Kriszti
Én is örülök, hogy bövíted sorainkat. Hát az a két fog tündéri.
Én pont azon csodálkoztam, hogy Fanni még nem köti a dokit a szurik rossz élményéhez. De lehet, hogy most változik, mert ma délután megyünk a 4 hós szurira.
Viki
Olivér már tud autót vezetni? Akkor most már jobb lesz a kéziféket behúzni az autótokban.
Myra
Én két fejvédőt vettem és azzal tettem körbe az ágyat, csak kötözőt varrtam plusz rá, a negyedik oldalon meg takaró van. Így az egyik hosszú oldalon macikkal, a másikon kis háziállatokkal tud szórakozni Fanni.
Az orrszívó nálunk sem jött be, de nekünk nemcsak a prszívó hangjával van baj, hanem hogy az orrába dugok valamit. Mi most fürdéskor az arcát jó alaposan megmossuk, és fürdés után a felpuhult taknyot sodort vattával kibányászom, mert minden mástól félek, hogy a szemébe bökök, ugyanis úgy forgolódik, annyira nem tűri, hogy az orrához nyúlok.
Egyébként lehet kapni vízcsapra szerelhetőt is, van akinek az bevált.
Cas
Mi is a tali óta azt vettük észre,hogy Fanni itthon unatkozik, már elővettünk minden régi játékuinkat, például a lépcsőn lelépegető rugót, buborékfújót, ezek egy ideig bevállnak ha apa bóhóckodik és bénázik velük és kárörvendve ki lehet kacagni.
De azt látom, hogy a társaság nagyon hiányzik neki a tali óta, ezért itt az ovi előtt szoktam sétálni és mindig kiveszem a babakocsiból és mutogatom a kisgyerekeket neki ahogy rohangásznak az udvaron. Mint ha állatkertben lennénk.
Bocsi, de tényleg olyan a kerítésen át.
Tegnap egy nehéz napunk volt evés terén. A mensesem is megjött. Tejem rohamosan fogyott, délután már csak 20-20-at tudtam adni két ciciből, úgyhogy visszaálltam napi 6 evésről 8 evésre. A lefagyasztott tejet meg kiköpi, megszagoltam és más a szaga, mint a frissnek, büdösebb, lehet hogy rosszul tettem el. Persze Fanni a 20-20-nál sem reklamált, úgy védekezik, hogy bealszik szopi közben, nagyon rendes kislány.
Idegileg ki voltam-vagyok. Szegény ma kapja a szurit és én vigasz szopit szeretnék adni neki, nem pedig pont most térni át a tápszerre. Kicsit bíztató, hogy reggel 110-et tudott enni.
Tali, de jó lenne, egy baj van, csípő kontrollra megyünk 13 órára a Budai gyerekkórházba.