Sziasztok!
Most fontossági sorrendet tartok
Drága Sztigris! Nagyon sok boldogságot, jó erőt és egészséget kívánok Nektek! Tündéri ez a kis babóca, nagyon édesek ám a tesók is, milyen nagyok lettek most nem igaz?!
Vigyázzatok magatokra! Sok puszi!
No most tovább...
Krimoka! Nézed?! Most már ajánlották az új részeket is a rötöelen!
Koda! Remélem már jobban vagytok és ez a fránya vírus már nem kínoz Titeket!
Jubi! Remélem hamarosan olvasod újra a topicot!
A kép nekem tetszik! Engem nem zavar a szali kerete, mert színben nagyon harmonizál a kerettel. Viszont az nagyon érdekelne, hogyan készítetted el ezt a színt? Hihetetlen jó! Szóval nekem bejön a kép!
Reva! Nagyon örülök, hogy nem sértegetésnek vetted a tánácsokat!
Tegnap jól is jöttél volna nekem a precíz vágásoddal!
Már olyan régen nem dekupáltam, hogy lefáradtam rendesen míg a sok mintát kivágtam, de megérte!
MInike! Én nem csinálnék ilyen lámpát... ezek után amiket itt bemutatsz semmi sikerélményem nem lenne!
Nagggyon jók! 1ik szebb mint a másik! De tényleg!
A pzstartódtól meg kész vagyok! Komolyan mondom eddig ez a legszebb amit láttam! Sokan sokfélét készítettünk már, de ez tetszik a legjobban, annyira rendben van! Pedig nem vagyok egy nagy 101 kutyi rajongó, de nagyon édesek a figurák, szépen vannak elhelyezve és a krétázás is tökéletes!
Jubi! Én sajna nem csináltam semmiféle lámpát, de hónapok óta tervezem.... talán majd eccer...
Babi! Ezt a vágókütyüt én sem értem...mire jó?! VIszont a tartók csúcsszuperek! Szépek, guszták, szóval nagy nagy gratula!
Delice! Ezek is szépek, biztos nagyon tetszik a kislányodnak!
Sztigriske! Ha veled kezdtem akkor veled is fejezem be, hogy keretes szerkezetű legyen az iromány!
A főművek mellett meg kell említeni ám a deku munkáidat is! nagyon klassz dolgokat alkottál! Természetesen nekünk a katikás tetszett a legjobban!
De olyan sok szépséget láttam, hogy nem tudnék választani! De most csak koncentrálj a kis családodra, ha nem alkotsz megbocsájtjuk!
Viszont fotókat mutizz légyszi a csöppségről!
Lassan majd fotózok és mutizok én is!
Szép napot!
Kellemes 7végét mindenkinek!
abby