mellsőfalon tapadó placenta.
Nah azt hiszem elég is volt belőlem ennyi
Pirus
Nem hiszem el, hogy megint együtt voltunk bent a korházban és nem taliztunk, aznap mikor bevitt a barátnőd vittem vissza a vérnyomásmérőt, de egyszer csak sikerül összefutnunk
Remélem azóta sokkal jobban vagy és minden rendben van.
Csilla
Tüneményes ez a kép. Azért tudod hogy ennyivel nem uszod meg?
légyszi irj egy két sort magatokról hogy vagytok manapság.
Joe
Nem semmi kalandos az életed, mondhatnánk, neked mindig összejön valami, de legalább lesz majd miről anekdotáznod a gyerköcöknek majd
Tudom hogy ilyenkor elég rosszul esik a lecseszerintés a kismamiknak, de a te érdekedet nézte meg a babáét, igy ne haragudj a dokira. Inkább élvezd a napsütést és pihenj nagyokat.
Ágyikó kérdés:
Nálunk sajnos a fiamnál nem tudtuk megoldani a különszobát, igy egy légtérben aludtunk vele, a kiságya közel volt a mienkhez, ha nyüszizett rögtön tudtam kelni hozzá. Mikor már annyira tartott a tornamutatványoknál, hogy egyszer arra mentem be a szobába hogy a pelenkázóról mászik lefelé, pedig a kiságyában hagytam két percre, akkor leszedtük a kiságy egyik oldaláról a rácsot és az ágyunk mellé toltuk közvetlen, igy ha ki akart jönni akkor a mi ágyunkon keresztül megtehetette, azóta is igy vagyunk, bár manapság sokszor inkább köztünk alszik, szeret odabujni hozzám, tuti a cicit pótolja valami módon igy (egy hónapja hagytuk abba a cicizést, mert már nekem kellemetlen volt a pocakosodás mellett).
Csecsemősök:
Elég vegyes felvágott a dolog. Van köztük kedves, és van köztük kiállhatatlan is. De úgy nagyátlagban úgy éreztem hogy az egész munkát egy nagy darálónak érzik, gyorsan túl lenni azon a napon, semmi érzelem, a napi előirás legyen meg aztán fölötte semmi, azt ugy se fizetik meg. Pedig egy mosoly egy jó szó szerintem nem kerülne semmibe, sőt magának aki adja annak is örömet okozhat.
A pathológián se jobb manapság a helyzet, mivel a fiammal sokat voltam ott, igy van tapasztalatom régebbről, de van sajnos nagyon friss is, mert bentfekszik a sogornőm, mint kisterhes. Valami krimi, hogy mekkora fejetlenség megy bent néha, az embernek vannak néha olyan érzései, hogy nem tudja hogy ez most vicc vagy csak álmodik, esetleg az a komoly valóság....(sajnos mindig az utcsó áll fent...) Valamelyikönk irta hogy már szinte bárkit felvesznek csak legyen eü végzettsége, ez igy igaz, sok nagyon jó nővér ment el, mert nem fizették meg, ha meg fanatikus is volt és a pénz miatt még maradt is volna, de a légkör "rábirta arra" hogy inkább váltson.
Annamari
Gratula az elhatározásdhoz, is kitartás ahhoz a néhány naphoz. Szerintem vedd be a lesz@arom tablettát és a végén szépen olvass be az ilyen álnok kigyó kollegáknak. A lényeg hogy több manitok lesz és több időd marad majd a családra, ezek most a leglényegesebb szempontok.
Kinga
Nagyon igazad van amit leirtál. Valahol én is szenvedtem rendesen mint tudatlan kismami, sőt még ezt megspékeltem egy császárral is, de egy bizti, hogy most másként állok már hozzá és nem fogom engedni magam lerázni senkitől.
Gratula a minimanó sulyához, szépen gömbölyödik, ilyenkor olyan jó a hurkácskákat megpuszilni, és annyira jó hallgatni az érte járó gurgulázó nevetést.
Rita
Magam részéről én vigan lemondanék a BKV örömeiről, hála az égnek én a szülés elötti héten még simán vezettem, autókáztam a városban. A BKVtól amugy is csömöröm van, néhány vezető azt hiszi hogy krumplit szállit, ugy vezeti a buszt, ugy látszik ide is felvesznek bárkit csak legyen róla papirja...
Nah megyek és elteszem magam holnapra.
puszi nektek
Ági
18+1