Új privát üzeneted érkezett!

Szia Reva!

nagy-nagy gratula:-) Első műnak nagyon megalégedtem volna anno ilyennel :-)))
minimaxi

Reva!
én is csak csatlakozni tudok
Minihez! Elsöre szuper! Gratulálok! Kép

Mian
mian

Babi!
Ha egyedül barkácsolsz, akkor még nagyobb gratula!!! Én képtelen lennék rá...Ja, és a magnóliás dobozka nagyon aranyos!! Hasonló színű lesz a csempénk a fürdőszobában, mint amilyenre a tetejét krétáztad Kép Bocs, de most mindenről a ház jut eszembe Kép

Mini!
Már én is gondolkoztam lámpakészítésen, de te mindig gyorsabb vagy Kép Várom a többi a fotót!!

Reva!
Szerintem is nagyon jó lett elsőre!! Kép Én biztos tízszer ennyi krétát kentem volna rá...sosem tudom visszafogni magam Kép

Itt zuhog az eső Kép, de nekem jó kedvem van Kép...most szerelik be a nyílászárókat!!

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Köszi a gratulációkat, azért ennyire nem lett jó Kép

Csináltam egy albumot "reva dolgai" néven. Annyira nem szép dolgok vannak benne még, mint amiket Ti csináltok, de tökéletesítem a tudást Kép

R.
reva

Sziasztok!
Röstellem a dolgot de ismét csak dicsérgetni jöttem, ma is eddig csak fini mazsolás túrós muffint csináltamKép
Krimoka! Már vasalni is alig vasalok, most olyanom van, hogy a régi otthon és praktika magazinokat lapozgatom és gyűjtöm az ötleteket!Kép Tudod, hogy hétfőtől minden nap találkozunk a viasaton?!Kép Bocsi az offért!
Mohácska! Nagyon jó lett az olivás!Kép Kicsit furcsáltam én is a szineket de aztán gondoltam ez biztos csak a vaku műve, néha velem is szenyázik!Kép Szóval gratula!Kép
Lingon! Már alig várom, hogy gyere haza és megdobj vagy két ilyen filtertartóval!Kép Nagyon tecc! Ügyike vagy ám nagyon! A virágos doboz csúcs! Honnan szeded ezeket a jó kis dobozkákat? A citrongyos ugye magáért beszél!Kép A kis tengeri cserepecske meg a mintája miatt nem az esetem, no de a szine és a formája tökéletes!Kép Le a kalappal előtted! Én amilyen lusti vagyok Te annyira kreatív!Kép
Jubi! Én már csak röhögök az izlésünkön!Kép Mármint amit írtál Lingonnak! Ugyanis mi meg lehet, hogy felújításba kezdünk és mi is ilyen szinű járólapot néztünk ki a fürdőbe!Kép Kép Kép ...Bár mi lehet halasztunk tavaszra....
A két kaspóból ugye már ki is találtad nekem melyik tetszik...bizony az olivás!Kép A másik is szép,de nekem ez jön be inkább!Kép
Mian! Szépek, a citromkoszorús a befutó!Kép A kis polcocska is klassz de én még krétáznám!Kép
Delice! Ugye, hogy megy ez?! Ügyes vagy! Csak így tovább!Kép
Minike! Nem is tudom már mit mondhatnék!Kép Csak Lillust idézném ismét: " Anya ez nagyon szép!"Kép Sőt még annál is szebb!Kép Már várom a többi képet is!Kép
Vera! Szia! Nagyon szép munkákkal álltál elő! nagyon ügyes vagy! Végig néztem az albumot is és a matricafestések is szépek! Joda, és a halacskák, no meg a szép virágok...mind gyönyörűséges! Én esetleg annyit mondanék, ha elfogadsz egy kis tanácsot-remélem nem fogsz megsértődni, mert már néha nem merem a véleményem leírniKép- ha tudod akkor még precízebben vágni a szalit, akkor aztán teljesen beleolvad az alapba. De ez tényleg csak jó tanácsként mondtam és nem akarok szörszálhasogatónak tűnni! Én az elején nem tudtam ilyeneket csinálni az biztos!Kép
Szép napot és kellemes 7végét mindenkinek!
abby
abby

Sziasztok!

Reva!
Jó lett! Csak így tovább!

Babi!
Hát igen citrom.... Kép. Bár a magnólia és a kagyló nem az esetem, de a doboz kifejezetten tetszik. A kagylósnak meg a színe.

Mini!
Jövőre lámpákat fogok csinálni KépKépKép.
Még mindíg anyumnál pihennek a cserepek. Brühühü.

Jubi!
A tieidről ne is beszéljünk! Hogy lehet alkotni, építkezni, gyerekekkel foglalkozni? Nem éééééééééér! Nálam mindíg kárát látja valami az alkotásaimnak. Általában a házimunka KépKépKép.

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok!

SOS véleményre lenne szükségem: miért tört el a gipszkeretem? Talán mert sütőben szárítottam?
Már nagyon sok gipszképen vagyok túl, sőt egy párat már sütőben is szárítottam / csak 6-8/, de ilyet még sosem tapasztaltam. Rendelésre kellene 2 egyforma, viszonylag nehéz keretű kép. A szalvi felragasztásán már túl voltam, mikor egy kicsit száradni a konvektorra raktam. /A télen mindig itt szárítottam!/ 10-15 perc múlva megyek érte, akkor már a keret meg volt repedve. Először azt gondoltam, hogy valaminek nekikoccoltam, de mikor felvettem a konvektorról, minden erőfeszítés nélkül darabokra tört!Kép Miiiiéééérrrrt?
Most kellene gyorsan öntsek másikat, de hol szárítsam akkor? Ne a sütőben? Ott lenne a leggyorsabb....
Légyszi, légyszi, légysziiii!
totne

Senki sem jár erre?????
Az előző kérdésemre, ha lenne valakinek ötlete, szívesen venném, de már túl vagyok rajta: öntöttem - konvektoron szárítom. Majd kiváncsi leszek. Tényleg nemtom mi történhetett azzal a kerettel....
Most pedig szeretném megkérdezni, hogy nincs-e véletlen valamelyikőtöknek egész szalvi méretű napraforgós szalvija? Tudjátok, amin csak egy napraforgófej van? Nekem egy piros-, egy kék-, és egy zöld hátterű van, de most mikor meg akartam csinálni őket, mert egy sorozatot terveztem belőlük, rájöttem, hogy a zöld más napraforgót ábrázol, mint a másik kettő. Tudom, hogy láttam a cserék között Valakinél, de most hiába keresem, nem találom...Kép Puszi! Tünde
totne

Csak beköszönök, mert most nem leszek egy darabig!
Igyekszem vissza, addig is jó alkotást mindenkinek! Kép
Puszi: Mian
mian

Tone!

Egyszer nekem is ripityára tört amit sütöben száritottam Kép De szerintem nem jó arányban kevertem be azért lehetett. Fújjad hajszárítóval, ha nincs benne fém akasztó, és befér tedd be a mikróba. Én sürgős esetben ruhát is szoktam szárítani ott Kép Na jó csak egyszer csináltam olyat Kép
Abby!
Nem tudtaaaam! És hánykor randizunk? Kép

Van fűtésünk Kép Indulhat a gipszöntés Kép

jójszakát!

Kép
krimo

Tünde!
Biztos hogy modelgipsz volt?
Én boyleron, vagy gyümölcsaszaloban szoktam száritani, ha sütöben néha akkor 50 fokon(villanysütö), 5cm-re nyitott ajtoval, fémvacakkal kitámasztva.
Nekem azt hiszem kék és sárga hátterü van, gport´lomon nézz utána az-e az.

Lányok, majd jövök, ma nyögök, alkotni is alig, de amit csináltam az nagyon tetszik, nincs kész, még elszurhatomKép

Pussz B
lingonbabi

Sziasztok!

Én is csak beköszönök, mert eddig marcit szokattam a bölcsibe, ma viszont épp az ügyeletről jöttünk. Vírusos torokgyuszi.......Nem kap levegőt, 2 éjszaka nem alszunk.....

Sztigrisnek megszületett a kislánya tegnap! De csak halkan mondom, mert lehet, hogy ő akarja majd elmondaniKép De nem bírtam már magammalKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Akkor nagyon hallkan: Tigriske! GratulálokKép Kivánok Nektek minden szépet és jot az életbe!

Kodácska! Jobbulást kicsidnek!

http://decoupage.webalbum.se/fraptr/4
Ötlet onnan jött, hogy elmenetelhez a 10-es csomikat szoktuk venni/vinni. Polcrol pedig idönként leestek a csomik. Igy most kéznél lesznek a kijáratnálKép
lingonbabi

Sziasztok!

Én majd akkor gratulálok, ha Tigriske megírjaKép.

Babi!
Nem vagy semmiKépKép. Majd lopom az ötleteketKépKép. Gyönyörűűű.

Gipszügyben nem tudok segíteni, nemigen dolgozom vele. Maceravera, nemszeretem.

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget, még mindig nem értem, mi történt, valszleg valamit tényleg rossz arányban keverhettem, mert a többi, amit akkor öntöttem, nem ment szét. /MÉG!/
A gipsz uo. zacsiban van, uo. vettem, ahol szoktam, de ki tudja???
Babika! Ez a szalvi jó lenne nekem, mert az az 1, amelyik különbözik a másik kettőtől, az ilyen, csak zöld háttérrel. Megkaphatom? Csak az a baj, hogy nem tudom, mit adhatnék cserébe...Kép Mert ugye én még azokat sem tudom megmutatni... És ha megvenném?
És akkor még kell egy másik színű háttér is, mert 3-at terveztem.... Keresgélek...

Üdv: Tünde
totne

TündeKép
Tuti, hogy csak az aránnyal volt a baj! nekem is akkor törik, ha kicsit kevés a gipsz.

BabiKép
Szuper-szuper! Nagyon jók amiket láttam. Ez a virágos különösen tetszik! Nagyon jó a formájaKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Köszi LányokKép)

Teafilter tarton kell javitani, majd mutizom, Emberem teszteli, Ö a teás. Ha van közkivánat tehetek fel rajzot méretekkel. Készül egy nem hagyományos kávéfilter tarto is, kiváncsi vagyok milyen lesz.

Tünde: kaphatod perszeKép)

Jujj Lányok egy régi vágyamat vettem ma meg, tök svéd szali, még Nils Holgerson is repül rajta és egy másik svéd (Mini! egész képesek) és még 2 ami sorozatbol volt 4, most 6 van és ez szerintem aranyos lenne tea és kávéfilter tartora is. Na eldugulok, megyek kezemet járatniKép
lingonbabi

Babi!

Nagyon jó az a szalvitartó:-)
Jöhetnek majd a méretek, akár mailben akár itt, mert én ugyan nem tudom megcsinálni, de megcsináltatom :-)
Írtam mailt is :-)
A teafilter tartóra való nagyon érdekel, mert arra az én ízlésem szerinti szalvi alig van:-(
minimaxi

Mini!
Mail ment, ha nem kapod meg kajabájjáKép
lingonbabi

Babi!
Most megkaptam :-))))
minimaxi

Babi!
Én is szeretném elkérni a találmányaid méreteit, nagyon pofásak! Kép

Ez a nagyfiam új szobájába készült:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1128321255.JPG Régen nem csináltam már képet, éppen ezért élveztem Kép annak idején meg már besokalltam tőlük..

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi & Mini!

Rajzolok hamarosan és teszem fel. Elötte még gyogyitom a teafilter tartot.

Tegnap nagyot estem pofára, ugye nagyon fontos h fél mm eltérés se legyen. Hát... lett, igy kikaptam a belsö "léceket" amik tartották volna a kávésfiltert és csiribi-csiribá, lett egy levéltarto napi leveleknek. Ez az elöszobában lesz bejáratnál, a csomis zsepitarto körül. Mit volt mit tenni, nekiálltam kivágni azonos virágokatKép Eredmény megérteKép

Felfedeztem megint a spanyol viaszt: a Südor metálja keverhetö a patinávalKép Ennyi észt egy helyen mi? Áh nem, véletlen jöttem rá még erre isKép

Jubi, ne hari. Szerintem jobb lett volna party keretben a szalvi saját kerete nélkül, mert maga az általad szinezett keret gyönyörü, csak nekem nem passzol össze a másikkal, elefántal igen.
lingonbabi

Abby
Köszi a tanácsot, és azért is tettem fel a dolgaimat, hogy javíthassak rajtuk Kép A Ti képeiteken láttam, hogy a szalvival hogyan csinálhatok még szebbet, úgyhogy igyekszem ám Kép Úgy vágok precízen, mint a kisangyal Kép

R.
reva

Jubi!
Nekem így is teccik a kép, de abban igaza van Babinak, hogy a saját kerete nélkül még szebb lenne:-))) Alapjában fortyogok attól, hogy keretet raknak a szalvikra, mert rontja az összhatást pl egy feles képnél, hogy három oldalt körbefog a negydiket meg nem :-(

Én meg tovább utaztam lámpa ügyben ez lett az eredmény:
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=556607&index=4
minimaxi

Abby!
Nagyon édes!!! Kép Én most azon gondolkodom, hogy ilyen lámpaalapanyagból készítem a fiúk szobáiba a mennyezeti lámpát...

Babi!
Igazad van! Az az igazság, hogy ilyen keretem volt kiöntve, Beni meg választotta ezt a szalvit, én meg beletettem, nem is gondoltam igazán végig...nincs is több belőle, csak ez a negyed volt...nnna, ez már így veszett Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Héhéhé, Jubi, azé nem ronda, csak lehetett volna jobbKép

Abby! Miröl maradtam le, Te milyen lámpát csináltál?

Réva, veled joban lehet lenni? Vághatnál nekem isKép No csak viccelekKép

Minike! Szuper édik, mind a 2+"1" lámpák közül a sünik a kedvenc.

Lányok kérés: Valaki mérje már meg hány cöntisek a boritékok otthon, a normál mint itt azt tudom, de a számlásak mekkorák? Tiszta Agatha Christie vagyok, nem mosogatás hanem smirglizés közben és nem krimik, ötletek. Gondoltam csinálok egy 2 in 1 valamit Nektek, ehhez kellene a méret.

Jajj el ne felejtsem, Mini, a szalvi saját kerete.... no de fábol ha legyártatod a keretet akkor lehet kissebb, én most este kissebbeket vágtam. Majd holnap kiderül jok lesznek-e.

Pussz, dugulok mielött beszárad a hengeremKép
lingonbabi

Babi!

A hosszúkás boríték mérete:11,5 cm magas és 23 cm széles.

Lámpa dícséretet köszi:-)
minimaxi

Ez a pzs tartó tegnap lemaradt a fotózásnál
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=147762&index=60
minimaxi

Mini, köszi!
Nagyon utállak a pzs tartoért! Ez szali? Van még? KÉREK ha van plusszod!!!! EsdeklemKép

Lányok figyelem, fontos!
Ezt tegnap vettem, eddig is körkéssel vágtam egyenesre a szalvikat, ez sokkal jobb:
http://decoupage.webalbum.se/lakkstb/19
Lidlben vettem tegnap.

Itt a "teso" http://decoupage.webalbum.se/fraptr/5, lapozni kéretik mögötte van 2 macskás kép is.
lingonbabi

Bocs, remélem érthetö hogy tegnap vettemKép Álmos vagyokKép
lingonbabi

Babi!
Igen szali, de több szalvétaból összeollózve és ha tudok szerezni akkor is talán csak az egyik fajtát, de azt persze megpróbálom, mert nekem sincs sok, de utána nézek :-)
minimaxi

Babi!

Hát persze, hogy jóban lehet lenni velem, de bérbe egyelőre nem vágok Kép Majd szólok, mikor már jól megy, bár ilyen vágóizém sztem sose lesz Kép

Reva
reva

BABI!
Szerintem a legfáradtabb én vagyok, nem értem, hogy amit tegnap vettél, azt tegnap vetted. Elsőre értettem, de mé'kellett kijavítani?
Különbenis mijaza izé? És mi a körkéses? Eddig csak szabászgépről hallottam. Kép Csak én vagyok ilyen elmaradott, hogy ollóval vágok? Kép Te vonalzóval bejelölöd tényleg? Fú nekem eszembe sem jutott sosem ilyesmi. Csecse lett a levéltartó, meg a tesója is. Kéne egy faműves a családba!
Jubi!
Ha a fiad ezt választotta, akkor neked nem volt úgysem más választásod! Szerintem nagyon szép lett az a kép.
Mondjuk a keretes szalviktól én is ki vagyok, nem is nagyon tudtam még felhasználni eggyet sem.
Igazad van 'lámpagyáros' Mini Kép
Ez az új? A kancsók már dobva is vannak? Te figyu hány égő van egy ilyen pilácsba? Lefotózol eggyet pucéron? Vagy a kis ruhája mindíg rajta van, csak szali nélkül?

krimo

Kép
krimo

Krimóca!

10 db égő van egy fűzéren és hasonlít a karácsonyfa füzérre, csak ebben fehérek az izzók.
Nincsenek dobva a kancsók, most is itt áll három banános kartonnyi, arra várva hogy nekiessek a díszítésnek, csak most ez a lámpa profilbővítés.
Nincs rajta a ruhája, mert ezt darabokban veheted és a díszítés után kell összerakni lámpának :-)

Babiiiiiiiiii!
Most jövök a boltból . Egy egész csomag 101 kiskutyás szalvit vettem neked :-)
minimaxi

Aha!
Akkor nem vagyok vaksi, láttam én, hogy több égő van ott! De tényleg fáradt vagyok, azt olvastam : itt áll 3 banános- azt gondoltam banános szalit tettél a kancsóra....megyek hunyni! Kép

Kép
krimo

Krimokám, nem nösülökKép

Mini!!! ImállllakKépKépKép
lingonbabi

Mini, odairtam a kommentárbol. Jo igy?
lingonbabi

Köszi :-))
Nem igazán tudtam, hogy mi történik azzal amit írok, csak gondoltam leírom én is a tapatalásomat.
Meg kellett védenem szegény Fevikryl-t :-)))
Aranyos vagy hogy kisegítettél:-)
minimaxi

Mikém, az történik, hogy ha jováhagyom, akkor feljön oda szövegként, ha azt irnád egy hüle gágá vagyok, azt nem hagynám jová, nem mutogatnám, azt elég ha mi ketten tudjukKép
Mikor ilyesmi, hogy termékre vonatkozo vélemény, akkor szépen tudom másolni és betenni a kép alá szövegnek, ott jobban olvashato és összehasonlithatoak a vélemények.
Azt még nem tudom, ha jováhagytam egy kommentárt és késöbb ki szeretném törölni, az hogyan müx, majd kiderül.
lingonbabi

sziasztok!
Koda
Ugye jobban vagytok???

Babi
Hogy csinálod, hogy a szalvi környéke szép világos, körülötte szines? Egyszerűen csak ott nem méssz rá a krétával?

Minimaxi
Nagyon tuti a pzs-tartó!KépA sünis lámpád is nagyon nagyon tetszik Kép

Lányok
Hogyan lehetne ezeket a fa dolgokat olcsóbban beszerezni, mint a kreatív boltok?

Jubi
A konzervesdobozt milyen festékékkel kented le előtte?

Rebeka leendő szobájába ezek készültek most el:

http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1128596806.JPG

http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1128596830.JPG

http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1128596853.JPG

Az utolsón a kis segédem vadássza le a cuccot KépKép

Ági

delice

Ági!
De megyek, csak világos szinnel az egész felületet elöször, majd kicsit sötétebbel kintebb, majd még sötétebel mégkinteb stb, és van mikor még egy erösebb árnyalattal a legszélén foltozok is.
Hátározottan fejlödöszKép gratula!
Konzervdobozt nem tölem kerdezted, de én IS válaszolhatok:
1. alapos zsirtalanitás
2. ha valaki nagyon alapos megsmirglizi picit
3. lehet kapni olyan alapozo festéket ami fémre is, fára is, csempére is használhato. festékbolti, gesso is megteszi hobbyboltbol, csak többszörösen drágább, na szoval legurigázom, minigurigával, szintén festékbolti, ugy 3-4 cm széles.
4. ha teljesen beszalvizom, többnyire akkor vagy 2 réteg alapozo vagy a 2. réteg diszpi vagy akryl.
ha krétázni akarom minta körül akor diszpi.
5. szalvizom
6. vagy krétázom, vagy ha teljesen szalvis akkor alját és tetejét vékony csik festék.
7. lakkozás 3-szor.

Na most ha ilyen szépen leirtam akkor indul a hogyan album, beteszem oda is, meglegyen.
lingonbabi

Sziasztok!

Jöttem néhány tartozásomat leróni.KépKépKép

Nem tudtam melyik topicba írjam, végül úgy döntöttem ide íromKép
Először is a hír igaz!Kép Pénteken délután megszületett a 3. kislányunk: Renáta 3350 gr és 47cm-rel. (Ahogy a férjem mondta egy kis tömör gyönyör!Kép) Mind az öten nagyon jól vagyunk, már kedden haza is jöttünk.
A nagy érdeklődésre való tekintettelKép a profilomba és a Sztigris Renije albumba tettem fel néhány fotót a legkisebb leányzónkról.
Másodszor pedig köszönöm Kodának, hogy hírül adta és a gratulákat (a halkakat is)!KépKépKép

És végül feltettem az elmúlt hónap terméseit a Sztigris legújabb munkái albumba, igaz ez még nem a teljes készletem és a képek se lettek szuperek, de azért ízelítőnek jó!Kép
Ja, és a gipszképek csütörtök éjjel lettek teljesen készen...mintha sejtettem volnaKép, szóval az utolsó napot is kihasználtam dekuzásra.Kép

Most egy időre visszavonulok olvasó üzemmódba, de azért leslek benneteket!Kép
És legyetek kreatívak!Kép

Pussz
Sztigris
sztigris

Tigriske!
Óriási Gratula a babóhoz.:-)))) Nagyom szépséges kislány Renike:-)
És üdvözöllek a három lányos anyukák között:-))))
A nővérek is tündériek ahogy felelősségük tudatában dajkálják a hugit :-)))

És persze hatalmas elismerésem, hogy ennyi mindent és ilyen szépeket csináltál Renire várva :-)))
Annyira szépek mind,hogy nem is igazán tudnék választani:-))
Pusza
Mini és a három lánya, valamint Ábel
minimaxi

Sztigriske!

Gyönyörűek vagytok! Az alkotásaidról meg ne is beszéljünk! A katicás és a festett krétázott tecc a legjobban.

Delice!
Nagyon jók lettek, ügyi vagy!

Puszi Kriszta

mohácska

Sztigris!
Gratula a legkisebb porontyhoz!
Kép

Kép
krimo

Sztigris!

Tündéri kislány! Teljesen nagybabás, "összeszedett" arca van már a kórházi képen is!. Nagyon sok boldogságot hozzá az egész családnak!!!!
A műveidet már a könyvesről régen végiglesegettem ám!
paat

Örülünk, hogy berepült hozzátok a

Kép

Sok szép ilyen

Kép

sétát kivánunkKép

Na jo, komolyra forditva a szot:

Kép

Gratulálunk az ujabb kicsi tündérkéhez a családotokban. Legyetek nagyon nagyon boldogok

Kép

Kép

Pussz Babi

Ui: csak ugy mellékesen, a müveid is nagyon nagyon szépek, de a fömüvek mellett.... Gyönyörüek a kicsi lányaitokKépKép:
lingonbabi

Sziasztok!
Most fontossági sorrendet tartokKép
Drága Sztigris! Nagyon sok boldogságot, jó erőt és egészséget kívánok Nektek! Tündéri ez a kis babóca, nagyon édesek ám a tesók is, milyen nagyok lettek most nem igaz?!Kép Kép
Vigyázzatok magatokra! Sok puszi!Kép
No most tovább...
Krimoka! Nézed?! Most már ajánlották az új részeket is a rötöelen!Kép
Koda! Remélem már jobban vagytok és ez a fránya vírus már nem kínoz Titeket!
Jubi! Remélem hamarosan olvasod újra a topicot!Kép A kép nekem tetszik! Engem nem zavar a szali kerete, mert színben nagyon harmonizál a kerettel. Viszont az nagyon érdekelne, hogyan készítetted el ezt a színt? Hihetetlen jó! Szóval nekem bejön a kép!Kép
Reva! Nagyon örülök, hogy nem sértegetésnek vetted a tánácsokat!Kép Tegnap jól is jöttél volna nekem a precíz vágásoddal!Kép Már olyan régen nem dekupáltam, hogy lefáradtam rendesen míg a sok mintát kivágtam, de megérte!Kép
MInike! Én nem csinálnék ilyen lámpát... ezek után amiket itt bemutatsz semmi sikerélményem nem lenne!Kép Nagggyon jók! 1ik szebb mint a másik! De tényleg!Kép A pzstartódtól meg kész vagyok! Komolyan mondom eddig ez a legszebb amit láttam! Sokan sokfélét készítettünk már, de ez tetszik a legjobban, annyira rendben van! Pedig nem vagyok egy nagy 101 kutyi rajongó, de nagyon édesek a figurák, szépen vannak elhelyezve és a krétázás is tökéletes!Kép
Jubi! Én sajna nem csináltam semmiféle lámpát, de hónapok óta tervezem.... talán majd eccer...Kép
Babi! Ezt a vágókütyüt én sem értem...mire jó?! VIszont a tartók csúcsszuperek! Szépek, guszták, szóval nagy nagy gratula!Kép
Delice! Ezek is szépek, biztos nagyon tetszik a kislányodnak! Kép
Sztigriske! Ha veled kezdtem akkor veled is fejezem be, hogy keretes szerkezetű legyen az iromány!Kép A főművek mellett meg kell említeni ám a deku munkáidat is! nagyon klassz dolgokat alkottál! Természetesen nekünk a katikás tetszett a legjobban!Kép De olyan sok szépséget láttam, hogy nem tudnék választani! De most csak koncentrálj a kis családodra, ha nem alkotsz megbocsájtjuk!Kép Viszont fotókat mutizz légyszi a csöppségről!Kép
Lassan majd fotózok és mutizok én is!
Szép napot!
Kellemes 7végét mindenkinek!
abby
abby

Sziasztok Lányok!

Hoztam mutizni valamit :

Kép

Barátnöm 11 éves fiának élete elsö dekopácsa.

Szerintetek milyen?
lingonbabi

Sztigris!

Én is gratulálok a pici babádhoz! Jó egészséget nektek! ( Bár én nem tudtam megnézni a leányzót, de biztosan gyönyörű )
Kép
A pénz megjött! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?