Paga!
Mikor először volt rózsaszín folyásom, megnéztek UH-n, és tisztázódott, hogy a méhemből nem származhat. Azóta már nem félek annyira, és olvastam is valahol, hogy a hüvely ilyenkor felpuhul és sérülékennyé válik, így valószínüleg az volt az oka.
Szerencsére van egy nagyon bölcs barátnőm, aki 8 évvel idősebb nálam, és a kislányom egyik óvónénije. Õ szokta mondani, hogy amíg nem friss piros vért látok, és nem görcsöl a hasam, ne aggódjak.
Azóta valahogy nyugodtabb vagyok.Ahogy telnek a hetek ( szerencsére gyorsan ) egyre inkább.
Próbálj meg Te is lazítani mindennap relaxálni egy kicsit, hidd el, rengeteget számít.
Én olyankor csak a babára koncentrálok, elképzelem, hogy úszkál békésen a pocakomban.
Úgy szeretem már most!!!
Olyan jó, hogy Melissa is örömmel várja, mindenkinek újságolja, hogy lesz pici tesója, és kislány. ( Õ úgy szeretné.)
Már gömbölyödik a hasam, egy-két hét múlva már hordhatom a kismamanacikat!!!
Az orvosi viziteket persze én is várom, hiszen akkor nyugszom meg igazán.
Gratulálok Neked az AFP-hez, és tényleg nyugi
ha úgy érzed keményedik a hasad vegyél be egy Magne B6-ot, és pihenj le, vagy lazíts gyertyafénynél egy kád meleg vízben, azt szeretik a babák
főleg, ha valami szép zenét is hallgatsz közben...
én így fogom majd kényeztetni magunkat a hosszú hideg télen (brrr) amiből igazán csak az adventi időszakot és a Karácsonyt szeretem, de majd csak kitavaszodik és jön a gólya először Hozzátok, majd hozzánk.
Kriszta!
Ügyes a kisfiad, biztosan sikerül a szobatisztaság januárig addig még sok idő van, gyorsan fejlődnek, ha rájönnek a szobatisztaság "titkára".
büszke lesz majd, hogy Õ már okos nagyfiú
Babához szorítok+++++++++++++++++++++++++++++++
Rebaron!
Szépek vagytok a képen, a kisfiad pedig tündéri
Sheila