Sziasztok!
Engedélyeztem magamnak egy kis szünetet
Csilla, nagyon édes Kriszti, micsoda nagylány már Õ is!!!
Zsombi is imádja a lovakat, ha jófiú szokott lenni
, akkor átviszem Õt a szomszédos faluba, Sóskútra, ott van egy lovarda és megengedik, hogy megnézzük a lovakat, Zsombi fel is ülhet rájuk, meg etetheti is őket. Nagyon élvezi és ha eljön az ideje, megbeszéltük párommal, hogy járhat majd oda lovagolni is. A kedvenc rajzfilme a Szilaj, na miért is?
Annamari, gyógyuljatok meg szépen! Nagyon sajnálom, hogy a bárányhimlős oltással így jártatok. Nekem erre anno felhívta a figyelmemet a doktornőnk, így én még nem is adattam be. Mesélsz valamit az új munkádról? Mivel fogsz ott foglalkozni? Azért reméltem is, hogy nem fogsz lelépni innen a topikból. Én is félig-meddig illegalitásban írkálok itt.
Joe, sajnos az elmúlt napokban nekem is többször keményedett a pocim, ez amúgy jellemző is a mostani terhességemre. Ilyenkor magnesium citricii-t szoktam bevenni, attól mindig megnyugszik. Gratulálok a névválasztásotokhoz
Én már régen tudtam, ha fiam lesz valamikor, az Zsombor lesz. Volt még anno a gimiben egy srác, akit így hívtak, és akkor belezúgtam, mármint a névbe, nem a fiúba
Férjemet már csak kész tények elé állítottam, de szerencsére nem kellett győzködnöm, Neki is tetszett. Most már azért jobban meg kellett eröltetnünk a fantáziánkat. Õszintén szólva én valahol legbelül éreztem, hogy megint fiúnk lesz. Férjem is örökké belém beszélte a fiút. Szóval több név is felmerült, de végül a Szabolcs mellett döntöttünk, a Zétény pedig ezüstérmes lett, így megkapja második névként.
Márti, szerintem ne izgulj a hozzátápi miatt. Tudom, kicsit fura lesz, hogy már nem csak szopizik, de ennek is meglesznek majd az apró örömei. A szoptatásról pedig nem kell lemondanotok, főleg ha a szilárd étel előtt még cicit is adsz Neki. Szépen el lehet húzni az időt a szopival. Aztán már csak azon kapod magad, hogy Aysegül a bokros teendői mellett, csak kiszolgálja magát és már rohan is tovább.
Nekem, ha jól emlékszem, akkor az 5. hónapban jött meg a mensim, de nem emlékszem, hogy ez változtatott volna valamit is.
Shine, Indigonak igaza van, az idő majd segít elfogadni a tényt. Szerintem sem szégyen, hogy így érzel, Terikával beszéltük anno, hogy Õ is bizony csalódott volt az elején, de látod, mire megérkezett Zalán, már szerintem nem is emlékezett arra, hogy kislányt szeretett volna.
Bevallom őszintén, amikor decemberben elveszítettük a babánkat én sem tudtam őszintén örülni, ha más kisbabát várt, sőt kifejezetten bántott, hogy a szomszédom akkor jelentette be az örömhírt és néznem kellett nap, mint nap a gömbölyödő pocakját. Szégyeltem is magam emiatt, de nem tudtam ezen segíteni. Aztán, ahogy elérkezett az idő, hogy újra próbálkozzunk, már nem az Õ pocakjával voltam elfoglalva, hanem azzal, hogy a mi kicsinkre koncentráltam, bizakodva és nagy reményekkel vágtunk bele újra. Szerintem Te is így leszel majd, ahogy egyre előrébb haladsz a terhességben, már alig fogod várni, hogy a karodban tartsd a kisfiadat!
Mi szeretnénk még 3. babát is, bár olykor kétségbe esem, mi lesz, ha Õ is fiú lesz. Egy fél disznó sem lesz elég a vasárnapi ebédhez
Nicolade, üdv közöttünk.
Gratula a babához!Érdekes, Tóth doktorról eddig mindig csak rosszakat hallottam. Az én váltásomnak elsősorban kénylemi okai voltak. Onnan, ahova költöztünk, a Szent Imre nagyon közel van, kénylemesen beérek 20 perc alatt kocsival. Másrészről én is nagyon jókat hallottam az ottani szülészetről. A Kaális orvosom a szülészet vezetőjét, Rákóczi prof-ot ajánlotta, így most Hozzá járok terhesgondozásra. Úgy gondolom, hogy a szülészet maga olyan, amilyen a vezetője, így remélem nem fog csalódást okozni. A régi dokimban egy kissé megingott a bizalmam, nem volt olyan vészes, de elég volt ahhoz, hogy döntsek a Szent Imre mellett. Ha egy mód van rá, szeretnék most természetesebb módon szülni.
Köszi, hogy megnyugtattál, hogy ilyen ijesztegetések gyakran előfordulnak az UH-n.
Azért remélem a diagnosztizáláshoz jobban értenek.
Na, szünet vége, megyek dolgozni!
Puszi Mindenkinek
Pirus