Sziasztok!
Lili!
Gyönyörű a kicsi Zsófi,biztosan nagyon nyugodt baba.A bölcső is nagyon szép,és az még jobban megszépíti,hogy téged is ebben ringattak.
Remélem jól vagytok,tudsz pihenni,és azt is remélem megoldódott a szopiztatás.
Ági!Szép a pocid,tényleg hihetetlen,hogy nemrég még csak azért néztél be ide,mert szeretted volna te is átélni a terhesség örömeit. És nemsokára kezedben tarthatod a babádat.Ez olyan jó,hogy végigizgultuk,izguljuk egymás terhességeit,szüléseit.Remélem már jobban vagytok!
Zafir!
Én Gergővel 8 hónapos terhes koromig dolgoztam.Nekem így jó volt,a munkahelyemen is örűltek a babának,így semmi problémám nem volt.Az egyetlen a reggeli felkelés,illetve hajnali,mert 6-ra jártam.Zsófival nem dolgoztam,mert még Gyed-en voltam
Bár lehet,hogy kevésbé voltam fáradt,amíg a munkahelyre jártam,mint amit egy örökmozgóval töltöttem pocakosodásom alatt.
Gabi!A babák nagyon érzékenyek,hamarabb megérzik a frontokat mint mi.Ezért szoktak nyűgösebbek,idegesebbek lenni.Én az együttalvásról csak azt tudom mondani,hogy nálunk bevállt.Amikor megcsinálták az Amniocentézist,Gergő még éjszaka is többször szopizott.A párom pont nem volt itthon,így,hogy ne kelljen emelgetnem mellettem aludt.Ehhez annyira hozzászokott,hogy utána már nem is volt hajlandó a kiságyban aludni.Zsófi születéséig így aludtunk,sőt még utána is egy ideig.Azután egyik napról a másikra,gond nélkűl elment a saját új ágyába,és azóta is ott alszik.
Orsi!
Igen nekünk bevállt az Espumisan,de a Gripe Water is nagyon jó.Az édesköményről viszont azt hallottam,hogy nem minden esetben tesz jót,sőt az ellenkező hatást is kiválthatja,vagyis pocakfájást.Én nem is adtam nekik,mondjuk egyikük sem kapott 6 hónapos koráig,anyatejen kívűl mást.Zsófinak is van még 3 hete,hogy megkóstoljuk az almalét.
Szegény kicsi lányom elkapta Alexától a vírust.Láza ,köhögés nem volt,viszont szinte 10 percenként kell a nóziját leszívni,és nagyon nyűgös.Rátesz még egy lapáttal,hogy a foga is jön,így van,hogy a cicit sem fogadja el,annyira érzékeny az ínye.Ilyenkor bedörzsölgetem Dentinox-al és egy kis ringatás után,már szopizik is.Éjszaka is sokszor ébred,de általában ilyenkor elég egy kicsi ringatás.Viszont ma is egy 20 perces időtartamot leszámítva,semmit nem aludt.Ráadásul Gergőt is felordította,ettől ő is hisztis lett,úgyhogy ma nem bánom,hogy este van,és végre alszanak.
Gergő tegnapelőtt leesett a csúszda tetejéről.Azt hittem szívrohamot kapok,amikor láttam,hogy zuhan.Nem engedi,hogy segítsünk felmenni,de ott szoktam a háta mögött állni.Most Alexa vitte be a csuszihoz,de neki sem engedte a segítséget,így ő hártalépett.A legfelső fokon megbillent és hanyattesett.Még szerencse,hogy kapaszkodott,meg hogy szélesek a fokok,így az tompította az esést.Meg,hogy homok van alatta.Így "csak"az orra lett sebes,meg benyelt vagy fél kiló homokot.Persze minek egy játszótérre víz,így rögtön ki sem tudtam mosni a száját.Még szerencse,hogy 20 méterre lakunk csak.De nem lett semmi baja szerencsére.
Jó éjszakát a kismamáknak és a gyönyörű babáknak.