Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm az elismerést de nem érzem magam öregnek.Amikor gyereket akartunk megkérdeztük a nőgy.ő azt mondta hogy mindent bele ne foglalkoztasson a korom,higgyem el megfiatalodom tőle testileg lelkileg.Igaza volt mert olyan boldog és kiegyensúlyozott voltam végig a terhesség alatt mint még sohasem,pedig voltak problémák,elkezdtük felújítani a házunkat teljesen szétvertük,úgy hogy még mindig nincs kész,mert közben a férjem csinált ekét bomba jó üzletet és a pénzünknek fújtak amiből építkezni akartunk.

Különben meg ha a sorsod adott neked lehetőséget egy babához megadja az erőt is csak el kell fogadni és nem szabad kételkedni magadban.
Mi nagyon örülünk ennek a gyereknek klasszikus esetek vagyunk úgy érezzük ő a mi boldogságunk szinte bármit csinál csak csodálni tudjuk tudod a 2. vagyis a legkisebbik a legügyesebb és a legszebb mint a mesében.

Ne kételkedj újra fiatal leszel megújulsz csak tudj örülni neki élvezd ki a terhességedet is hogy fontos vagy .Én most is úgy érzem mert ha nem vagyok megáll az élet.Mindenkinek én hiányzom.
nélkülem enni sem tudnak.A kicsi nagyon anyás Rebi nem volt.Most ez is tetszik nem nyűg Rebinél nagyon hiányzott ez az érzés.Õ a nagyiért volt oda.

Amit bánok hogy szülés után nem hordtam haskötőt és nagy maradt a hasam és sérvem is lett de nem lyan vészes csak mindig kérdezik jön a 3.(KépKép
Jó tanács fogadd meg főleg ha császár lesz.nekem mind a 2 az volt.

Aranyos vagy hogy aggódsz de sok fiatal anyuka sem éri meg a gyermeke nagykoruságát,nem lehet tudni semmit mi lesz.

Nagyon elhalkultatok milett veletek?csak én tartom szóval a társaságot.Szerencse hogy valaki mindig olvassa.megpróbálok képet feltenni rólunk

Sziasztok Era
rebaron

SziasztokKép
Era hát nem hiába mégse vagyunk ÖreglányokKép
Mi ketrten pont egy idösek vgyunk Én is 61es vagyok és a lánykám nekem még csak 13 honaposKép irtam boszichatra neked ..vegyukl fel messire egymást szerintem is sokkal közvetlenebbül tudunk ott dumcsizni azzal az elönnyel ,hohy látjuk mikor jelentkezel be és mikor vagy fentKép
Hát igen ugy veszem észre "nagyon elfoglalt"mostanába mindenkiKép de mivel mást nem tudunk tenni igy várunk a sorunkraKép
Nekem is maradt hasam igaz mindig is volt de a legmeglepöbb talán az mikor Nikivel sétálok,hogy megkérdezik és mikor lesz kistesoja Kép vagyis senki nem néz engem annyinak amennyi vagyokKépUgy hogy Paga kedves ne parázzKép Te még hozzánk kis "tini" vagy Képezt jo értelembe mondtamKép most ennyi puszka lányok

Kép
zsenge

Szia Zsenge!
Engem zavar a hasam de mégis mindig elfelejtem a hasizom gyakorlatoat pedig biztos segítene.Nekem nagyon laza maradt mint a kelttészta,de így is szeretnek,de jó lenne megszabadulni tőle vettem már minden izommmozgatót lepkét övet ,kazettát,de ha nem csinálom nem is hat.Te tornázol?

mi öregek tartjuk a frontot a fiatalok meg nem érnek rá hajszolják az élvezeteket)Kép
Még nem tudják hogy lassítani kell hogy tovább érjenek.
Akkor te sem érzed a korodat ?A szemem gyengül és a kezem rövidül te is így vagy ?Ha újra kezdeném is szülnék 40 felett is gyereket de közben többet.

A cimem sirera2@hotmail.com .irj be a cimjegyzékbe és láod ha vagyok.)KépKépO

Sziasztok Era
rebaron

Szia Era!
Nos valo igaz ha nem tornázunk nincs is eredménye...de lusta dög vok sose tornázomKép
A koromat valoban nem érzem...de vannak apro jelei hogy "öregszem"Kép
hazudnák ha azt mondanám igy terveztem hogy negyven felett szülni fogok de mivel Jött ugy gondoltam ha jönni akar hagy jöjjönKép és nem bántam meg pedig néha a hajam az égnek állKép csodálom Hogy Te sose vagy ideges magamon veszem észre fizikailag nagyon jol birom de az idegeimKép Tudod azt mondják ebben a korban már több a turelem nos szerintem nem éppen hanem a gyakorlat a nagyobb és azt tudják be "türelemnek".
Fiaim szerint mindig is tulagodo anya voltam lehet ennek tudom be , de nagyon feltudok pörögni,mnindne kis problémábol (bolhábol-elefánt) gondot csinálokKép És már nem fogok megváltozniKép
Amugy meg oroszlán volnék szal minden amit ennek a jegynek a szülötjéröl irnak Nálam beváltKép
Na most ennyi
Amugy felvettelek Msn-re majd ott folytatjuk.
Puszika csajok

Kép
zsenge

Szisztok!

Zsenge ! valami rosszat nyomtam meg és eltüntél vegyél fel mégegyszer mert most elutasítottalak vagy mit csináltam bocsi de nagy szaki vagyok számtechből.)Kép:

csaó Era
rebaron

Jó lenne, ha megint olyan pergő élet lenne itt, mint pár hete! Tudom, hogy rajtam is múlik, hogy nem így van. Én minden nap idenézek, csak látom, hogy senki nem írt, ezért én sem tettem eddig! Olyan jó lenne mindannyiótokról udni, hogy hogyan telnek a napjaitok, mi történik veletek.
Magamról ma vagyok 16 hetes terhes, és ma megyek a nőgyogyimhoz is. Még a héten megyek AFP-re és a jövő héten a genetikai UH-ra. Azt azért remélem, hogy ma is készít a dokim UH felvételt, hiszen eddig is mindig megtette, mert az látványos, és nekem az a vizsgálat fénypontja. Fiam nyüglődik a suliban, még mindig nem sikerült teljesen visszarázódnia a napi tanulásokba. Bár már érzem a változást.

Írjatok ti is, hogy mi van veletek.

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Sajnos nekem nincs jó hírem , nem is nagyon akartam leírni, de ennyivel tartozom nektek!
12.-én debrecenben észre vették, hogy súlyos fejlődési rendellenessége van a babámnak. Az egyik combcsontja rövidebb és görbe, nem volt sípcsontja, donga lábfeje volt és nem volt sarokcsontja. Ez mind a jobb lábán és ráadásul az egész jobb lába fele akkora volt mint a másik. Természetesen megnézettük még egy orvossal aki uazt mondta és, hogy sajnos ezt semmiképpen nem lehetne később műtéttel korigálni, sőt az a lába el is halhat és felszívódhat.
Ez a rendellenesség 50 ezerből egy babával fordul elő!!!!!!!
És pont velünk....
Tehát múlt héten megszakították a terhességet. Szörnyű volt minden, nagyon nehéz feldolgozni, de talán annyi a szerencse, hogy "időben" észrevették.

Nagyon fáj a lelekem, de talán mindenkinek így a legjobb!

Egyenlőre ennyi.....

Remélem ti jól vagytok
Puszi

KépKép
mandula35

Sziasztok !

Mandula ! ez tényleg nagyon szomorú de nagyon jól tetted hoy leírtad mert így neked is könnyebb ha kibeszéled magadből a fájdalmat.Még szerencse hogy ilyen lelkiisneretes dokit fogtál ki aki oda is figyel nem csak rutinból csinálja .Nagy szerencse hogy időben észre vették.mennyi idős voltál?még simán elvették?Vagy megíndították?Szedtél vmi gyógyszert ?vagy voltál beteg?Jó hogy itt vagy.helyesen cselekedtél nyugodj meg.Igazán erősek vagytok.

Paga
reméljük minden ok lesz írd meg mit mondtak mit láttál uh.-án?ilyenkor a legaranyosabbak mert szinte az egész babát látod a képernyőn.

Rabikri mi történt Apukád hogy van? Nagyányod?A beilleszkedéssel van gond vagy a papája miatt,aggódik? megnyugodott már?

Sheilla mi van a picuri babával?És a kislányod meggyógyult már?

Sziasztok Era
rebaron

Mandula!
Ez nagyon szomorú, remélem hamar túllesztek a fájdalmon és újrapróbáljátok.
Hányadik hétben voltál? Tudják, mi lehetett az ok, ha egyáltalán van ok vagy ez csak a véletlen?
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Mandula! Nagyonsajnálom ami veled történt a fájdalmadat nem enyhíti tudom, de nagyon együttérzek veled. És kívánom, hogy a továbbiakban minden a treveitek szerint alakuljon!

Nálam a doki tegnap egy kis csalkódás volt, mert nem volt mozizás, viszont kb. 2 hét múlva megyek a genetikai UH-ra. Holnap pedig AFP-re és egyéb labor vizsgálatokra.

Mindenkinek szép napot kívánok! (Tudom hogy furcsa, de nekem az ősz a kedvenc évszakom.)

Sziasztok,

Paga

Gabi
paga

Drága Mandula
.......nem tok mit hozzá füzni sajnálom és nyugi még sikerülni fog!
pusz

Kép
zsenge

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az együttérző szavakat!

Rebaron! 18 hetes voltam, így meg kellett indítani a szülést, ill. kellett volna, de a 2. napon a sokadik oxitocyn infúzió után sem indult el. Ezért az orvosom altatásban csinálta meg. Semmilyen gyógyszert nem szedtem, nem voltam beteg, nem cigiztem, nem szoliztam.

Azt mondják teljesen véletlen és nagyon ritkán fordul elő.
Fél év múlva lehet megint próbálkozni, most nagyon hosszú időnek tűnik! Úgy érzem csak az fog valamennyire vígasztalni, ha majd jön a másik. Bár elfelejteni ezt nem lehet, nem is akarjuk, mindíg gondolni fogunk rá!

Paga! Remélem monden rendben lesz, majd írd meg mi volt!

Nem tudja valaki mi van Melcsivel? Dina, Sheila?

Puszi

KépKép
mandula35

Mandula!
Hamar elmegy az az 5 hónap. És a következőnél tuti minden rendben lesz, mert 2x nem fordulhat elő u.az.

Úgy tudom Melcsinek a gépe rosszalkodik. Többiekről nem tudok.
Kr

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Jövő hét szerda, csütörtök környékén lesz meg az AFP eredményem. Remélem jó lesz! Azt követő héten UH-ra megyek.

Vigyázzatok nagyon magatokra!

Paga

Gabi
paga

Teljesen eltünt mindenki! De akik olvassák azoknak puszi! Jó lenne azért még néha beszélgetni! És csak azért jöttem, mert szeretném ha tudnátok a dokinál telefonon érdeklődtem, és azt mondta, hogy teljesen jó az AFP eredményem!

Sziasztok!

Paga

Gabi
paga

Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Köszi! Kép

Gabi
paga

Paga!

Nagyon örülök, hogy jó az eredményed!!!! Csak így tovább, vigyázz magadra és a pocilakóra!Kép

Tényleg jó lenne ha néha írnátok, mostmár teljesen kihaltunk. Én néha idenézek de nem látok senkitKép

Ma hívom debrecent, hogy mi lett a magzatvízvizsg. eredménye, remélem legalább azzal nem volt baj, úgy talán egy picit kevesebb félelemmel indulnék neki a következőnek!

Csak nem veszik fel a hülye telefont! Az sem tudom telefonon adnak-e felvilágosítást, vagy elküldik-e a leleteimet ha kérem?

Eléggé izgulok!

Puszi mindenkinek!

Aki erre jár az írjon is egy pár sort légyszi!!!

KépKép
mandula35

Helló!

Sziasztok én mindig erre járok és (: szomorú vagyok hogy már senki sem ér rá de talán majd a hideg télen lesz időtök jönni talán a hideg nyár csalogatott ide bennünket .Most itt a mi nyarunk talán bepótolják a nyaralást.)Kép
Örülök hogy itt vagy Mandula.):

Paga gratulálok a jó hírhez )Kép)Kép)Kép)KépKépKép:

Melcsi !

Mikor lesz valahol NOX? ha időben szólsz biztos eltudnánk menni felmentem a honlapjukra de nem igazán értettem meg belőle semmit.HOgy lesz hol lesz biztos vagy bizonytalan a koncert aztán azóta sem mentem arra.

Nyanya mi van veled már be sem kapcsolod a gépet sohasem látlak de ZSENGE sem jár nagyon felénk !
roki

Roki!
Minden nap bekapcsolom a gépet és mindig benézek ide Kép Csak mostanában nincs kedvem írogatni Kép Nem vagyok túl jó passzban.
Állandóan azon agyalok, hogy mi lesz, ha nem jön össze ebben a hónapban a baba. A melóhelyemre nem vesznek vissza, mert megszűnt az osztály, ahol dolgoztam. Dec. 2-án lejár a gyes. Fiam csak januártól mehet oviba, de ennek is feltétele a szobatisztaság, aminek egyenlőre a közelében sem vagyunk. Állást nem merek még keresni, mert ki kell várnom a gyed végét (dec. 2.), ugyanis ha összejön, akkor még megvan egy fix melóhely, ahonnan gyed-re mehetek. Mit mondjak most az álláshírdetőknek, hogy csak januártól érdekel az állás, feltéve, ha nem esem teherbe és a fiam addigra szobatiszta lesz? Fogalmam sincs mit csináljak. Még azt se tudom milyen állást keressek. Teljesen elhülyültem az itthonlét alatt, úgy érzem semmihez sem értek. Ráadásul egy új melóhely és az óvodakezdés egyszerre. Nem is tudom hogy kezeljem ezt a kettőt. A régi hely jó lett volna, ott legalább ismernek és elismernek, de egy új helyen és a jelenlegi lelkiállapotommal nem tudnék bizonyítani. Másodállást mindig is kerestem, de mindenütt csak ügynökök ajánlkoztak a jobbnál jobb meggazdagodási lehetőségekkel. Hát ez nem nekem való. Ja és nyelveket nem beszélek, az állások 90%-ánál pedig ez feltétel Kép 1 fizuból meg kicsit szűkösen jövünk ki. Mindehez tegnap közölte a dokim, hogy az én betegségemmel nagyobb a kockázata a korai vetélésnek.
Na most jól rátok zúdítottam Kép Hát eddig ezért nem akartam írni

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a gratulációt a jó AFP-hez.

Mandula! Én is azt hiszem, hogy az azért megnyugtató lenne, ha az amnio eredménye jó lenne, sokkal nyugodtabban fognátok bele a következő babaprojektbe. Drukkolok hogy így legyen. És írd meg lécci! Sokat gondolok rád és remélem minden a terveid szerint fog alakulni. Megérdemled!

Roki! Azért a mi nyarunknak most vége szakadt, de remélem azért még lesz jó idő. De ha azt mondod, hogy a rossz idő tényleg visszacsalogatja a gép elé a mi kis társaságunkat akkor azt is nagyon várom már!

Krisztanyanya! Teljesen megértelek és együttérzek veled nekem is volt ilyen időszakom (igaz több mint 7 éve), amikor GYES-ről visszamentem dolgozni, közben megszünt a munkahelyem bár amúgy sem mentem volna oda vissza. A 3 év otthonlét meg pont arra volt jó, hogy elveszítsem az összes (amúgy sem sok) önbizalmamat és azt gondoljam, hogy hová is kellenék én egy pici gyerekkel. Annyi előnyöm volt, hogy egy összetartó családdal a hátam mögött minden állásinterjún tudtam mondani, hogy a gyerek betegsége miatt nem fogok hiányozni, mert meg tudjuk oldani, hogy mással legyen otthon a fiam. Hamar fel is vettek igaz örömömben már az első pozitív válaszra igent mondtam, utána pedig még több helyről hívtak, hogy engem választottak. Kicsit visszajött az önbizalmam. Csak azért írtam ilyen bőven ezt le hogy tudd, te is értékes vagy, és biztosan hamar találsz állást, ha meg összejön a baba, akkor védett vagy akármilyen új (próbaidő után) nem rughatnak, és el tudsz menni ha szükséges betegállományba, a munka az egy szükséges rossz (ami jó esetben azért lehet kellemes is), amit a pénzért csinál az ember, azt bármikor nyugodtan ott lehet hagyni, kicsit önzőnek kell lenni néha és a magad érdekeit nézni. Fel a fejjel és legyél optimista, lesz munka is, baba is, egészség is, a szerető család meg ott van neked biztos háttérként! O)

Sziasztok!

Jó hétvégét nektek!

Paga

Gabi
paga

Paga!
Szerető család az van, csak 1 fizuból nem nagyon nyaralgathatunk, meg ugrándozhatunk így elég nehéz. Az igaz, hogy bármikor ott lehet hagyni a melót, de így 40 felé közeledve egyre nehezenóbb jó munkát találni. Nekem most már nem a magas fizu a lényeg, csak egy nyugis munkahelyre vágyom, ahol nincs furkálódás és valamennyire rugalmas a munkaidőm. Nekem a gyerek és a család a legfontosabb, nincs kedvem munkahelyi gondokat streszt hazavinni. Így egy csomó munkahely eleve kiesett. Az is fontos, hogy hosszútávú legyen.
Azt nem tudjátok, hogy próbaidő alatt védett vagyok e? Mi van, ha munkahelyet váltok és pont akkor leszek terhes? Kirúghatnak?

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Végre hallok rólatok!Kép
Roki! Ne haragudj, azt hiszem még nem "találkoztunk", de én is nagyon örülök, hogy gyarapodunk! Szerintrem ha valaki erre jár írjon is egy pár sort, én ezt fogom tenni!

Krisztanyanya! Én csatlakozom Pagához, biztos, hogy megoldódik ez a dolog! És ne nézd azt, hogy mit szól a munkáltató ha felvesz és utánna elmész gyesre. Õk sem foglalkoznak azzal akit elküldenek!

Sajnos pénteken nem tudtam meg az eredményt, mert a 3. hívás után kiderült, hogy nincs is rendelés!
Hétfőn remélem már megtudom!

Jó lenne ha nem lenne semmi baj, csak így is mindíg azon gondolkodom, hogy esélyt sem adtam Neki, talán így jobb, de olyan nehéz feldolgozni! Az a baj, hogy ebben a társadalomban az embernek számít aki nőket erőszakol meg, vagy idős néniket ver agyon, de aki testileg nem ép azt kiközösítik!!

Azt hittem, hogy sokkal könnyebb lesz feldolgoznom ami történt, valójában még csak most kezdem felfogni!

Na én is jól rátok zúdítottam, bocsi!

Jó lenne ha a többiek is jelentkeznének!

Puszi

KépKép
mandula35

Hahooooo
Zsenge is jelentkezikKép
Köszike Mi megvagyunk,lánykám már egyedül járkál és teljes oda figyelést kiván ha nem akarom hogy állandoan tele legyen kék-zöld foltokkalKép
most van abba a korszakba hogy az apjához se akar menni..remélem ezemn hamar tullesz Kép
Mandula nem akarok okosnak tünni de ismered a mondást...az idö mindent begyogyit,szerintem ne Magad emézd ezen ami történt megtörtént Kép Te hiszel istenbe? amugy Én egyáltalán nem vagyok vallásos tán még templomba se voltam de egy bizonyos fokig hiszek abban ,hogy semi nem történik véletlenul.Gondolj bele ha nem derül ki és ne adj isten egy beteg gyermek születik...na nem folytatom....gondolom érted amire gondolok. Mindig Nézz elöre sose a multon rágodj!!!
Lehet tul okosnak tüntem volna? Kép
Pedig nem állt szándékomba csak probállak kicsit kirázni a gondolataidbol,,vagyis gondolj a dolog Jo oldalára! Lehet ez most Számodra morbidul hangzik ezért bocsika.
Nyanyuska chet mint ollan bedöglött?KépAkárhányszor oda klikk senki nincs fent Kép
na kellettem Én nektek?Kép
pápuszka HölgyeimKép

Kép
zsenge

Zsenge!
Ide sem sűrün irogatunk, oda meg még ritkábban. Úgy látszik befuccsolt. Én azért néha benézek, most már egyre ritkábban.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Mandula! Teljesen érthető a szomorúságod biztosan nehéz lesz feldolgoznod ezt. Én ezért nem is írnék erről mert biztosan nem jó, hogy még mi is az eszedbe juttatjuk, de ha neked az jó, hogy kiöntsd a szíved, akkor nyugodtan teheted. Szerintem itt mindenki ahogy tud segíteni próbál neked, és jó érzés ha megosztod velünk nem csak az örömödet, de a bánatodat is, ha megbízol bennünk.

Nyanya! Fel a fejjel. Én is elég rossz paszban voltam amikor nem jelentkeztem egyszer vagy egy hétig, és nagyon jól esett hogy hiányoltatok, azt hiszem nektek is köszönhető hogy hamar visszatért a jókedevem. Remélem te is jobban vagy! És ahogyan látom te is budapesti vagy itt azért az álláskeresés nem reménytelen, az emberek zöme nem annyiért és nem olyan körülmények között dolgozik, mint az szíve mélyén szeretné, de munkát biztosan fogsz találni! Tuti! Hidd el kellemesen fogsz csalódni, csak vágj bele nyugodtan, ha úgy gondolod hogy itt az ideje!
És ha rossz kedved van csak gondolj arra a csodaszép csillagszemű fiacskádra. Mindjárt szebbnek fogod látni a világot!

Zsenge! De jó hogy te is jelentkeztél! Most már tényleg jöjjön mindenki vissza! Hiányoztok!

Puszi mindenkinek!
Paga

Gabi
paga

Paga Kép
Ha itt az ideje akkor majd nem idegeskedem annyit, de most 2 hónap tuti idegbaj és utána a bizonytalan keresgélés. Feltéve, hogy nincs baba Kép
Azért ha hallasz valami jó kis svarcmelót október-decemberig szólj Kép Vagy várok, hátha leesik a hó és hómunkásokat keresnekKép

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanya!

Ha bármit utdok szólok. Ez csak természetes bár kicsi rá az esély.Hiszen én az építőiparban, konkrétan egy építkezésen dolgozom ahol azért elég kevés női munka van. Ja és mostoha örülmények nincs ivóvíz, mobil WC (Toi-toi), konténer gyakori áramszünet, nagy por, stb. Nem panasz volt csak tények, mert nagyon szeretem amit csinálok.

Szia

Paga

Gabi
paga

Paga!
Jó pénzért bármit Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Én is itt vagyok, sokszor csak passzív olvasóként...az az igazság, hogy a parázós énemet csak úgy tudtam parkolópályára tenni, hogy struccpolitikát folytatok...azaz nem olvasok várandós fórumokat, terhességről szóló könyveket ( csak a Raffai-Hidas féle Lelki köldökzsinórt) ami teljesen lenyűgözöttKép
és később újraolvasom Leboyer szülésről szóló könyveit, és néha belekukkantok a Bába válaszol c' könyvbe...

így sincs mindig jó kedvem...néha van kevés barnás váladékom, sőt a múltkor együttlét után, és két ízben szorulás miatti erőlködéskor kicsi rózsaszínes folyás...
a doktornéni megnyugtatott, hogy ez előfordul az első trimeszterben, de amikor történt, bizony halálra rémültem, mert nekem ilyen még nem volt, negyedik terhesség ellenére...

egyébként jól vagyok, hányinger már szinte nincs ( nem is nagyon volt ), csak BAROMI ÁLMOS és enervált vagyok időnként...
ma vagyunk 11hét2. naposak, és várom a 21-én esedékes orvosi vizsgálatokat ( belgyógy, genetikai UH, és a quartett-teszt első része )
ha minden rendben lesz, nem kell amnio a dokinéni szerint sem, de bármely kétség esetén alávetem magam természetesen.
Babazenét hallgatok a picivel, és igyekszem lefoglalni magam, így gyorsabban telnek a napok...

Történt egy baleset is a párommal, szalagkorlátot tarolt az M1-en, a múltkori esőben...
Hála Istennek jól van, csak a dereka húzodott meg, de a Mercedese csúnyán összetört, hatalmas a kár, nem volt casco...sajnos a hátsó kerekek miatt csúszott el, már kissé kopottak voltak, egy hét múlva cserélte volna télireKép
szerencse még, hogy SENKIVEL nem ütközött, így másnak nem lett kára...

Drága Mandula!

Nagyon nagyon szomorú szívvel olvastalak, nem is tudok semmi okosat írni, talán azt, hogy szívből kívánom, hogy egy újabb , egészséges pici enyhítse a fájdalmatokat...
megsirattam a kisfiadatKép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Mandula igazad van nem ismersz mert rossz nevet irtam be.)Kép)KépVagyis a férjem kértem hogy küldje el a már több órája megírt üzenetmet mert mindig valami miatt el kellett mennem a géptől.és este mielöt kikapcsoltuk történt ez .Rebaron vagyok vagyis Roki ugyan az .)KépKépKép

De jó hogy lassan ébredezünk!)Kép:

Nyanya ne parázz !Próbálkoztok a bilivel?vagy a WC-vel lehet hogy az jobban tetszik neki.Fütsetek be ,csavard fel a szőnyeget ,tedd ki a bilit jól látható helyre és figyeld a gyereket .vedd le róla a pelust adjál rá bugyit.2- nap alatt rájön hogy mit kell csinálni reggel viszont felkelés után rögtön bili vgy wc mert olyankor biztos a siker.

Próba időben nem vagy védett ezért titkolnod kell.
Az a fontos hogyha elmész dolgozni meg kell lenni a 180 napnak inkább pár nappal többnek és akkor megvan a gyed.De nem tudom ha rögtön vissza mész a gyesról semmi kihagyás nélkül akkor milyen lehetőségeid vannak ezt megkérdezem Ok?

Az 5 nap kivárást nem próbáltátok még meg? )KépKép de közép időhoz tervezve?
Zsenge !hiányzol d hiába nézegetlek már küldtem neked emailt is !utoljára fürdettél Azóta sem hallottam rólatok!Üdv lányodnak puszid meg pirinyó ügyes lábacskáit helyettem.Gratula hozzá milen ügyes !most kezdódik a jó világ én nagyon örültem neki amikor megindult sokkal szórakoztatóbb programokat lehetett kitaláni már Áronnak.

Sziasztok jó éjt és gyertek holnap is illetve ma is puszi Era
rebaron

helló

megint itt vagyok ha igaz üldök egy képet magunkről az esőbenKép

sikerült ez a babakocsis tüntetésen volt .)Kép:
rebaron

Jo reggelt!
Era hova küldted emilt?
Ma megprobálok Msnen lenni oké?Kép
Délelött nem fürdetekKépKép
puszka

Kép
zsenge

Sheila! A parázásban teljesen a párod vagyok. Én mindentől félek, megijedek, minden dokihoz menetelkor a gyomrom görcsben, csak amikor a doki azt mondja minden rendben, akkor nyugszom meg egy kicsit. Szerintem ez korral jár, bár nekem az alaptermészetem is ilyen. Kb. egy hete nekem is volt egy kis rózsaszínes folyásom, ne tudd meg hogy megijedtem, gyors zuhi után óránként rogangáltam WC-re, hogy van e folytatása. Szerencsére nem volt, de még másnap is remegtem egész testemben. És valahogy azóta mintha sokkal sűrűbben keményedne a hasam is. Ez az elsővel nem volt, ezért nem tudom hogy ez baj-e. Holnap úgyis kell hívnom a dokit, akkor meg fogom tőle kérdezni.
A férjednek "szerencsés" volt a balesete, mert sokkal rosszabbul is végződhetett volna, még jó hogy csak a dereka húzodott meg. Rendbe jött már azóta? És a kocsit meg lehet csináltatni?
Vigyázzatok nagyon magatokra!

Rebaron, de ha próbaidő után elmegy betegállományba, attól még az az idő is biztosítási időnek számít? Vagy nem? Látom ilyen munkaügyi dolgokban nagyon otthon vagy, ezért én is szeretnék kérdezni tőled. A jövő év elején szeretném kivenni az egész jövő évi szabadságomat, szerinted ez ellen lehet kifogása a cégemnek? Átviszek (ha addig nem megyek szabira) kb. 10-11 napot az ideiből is, meg a jövő évi az 28 nap, s ezzel febr. második feléig kihúznám, kiírva meg márc. 7-re vagyok. Ezt azért szeretném, mert nem vagyok rendesen bejelentve, és legalább akkor addig teljes fizetést kapnék.
Nagyon jó az esős képetek! Helyes nagyon a kisfiad!
Zsenge, Rebaron az azért nem semmi, hogy ti milyen időpontokban vagytok képesek fent lenni a neten.

SZép hetet mindenkinek!

Paga

Gabi
paga

Rebaron!

Azért ennyire nem gáz a helyzet bilizéssel kapcsolatban. Már kakiltunk bilibe is és Wc-be is többször. Itthon mindig pelus nélkül van. Ha bugyi sincs rajta, akkor mindig szól (1-2 kivétellel) de bugyiba bemegy, bár néha szól. Vagy szól, hogy adjak rá pelust és akkor tudom, hogy kakilnia kell, de wc-re nem ül rá. Már sétákra is elmegyünk néha pelus nélkül és meg-meg álunk pisilni, de 99%-ban elázva (és ez a jobbikKép) jövünk haza Kép

A 180 napról tudok, akkor megint a fizumból számolnak gyedet, különben a minimálbér 2x-eséből, feltéve, hogy az kevesebb mint a fizum. Vagyis én ha rögtön a gyesről megyek gyedre, akkor a minbér2xesének 75%-át kapom.
Betegállomány: erre gondoltam, de állítólag a munka törvénykönyve szerint, már betegállomány alatt is kirúgható az ember. Sokan visszaéltek vele ezért változtattak. Már régóta így van, de én még csak 1 hónapja hallottam.
Ja és a 180 napba a betegállományban töltött napok nem számítanak bele.

Most ép a 4 napos kihagyásokat próbáljuk Kép had erősödjön a kisfickó Kép

Láttalak ám akkor reggel Kép

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Paga!
Szerintem biztosítási időnek csak a ledolgozott 180 nap számít.
Szabit utólag szoktak kiadni, a ledolgozott napok után. Még ha jóindulatú is a melóhelyed, hogy számolják el? Ilyenkor ha nincs még elég szabi de kéne, fizetésnélkülit szoktak adni, de neked ez most nem kell. De azért kérdezz rá, hátha.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanya! Köszi. Ezek azért nem voltak nagyon jó hírek, márciusban pont a szülés környékén lesz 5 éve hogy itt dolgozom, de ennek ellenére vannak fenntartásaim, hogy jóindulatuak lesznek, pedig hát ők nem jelentenek be telkjes munkabérrel, ezért szeretném a szabit, hogy elgalább még arra az 1 hónapra teljes munkabért kapjak, és csak utána kezdődjön a nyomor.
Rá fogok persze kérdezni, csak előtte megvárom az e heti UH eredményt, meg a 18-i orvosi vizsgálatot, utána szeretném,. ez megint amolyan babona.

Sziasztok

Paga

Gabi
paga

Paga!

Mikor először volt rózsaszín folyásom, megnéztek UH-n, és tisztázódott, hogy a méhemből nem származhat. Azóta már nem félek annyira, és olvastam is valahol, hogy a hüvely ilyenkor felpuhul és sérülékennyé válik, így valószínüleg az volt az oka.
Szerencsére van egy nagyon bölcs barátnőm, aki 8 évvel idősebb nálam, és a kislányom egyik óvónénije. Õ szokta mondani, hogy amíg nem friss piros vért látok, és nem görcsöl a hasam, ne aggódjak.
Azóta valahogy nyugodtabb vagyok.Ahogy telnek a hetek ( szerencsére gyorsan ) egyre inkább.

Próbálj meg Te is lazítani mindennap relaxálni egy kicsit, hidd el, rengeteget számít.
Én olyankor csak a babára koncentrálok, elképzelem, hogy úszkál békésen a pocakomban.
Úgy szeretem már most!!!
Olyan jó, hogy Melissa is örömmel várja, mindenkinek újságolja, hogy lesz pici tesója, és kislány. ( Õ úgy szeretné.)
Már gömbölyödik a hasam, egy-két hét múlva már hordhatom a kismamanacikat!!!

Az orvosi viziteket persze én is várom, hiszen akkor nyugszom meg igazán.
Gratulálok Neked az AFP-hez, és tényleg nyugiKép
ha úgy érzed keményedik a hasad vegyél be egy Magne B6-ot, és pihenj le, vagy lazíts gyertyafénynél egy kád meleg vízben, azt szeretik a babákKép
főleg, ha valami szép zenét is hallgatsz közben...
én így fogom majd kényeztetni magunkat a hosszú hideg télen (brrr) amiből igazán csak az adventi időszakot és a Karácsonyt szeretem, de majd csak kitavaszodik és jön a gólya először Hozzátok, majd hozzánk.

Kriszta!

Ügyes a kisfiad, biztosan sikerül a szobatisztaság januárig addig még sok idő van, gyorsan fejlődnek, ha rájönnek a szobatisztaság "titkára".
büszke lesz majd, hogy Õ már okos nagyfiúKép

Babához szorítok+++++++++++++++++++++++++++++++

Rebaron!

Szépek vagytok a képen, a kisfiad pedig tündériKép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Paga,

köszönöm kérdésed: a párom már sokkal jobban van,
nagyon szerencsés volt, tényleg.
A kocsit meg lehet csináltatni, de sajnos nagy árat fizetünk a hanyagságért ( kopottas gumik).
De a párom egy életre megtanulta, hogy hátsókerék meghajtású autón AZONNAL cserélni, amint KEZD kopni!!! főleg olyanoknak, akik heti több ezer km-t vezetnek.
Ettől függetlenül mindennap hálát adok a JÓIstennek, mert sokkal-sokkal rosszabbul is járhattunk volna...

S.
abba inkább bele sem gondolok...

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Most hívtam debrecent!

Kicsit most ideges vagyok, mert amikor kérdeztem az eredményt, akkor azt mondta a nő, hogy "nem tudom telefonba mit mondhatok, de tul.kép. kromoszóma-rendellenessége nem volt". Lehet, hogy csk azért volt fura, mert telefonba nem nagyon adhat felvilágosítást. De utánna visszahívtam a tanácsadót és azt mondták, hogy postázzák az eredményt és akkor itt elmegyünk genetikushoz!
Végülis az jó hír, hogy nem volt kromoszóma-rendellenesség, legalább tudjuk, hogy nem velünk van baj!

sheila! Végre te is itt vagyKép! Ne parázz ez a kis pecsételés tényleg előfordul, azt olvastam, hogy majdnem minden tehességnél! Tudom milyen ijesztő, de bizz az orvosodban!
remélem a férjed azóta meggyógyult, ha nem akkor jobbulást kívánok neki!
Köszönöm az együttérzést és a bíztatást, remélem hamar eltelik ez a pár hónap és újra próbálkozhatunk!

Rebaron! Bocsi, sejtettem én, hogy te vagy, csak nem voltam biztos benne! Nagyon helyes a kisfiadKép!!!

Nagyon örülök, hogy végre feléledtünk, jó lenneha Melcsi és Dina is jelentkezne!
Ja, és Zsenge is egy kicsit többet írnaKép!

Puszi

KépKép
mandula35

Paga!
Én gyes alatt vettem ki 2 hónapot. Így a legjobb, mert akkor kapod a legkevesebb pénzt és a gyes 1x megszakítható, de Te sajnos ezen már túl vagy. Szerintem azt még meg tudod próbálni, hogy szülés után rögtön kiveszed az addig járó szabikat. Én úgy tudom, hogy 5 év után már nem az 5 évre járó szabi jár, hanem csak 3 évre. A többi elvész. Előbb kellett volna kivenned. De nem vagyok benne biztos, csak mint ha ilyet hallottam volna.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Köszi Nyanya! Majd lesz valahogy. Most már azt hiszem nem idegesítem addig ezen magam, amíg ki nem derül, hogy hogyan lesz.

De a Melcsin és a Dinán kívül Rabkri is nagyon hiányzik még közülünk! Csak visszatalálnak ők is hozzánk.

Paga

Gabi
paga

Nem tudom mi lehet velük, de nagyon remélem, hogy minden rendben. Jó lenne hallani róluk.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Most már tuti, hogy ha néha még erre néznek, akkor jelentkezni fognak, hiszen látják hogy mindenki hiányolja őket.

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Már megint eltüntetek! Na jó gondolom nektek is elég dolgotok van! Én is csak benéztem és azért írok, hátha így más is kedvet kap!

Úgy örülök, hogy ilyen szép idő van, (legalábbis nálunk) nem vagyok annyira depis!

Na rohannom is kell, de ti si írjatok ámKép!

Puszi

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Mandula! Most én sem vagyok jó passzban. Igazából még nem is fogtam fel a történteket. Másfél hete a dokim telefonon közölte, hogy teljesen jó az AFP leletem. Mára kaptam időpontot ultrahangra. Az ultrahangon a hölgy megkérdezte, hogy megbeszéltük e a továbbiakat a dokimmal a rossz AFP értékek miatt?? Majd leesett az állam. SZóhoz is alig jutottam. Nagy nehezen kinyögtem, hogy a dokim azt mondta, hogy minden rendben van. Nagyon elcsodálkozott!! Mindegy az ultrahangon mindent megnézett, és teljesen rendben talált. De azt mondta hogy még ma menjek a a genetikai tanácsadóba, ahol 12-től van rendelés. Ott aztán kiszámították, hogy a koromnál fogva 1:308-hoz az esélye a beteg babának, míg az én eredményeimmel ez az érték 1:68-hoz. Az egész napot végigsírtam, látta ezt rajtam a tanácsadóban is a hölgy, ezért már holnapra adott időpontot a CVS-re, úgyhogy lassan készülödöm, mert ma este be kell feküdnöm. A fogadott dokimat felhívtam és mindezt elmondtam neki, hát szerinte csak határérték volt az AFP-m, és holnap, amikor kiengednek a kórházból akkor hívjam, és ellát tanácsokkal. Most már azért kételyeim vannak vele kapcsolatban, hogy milyen körültekintéssel, odafigyeléssel végzi a munkáját. Pedig 10 éve hozzá járok. Valahogy megrendült a bizalmam.
Megyek még tanulunk a fiammal, aztán készülödök, mert 6-1/27 körül indulunk a kórházba. Állítólag 2 héten belül telefonálnak, ha valami nincs rendben, egyébként meg holnap fogják megmondani, hogy mikor lehet menni a leletért.

Pusz mindenkinek! Nektek azért szebb napokat kívánok! Én az elkövetkező 2 hétben biztosan lerágom idegességemben mind a 10 körmömet.

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Paga ne idegeskedj az AFP eredmény sokszor téves eredményt ad nagyn sok ismerősömnél is ez volt közvetlen környezet és végül egészséges és szép babákat szültek ez még nem a világ vége de az hogy idegesíted mgad a nem a legjobb. a babának nyugodt mamára van szüksége.Most brobálj meg csak jóra gondolni szedjél mane b6 vitamint az az idegekre és a babára me a görcsökre is jó hatással van az idegességgel csak rontasz a baba esélyein eddig sem voltál túl pozítiv látod a munkahelyeden is megoldódott a gond de én a te helyedben azért elgondolkodnék azon hogy hogyan tudnál a legboldogabb lenni,mit szeretnél,tedd azt és ha kell maradj otthon ne dolgozz nem jó a babának a stresz a fáradság kimerültség.légy boldog gondolj arra milyen sok ember szeretne gyereket de nem lesz és neked megvan ne veszítsd el nincs semmi probléma biztos vagyok.keress új dokit ezt hagy ott a Baross klinikán igazán jó dokik vannak és magasan nagy tudásuak még a kezdők is de ne ilyet válassz de túl öreget sem.drukkolok neked és a pénz és a munka nem fontos bármikor megtalálod őket de őrá vigyáznod kell légy okos pihenj és ne parázz.POZITÍV legyál
eddig nem éreztél semmi rosszat a babával ezután sem lesz.)KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Rebaron
rebaron

Paga!
Én nem győzöm mindenfele hangsújyozni, hogy az AFP-nek semmi értelme. Tudtommal már csak Magyarországon kötelező vizsgálat. Kb 30%-os pontossággal tudja az eredményt. Semmi jelentőssége a rossz értéknek, mivel pontosan nem mindenkinél tudják bemérni az időpontot és ha 1-2 nappal előbb vagy később veszik le a vért, akkor már rossz lesz az érték. Ha jó az érték, még mindig nem biztos, hogy egészséges a baba. Ne idegeskedj az értéked miatt, főleg, hogy határon van. Csak a kiemelkedően eltérő eredmény jekenthet rosszat, de még az sem biztos. Az idegeskedéssel többet árthatsz. Remélem hamar meglesz a CVS eredménye és megnyugodhatsz. Drukkolok neked. Egyébkén mi is az a CVS? Chorion biopsia? Vagy valami más?
Megértem, hogy ideges vagy, de én biztos vagyok benne, hogy semmi gond nincs. Várom az eredményt és nyugi.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Rebaron!
megelőztél, amíg írtam, de igazad van. Viszont a vizsgálatra nem hiszem, hogy válogathat a dokik között. Nekem is a Baross klinikán csinálták, futószalagon, aki épp ott volt és tényleg profik Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Paga! Előttem a lányok már leírták amit én is írtam volna! Tényleg nyugodj meg, biztos, hogy semmi baj!!! És tényleg válassz másik dokit ha ebben már nem bízol! Egyébként igaza van Nyanyának azAFP vizsgálat nem sok mindenre jó, ezt én is hallottam!
Nagyon Várom az eredményt, és NAGYON drukkolok, hogy minden rendben legyen!!(Biztos vagyok benne,hogy semmi baj!)
Addig is pihenj sokat, hallgassatok zenét a Babával, sétáljatok és tényleg legyél pozitív!

Puszi

KépKép
mandula35

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?