Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Nagy ujongva olvasom,hogy a kis Zsófika megszületett.Reméljük jól vannak és az ifjú apuka megírja miújság velük.Nagy-nagy gratula és sok-sok puszi nekik.Várjuk a képeket!!!!!!!!!!!!!!

Ari!Zsófi mennyit alszik napközben??
Ma csináltam neki burgonyát almával ebédre ha felébred kiváncsi vagyok ízleni fog-e neki.Répával imádta.

Gabi
Vendég
 


Sziasztok!
zafír Boldog Névnapot!
És persze a két pici Zsófinak is ha ma tartják a névnapjukat. Ari ti ma tartjátok?

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!

Gabi!

Zsófi nagyon keveset alszik napközben,de ez nem törvényszerű.Mindegyik gyerek másképpen működik,nekem egyik sem hasonlít a másikra.Van,hogy fél órát alszik egész nap.Az éjszakát nagyjából átalussza,bár pár napja sokszor ébred,és csak szopival alszik vissza.Szerintem a fogacskái bántják.

Orsi!Köszönjük szépen.átadom Zsófinak,mert igen,ma van a névnapjaKép

Zafír neked is Boldog névnapot.

Lili,kicsi Zsófikájának is,de szerintem ő majd májusban fogja ünnepelni,mert mi éppen azért tartjuk ma,mert áprilisban születvén,nagyon közel lenne a két nap.
Na megyek,mert Zsófit nem érdekli,hogy ezen a jeles napon,bájosan mosolyogva,angyali tekintettel kéne a jókívánságokat fogadnia.Õ inkább egész nap ordít.Ez is egyfajta énmegnyílvánulás,bár ez számomra fárasztóbb és zajosabb.Kép
ari3
 
 

 
 

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a jókívánságokat!
Ari a kicsi Zsófidnak utólag is boldog névnapot! (Ma már talán jobb kedve van, hogy elmúlt a jeles nap.. Kép)
Sajnos sehogy nem megy a képfeltöltés, majd megpróbálom a munkahelyemen, bár már nagyon nem aktuális a foltocska. Hamarosan megyünk megint dokibácsihoz és akkor remélhetőleg már valami babaformája lesz a Picinknek .KépMár nagyon izgulok...

Lassan hazajön Lili is a kórházból, olyan kiváncsi vagyok, hogy mi van Velük!

Zafír (9+5)

Kép
Kép
zafír
 
 


szaisztok!
Zafír öcsémmel küldtm képeket, rajta van az egyiken negromaci is. Reméelm lassan megszűnik a hányingered.
teszek fel pár képet.
Ari nálunk Csongi ordít rengeteget, ami fársztó számomra főleg ha éjjel csinálja, mert mindig attól tartok, hogy felébreszti Domit mivel egy szobában vannak.
KépKépKép

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!

Olyan jól esett, hogy ennyit aggódtatok értünk! Köszönjük!
Köszönjük a lelki támaszt is mindenkinek, amit adtatok a terhességem alatt is. Ez nem csöpögős duma, és nem is a szülés utáni micsoda.... Nagyon hálás vagyok mindenkinek, hogy segítettetek, hoyg válaszoltatok kérdéseimre. Jó köztetek lenni, és nagyon hiányoztatok!


Először is teszek fel kicsi Zsófiról képeket, hagy gyönyörködjetek ti is benne, nagyon szép babára sikeredett.
Kép
Kép
Kép

Ez a maci várta a kiságyában amikor hazaérkeztünk.

Nagyon jó volt haza jönni, de még csak most kezdődik a java.

A szopi eddig beindult, nagyon sok tejecske van, de Zsófi nem akar megmegbarátkozni a jobb cicmmel, mindig csak a bal kell neki. És most már annyira beleizzad a cicizésbe, hogy 3x fog neki mire kiszívja az adagját. nem tudom, hogy ez jó-e.... Milyen időközönként kell etetni? kell fejni, de milyen gyakran? És estére tényleg ki kell mindet fejni?
Ó, nagyon sok minden van, mit elszerettem volna mesélni, de megyek, lezuhanyozom, hajat mosok, illene már, és aztán fejek egy picit, mire felébred nagylány, legyen mit ennie.

Baba-mama szobában voltunk, és nagyon jó volt, sokat tanultam. Aranyos volt mindenki az osztályon, segítettek sokat. A csecsemősök közül is volt egy tündéri ápoló, ő hozta le nekem Zsófit 2x is szopizni hajnali 1-kor. Akkor aztán ciczett rendesen. De egyébként is eddig azt csinálta, hogy ciczett és aludt, bár ma megkeveredett egy kicsit, mert jöttek a szülők ahogy haza jöttünk.

A szülés nagyon fájdalmas volt, részletesen nem számolok be róla. A lényeg: itt van velünk. Apa büszke volt, még most sem hiszi el, hogy igaz... én sem.

Apa nem tudott jenlentkezni, nem is tudta a képeket feltenni, gúgyhogy bocsánat érte,hogy előbb nem jöttünk.

Jó éjt nektek!

Zsófi, Lili, Gábor
birolili
 
 


Lili KépKépKépnagyon örülök, hogy jelentkeztél. Még lefekvés előtt bekukkantottam ide, mert volt egy olyan érzésem, hogy Ti ma már hazajöttetek.

Nagyon megható látni a pici druszámat, gyönyörű kisbaba. A macis kép borzasztóan tetszik, nehéz elhinni, hogy valaki lehet ennyire picike! Olyan kis finom vonásai vannak! Jó egészséget és sok tejecskét kívánok Nektek és hogy nagyon sok örömötöket leljétek a kis hercegnőtökben!

Orsi, köszi, holnap Gergő biztos küldi a képeket! Látom Domi rajong a kisöcsiért.. olyan fura, hogy most már ő nagylány. Kép
Hát annyi javulás van, hogy csak reggel ébredés után hányok. De már mindjárt vége az első trimeszternek, így sokkal könnyebb, hogy látom a végét.De a legfontosabb az, hogy akkor már bízhatunk benne, hogy a baba tényleg velünk marad. Kép

Kép
Kép
zafír
 
 


Sziasztok!

Lili!Nagyon nagyon gratulálok a pici Zsófihoz,nagyon szép kislány.Fejés.Elvileg fejhetsz,de egy idő után beáll a kereslet-kínálat és mindig annyi termelődik,amennyire szüksége van a babának.Próbáld meg a másik ciciből,hónaljtartásban etetni.Magad mellé pakolsz jónéhány nagypárnát és ráfekteted Zsófit úgy,hogy a feje a hónaljad felé nézzen.Megtámasztod a fejecskéjét,és így a másik cicit is szopizza,csak a fejét nem kell a másik irányba fordítania,mert lehet,hogy ezt nem szereti.Remélem sikerűl.Nagyon fárasztó még nekik a szopizás,majd belejön.

Zafir!
Köszönjük a jókívánságot,tegnap már jól viselkedettKépBár ma ismét nyűgös,de ez van.Az émelygés is elmúlik hamar,azután már csak az öröm marad.4D-re mentek majd?

Orsi!

Nagyon édes a kicsi Csongor is,látszik,hogy szereti a nővérkéje.Nem szokta piszkálni,kiváncsiskodni,mi miért mozog rajta stb?
Na megyek mert diliház van nálunk!!!
ari3
 
 


Sziasztok!

Lili!
Én is gratulálok a pici Zsófihoz, gyönyörű baba! Olyan nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak tűnik!
A leveledből pedig árad az öröm! Gondolom, bármilyen fájdalmas is volt a szülés, szép emlékként maradt meg benned/bennetek. Kép
Ha meggondolod magad és lesz időd, azért szívesen olvassuk a szülési beszámolót! Kép

Nagyon szép babák vannak itt a topikban, megfigyeltétek? Kép

Orsi!Olyan helyesek a gyerekek! Hogy fogadta Domi az öcsijét? Nem féltékeny?
zichy
 
 


sziasztok!
Zichy jó hallani rólad. Teszel majd fel kéepet gyerkőcökről?
Nálunk áll a báűl, Mindneki nyűgös.
Ari Domi is piszkálja Csongi fülét orrát, száját, szemét, nagyon figyelem kell rá. Mindig mutogatja a testrészeket is. Egyébként nem nagyon féltékeny, csak néha sír ha Csongival foglalkozom (szopi) nem vele. Na megyek mert Dopmi bedobta skodának (degunk) a kulcsomat.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Szia Lili!Nagyon szép baba Zsófi!Örülök,hogy végre megvan a gyermeketek.Ez a legcsodálatosabb dolog.Igaz??Nagyon szörnyű volt a szülés?Csak nagyon röviden.apa is ott volt?Hogy viselte?
A szopival kapcsolatba Levi sem fogadta el a jobb cicimet.Egyszer-kétszer szopizott belőle aztán elapadt.Valami miatt nem volt neki szimpi.Azt mondják tanácsos minden szopi után fejni nehogy begyullagyon meg minnél többet fejed annál több termelődik.Levi sokáig 4-5 óránként evett.Õ sokat aludt.Van aki 2-óránként szopiztatja.Ahogy a baba igényli.Az elején kicsit zavaró,hogy nem tudod miért sír,de lassan kialakul minden a sírásait is megfogod majd tudni külömböztetni.Ne aggódj minden menni fog.Most amennyit tudsz pihenj.

Szia Ari!Mostanában egy pár napja Levi is sokat nyűgös sokat fent van.Neki is lassan jön a fogacskája.

Ma voltunk a 3-oltáson,de szinte megint végig vigyorogta a két szurit.Azt mondták,hogy fakír a gyerekem.Büszke vagyok rá!!!!!!!!!Teszek fel pár képet aztán mennem kell.Hív a kötelesség!!!!!!

Jóéjt mindenkinek!!!!!!!!!

Gabi!!!!!!
Vendég
 


Itt vannak!KépKépKép
Vendég
 


Sziasztok!
Látom mindenki nagyon elfoglalt.Tegnap vissza kellett vinnem a picit az orvoshoz,mert reggelre kis fehér foltok voltak a nyelvén.Írt fel ecsetelőt,de ma még több lett neki rajta.Mondjuk baromi nehezen lehet neki a kis nyelvét letörölni vele.A másik!Egy hete megváltozott a drágám.Amilyen jó alvó volt olyan nyugtalan alvó lett.Már két éjszaka kint aludt mellettem.Az esti szopi után elalszik 1-2 órát majd sírva felébred és csak cicin nyugszik meg.Három óránként fent van éjjel.Tegnap találkoztam az egyik koleganőmmel őneki 9-hónapos a picije.Elmeséltem neki a hirtelen változást és ő ugyanezt mesélte az ő picijéről.Detto ugyanazt csinálja mint a Levi.Náluk is kint alszik velük a baba.A kiságyba abszulult nem tud aludni.Jön a kis fogacskája és nagyon megviseli.Ezt akartam a legkevésbé,hogy kiszokjon mellénk,de nincs energiám 2-3 óránként ringatni amíg megnyukszik.Bár remélem ez csak átmeneti.Midíg próbálkozok a este letennia kiságyba,de hiába.Egyik napról a másikra így megváltozott.De legálább nem csak én vagyok így vele.Na dehát ez van.

Pkagi merre jársz?????Minden oké veletek?
Hol vagytok lányok?Mindenki jól van?
Zafír!Voltatok dokinál?Mit mondott?

Írjatok!Gabi
Vendég
 


Sziasztok!

Jól vagyunk, minden rendben van, Zsófi szépen viselkedik, annyira kis édeske.

teszek fel egy képet nektek is.
Itt alszik a bölcsőjében.

Kép
birolili
 
 


Sziasztok!

Lili, nem tudok betelni a legksiebb Zsófival! A bölcső is nagyon tetszik! Ha majd lesz pár perced írj, hogy hogyan telnek az első napok én annyira kíváncsi vagyok!

Gabi, a barátnőmék babájával is ugyanez az alvásprobléma volt, azóta már 14 hónapos a kisfiú (s szintén LEvi Kép) nem sikerült visszaszoktatni a kiságyba, pedig tényleg sokat kisérleteznek vele.
Borzongva olvastam a kis Fakírotokról, engem még most is kísérni kell vérvételre. A legnagyobb áldozat a babagyártásban gynevac-kúra volt, beadattuk mind az öt injekciót, én teljesen kész voltam tőle. Más meg ilyen picikén nem fél! Elszégyeltem magam.. KépA legközelebbi vérvételen majd Rá fogok gondolni!

Már bejelntkeztem a dokihoz, jövő hét kedden megyünk. Már nagyon izgulunk. Védőnőhöz is bejelentkeztem és megvettem az első kismama-nadrágom, mert már csak egyetlen kinyúlt nadrágba fértem bele. Annyira élvezem, hogy már látszik a pocim! Kezdem magam igazi kismamának érezniKép

Zichy nekem is feltűnt, hogy ebben a topicban olyan feltűnően szép babák születnek! Kép Azért is ragadtam itt önző módon. KépA Tiedről nem raksz fel képeket?

Lányok, azt szeretném kérdezni, hogy Ti meddig dolgoztatok, mikor babát vártatok?

Zafír (10+2)

Kép
Kép
zafír
 
 


Sziasztok Kép
Bocsi, hogy egy kicsit eltűtem. A párom beteg lett 2 hete és szinte minden időmet az ő ápolgatásával és az itthoni dolgokkal töltöttem. Magas láza volt, ment a hasa, fájt a torka stb...
Ennek az eredménye az lett, hogy következő hétre én is beleestem, igaz hál istennek csak egy legyengített változatát kaphattam el, mert lázam nem volt. Múlt hét pénteken hazautaztuk és csak tegnap este jöttünk haza.

Lili Kép
Gratulálok nektek. Úúúúúúúúúúgy irigyellek, hogy már ott lehet veled a kis Zsófi. Kép Mi is már nagyon várjuk a mi kis Dominikünket.

GabócicaKép
Nem lehet, hogy a front miatt ilyen a babó? Õk jobban megérzik és az én kis pocaklakómat is nyugtalanítja érezhetően ez az idő.

Zafír Kép
Mi ugye sokáig vártunk babára és sajnos amikor a munkahelyemen megtudták, hogy lesz nem igazán úgy fogadták, mint ahogy vártam. Szó mi szó én kénytelen voltam eljönni betegállományra. 7. héttől itthon vagyok, amit mostmár nem bánok, mert így könyebb, hiszen ha elfáradok leülök, lefekszem stb.....

Mi egyébként jól vagyunk. A pocakom óriási. El sem tudom képzelni mekkora lesz a végére. Majd teszek fel képet. Dominik nagyon ficánkol és mintha tudná, hogy róla van szó, amikor beszélünk vele vagy róla. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


A kép Kép

Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Szia Lili!Gyönyörű Zsófi!Édesen alszik!Tényleg nagyon szép a bölcsőtök.Van időd pihenni??

Szia Zafír!Várom,hogy mit mondott a doki.Biztos minden oké.Ugye milyen jó érzés kismamának lenni?És ez még jobb lesz!Élvezd ki minden percét.

Szia Pkagi!Tényleg jó nagy a pocid:Mennyi is van még vissza?Olyan hihetelen,hogy nemrég még azt írtad,hogy sikerül-e a picinek megtapadnia most meg már ekkora pocód van.Tök izgi.

Mi is jól vagyunk Levi baromi eleven most is itt ficánkol az ölembe.Az időjárás is nagy szerepet játszik az alvás változásában főleg,hogy ő a hidegfrontokra baromi érzékeny.annyi gondunk van csak,hogy múlt héten voltunk oltáson ott kapott kanalasat isˇ"nem a mi kiskanalunkkal és másnapra szájgpmbát kapott.Csak a nyelvén volt,de ma már a kis szájában is van egy-két pötty.Holnap vissza viszem a dokihoz.
Most megyek,mert már nyügi.

Gabi
Vendég
 


sziasztok!
pkagi szép pocid van.
sajna Csongi hasfájós, este 8-11-ig megy a műsor. Néha cumi segít egy rövid időre, de nem sokaig. Most megpróbálok du édesköményt inni, hátha az bevállik. Meg lehet, hogy infacol helyett espumisant adok neki.
Lili szép a bölcső.
Pkagi pihenj amennyit csak tudsz.
Gabi Levinek mielőbbi gyógyulást, majd beszélünk úgyis.
Ari mizu van veletek? Nálatok ugye espumisan vállt be?
Zafír várjuk a híreket!

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!

Lili!

Gyönyörű a kicsi Zsófi,biztosan nagyon nyugodt baba.A bölcső is nagyon szép,és az még jobban megszépíti,hogy téged is ebben ringattak.Kép
Remélem jól vagytok,tudsz pihenni,és azt is remélem megoldódott a szopiztatás.

Ági!Szép a pocid,tényleg hihetetlen,hogy nemrég még csak azért néztél be ide,mert szeretted volna te is átélni a terhesség örömeit. És nemsokára kezedben tarthatod a babádat.Ez olyan jó,hogy végigizgultuk,izguljuk egymás terhességeit,szüléseit.Remélem már jobban vagytok!

Zafir!

Én Gergővel 8 hónapos terhes koromig dolgoztam.Nekem így jó volt,a munkahelyemen is örűltek a babának,így semmi problémám nem volt.Az egyetlen a reggeli felkelés,illetve hajnali,mert 6-ra jártam.Zsófival nem dolgoztam,mert még Gyed-en voltamKépBár lehet,hogy kevésbé voltam fáradt,amíg a munkahelyre jártam,mint amit egy örökmozgóval töltöttem pocakosodásom alatt.Kép

Gabi!A babák nagyon érzékenyek,hamarabb megérzik a frontokat mint mi.Ezért szoktak nyűgösebbek,idegesebbek lenni.Én az együttalvásról csak azt tudom mondani,hogy nálunk bevállt.Amikor megcsinálták az Amniocentézist,Gergő még éjszaka is többször szopizott.A párom pont nem volt itthon,így,hogy ne kelljen emelgetnem mellettem aludt.Ehhez annyira hozzászokott,hogy utána már nem is volt hajlandó a kiságyban aludni.Zsófi születéséig így aludtunk,sőt még utána is egy ideig.Azután egyik napról a másikra,gond nélkűl elment a saját új ágyába,és azóta is ott alszik.

Orsi!
Igen nekünk bevállt az Espumisan,de a Gripe Water is nagyon jó.Az édesköményről viszont azt hallottam,hogy nem minden esetben tesz jót,sőt az ellenkező hatást is kiválthatja,vagyis pocakfájást.Én nem is adtam nekik,mondjuk egyikük sem kapott 6 hónapos koráig,anyatejen kívűl mást.Zsófinak is van még 3 hete,hogy megkóstoljuk az almalét.Kép

Szegény kicsi lányom elkapta Alexától a vírust.Láza ,köhögés nem volt,viszont szinte 10 percenként kell a nóziját leszívni,és nagyon nyűgös.Rátesz még egy lapáttal,hogy a foga is jön,így van,hogy a cicit sem fogadja el,annyira érzékeny az ínye.Ilyenkor bedörzsölgetem Dentinox-al és egy kis ringatás után,már szopizik is.Éjszaka is sokszor ébred,de általában ilyenkor elég egy kicsi ringatás.Viszont ma is egy 20 perces időtartamot leszámítva,semmit nem aludt.Ráadásul Gergőt is felordította,ettől ő is hisztis lett,úgyhogy ma nem bánom,hogy este van,és végre alszanak.
Gergő tegnapelőtt leesett a csúszda tetejéről.Azt hittem szívrohamot kapok,amikor láttam,hogy zuhan.Nem engedi,hogy segítsünk felmenni,de ott szoktam a háta mögött állni.Most Alexa vitte be a csuszihoz,de neki sem engedte a segítséget,így ő hártalépett.A legfelső fokon megbillent és hanyattesett.Még szerencse,hogy kapaszkodott,meg hogy szélesek a fokok,így az tompította az esést.Meg,hogy homok van alatta.Így "csak"az orra lett sebes,meg benyelt vagy fél kiló homokot.Persze minek egy játszótérre víz,így rögtön ki sem tudtam mosni a száját.Még szerencse,hogy 20 méterre lakunk csak.De nem lett semmi baja szerencsére.
Jó éjszakát a kismamáknak és a gyönyörű babáknak.
Kép
ari3
 
 


sziasztok!
Ari köszi a tanácsot, én sem adiok neki teát, hanem én innám. De óvatosan, bár most bevállt.
Domi is csaka nyatejet kapott 6 hós koráig ehhez most is ragaszkodom az biztos.
Zsófika egyre szebb.
Zafír én Domival 7 hós koráig dolgoztam, de sokat kellett utaznom végén nem bírtam, meg ugye volt veszély is, hisz tanítottam (influenza). De arivasl egyetértek kevésbé volt fárazdstó dolgozni, mint az örökmozgó+ pocak.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk orvosnál, minden rendben van a Babánkkal. KépKép Már 41 mm-es, szépen kinőtt keze-lába, rendesen kapálózott is vele. Olyan megható volt látni azt a picike mozgolódó babát! Most már nemcsak egy kis foltocska volt! A doki mindenfélét lemért rajta, a nyaki redő is stimmel, szóval teljesen egészségesnek tűnik.
Nagyon szimpatikus volt az orvos, most voltunk nála először, de barátságos volt, türelemes és alapos, + olyan szeretettel nézett a Babánkra, pedig gondolom ő sok ilyet lát... valószínűleg nála maradok. Akkor a Szent Imrében fogok szülni, ami jó közel van hozzánk.
Holnap megyek a védőnőhöz, de gondolom az már nem lesz ilyen izgalmas. Felvették videóra az uh-s vizsgálatot, este már kétszer megnéztük, a párom teljesen eksztázisban van.Kép

Orsi ma Gergő elküldte végre a képeket! Domika kész kis hölgy lett, a menyasszonyi cipőd szuperül áll neki. Kép

Gabi ez tök kiakasztó, hogy Levi az orvosnál kap betegséget Kép

Ari megállt bennem a vér, mikor olvastam Gerő csúszdás kalandját! Iszonyú szerencse, hogy semmi baja nem esett. Én már előre annyira félek az ilyenektől! Kép

Ági, el se tudom képzelni mekkora lesz a pocid a végére!A párodnak mi volt a baja?

Köszi, hogy leírtátok a munkával kapcsolatos dolgokat, kicsit megerősítettek, hogy érdemes még húzni egy darabig...

Gyógyulást a beteg babáknak!

Zafír (11+0)

Kép
Kép
zafír
 
 


Sziasztok!
Szia Ari!Elképzelni is rossz ahogy Gergő zuhan.Még jó,hogy ennyivel megúszta.Szegényke!!!!!!Nagyon gyönyörű Zsófi nem tudok betelni vele.Tünemény!!!!!Akkor nem csak nálunk van,hogy kint alszik a baba.Tegnap este is próbálkoztam a kisággyal 10-től 12-ig kétszer kellett felkelnem hozzá.Aztán megint mellettem kötött ki.Ráadásul 2.2/3 óránként szopizott.Ilyen még nem volt.Bár hozzá kell tenni,hogy éjjel megérkezett hozzánk a nagy eső.A szájpenésze hál isten elmúlt.Két napig két napig kicsit fáj a pocija megfogta a banán,de a mai burgonya setített a pocójának.Már háromszor kakilt.
Vendég
 


Szia Zafír!Örülök,hogy minden oké!Ugye milyen helyesek már ilyen pindurin?Az összeset vegyétek ám fel?Így majd ő is megtudja nézni.Ha szimpi az orvos akkor őt fogadd meg.Nagyon sokat számít,hogy megtudsz-e benne bízni.A fontos,hogy mindent eltudj neki mondani és megtudjatok mindent beszélni.Bízni kell benne.Én nekem imádnivaló a dokim.Örülök,hogy nála szültem.

Lili!!Bizujs?Milyen volt az első fürdetés?Zsófika hogy van??

Gyógyulást Zsófikának!

Gabi,Levi
Vendég
 


Sziasztok!Jaj tegnap a drágám közel két hét után a kiságyában aludt.Ugynolyan jól mint korábban.De gyorsan le is kopogom nehogy ma már ne így legyen.Így egy kicsit jobban tudtam pihenni az éjjel.

Mindenki jól van?

Lili várjuk a hétköznapi beszámolót.

Jóéjszakát minden kis lurkónak,anyának és a pocaklakóknak!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!Látom mindenki nagyon elfoglalt.Hát a picurom nagy bánatomra tegnap éjjel mellettem aludt megint.Megjött a hidegfront úgyhohy remélem ma már a kis helyén alszik.Most csinálom neki az ebédjét addig ő a hintaszékben nézegeti ahogy a szél fújja a fákat.
Most röviden csak ennyi.

Merre jártok??

Gabi,Levi
Vendég
 


Sziasztok!Szomorúan látom,hogy napok óta csak én irogatok.Merre vagytok??Minden rendben van?
Velünk csak annyi,hogy a kishusom fele éjszakát az ágyában tölt utánna mellettem.Kedden megyünk dokihoz kiváncsi vagyok hány kiló.

Na csak ennyi megyek teregetni amíg alszik!

Sziasztok Gabi,Levi Nemám meghal ez a topik!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs mindenkinek, hogy így eltűntem! Zsófi nagyon lefoglal! Sokat volt mostanában kézben, nem nagyon tudott aludni, ez a hideg-meleg front hatás nagyon felkeverte. óránként cicizett, és aztán nem tudott elaludni, de most káét napja megint visszaállt, remélem... nem kabálom el...Kép
Nagyon boldogok vagyunk, szédítő ez a kiscsajszi. meg tudnánk zabálni. Kép Olyan fejeket tud produkálni, amikor rotyi jön, amikor jól érzi magát, amikor nézelődik, amikor elégedett mindennel... Kép Kép Hát, nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz. Kép Fárasztó is, nagyon telnek a napok, és egybe folyik minden...de jó vele lenni. Szétpuszilom! Kép Éjszaka nem kel olyan sokszor szerencsére, tejcsit kér, és aztán alvás tovább. Kép
A fürdést is már kezdi élvezni. Énekelünk neki, és beszélünk hozzá, és akkor nincs semmi baj. Kép Apával sokat énekeltünk neki a pocakban, most is a zene nyugtatja meg. Ha sír vagy valami baj van, akkor beteszem azt a zenét, amit sűrűn hallgattam vele és már meg is nyugodott. Múltkor el is aludta a vállamon a zenére. Annyira kis nyugodt, édes baba.
Teszek képeket nektek. Kép

Kép
Kép
Ez a szopi utáni elégedettség. Kép Kép

Õ a mi drágánk. Kép

Puszillak titeket!
Lili
birolili
 
 


Sziasztok!

Lili!

Gyönyörű szép a kicsi Zsófi.A pofikákat én is nagyon szeretem,amiket tudnak vágni.Kép

Gabi!REmélem rendeződik a helyzet Levivel.Mondom én,mkor Zsófi a hajnali szopit az ágyamban kapja,és ott is alszik tovább.Kép

Zsófi már négykézlábra áll,és nagyon tetszik neki ez az állapot.Közlekedik is,tolat.
Majd jövök,csak felébredt.
Kép
ari3
 
 


Sziasztok!
Hát Lili!!Nagyon édes Zsófi!őt is megviselik a frontok.Szegényke.De ahogy múlik az idő talán beáll.Levi csaka hidegre érzékeny,de arra nagyon.Gyönyörű babátok van.Ugye milyen csudi jó érzés?Hát igen az elején én is keveset jelentkeztem,de ez így normális.Majd eljön az idő,hogy már többet tudsz gép elé ülni.Apa már fürdette?Élvezi az apuka szerepet?Nagyszülők?Jó,hogy éjjel alszik tudsz pihenni.Voltatok már vele valahol?

Ari!Gratulálok Zsófinak!Nagyon ügyes baba.Pontosan mennyi idős is?Levi egyfolytába ülni akar.Állandóan húzza fel magát.Élvezkedik a kis huncut,hogy már nemcsak feküdni tud.Mégegyszer gratula neki.

Sziasztok!Gabi,Levi
Vendég
 


Szia Gabi!

Zsófi 5 hónapos és 20 napos.Kép

Levi is nagyon ügyes,fiú létére.Mert egyébként a fiúk kicsit lustábbak.
ari3
 
 


sziasztok Kép
Nagyon restellem, hogy így eltűntem, de nem mentegőtőzöm.
Kezdünk berendezkedni Dominik érkezésére. Ma vagyok pont 28 hetes. Tudom még van hátra, de már nem is olyan sok. 10.-én megyünk ultrahangra és a terheléses cukorvizsgálatot is akkor csinálják meg nálam.
Jól vagyunk egy kicsit fájdogál már a derekam, de ez ezzel jár. Én szinte biztos vagyok benne, hogy nem húzzuk ki a 40. hétig.

Lányok ezek a gyerkőcök tündériek. Igazi kis tünemények. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


sziasztok!
olvasgatlak benneteket de erőm nincs hozzászólni.
Most már értelek ari, hogy az elején miért jöttél annyira keveset.
Sajna Csongi este igényli, hogy szórakoztatva legyen. Hol hasfájós is, hol szórakoztatásra vágyik. ha nem akkor üvölt, és mivel Domival egy szobában vannak, ezért ezt nem engedhetem. Így még az általam ellenzett cumit is be kellett vetni, amit kb 4 szer kiköp, mire egyszer elfogad. Hiába próbálok énekelni, beszélni hozzá nem segít, szoptatni meg fél óránként nem akarom, mert tudom, hogy anank hasfájás a vége.
na de szerencsére nagyon nő, már elhagyta szerintem az 5 kg-ot, de ez majd szerdán derül ki.
Szép estét nektek.
A babák meg gyönyörűek.
Pkagi: már léasdsan itt a vége, és nagyon szép nevet választottatok. Az én lánykámat Dominikának hívják .

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


csak egy gyors bekukk

Ma voltam UH-n és a baba elég nagyocska. 31 hetes terhességnek megfelelő mérettel rendelkezik, mind a baba, mind pedig a placenta. 1540 gramm a drága. A doki mondta a 36. héttől már erősen várhatjuk a babát.

Kép

Kép
pkagi
 
 


sziasztok!
Pkagi gratula a méretekhez. Na akkor ezért volt nagyobb a pocid talán.
Ari, zafír, Lili Gabi mizu van veletek?
Zafír, majd öcsivel üzenek, de már most szólok, hogy ne vegyél mellszívót mert szívesen kölkcs9önadom nektek. ma ugyanis vehettem egy újat, mert a régit elfőztem, vagyis lefőztem rtóla a vizet és szétolvadt. Szép vagyok, mi? Teszek fel pár képet.KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!Kezdhetem előröl,mert kitörlődött minden.Egy kicsit hanyagoltam én is az írást,de amíg ilyen szép idő van ha tehetem besétálok a picivel a városba.Ha bejön a rossz idő meg a hó úgyis beleszek vele szorulva a házba.Addig meg kihasználunk mindent.Télen innen a hegyről pláne hóba kicsit komplikált a bejárás.De hát ez van.Apával már egy hete megvagyunk fázva.Én már megyek ki belőle,de apa megint jól benáthásodott.Régen voltam ilyen rosszul mint múl szerdán.Akkor ért el teljesen.De Levi hál isten nem lett beteg.Múlt kedden voltunk méreszkedni 8050kg volt.Most hízott a leg kevesebbet 25dekát.Itthon kiváncsiságból lemértem a hosszát 74cm.Már teljesen végigéri a babakocsit.Lassan lelóg a lába.Most éppen itt szenved mellettem a bébihordozóba kakil meg egyfojtába jár a kis szája.Olyan mint akibe egy sajtkukac bújt.Csak akkor van nyugton amikor alszik jár keze lába.Olyan kis édes.

Pkagi!Jó,hogy jól érzed magad.Úgye milyen jó már készülődni???Olyan hamar elrepül az a pár hét,hogy észre sem veszitek és már szülők vagytok.További kellemes készülődést.

Haláli a kis Csongor tiszta nagyapja.A Domiról meg már nem is beszélve.Tündériek!!!!!!!!!!!!

Teszek fel pár képet!
KépKépKép
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is eltűntünk, bocsánat érte!
Zsófi szinte mindig kézben van, ha nincs, akkor meg pakolok, vagy alszom vele, mert kidöglök...

Nagyon szépek a babáitok! Annyira cukik! Kép

Én is teszek újabb Zsófi képet.

Kép

Õ is már ilyen kis dundi. A doktornő szerint túleszi magát, enne óránként, de kap ma cumit, elvem ide vagy oda, de nem ehet állandóan.... Kép

Vannak rosszabb napjaink, vannak jobbak. A tegnapi éjszaka katasztrófa volt, egy kicsit ki is borultam, de nem szabad, tudom...most alszik megint. Kép

Pkagi, gratulálok én is a bébi méreteihez. Kép

Ari, milyen ügyes már a Zsófid! Tolat, és hintáztatja magát? Én meg fogom zabálni, ha ilyet csinál majd. Kép
Ari, szerinted kell tea a kicsinak, ha túl sokszor eszik?

Ti adtok cumit a babáknak?

Még jövök, puszi.
birolili
 
 


Sziasztok!Bocsi,hogy így eltüntem,csak Zsófi az elmúlt napokban egyszerűen letehetetlen.Ma is úgy mosogattam,hogy tartottam és így fél kézzel ment az edénytisztogatás.Vennem kell egy mosogatógépetKép
Lili!Pici Zsófitok egyszerűen csodálatos.Olyan édes kis pofija van és nagyon sokat változott az első képek óta.
Én azon az elven vagyok,hogy a babaáknak az első 6 hónapban tökéletesen elég az anyatej,szomjoltásra is.Zsófi holnap lesz fél éves,és még soha nem kapott mást.7800g,tehát nem szenved hiányt.Az igény szerinti szopizás híve vagyok,akkor és annyit eszik,amikor és amennyit kér.Volt,hogy fél óránként kért és kapott.
Cumit nem fogadja el,nincs is neki.Gergőnek van,de csak alváshoz,és fogalam sincs hogyan szoktassam le róla,mert annak idején Alexa sem cumizott.Még cumisüvegünk sincs itthon.

Gabi!Gyönyörű Levi is,ő is sokat változott.Hihetetlen milyen rövid idő alatt tudnak fejlődni,változni.
Azért ő sem az az éhezős fajtaKép


Orsi!Milyen szépek a kicsik,a nagylány,már kész hölgy.Beleszól már,hogy mit adsz rá?

Ági!A 36.héten már nem lesz gond.Nem sok van már hátra,és én még mindig azon csodálkozok,milyen gyorsan telik az idő.Nemsokára szűlni fogsz és átélheted a csodát.Nagyon szorítok nektek!Kép
ari3
 
 


Szia Lili!Egyre gyönyörűbb Zsófi!Lehet,hogy Zsófit is a frontok viselik meg.Néha nem baj ha egy kicsit az ember kiborul.Néha kifejezetten jól esik.Ne csüggedj.Az elején néha nálunk is voltak ilyenek.át lehet vészelni.Nem baj ha sokat akar enni Zsófi majd ha elkezd járni keze lába ugyis kevesebbet fog hízni.Addig meg csak ha egyen a picurka.A cumi ügyben én sem vagyok mellette,de Levinek elalváshoz kell.Utánna kiköpi.Hál isten nem lett az a nagy cumis.Nem kell majd vele küzdeni ha már nagyobb lesz.

Szia Ari!Tezsel fel képet Zsófiról??
Most megyek,mert meg kell gyújtanom kint a leveleket.

Sziasztok
Vendég
 


Gabi!

Kívánságod,parancs!Kép
Kép
ari3
 
 


Sziasztok!

Olyan jó ide benézni, annyi gyönyörű babát nézegethetek! Kép
Hogy ez a kicsi Zsófi mennyire szép és már most milyen nőies! Olyan érdekes nézni, hogy az elején milyen gyorsan változnak a babók! Csongi is nagyon kigömbölyödött! Orsi köszi előre is a cuccokat, biztos nagyon jól fog jönni! De áprilisban nem fog még Neked kelleni a mellszívó? Gondolom akkor Csongi vígan szopizni fog.

Én azért se jöttem mostanában mert nagyon rémesen voltam, napokig csak feküdtem meg hánytam..Kép tegnap pedig elájultam, mikor végre kimozdultam otthonról, elmentem a párommal a boltba.Kicsit megijedtünk. Szerintetek ez normális? Mondjuk nagyon alacsony a vérnyomásom. Remélem a babával minden oké, csak 25.-én megyünk uh-ra.

Zafír 13+4

Kép
Kép
zafír
 
 


Sziasztok!
Ari!Köszi a képet Zsófi nagyon cuki.Rengeteg haja van.Váltás közbe ennyi megmaradt neki?Levinek 3/4-e kihullott.A sötétbarna haja helyett szőke nőtt neki.Ma elmegyünk orvoshoz,mert tegnap este óta nagyon csúnyán köhög.Aztán elvileg holnap kapjuk az öthónapos oltást.Bár jövő hétfőn tölti be ma megkérdezem a doktornőt,hogy beadják-e neki egy héttel előbb,mert akkor feleslegesen nem megyek be vele ilyen hidegbe.Zsófi is nagyon nagy baba.Igazi kis hölgy.

Szia Zafír!Pihengess amennyit csak tudsz ha ilyen rosszul vagy.Az ájulással kapcsolatba szerintem mindenképpen szólj az orvosodnak hívd fel.Lehet,hogy adnak valami gyógyszert.Én legalábbis ezt tenném.Ilyennel nem jó szórakozni.

Remélem a többi baba jól van.

Sziasztok!
Vendég
 


Hello!
Ma voltunk az utolsó oltásunkon egy darabig most nem kapunk.Ezt is szinte végig vigyorogta.Örülök,hogy a fájdalomtűrő képességét nem tőlem örökölte.Most csak 1750dkg híztunk.Eddig ez a csúcs.De most már rengeteget mozog egy nagy sajtkukac férkőzött belé.Hála isten nem beteg a doki megvizsgálta,de szép tiszta a tüdeje.Azért kapott köptetőt meg cálciumot.Tegnap megvettem neki az orrszívót és nagyon szépen tűri eddig ha porszívózom neki.

Most mennem kell,mert felébredt és porszívózunk.

Sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok!
Megint itt vagyok.Most alszik a picurom,mert éjjel nem sokat aludtunk.Ötször felébredt a drágám,mert teljesen el volt dugulva az orra meg nagyon köhögött.Úgy sajnáltam szegényt.Ma reggel megint porszívóztunk,de már sirdogált közben.Hál isten azért jön neki belőle.Lázasodni se lázasodott még be az oltástól.Bár eddig még egyiktől sem.Tegnap este voltunk babanézőbe itt a hegyen pár házzal lejjebb lakik egy 10-hónapos kis kukacos"Brúnó"őt mentünk megnézni.Édes kis pofa.Legálább a Levinek meglesz a hegyi játszótársa.Majd a két gyerek eladja itt a hegyet.Erre felénk csak ők ketten vannak ilyen picik.
Hú most látom,hogy rosszul írtam a súlyt amit mértek tegnap.Szóval 17dgk híott.

Most csak ennyi majd még jövök.
Merre vagytok??

Sziasztok Gabi,Levi
Vendég
 


Sziasztok Kép

Ari Kép
Hogy Zsófi mekkora! Csak ámulok és bámulok Kép.
Még csak most született.

Zafír Kép
Ezt mindenképpen jelezd az orvosodnak ez nem temészetes dolog. Ha azóta történt már valami kérlek írd meg!

Gabi Kép
Remélem Levi hamar meggyógyul. Nincs is rosszabb, mint ilyen piciket nézni, hogy betegek, néha olyan tehetetlennek érzi magát az ember nem?

Rólunk:
Holnap töltjük a 30. hetünket. Egy picit magas lett a cukrom, így cukordiétán vagyok, de néha azért becsúszik egy kis bűnözés, de azért nem sok.
Hétfőn megyünk ismételten ultrahangra, mert öregszik a méhlepényem és nézik folyamatosan a köldökzsinórban az áramlást. Hál istennek az jó még. Nagyon sokat mocorog a drága és a pocakom is kezd egyre nagyobb lenni. Majd teszek fel ismételten képet.

Kép

Kép
pkagi
 
 


sziasztok!

Mi is itt vagyunk, olvasgatlak benneteket, csak nincs időm még mindig.
Ha Zsófi alszik, akkor vasalok, pakolok. Muszály, mert senki sem csinálja meg helyettem.

Örülök, hogy mndenki babája ilyen szépn nő és fejlődik. Kép A mi Zsófink is már 4,5kiló. Pedig még csak 5hetesek vagyunk. Kép Olyan kis rafkós... Kép Megzabálom.

Pkagi, van ám minden veletek.... Kép De ahogy hallom, nem vagy elszomorodva. Ez igen! Kép Ezt így kell csinálni. KépGyorsan telik ám az idő. Kép

Zafír, mi van az ájulással?

Gabócacica, nagyon szépen fejlődik Levi. és milyen édes. Kép Annyira szép kisfiú. Kép Meggyógyult már?

Puszi mindenkinek!
birolili
 
 


Lili Kép
Tényleg nem vagyok elkeseredve. A cukor gondolom nem olyan vészes, ha nem ismétlik meg a vizsgálatot és a barátnőmnek olyan magas volt, hogy inzulinoznia kellett magát, mégis tök jól volt ő is és a baba is.
A méhlepény öregedése meg maximum azt eredményezi, hogy hamarabb meglesz a babó. Kép
Hétfői Uh után jövök ám beszámolni. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok!

Zafir.Mi van veletek?Sikerűlt beszélni az orvossal?Nekem nagyon úgy hallatszik,mintha alacsony lenne a vérnyomásod.Remélem tényleg semmi komoly.

Gabi!
Szegény kicsi Levi.Egy igai hős.Zsófi mindig úgy üvölt mikor szívjuk az orrát mint akit nyúznak.Anyukám amúgy is ki van akadva azon,hogy mennyire iszonyatosan fájhat annak a szegény gyereknek a porszívózás,Zsófi ordítása megerősíti ebben.Amikor náluk voltunk is kiment a szobából,mert ő nem bírta nézni,ahogy "szenvedtetem"azt a szegény pici gyereket.Kép

Ági!
Örülök,hogy jól vagy.A cukordiéta az nem olyan tragédia,reméljük a kicsi meg minél tovább bent marad.De már most sem olyan nagyon picike,ha hírtelen jönni akarna.Nagyon szorítok értetekKép

Lili!
Nagyon jó,hogy Zsófi ilyen jó kislány.Kép
Biztosan meg van elégedve a szüleivel,jó helyre született.

A mi Zsófink már mászik előre is.Teljesen ledöbbentem tőle,de igen elindúl és komoly,összpontosító pofival elmászik a kiszemelt tárgig.Nem mindig sikerűl elsőre,van,hogy a tolatás előbb sikerűl,de próbálkozik.Kedvenc kiszemelt eszközei,Gergő autói,amiért a bátyus,hatalmas Papppa(autóKép)felkiáltással odaveti magát és elragadja előle.Ilyenkor Zsófi megdöbbent arckifejezéssel tekint fel,hogy ezért küzdöttem ennyit?Ha a bátyusnak jó kedve van,akkor mégis odaadja az autót,és mindenki elégedett.Kép
Kép
Kép
ari3
 
 


Sziasztok!

Pkagi!
Ne is legyél elkeseredve a cukor miatt.Ma már jó gyógyszerek vannak rá ami a babának sem árt.Meg ott az inzulin ami nem kellemes,de neked nem akkora,hogy ilyenen keljen gondolkodni.Ugye?
Kitartás.Hát én ilyen méhlepény öregedésről nem is hallottam.Ez mi pontosan?

Ari!
Gratulálok Zsófinak!Ügyes kis csajszi!!!!!Olyan kis édi lehet ahogy mászik.
Az orrszívót először kipróbáltam magamnak,hogy mégis mit érez a baba.Kicsit kellemetlen,de nem vészes.De csak ez az ami használ nekik.

Mi jól vagyunk most éppen itt van anyukám tegnap este jött,de már holnap este megy is el.Kicsit szar volt,mert a Levi nem ismerte meg.Másfél hónapja nem látták egymást.Eléggé fáj ezért a kicsi szivem.De megigérte,hogy novemberbe is lejön három napra,mert amíg ilyen pici én nem utazgatok vele vonattal.Arról nem is beszélve,hogy jön a hideg.Majd ha nagyobb lesz havonta haza megyek vele.

Lili!Levi már csak köhög,de azt is csak este.Nem vészes.Próbálj meg pihenni akkor amikor Zsófi alszik nehogy kimerülj.Tényleg senki nincs aki segítsen?Ez nem jó dolog.Pedig az elején sokat számítana.Hogy bírod egyedül?

Most megyünk,mert Levi kiugrik az ölemből.

Sziasztok.
Vendég
 


Gabi Kép
Á nem vészes a cukor. A méhlepényöregedés azt jelenti, hogy azt hiszem 3 stádiuma van az "öregedésne" vagyis a méhlepény állapotának. A kezdő az 1 és így jön tovább. Minél idősebb terhes valaki annál érettebb. Ez azt jelenti, hogy kevesebb talán a tápanyag. Van aki már 2 stádiumban szül, de úgy tudom a legjelemzőbb a 3-s. Nekem a 28. hétben már 2 stádiumban volt, ami az Uh gép szerint a 31-32 tterhességi hétnek megfelelő volt.
Valami ilyesmi.

Holnap megyünk ismételten UH-ra és kiderül hogyan fejlődött a babó és a méhlepény hogyan változott.
Uh után jelentkezem.

Kép

Kép
pkagi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?