Jaj, ez a Babanet! Nem engedte elküldeni, és Serfi megelőzött. NA mindegy..íme az eredeti levelem:
Sziasztok! Gondoltam megkezdem a mai napi írogatást, mert Eszti ma hajnalban igencsak lustálkodhatott
Én 7-kor keltem, de megint iszonyú köd volt. Itt van az ősz, itt van újra, és én ezt nem akarom elfogadni. (Nem mintha lenne más választásom
)
Gyerekek, azt mondjátok, hogy a hormonok segítenek aranygaluskát csinálni? Akkor én hormontúltengést akarok, mert egyszerűen nincs kedvem főzni mostanában!!!!!!!!!!!!!!!
Edó, gratula a 30.-hoz, igazad van, nemcsak a húszéveseké a világ!!!(Hanem főleg a miénk, nem?)
Orsi, Kata, Bogi, remélem, pöttöm gyerekekkel minden OK, aki beteg volt, már meggyógyult és takonykór nélkül élvezik a hulló faleveleket!
Orsi, ez a hízás mizéria tényleg őrjítő lehet, én saját bőrömön tapasztalom, mert engem is (felnőtt korom ellenére) mindig cseszegetnek, hogy ilyen vékony vagyok, meg olyan vékony vagyok, megáll az eszem. Nem tudok hízni, pedig szeretnék, de azért nem megyek a Dunának. És a méricskélés pont az ellenkező hatást váltja ki bennem, csak a para, hogy zabáltam, mégsem mutat többet ez a sz..r mérleg.
Fő az egészség, mert vékony, apró ember is lehet makk egészséges, sőt...!!! Tudom, hülye a hasonlat, de komolyan átérzem a helyzetet.
Eszti, hát ez a minigyerek cukipofa, hogy nem szégyenlős! Azt hiszem, nekünk mindenképpen lányt kell gyártani, ellenkező esetben férfihatalom lesz kialakulóban.
Diának még kitartás, nem lehet könnyű, de büszkék vagyunk rá, azt gondolom, mert eddig kihúzni nem kis teljesítmény lehet!
Végül 1-2 okosság, most kaptam:
>A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
> Háborúzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért
> Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a
> kerítés.
> A férfiak megnézik a nők fenekét és azt gondolják: "Húúúúúú, micsoda
> segg!" A nők is ezt gondolják, de közben a pasi arcába néznek.
> Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat.
> A munka élteti az embert, de a pihenés sem ölt még meg senkit!
Pusszantás!
Ancsa